Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest coś o podczepianiu paragonu?
Ja zrozumiałam, że okazujemy przy odebraniu nagrody, tak jak rok temu w Polo... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 sklepy - 2 zonki, "jeszcze urny nie dojechały" Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty się ciesz, że masz urnę
U mnie nie uświadczyłam - wysmarowałam maila o jej braku do marketingu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moniko, zadzwoń może wcześniej czy ja mają. Bo już mamy 2 sklepy w Warszawie, gdzie urny brak.
Wysmarowałam maila do marketingu, że chciałabym im podesłac zgłoszenie mailem, bo urny w sklepie brak. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie strasz mnie, bo wysyłam męża Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
8x5 = 40, chyba, że tygodnie źle policzyłam,
poza tym w gazetce w jest 5 ekspresów saeco do konkursu woseby i 60 do nescafe/winiary, niezlaeżnie, pozostałe nagrody też nie wyglądają na tygodniowe (80 noży)
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gazetka jest już na stronie
http://www.marcpol.pl/
Regulamin bardzo niedokładny, tak na szybko:
- gdzie jest konkurs z 60 ekspresami?
- co to za rozwiązanie tygodniowe? Czy w każdym tyogodniu inny konkurs, czy dzielą nagrody? Ale coś mi się nie widzi, jak to matematycznie zrobić...
I co to znaczy, że wygrany ma się stawić we wskazanym punkcie i to do tego w daną sobotę. Na jakiej zasadzie oni ten punkt wybiorą, bo z regulaminu wcale nie wynika, że będzie to ten, w którym wrzucimy kupon.
Słabiutko to wygląda Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można się było spodziewać, publikację haseł zapowiadał już niestety regulamin... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam i wkurza mnie to niesłychanie, że się trzeba prosić o pieczątki, gdy niestety nie każdy ma sklep pod nosem, a nie naszą winą jest taki, a nie inny opis.
Co nie zmienia faktu, że jesli wygram, a jeszcze mi się to nie udało, to będę prosić osoby, które mi robiły zakupy o pieczątki.
Columbit np wie, że Tesco ma słabe opisy i nie robi z tym problemu, są świadomi, nie wiem, czy sobie sprawdzają, czy nie, nagrody przysłali bez problemu, a były cenniejsze niż bon na 100 zł.
Nie chodzi o konkurs z garnkami, Streamline takich akcji poprzednio nie robił, więc mam nadzieję, że i tym razem nie będzie. Chodzi o Intermarche Winiary. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BYł Bref na 100% - był jakiś błąd w regulaminie i ciągu trwania 1 dnia dodali, tylko nie mam zapisanej kopii. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane