Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6161241 Napisano: 17.02.2016 14:44:31 w Paragony
Kupię paragon Zott z II etapu (wysyłałam ostatniego dnia).
Mam też na wymianę paragon z I etapu z 21.10 za 10.21 brutto (zakupy po zmianie regulaminu) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6161049 Napisano: 16.02.2016 23:12:33 w Kaufland konkursy
Tak się upewniam, bo nie wiem, czy coś się zmieniło przez moją nieobecność, czy w konkursie Twój styl... Syoss w różnych sieciach główna nagroda to ciągła ta sama wycieczka? To znaczy 1 wycieczka na wszystkie sieci? Czy coś się w międzyczasie zmieniło? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6160208 Napisano: 15.02.2016 14:07:27 w Biedronka
estrelitta napisał(a):

falus napisał(a):

defed napisał(a):

maria1980 napisał(a):

defed napisał(a):

estrelitta napisał(a):

defed a kiedy dostałaś maila?

14 lutego 2016 17:41    @tlen

A jak zatytułowany ? 

Konkurs Zott - wyniki I tura

A ja dostałem dziś o 5:00

I ja się doczekałam o godz. 5 - ale listy jeszcze  nie poprawili?

A czy ktoś dostał maila z 1 tury, a nie ma go na liście, co oznaczałoby, że zrobili tę weryfikację? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6159165 Napisano: 11.02.2016 22:55:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tez mi sie wydaje, ze 2 blondynki to ta sama osoba, ale z wina sie nie zgodze. Bo jesli zadna strona regulaminu nie lamie, to w mojej opinii winy nie ma. I jesli po powrocie do Polski skusze sie na zakup, to strzele zdjecie w podobnej stylistyce. Widac taka ma wziecie. I zadnego wykorzystywania tu nie widze, tylko ogladanie ze zrozumieniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6158951 Napisano: 11.02.2016 14:56:29 w Biedronka
mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Dostał ktoś już odpowiedź na maila od organizatora konkursu w sprawie dublowanych zwycięzców w wynikach Zott I etap?

Ja dzwoniłam, ale w telefonie tylko muzyczka... emotka

Tylko taką na profilu jogobella
https://www.faceb...t=feed_comment_reply Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6158443 Napisano: 10.02.2016 15:19:38 w Biedronka
U mnie tyż nic. Tylko ja w świecie, napisać tylko mogę, nie zadzwonię. Gdzieś się opłaca literki wysmarować? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6157894 Napisano: 09.02.2016 14:09:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6156639 Napisano: 06.02.2016 22:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@taki-nosek napisał(a):

Ale czy to coś ma wartość 147 zł ? emotka

Ja myślę, że napis ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6151004 Napisano: 27.01.2016 17:19:31 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

szukam info czy sms z rossmana z krzyżówki są z tego "etapu" co wczoraj się zakończył?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6151001 Napisano: 27.01.2016 17:15:19 w Wkurza mnie...
asia670 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

asia670 napisał(a):

a mnie wkurza/to mało powiedziane/ mój sąsiad-lat 28,który gdy tylko mama z tatą wyjadą i chata wolna zaczyna imprezowanie z kumplami.Wczoraj, nie to już przedwczoraj -zaczął o 16 i skończył gdzies koło 8 rano następnego dnia.Wczoraj ok.21 kolesie się schodzili na "poprawiny',no dom otwarty 24 godz/dobę.Na szczęscie obyło sie tym razem bez tańców,skakania po meblach/tak.tak- kiedys tak było/puszczania na cały regulator o 5 rano muzyki.Tylko bardzo głośne "rozmowy nocne Polaków" przy wódeczce.Ponieważ stukanie,chodzenie na górę,proszenie zawsze przynosi ten sam efekt,czytaj żaden,pozwoliłam sobie zadzwonic do mamusi.I wiecie co?Do pół godziny przyszedł z kumplem wstawiony, z wielkimi pretensjami że ile to on ma lat,a ja dzwonie do matki i że go wkur.....i nie mam do niego szacunkuemotka I co byście mi poradzili???spokojnej nocy Wam życze

Sprawa karna za zakłócenie spoczynku nocnego nauczy gówniarza szacunku do Ciebie, możesz być pewna.

ciąg dalszy nastąpił-przebite 4 koła w samochodzie i zamocowany sznur od poręczy schodów do klamki.Mąz wychodził /wyskakiwał/dziś o 4 rano przez okno/mieszkamy na parterze/,bo nie dało sie otworzyć drzwi.Stracone 3 godziny na wulkanizatora i policje.OPINIA POLICJI-NISKA SZKODLIWOŚĆ SPOŁECZNA!!!emotka a sąsiad powiedział ,że sie ich nie boi i będzie robił dalej na złość.Ręce mi opadły,no wychodzi na to ,że to my jesteśmy bandytami i nie wiadomo czego chcemy....

