Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jak zaczynamy w ten serial wplątywać depresję, czyli sprawę baaardzo poważną, a epizod ma tytuł "wylecz se depresję wyjazdem w góry", to naprawdę apeluję nie nakręcajcie tego... Bo pójdzie chyba nie w tę stronę, co trzeba. Właśnie ze względu na szacunek dla osób, które albo same walczą, abo mają bliskie osoby, które prowadzą wojnę z tą chorobą.
Nie wyjazd w góry nie pomoże, nie - konkursy nie pomogą.
Koniec apelu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten tego, mijają 3 miesiące.
A do mych drzwi pukają osoby w cywilu z sympatyczną odznaką, że szkoła wysłała 2 tygodnie temu list, że dziecię obowiązku nie spełnia.
Dziecię lat 5 stoi w drzwiach zachwycone, że o niego pytają...
Ale teoretycznie mogłoby dostać histerii, przerażenia i trwałego uszczerbku na zdrowiu jak jego mamusia, pod którą nogi się lekko ugięły.
Państwo z odznaką lekko zdziwieni, że dziecię nieuczęszczające takie małe, chyba się nastoletniego bandziora spodziewali.
Napomknę, że nauczam w szkole obok, przepisy mi niestraszne, ale niech straszne im będzie jak im jutro z awanturą stanę w drzwiach szkoły. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.graal.pl/konkurs.php Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://graal.vas..../files/regulamin.pdf
i chyba nadejszła nowa era konkursów - promo w połączeniu z lajkami, co oznacza publikację tekstów.
Takiego stworka potworka konkursowego jeszcze nigdy nie oglądałam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomijając te okoliczności powinien być drugi sms o możliwości odbioru. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mam taki wniosek - żadna moja ulubiona nagroda nie wyskoczyła z odmętów interneta.
Nie jest to jednak źródło informacji Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast nie znając laureatki nagrody głównej, jako mamusia 2 kotów (właścicielka mi nie pasuje), nie nagrodziłabym zdjęcia z tak ubranym kotem, bo niestety ubieranie kota kojarzy mi się z fizycznym męczeniem go na potrzeby nagrody. Jak sobie wyobrażę co przechodziłyby moje koty przy ubieraniu i później odziane, to mi się jeży włos.
Moja Zuźka musiała mieć kocie ubranko z okazji sterylizacji i przypłaciła to autentyczną depresją. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy trzech autach i tanim paragonie to tam poszły tysiące zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam różne teksty, wygrały mi w podobnym stylu napisane. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w I etapie nie wygrałam nic,
w II trafiło prawie wszystko, co wysłałam.
Czyżbym się wbiła w czytane teksty? Ewentualnie moja twórczość w pełnej krasie grypy i gorączki miała jakies wyjątkowe walory?
Zawsze piszę podobnie. Nosem czuję próbkowanie, czyli wybiórcze czytanie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.