Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6170136 Napisano: 08.03.2016 12:58:09 w Informują
O 12.04 sms z dzienna z abc za niedziele Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6169717 Napisano: 07.03.2016 15:35:08 w Konkursy ABC
Czy dzisiejsze smsy były też za wczoraj (niedziela)? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6169638 Napisano: 07.03.2016 12:58:10 w Informują
kalka napisał(a):

Dzienne z abc -smsy dzisiaj rano

Z ktorych dni? Konkretnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6169375 Napisano: 06.03.2016 13:03:42 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

elotta napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

wkurza mnie moja  d e p r e s j a emotka

na czym dokładnie polega depresja?

U Ciebie jednym z przejawów depresji byłoby zaniechanie kradnięcia zniczy. Uznałbyś, że nie masz na to energii, nie masz na to ochoty, że nie ma to już sensu. Przestałyby Cię cieszyć rzeczy, które wcześniej sprawiały Ci wielką radość i przyjemność, czyli właśnie podkradanie świeczek 
emotka

(przepraszam wszystkich cierpiących na depresje)

Oj w moim życiu kilka razy przytrafiała mi się sytuacja kiedy można powiedzieć że miałem depresję. Na szczęście znam skuteczny i sprawdzony
sposób. Wybieram się w góry na kilka miesięcy wszystkie choroby
przechodzą.

Naprawdę nie chcę nikogo urazić, ale ten wątek (który bardzo lubiłam) stał się ostatnio serialem jednego aktora. Ok, niech będzie, staram się nie czytać, nie wchodzić, bo zaczęło mnie to nużyć, mój problem.
Ale jak zaczynamy w ten serial wplątywać depresję, czyli sprawę baaardzo poważną, a epizod ma tytuł "wylecz se depresję wyjazdem w góry", to naprawdę apeluję nie nakręcajcie tego... Bo pójdzie chyba nie w tę stronę, co trzeba. Właśnie ze względu na szacunek dla osób, które albo same walczą, abo mają bliskie osoby, które prowadzą wojnę z tą chorobą.
Nie wyjazd w góry nie pomoże, nie - konkursy nie pomogą.
Koniec apelu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6168945 Napisano: 04.03.2016 17:03:23 w Biedronka
andii napisał(a):

hello, a o co chodzi z ta I turą??? poprawienie listy? bo nie bardzo jestem w temacie, ale paragon jeszcze mam emotka

Niektóre osoby są po kilka razy na liście, a każdy mógł wygrać 1 raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6168581 Napisano: 03.03.2016 21:39:37 w Wkurza mnie...
Mam dziecię lat 5, od 3 lat uczęszczające do przedszkola. W listopadzie dostaję list wzywający do kontaktu ze szkoły, czy dziecko realizuje obowiązek szkolny, tzn przedszkolny (bo w obwodzie szkoły jest). Dzwonię, konwersacja przeuprzejma, tak oczywiście uczęszcza, do przedszkola X, jest w takiej grupie i czy muszę coś jeszcze dopełnić. Nie muszę, pan wyszedł, ale koleżanka przekaże. Wszystko w porządku, dziękujemy za kontakt.
Ten tego, mijają 3 miesiące.
A do mych drzwi pukają osoby w cywilu z sympatyczną odznaką, że szkoła wysłała 2 tygodnie temu list, że dziecię obowiązku nie spełnia.
Dziecię lat 5 stoi w drzwiach zachwycone, że o niego pytają...
Ale teoretycznie mogłoby dostać histerii, przerażenia i trwałego uszczerbku na zdrowiu jak jego mamusia, pod którą nogi się lekko ugięły.
Państwo z odznaką lekko zdziwieni, że dziecię nieuczęszczające takie małe, chyba się nastoletniego bandziora spodziewali.
Napomknę, że nauczam w szkole obok, przepisy mi niestraszne, ale niech straszne im będzie jak im jutro z awanturą stanę w drzwiach szkoły. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6168541 Napisano: 03.03.2016 20:37:59 w Wkurza mnie...
@zezowaty_kot napisał(a):

Kupiłam 2 paczki ciastek na konkurs Milki i mimo, że nienawidzę słodyczy to zeżarłam przed zrobieniem zdjęcia. Baby som gupie.

Zrobiłam dokładnie to samo, tylko z 1 paczką. Ale co ciekawe zostawiłam opakowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6167889 Napisano: 02.03.2016 16:27:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

kalinea napisał(a):

Czy Albedo będzie robiło problemy jeśli na paragonie mam "filety z makreli" bez info, że to Graal?

do tej pory Albedo uznawało wszystkie moje słabo opisane paragony, więc jest szansa, że będzie ok emotka

Moze nie robilo do tej pory, ale owa sytuacja jest dokladnie opiaana w regulaminie. W takiej sytuacji - opis dokladny + pieczatka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6167307 Napisano: 01.03.2016 20:10:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Takie cuś jest - ale coś nie działa:
http://www.graal.pl/konkurs.php Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6167300 Napisano: 01.03.2016 19:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie czytam sobie regulamin Graal w wykonaniu Albedo 
http://graal.vas..../files/regulamin.pdf
i chyba nadejszła nowa era konkursów - promo w połączeniu z lajkami, co oznacza publikację tekstów.
Takiego stworka potworka konkursowego jeszcze nigdy nie oglądałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6166131 Napisano: 28.02.2016 08:19:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

Czy ktoś wie jak jest z wygraną w krzyżówce Skarb? Poprosili o dane smsem i wybór drogerii do odbioru, ale skad wiedziec kiedy tam dostarczą to. Jakis drugi sms daja informując?

Jeśli chodzi o Pachnącą Szafę, to prawdopodobnie już jest do odbioru. W wątku rossnet pojawiła się informacja od kilku osób, że mimo braku smsa o możliwości odbioru, nagrody już czekają. Więc ja zawitałam w poniedziałek do swojego sklepu i rzeczywiście nagroda była. Na torebce informacja o dacie nadania chyba z 12.02.
Pomijając te okoliczności powinien być drugi sms o możliwości odbioru. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6165954 Napisano: 27.02.2016 10:57:55 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

maria1980 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

magnus napisał(a):

luk1990 napisał(a):

wkurza mne Lays-a konkretnie konkurs kibicujzlays i bulety do Rosji-syn opisał sprawę na fb,dzwonił do agencji,na infolinię i zero kontaktu z ich strony-dziękuję bardzo za takie nagrody-nie każdego stać żeby wyłożyć 400zł na wizy do Rosji po to żeby pojechać specjalnie na mecz....czuję się zażenowana organizacją wyjazdu i brakiem jakiejkolwiek reakcji ze strony Laysów....emotka

To było w Regulaminie- wiza nie wchodzi do nagrody

Tak wiem o tym doskonale-ale czujemy się pozkodowani tą niby-nagrodą....mogli sobie odpuścić bilety do Rosji w ogóle skoro nie fundują wizy-inni laureacji nie muszą dodatkowo płacić,bo mają bilety na mecze w UE ,a ja za kilka godzin pobytu w Rosji mam płacić 400zł- niesttey nie stać mnie na takie przyjemności,a nikt mnie o zdanie nie pytał,czy chcę i mogę sobie pozwolić na takie wydatki w ramach wygranej nagrody ;( Czujemy się po prostu oszukani ,bo całą radośc z nagrody przyćmiły dodatkowe koszty,na które nas niesttey nie stać;(

No widzisz , a ja marzyłam o tym ,żeby dostać bilety do Rosji ...:) Mnie też agencja wkurzyła ,ale o tym ,ze możecie trafić na bilety do miejsca gdzie potrzebna jest wiza powinniście brać pod uwagę -startując w konkursie. Regulamin zakładał ,ze może być potrzeba postarania się o wizę. Wiec czuć się oszukanym to chyba za mocne określenie.
W temacie wkurza mnie brak czasu na sen  emotka .

Nikgo nie pytali na który mecz i gdzie chce jechać. Komu wpadło temu bęc.
W Regulaminie uprzedzali , że trzeba mieć ważny paszport (moze też niektórzy muszą wymieć) i o tym , że nie pokrywają kosztów transferu z lotniska do hotelu i mecz (na pewno są Państwa gdzie jest to dość drogie i droższe niż w Rosji) oraz liczyć sie z kosztami wizy. Przystepując do konkursu musiałaś liczyć na dodatkowe koszty.
Nawet wykupując wycieczkę w biurze podróży dodatkowo płacisz wizę, opłaty lotniskowe.
Dlaczego masz się czuć oszukana ?? zgodnie z Regulaminem dostałaś nagrodę za 5,500 zł tak jak wszyscy laureaci. Niby dlaczego do Ciebie mają dodatkowo dokładać koszt wiz ?, które zwiększyłby wartość wygranej. 

Co do wizy, zdecydowanie się zgodzę z magnusem. Jeśli w grę wchodzą okoliczności wizowe, każda agencja umyje rączki organizacyjnie i finansowo, co sobie pięknie zaznaczy w regulaminie i wtedy pretensje w mojej opinii są nieuzasadnione. Zasady tego konkursu były jednak znane wcześniej. Sama płaciłam grubą kasę (wiza hamerykańska kilka lat temu) i jestem wdzięczna organizatorowi, że wystawił mi pisemko z jakiej okazji tej wizy potrzebuję, co okazało się kluczowe przy jej przyznaniu. Ale pieniążki ok. 500 zł/os wykładałam sama. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6165214 Napisano: 25.02.2016 18:10:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dokladnie. Mam wrazenie, ze w jury byly osoby, ktore nie maja kotow. Takie docenia pomysl, a nie beda swiadome okolicznosci realizacji zamyslu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6165114 Napisano: 25.02.2016 15:20:54 w TESCO konkursy
karolinamat napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

kalka napisał(a):

lager napisał(a):

brudny napisał(a):

macie do nich maila ?

promocja@losmejores.pl

to kontakt dla uczestników i laureatów konkursów organizowanych przez agencję 
Streamline Sp. z o.o. Sp.k.
Al. KEN 83/42
02-777 Warszawa

Jeśli to nasza forumowiczka to zapewne jak tu posiedzi i poczyta to usunie swoje dzieło emotka

Sądzisz, że ją zawstydziliśmy !?  emotka  

Pewnie forumowiczka, bo widzę, że gra od dawna  emotka  Nawet jest w wynikach konkursu, o którym wspomniała wyborcza, opisując działalność pani Beaty  emotka  

No właśnie... łatwo znaleźć...imię nazwisko jest, miejscowość jest... ale nie znalazłam jakichś tam powalających wygranych emotka

Aż się wzięłam wpisałam w googla emotka
I mam taki wniosek - żadna moja ulubiona nagroda nie wyskoczyła z odmętów interneta.
Nie jest to jednak źródło informacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6165004 Napisano: 25.02.2016 12:19:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wszystkie koty są piękne emotka
Natomiast nie znając laureatki nagrody głównej, jako mamusia 2 kotów (właścicielka mi nie pasuje), nie nagrodziłabym zdjęcia z tak ubranym kotem, bo niestety ubieranie kota kojarzy mi się z fizycznym męczeniem go na potrzeby nagrody. Jak sobie wyobrażę co przechodziłyby moje koty przy ubieraniu i później odziane, to mi się jeży włos.
Moja Zuźka musiała mieć kocie ubranko z okazji sterylizacji i przypłaciła to autentyczną depresją. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6162889 Napisano: 20.02.2016 13:08:09 w Biedronka
A czy my wiemy, że te 2 smsy bez info o stopniu nagrody to samochody? Czy przypuszczamy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6162555 Napisano: 19.02.2016 15:47:13 w Paragony
Kupie zott z 2 etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6162398 Napisano: 19.02.2016 12:54:21 w Biedronka
kumarek napisał(a):

WOW nie mogę wyjść z podziwu! Czyżby ściemki jakieś z tym konkiem były?

Moim zdaniem nie ma, część ludzi w pracy siedzi.
Przy trzech autach i tanim paragonie to tam poszły tysiące zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6162395 Napisano: 19.02.2016 12:50:54 w Biedronka
2/7, oczywiście zestawy.
Wysłałam różne teksty, wygrały mi w podobnym stylu napisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6161246 Napisano: 17.02.2016 14:47:31 w Biedronka
Takie mam przemyślenia odnośnie Zott:
w I etapie nie wygrałam nic,
w II trafiło  prawie wszystko, co wysłałam.
Czyżbym się wbiła w czytane teksty? Ewentualnie moja twórczość w pełnej krasie grypy i gorączki miała jakies wyjątkowe walory?
Zawsze piszę podobnie. Nosem czuję próbkowanie, czyli wybiórcze czytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0