W głowie mi się to nie mieści.
Bardzo, bardzo współczuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6150892 Napisano: 27.01.2016 14:34:09 w Rossmann
monnikk napisał(a):

@cc_investigator napisał(a):

Ja też mam pytanko, bo pierwszy raz zagrałam w tym Skarbie, a nie mogę namierzyc regulaminu. Jak teraz odeślę dane, to do kiedy moge odebrać nagrodę? W piątek wyjeżdżam, wracam 13.02. Jak myślicie taka data nie będzie za późna?

Dostaniesz za jakiś czas sms, że już można odebrać nagrodę w drogerii. Będzie też termin, do kiedy można odebrać, zazwyczaj długi.  Myślę, że spokojnie zdążysz zwłaszcza, że  za poprzedni miesiąc jeszcze nie można odebrać nagrody.

Baaardzo dziękuję emotka

I mam jeszcze pytanie na jaki numer odsyłamy dane, bo chyba ucielo mi smsa:
 wyslij w ciagu 12h (....) na numer 7

NO i nie wiem czy to ten 7057z ktorego przyslali smsa, czy cos innego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6150848 Napisano: 27.01.2016 13:35:45 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

serberta napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

serberta napisał(a):

że wyrzuciłam w błoto 280 zł. Kupiłam z ogłoszenia tutaj na forum streamer philipsa, dogadałam się z jaulią na privie , wybrałam odbiór osobisty w Krakowie i dostałam coś co absolutnie mi nie jest do niczego potrzebne.Nie miałam możliwości wypróbowania , przekazanie streamera nastąpiło w Galerii. Chciałam zwrócić powołując się na umowę zawartą na odległość, ale sprzedająca odmawia mi tego prawa.  Streamer miał być do wygładzania delikatnych ubrań ale nie ma żadnego efektu. Kurcze nie wiem czy ten egzemplarz jest wadliwy czy philips produkuje buble?

Nie ma czegoś takiego w przypadku osób fizycznych.

Proponuję Ci pogadać z Philipsem na FB, może też inni użytkownicy steamera się do Ciebie na PW odezwą... W ten sposób dowiesz się czy "to to" tak ma działać, jak działa.
A jak się okaże, że urządzenie nie jest wadliwe, tylko nieskuteczne, to wystaw na Allegro. emotka
W przypadku osób fizycznych, tak jak napisała joan, można liczyć tylko i wyłącznie na dobrą wolę...

Dziękuję za pomysły , niestety na dobrą wolę nie mogę liczyć....

Jeśli sprzedalabym Ci nowy, pełnowartościowy towar, a on po prostu nie spelnilby Twoich oczekiwań to nie przyjelabym zwrotu. Bo co mnie to obchodzi, że Ci się odwidzialo, skoro towar jest już używany? To tak jakbyś kupiła cukierki, zjadła pół opakowania i powiedziała, że chcesz oddać, bo niedobre. 

Choć bardzo współczuję nieudanego zakupu, to też się zgodzę. Jeśli nie ma on wady, to właśnie ze sprzętu nowego stał się używanym. I niestety stracił na wartości. To co mnie drażni na aukcjach allegro to: "sprzęt zupełnie nowy, tylko 3 razy użyty". Nie wiem jakie znaczenie ma to przy steamerze, ale przy niektórych sprzętach miałoby bardzo duże. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6150800 Napisano: 27.01.2016 12:08:28 w Rossmann
Ja też mam pytanko, bo pierwszy raz zagrałam w tym Skarbie, a nie mogę namierzyc regulaminu. Jak teraz odeślę dane, to do kiedy moge odebrać nagrodę? W piątek wyjeżdżam, wracam 13.02. Jak myślicie taka data nie będzie za późna? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6150486 Napisano: 26.01.2016 16:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

@asante napisał(a):

Z jakich dni poszły wygrane z DC bony sodexo? (MDW)
Dzwonią czy sms?

Ja wygrałam już dawno, i wtedy dzwonili.

Do mnie dziś Pani zadzwoniła, mam wygraną dzienną z 21 stycznia.

Z 21? A co z etapem 2 do 20.01?  emotka  Pytałam o niego, ale nikt nie odpowiedział, że wygrał.

Wiem o wygranej z 18.01, podobno dzwonili w zeszłą środę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6150474 Napisano: 26.01.2016 15:37:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

Z jakich dni poszły wygrane z DC bony sodexo? (MDW)
Dzwonią czy sms?

Ja wygrałam już dawno, i wtedy dzwonili. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6149860 Napisano: 25.01.2016 13:57:10 w Paragony
Kupię paragony na Kaufland z bonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6149588 Napisano: 24.01.2016 21:21:24 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

buncia88 - jest osoba, której można się poskarżyć - jest nią rzecznik praw pacjenta, albo oddział NFZ

Jak poszłam do kardiologa prywatnie, bo myślałam, że serce mi nawala (prywatnie, bo na fundusz pewno bym nie doczekała), to mnie obadał dokładnie, wypytał o wiele rzeczy, zrobił EKG, jeszcze coś tam, po czym mówi, że kieruje mnie w trybie pilnym do szpitala.
Poszłam... dzięki temu jestem jeszcze na tym świecie emotka  bo to nie serce mi nawalało, tylko miałam tak silną anemię, że miałam tętno spoczynkowe ok 120-140, jak szłam to po kilku krokach osuwałam się po ścianie, albo musiałam odpoczywać.
Stąd podejrzenie problemów z sercem.

Cieszę się że otrzymałaś pomoc, myślałam o Tobie emotka
Przedwczoraj poranny zawrót głowy rzucił mnie na łóżko. Nie jest to serce, bo się nie męczę, ani anemia, raczej nie ma związku z ciśnieniem (leczę się ale mam w miarę uregulowane). Świat wiruje mi przed oczami przy szybkiej zmianie pozycji głowy. Lekarz rodzinny zapisał mi leki za 100zł i mam je wypróbować, jak nie zadziałają... to będą do wyrzucenia. Wkurza mnie to, że lekarze traktują nas jak króliki. Nie wykupiłam leków, piję nerwosol, dotleniam się i rozmasowuję mięśnie szyi i karku (strasznie są napięte). Trochę pomaga ale chyba przejdę się prywatnie do neurologa, przede wszystkim chcę wiedzieć co mi jest a nie testować jakieś środki chemiczne emotka

ja ileś lat temu dostałam betaserc (o ile nie mylę nazwy) i bardzo mi na zawroty pomógł. A bardziej od neurologa pomógł mi laryngolog, choć miałam wrażenie, że to bardziej kwestia człowieka, niż specjalności. Laryngologa miałam po prostu świetnego i z dużą wiedzą ogólną. Bardzo pomogła mi też rehabilitacja (masaże, laser, "prądy") na odcinek szyjny. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6147717 Napisano: 19.01.2016 20:13:36 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

odpisali mi że nie uwzględnią kwot brutto niestety ale przepraszają że wprowadzają w błąd takimi kwotami. 

Mam dzisiaj ograniczoną percepcję, czyli dobre te paragony na 10,45 , czy jednak nie, bo za mało?
To tłumaczenie, że na paragonie jest informacja netto jest po prostu debilna. Sorry, paragon to ja dostaję po zakupie, nie przed.

jeżeli po odliczeniu vat od tych 10.45 będzie kwota nadal wynosiła min 10 zł to liczą ale jeżeli nie to paragon nie zostanie zatwierdzony i nagroda przepada

10,60 - 0.79
Dziękuję, wychodzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6147712 Napisano: 19.01.2016 20:04:02 w Biedronka

odpisali mi że nie uwzględnią kwot brutto niestety ale przepraszają że wprowadzają w błąd takimi kwotami. 

Mam dzisiaj ograniczoną percepcję, czyli dobre te paragony na 10,45 , czy jednak nie, bo za mało?
To tłumaczenie, że na paragonie jest informacja netto jest po prostu debilna. Sorry, paragon to ja dostaję po zakupie, nie przed. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6147708 Napisano: 19.01.2016 19:56:02 w Wkurza mnie...
Dzisiaj wszystko
- konkurs Zott Jogobella i głupie netto./brutto
- mniej bonów do wygrania w kauflandowym budżecie
- i to, że moja bardzo_daleka_podróż_ życia za 1,5 tygodnia właśnie stanęła pod znakiem zapytania, a ja nic nie mogę z tym zrobić, bo to czynniki zewnętrzne, którym nikt nie jest winien. Wyświetl w wątku >>
0 0