Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6111576 Napisano: 13.11.2015 18:33:27 w Informują
Hacket Hamilton dzwoni z 725..., że nie odesłało się danych na zwycięskie smsy z 18 Urodzin ITM (tylko, że ten sms nie dotarł) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6111561 Napisano: 13.11.2015 18:08:53 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

zadzwonił do mnie parę minut temu Hackett Hamilton! Prawie zawalu dostałam myśląc, że o Biedronkę chodzi a oni, że...jakieś literówki w oświadczeniu z ITM do poprawienia emotka emotka

Do mnie też przed sekundą, że nie odesłałam danych na 18 urodziny - a ja nie dostałam smsa na ten numer na 100%.
Kazali odesłać dane i paragon.

(tak zapytałam o Seaty, ale trafiłam na osobę, która się tym nie zajmuje emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6110602 Napisano: 12.11.2015 11:51:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ktoś dostał doładowanie na sam telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6110300 Napisano: 11.11.2015 11:56:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

Mój z łaciny "Brodypoda Minutdoda"nie zasłużył nawet na doładowanie....

U mnie odpadł Zasilmierz Pół-kaski Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6110260 Napisano: 11.11.2015 08:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na leniwcu widzę, że już nawet te główniejsze obniżyły poziom, przykre. Nosem czuję, że wybór samochodowy będzie kontrowersyjny emotka

6.11 to ostatni dzień, w którym grałam i więcej się już nie skuszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109597 Napisano: 09.11.2015 20:16:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

elotta napisał(a):

rogalino napisał(a):

Może trzeba było wstrzelić się w klucz hehe
Ja się cieszę że mam, chociaz ciekawe jaką mam im wysłać recenzję, bo też oczekują "kreatywnej" emotka

Jeśli tak kreatywnej jak niektóre wybrane 'aplikacje' do testów, napisz: "czekolada jest dobra i smaczna. Lubie ją". Serio, może nawet ten weekend wygrasz emotka

Na taki "kwiatek " natrafiłam".....Powinniście wybrać właśnie mnie, ponieważ mam małe dziecko i wybieram dla mojej córeczki tylko najlepszą czekoladę. A jedną z moich ulubionych
czekolad jest właśnie Wawel Tiki Taki a maż najczęściej wybiera Wawel
Malaga"

Bo wy zazdrośniki jedne nie znacie sposobu "na dziecko"? emotka   Im mniejsze tym lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109177 Napisano: 09.11.2015 12:37:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trebor - chyba na zbyt dużo inteligencji u czytającego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109143 Napisano: 09.11.2015 12:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Biorąc pod uwagę, że kilka dni wcześniej wygrał Czaruś, teraz Czruś, to ja dziękuję, wychodzę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109135 Napisano: 09.11.2015 11:55:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

buncia88 napisał(a):

aneta2208
Zapytałam tylko czy to imię. Czy w moim pytaniu jest jakaś obraźliwa treść? Ludzie...wy jesteście coraz bardziej przewrażliwieni...
Meliskę proponuję, lub jogging wokół domu emotka

nie chodzi o Ciebie tylko ogólnei pisze bo po każdych wynikach są pretensje że wygrało nie to co powinno emotka

Jedno jury ma lepsze gusta inne ma gorsze emotka

No właśnie wydaje mi się, że tutaj przestała być już kwestia gustu.Bo gusta szanuję. Po żadnym zgłoszeniu staram się nie jechać, nikogo nie obrażać.
Przejrzałaś całość zwycięzców w kontekście zadania? (piszą absolutnie bez złośliwości, ani podtekstu, ani wytykania) emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109126 Napisano: 09.11.2015 11:46:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślę, że zgłoszeń jest mnóstwo... Tym bardziej, że brać konkursowa i tak doładowuje starterki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109116 Napisano: 09.11.2015 11:39:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

migi napisał(a):

Coraz gorsze te imiona leniwca emotka  Chyba faktycznie losują.

No i Mamy COOLfona - na telefonie.
Ale Czruś?
Wincent?
Gapcio?

Mój Herr Leniwier przegrał z ...Czruś'iem emotka

U mnie odpadły:
Mobillo Lenillo
Doładowator 
Darth Dołader 
Doładeryk Hop-in 
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109085 Napisano: 09.11.2015 11:18:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mia - dokładnie wygląda mi to tak, jakby ktoś sobie dla żartu trochę wybierał. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6109079 Napisano: 09.11.2015 11:13:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

Coraz gorsze te imiona leniwca emotka  Chyba faktycznie losują.

No i Mamy COOLfona - na telefonie.
Ale Czruś?
Wincent?
Gapcio?

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6108855 Napisano: 08.11.2015 16:58:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla mnie zgłoszenia: Gustaw, Staś, Rysiu, Kubuś, Jacuś, Bruno, Lucjanek - są po prostu imionami i nie mają nic wspólnego z wymyślaniem czegokolwiek.

Atom, Atos, Yoda, Fifi, Mikuś - jakoś nie trafiają w moje oko chwytliwością, aczkolwiek są krótkie i konkretne.

Mi się podoba LeńDobry emotka

Natomiast poza moim gustem: Man of Pauza, Slowman. Ale rozumiem, że w guście jury, docenione za pomysł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6108827 Napisano: 08.11.2015 15:32:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie nie przeszły:

Onlajnus von Leniwiecki
Automatis Doładus
Doł@dow@niec
Born2Leń
Doładover4ever
Tele Mele Leń
Natychmiastusz vel Wygodnicki
Zasilocky

Ale gdzie im do "Fifi" emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6108824 Napisano: 08.11.2015 15:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z lekka mnie ten leniwcowy konkurs zniesmacza. Tzn jego wyniki. Coś mi tam nagrodzili, więc nie to, że tak z zazdrości jęczę. Ale... O ile te lepsze nagrody - rzeczywiście wyglądają lepiej (choć w mojej ocenie nie wszystkie, widzę 2 pretendentów do nagrody głównej), o tyle doładowania - chyba po omacku przyznają. Jakiś męski pierwiastek w tym wyborze czuję. Myślałam, że Cristiano nam wyczerpie sportowe inspiracje, a tu wtórny Robercik wyskoczył.
A ilość spamu która przychodzi mi na telefon z zachętą do dalszego grania, ponadprzeciętna.

A wygranego imienia COOLfon - nie widzę (choć wynika, że było dodane), choć jest dużo lepsze od większości, za które przyznano doładowania, a moim zdaniem, mogłoby i telefon dostać.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6108823 Napisano: 08.11.2015 15:18:25 w Wkurza mnie...
Najciemniej pod latarnią emotka Plusik i minusik dojrzałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6108819 Napisano: 08.11.2015 14:59:17 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

http://aqicn.org/.../50.1115/19.0748/10z
Proszę link dla zainteresowanych, dane zmieniają się co 2-3 godziny. Warto zaglądać i wiedzieć, kiedy wychodzić z dziećmi na spacer, a kiedy lepiej siedzieć w domu.
Zanieczyszczenie jest stopniowane także kolorami - zielony, żółty, pomarańczowy, czerwony, fioletowy, a najgorszy brąz czy coś takiego.
A.. i zobaczcie co zacznie się dziać wieczorem, gdy ludzie wracają do domów i palą w piecach. 

Tak, tak, to to!
U nas problem wynika właśnie z tego, czym właściciele domów jednorodzinnych palą w piecach. I co wdycha moje astmatyczne dziecko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6108811 Napisano: 08.11.2015 13:54:29 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie wkurza, że wszystkie media podniecają się smogiem w Krakowie, który się pokazał....wystarczy przyjechać do nas na Śląsk i zobaczyć, że my tu żyjemy w tym na co dzień... 

Poczytaj trochę więcej na ten temat, pooglądaj mapy zanieczyszczeń, które pokazują zanieczyszczenia w Polsce on-line, na Śląsku macie lepsze powietrze niż w Krakowie, serio emotka   Mieszkam w Krakowie, bywam często na Śląsku i uwierz, ze tam oddycha mi się lepiej. Wczoraj zanim spadł deszcz przy moich chorych płucach ledwo oddychałam. Wczoraj popadało, dzisiaj wieje i wartości zanieczyszczeń spadły kilkukrotnie - a i tak na Śląsku są mniejsze. W Krakowie smog jest 200 dni w roku - on sobie nie przyszedł i pójdzie, to jest od wielu lat duży problem. Kraków leży w niecce i żeby pozbyć się smogu, musi bardzo mocno wiać lub padać. A ludzie i tak dalej palą w piecach gumofilce. 

nie zgodzę się z Tobą, ale nie mam czasu na dalsze polemizowanie i przedstawianie faktów w liczbach....pomieszkaj na Sląsku to pogadamy...

Nie musisz się zgadzać emotka  Pomieszkiwałam na Śląsku i w Krakowie, ale jak widzę, nie pogadamy emotka
Chcesz liczb - proszę: stan na dzisiaj godz.12.00 (o dziwo wszystko w normie, która wynosi 50) - Kraków 41 (wczoraj było ponad 200), Sosnowiec 7, Tychy 17, Zabrze 16, Wodzisław 12 (to taki przekrój przez cały region). Mówmy o faktach, a nie przypuszczeniach z braku czasu emotka   

Ja z zupełnie innej części Polski, od pewnego czasu interesuję się tematem ze względu na syna astmatyka, bo u nas też niewesoło. I Polarniczko - Asante Sana ma rację. Kraków dobija ukształtowanie terenu. Śląsk dobija przemysł. Ale liczby na ten moment ma gorsze Kraków, a parę dni tamu - najgorsza sytuacja była we Wrocławiu. Umknął mi link do mapy z bieżącymi pomiarami - jak znajdę wstawię. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6108765 Napisano: 08.11.2015 10:46:54 w Paragony
Mam paragon urodziny ITM z 08.10, wymienię na inne paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0