Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę zaoferować też wymianę. Mam palmę, mogę zrobić zakupy na najnowszy konkurs w Dayli (palette). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie życzenie konkursowicza na 2015 r. Mało rzeczy ucieszyłoby mnie bardziej w konkursowym świecie, nie licząc wygranych oczywiście. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję wszystkim za informacje.
Jakby ktoś miał takie saszetki Vanish to chętnie zlecę zakupy, poprosze o pw
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest w "teraz" Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z topu teraz Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej się głośno nie przyznawaj, bo wygrane hasło to raczej oddanie praw autorskich
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
05-110,
05-119,
baaardzo proszę o odzew, może być na pw. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. może próbkowali, czyli czytali z wycinków czasowych (???)
2. parę osób wygrało więcej niż 1 pralkę (a może nawet 3, 5, 7 - strzelam;P)
3. część osób się nie przyznała (i się nie dziwię).
Pralka, zmywarka - najbardziej chodliwe konkursowe nagrody. Szczególnie jeśli paragon kosztuje 3-4zeta, a produkt sie w domu przyda i nawet poleży w kolejce na swój czas użytkowania. Tak jak moje małe przedszkole brefów. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też sądzę, że Albedo czyta. Może podział nagród na dzienne etapy im to ułatwia. CZasem u nich wygrywam (to rzadziej), czasem nie (to częściej), ale zdanie mam dobre. Mieli wpadkę z Palette kilka lat temu (i to dużą, że hoho) i widać wyciągnęli wnioski i podnieśli jakość pracy. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serio?
bywały raty?
bo poza kaufem w wykonaniu tqg, to raczej nie kojarzę smsów na raty (z dzwonieniem to co innego). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak poleciałam slangowo
jasne, że wyliczanki dotyczą dużej (teoretycznie) liczby wygranych... nie jest to miłe.
Często zdarza mi się, że nie wygrywam i wtedy mam wrażenie, że chyba wszyscy wygrali, tylko nie ja. A później przychodzi taki konkurs, (choć ta opcja jest rzadziej) gdzie dużo osób płacze, a mi nagroda się jednak trafia. I tak sobie myślę, że przyroda lubi równowagę
Aczkolwiek, jak wpadnę na kolejny pomysł, że zagram u Smolara (bo kiedyś, coś tam rok temu mi dał), to poprosze o kopa w tylną część ciała. I ma być mocno, żebym zrozumiała. Dobrze, że brefy u mnie schodzą. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale widzę, że niektórzy z tych co wygrali chyba używają liczby mnogiej
Coraz mniej osób się przyznaje, bo zdarza się wyliczanie kto czego nie wygrał. Sama kiedyś doświadczyłam tego, choć wydaje mi się, że wygrywam tak średnio na jeża.
u mnie zero tyż. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane