Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5972785 Napisano: 28.01.2015 20:19:31 w Intermarche
majeczka555 napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Czy w mikrofalach jest ograniczenie na gospodarstwo domowe?

tak

chyba oślepłam, nie mogę znaleźć Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5972122 Napisano: 27.01.2015 10:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy w konkursie Palmy dostał ktoś foremki nie odsyłając PESEL
i czy było ograniczenie na gospodarstwo

Ode mnie Pani nie chciała peselu, tylko datę urodzenia i taką jej podałam. Foremka doszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5971896 Napisano: 26.01.2015 17:44:40 w SZUKAM....
emmiii napisał(a):

szukam konkursów w których łatwo wygrać emotka  nie pamiętam kiedy coś ugrałam emotka

A są jeszcze takie emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5971494 Napisano: 25.01.2015 13:00:55 w Intermarche
cudaczek121 napisał(a):

marzenier napisał(a):

trebor1 napisał(a):jaka to agencja na G....? na szybko jakoś nie mogę skojarzyć choć też myślałem o sobie, że jestem uczestnikiem wielu konkursów promocyjnych (ale skoro nie wiem to widocznie dopiero pretenduję do tego miana) emotka odp. może być na PW

Oj tam na Priv emotka
Ja też się chętnie dowiem o co cho..;)

może Grasp emotka

Grasp to chyba na konkursowicza nieuczulony jest emotka
Ten tego jak mu było ten Gryf, cz jak mu tam.
W sumie nie wiem, bo jestem tu przypadkowo emotka

Aczkolwiek zawsze wydawało mi się, że najbardziej uczulony to ten na S jest emotka A ten na T to już nie tylko uczulenie ma, ale i zespół stresu pourazowego po kontaktach z nie-członkami forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5971492 Napisano: 25.01.2015 12:56:03 w Intermarche
selenes napisał(a):

defed napisał(a):-to że jestem na tym forum od niedawna, nie znaczy że dopiero od niedawna gram (czy też wygrywam)
-w sumie regularnie od 11miesięcy i myślę, że mam już spore doświadczenie
-dla mnie Intermarche (obok Rossmanna) to najlepsze źródło konkursów, ale chcę by te sieci sklepów traktowały mnie serio
-po konsultacjach z wieloma osobami (graczami) uznałam, że warto się spytać ITM o paragony, czy da się coś z tym zrobić i nie zrobiłam tego w sposób wulgarny przecież, a z szacunkiem, bo chodzi o ułatwienie życia i nam-klientom i agencjom reklamowym
-a co do podawania nr pesel to wydaje mi się, że niektórzy organizatorzy potrzebują go by odprowadzić podatek "od wzbogacenia się" do US

Wszystkie inne podpunkty sobie daruje, ale przy ostatnim: koleżanka wyżej pisała o kwocie ok 100 zł, więc tutaj nie trzeba się rozliczać z US.
Podawanie pesel jest całkiem logiczne, ale przy bardziej wartościowych nagrodach.
Gdzie ktoś Ci zabronił pisać do ITM? Pisz. Po prostu nikt do tego nie odniesie się tak jakbyś chciała:)

Amen Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5971472 Napisano: 25.01.2015 11:38:06 w Intermarche
defed napisał(a):

Jestem zszokowana Waszymi wypowiedziami... wow... Przecież ITM identyfikuje się z tymi konkursami, są one reklamowane na plakatach i w gazetkach, sklepy przyciągają do siebie klientów dzięki takim akcjom promocyjnym... Nie wierze w to co widzę... To jakaś paranoja zbiorowa, ze zabiorą konkursy i zabraknie tlenu do oddychania... Czy dobrze zrozumiałam: mam nabrać wody w usta? Kurczę, nadal nie mogę wyjsć z szoku...

Defed, nie chcę, żeby zabrzmiało to źle, bo nic złego nie mam na myśli, ale czy Ty zaczynasz w konkursach?

Bo pewnie gdzieś na początku każdy z nas był takim idealistą...
Tutaj (raczej) nie ma paranoi, jest po prostu doświadczenie.
Pogrzeb na forum, poczytaj.
Np o tym jak Tesco odcięło się od konkursów organizowanych w swojej sieci.
Co wyczynia Media Contact.
Ja próbowałam kiedyś walczyć o niepodawanie pełnego numeru pesel za nagrodę wartą 100 zł (nie było takiego wymogu w regulaminie), chciałam pokazać początek (resztę zamazać), zgodnie z którym agencja sprawdzi, że jestem pełnoletnia.
Usłyszałam od pracownika agencji, że nie powinnam brać udziału w konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5971391 Napisano: 24.01.2015 20:54:54 w Intermarche
Odradzam powoływanie się na fora konkursowe (absolutnie, to największy grzech jaki można popełnić w korespondencji w agencjami),
odradzam sugerowanie, że jest się czynnym konkursowiczem (to drugi grzech, też z gatunku ciężkich).
Konkursy organizuja agencje, które nie mają nic wspólnego z zapisami na paragonie, a czasami mają to w tylnej części ciała.
Sieci często odcinają się od sposobu organizacji konkursów, które ich dotyczą. I my nic na to nie poradzimy.
Reasumując: walka z wiatrakami.
Jeśli nie uznają opisu, trzeba wziąć pieczątkę. Tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5971380 Napisano: 24.01.2015 20:13:53 w Paragony
defed napisał(a):

zdarzyło się już komuś, że nie zaakceptowali Wam paragonu przy weryfikacji prawa do nagrody, bo nie było na nim nazwy marki produktu promocyjnego, tylko ogólny zapis? (np. zamiast "RockStar" było na paragonie "napój orange")

Zależy od agencji,
tak zdarzyło się i to nie jeden raz, że były problemy, czasami wymóg opisu jest wymieniony w regulaminie. Agencje często uznają pełną nazwę z tyłu paragonu z pieczątką sklepu.
ITM jest znane z najsłabszych opisów paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5970434 Napisano: 22.01.2015 14:57:20 w Intermarche
zubi napisał(a):

iszhara napisał(a):

napisał(a):zubi napisał(a):

napisał(a):napisał(a):deva napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):Monika11 napisał(a):Może dzisiaj@ z Rockstara puszczą -maja czas do 23 stycznia -kto czeka ???
i z mikrofalami mogliby zacząć dzwonić -200 telefonów wykonać  ...... 

czy z mikrofalami będą dzwonić? może smsy poślą

z mikrofali smsy

Według regulaminu z mikrofalami mają dzwonić (pkt. 5.1 i 5.2).

w zwrotce była informacja, że w przypadku wygranej powiadomimy smsem

Kiedyś Versus robił coś w ITM (Nivea to chyb a była) i powiadomienie było smsami. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5970271 Napisano: 22.01.2015 10:09:13 w Intermarche
Brak informacji o odesłaniu paragonu, ale również o ograniczeniu wygranych choćby na osobę, nie mówiąc o gospodarstwie.
Myślę, że tak czy inaczej paragon będą chcieli, aczkolwiek regulamin wygląda jak pisany przez mało doświadczoną osobę.
Plus za konkurs z dużą liczbą nagród o większej wartości niż 50 zł, co ostatnio stało się niestety bardzo modne.

Ktoś zna tę agencję, coś organizowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5970212 Napisano: 21.01.2015 22:31:56 w Zakupy na konkursy - usługi
staszek napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Zlecę zakupy w Itm   oferty cenowe proszę na PW emotka

podpinam się

To i ja poproszę oferty cenowe na pw  - dotyczy konkursu z zakupami za 20 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5969324 Napisano: 19.01.2015 15:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

z jakich dni dzisiejsze info o  foremkach?

na pewno z 12.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5967221 Napisano: 14.01.2015 19:59:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Dayli Syoss, z tego co pamiętam miało być 150 bonów, na liście widzę 105 haseł, czyżby liczba uczestników była tak mała, czy coś  pokręciłam? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5965083 Napisano: 10.01.2015 10:06:51 w SZUKAM....
Chyba chodzi o to, czy nr systemowy to nr transakcji, który ma 3 cyfry, bo na paragonie itm brak opisu "nr systemowy", a jest "nr transakcji" (na dole, obok ceny). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5964553 Napisano: 08.01.2015 22:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

kalinea napisał(a):

Czy ktoś się podzieli informacją jakie hasła lubi Streamline?  :)

Podłączam się pod pytanie emotka

W Ajax nie grałam, ale patrząc na poprzednie konkursy Streamline, w których brałam udział i na hasła, które mi wybrali (mniejszość) i nie wybrali (większość) - nie ma żadnego schematu, nic nie układa się w całość, czyli nie mają ulubionego "stylu".
To moja subiektywna ocena. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5964422 Napisano: 08.01.2015 17:50:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

w moich smsach o wygranych, brak jakiejkowliek informacji o wysyłce paragonów emotka

Przy talerzach VB i garnkach było tak: najpierw sms o wygranej z prosbą o odesłanie danych, po paru dniach prosba o doslanie skanu paragonu. Przy garnkach (ITM) dodatkowo na koniec sms o pozytywnej weryfikacji paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5963839 Napisano: 07.01.2015 12:00:15 w SZUKAM....
0 0

cc_investigator

#5963828 Napisano: 07.01.2015 11:38:45 w SZUKAM....
Niemożliwe stało się możliwe - skończył mi się płyn do płukania, czy mogę kupić coś w ramach konkursu. Bo tego w kaufie nie widać... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5963217 Napisano: 04.01.2015 23:12:02 w Wkurza mnie...
nadis napisał(a):

Mnie też wkurza jakiś nieurodzaj konkursowy, jak już są, to tylko promocyjne emotka

Ja mam wrażenie, że w promocyjnych też pusto. Bo za konkursy pt. "wydaj 20 zł, to może wygrasz bon 50 zł", ewentualnie "dajemy turbany/storczyki", to ja już dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5962619 Napisano: 02.01.2015 17:50:38 w Inne mniejsze markety
ultrixx napisał(a):

Skoro właściciel zostaje ten sam to zapewne konkursy będą prowadzone w dwóch sieciach równolegle tak jak to jest w Żabce i Freshmarkecie, oby!

Na stronie Polo jest info, że ta sieć to konkurencja i nie ma z Polo nic wspólnego... Wyświetl w wątku >>
0 0