Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6236833 Napisano: 03.08.2016 13:11:34 w Kaufland konkursy
Ciekawa jestem jak to wyjdzie w praktyce, bo ciagle nr kodu podajemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6235873 Napisano: 01.08.2016 13:36:52 w Paragony
dziękuję, nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6235455 Napisano: 31.07.2016 13:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Zmienili -> chyba im napiszę, co o tym sądzę emotka

Również mam inne produkty na paragonach. I zapisaną na komputerze poprzednią wersję regulaminu.

Warzywnie w tym TQG: buraki, cebulaki.... emotka

Na pewno w pierwszym regulaminie były takie marki:
Gillette,  Gillette  Venus,  Ariel,  Pampers,  Fairy,  Head&Shoulders,  Always,
Naturella, Vizir, Lenor, Wella.
Piszmy do nich, by wiedzieli, że nie podzielamy ich zdania w sprawie zmieniania.
biuro@tqg.pl

To Tqg - my sobie możemy nie podzielać i nawet mieć jakąs interpretację prawnika na naszą korzyść, a oni i tak zrobią swoje emotka
Z większością agencji idzie się dogadać, w niektórych ludzie są tak uprzejmi i pomocni, że aż głupio, ale tutaj to ten przeciwległy biegun niestety. Trzeba uważać na to gospodarstwo, czy w którymś momencie się nie objawi... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6235324 Napisano: 30.07.2016 21:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Na 100% zmienili. Ja wczoraj kupowałam Gillette, bo zasugerowałam się plakatem, a później ze zdziwieniem zobaczyłam w regulaminie inne marki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6235092 Napisano: 29.07.2016 18:03:34 w Biedronka
helcia85 napisał(a):

Wybaczcie moi drodzy, ale nie widziałam że to już tutaj było. Jeśli nie chcecie to po prostu wystarczy nie czytać nie? A nie 3 strony zaraz będą jacy to ludzie są durni i wklejają takie bzdury... Jeśli moderator uzna, że to był niestosowny post to go usunie.
Jak zwykle na forach nowicjusz musi zostać zgnojony przez starych wyjadaczy...

Helcia:
1. ten link był już dzisiaj podany chyba w 4-5 różnych wątkach
2. po wczytaniu okazuje się, że jest to afera wyssana z palca, z mocnym naruszeniem wizreunku
3. w tekście nie ma śladu na dowód popierający tytuł
4. ludzie z pośpiechu/braku chęci/etc czytają tytuł bez wczytywania się w tekst i z góry zakładają, że jest on prawdziwy i dalej podają link, nakręcając całą tę g-burzę

Dlatego się denerwujemy, bo w sumie każdy mógłby być na miejscu "oskarżonych", a Twój staż naprawdę nie ma tu nic do rzeczy. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6234952 Napisano: 29.07.2016 14:19:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miketyson napisał(a):

ksantypa napisał(a):

do poczytania http://www.wykop....omych-organizatorow/

Smutne ale pewnie prawdziwe, na miejscu Colgate-Palmolive pochyliłbym się nad tematem i zmiótłbym cały ten Streamline z powierzchni ziemi  emotka

Przeczytałam wszystko.

I mam pytanie za co?

Ludzie, opamiętajcie się, jak ktoś napisze w necie, że Lusia zrobiła to i to, to wy to bierzecie za pewnik?  Bo napisał, bo tak brzmi tytuł tych pseudo-wypocin?
Przecie tu nie ma złamanego dowodu.
Nawet śladu.
Kilka lat temu był konkurs na fb z kawą Mk cafe i trzeba się było polubić, żeby zagrać w drużynie, jak się wygrało każdy dostał kawkę. Do dzisiaj mam w znajomych ludzi, których nazwisk nawet nie kojarzę, co jest pochodną tego konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6234117 Napisano: 27.07.2016 22:15:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

magnus napisał(a):

shell napisał(a):

Monika11 napisał(a):

shell napisał(a):

czy nr na pudliszki DC to 70068?
Nie chce mi przejść sms

tak

DZIĘKUJĘ
to nie wiem, normalnie mam 2,50zł na koncie wazne do 2017 r i nie idzie...

A prefix ?

DC.ODPOWIEDŹ
 i tyle co nie?

Zgadza sie, przed chwila zwrotka przyszła mi po sekundzie Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6234038 Napisano: 27.07.2016 20:42:26 w Paragony
0 0

cc_investigator

#6234002 Napisano: 27.07.2016 19:21:57 w Paragony
Mam paragon Loreal DN i Loreal ITM, szukam Loreal SPH (mogę też odstąpić wygraną). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6232224 Napisano: 22.07.2016 18:15:37 w Informują
Dzisiaj po 16.00 mail o nadaniu konsoli z premii z 1 etapu. Dpd. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6232063 Napisano: 22.07.2016 12:34:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelewy z premii na ing też już dziś były. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6231362 Napisano: 20.07.2016 18:14:18 w Biedronka
U mnie wygrały same powyżej 160 (miały długość 2 smsów),poniżej nie wpadło nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6230291 Napisano: 18.07.2016 12:04:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ech, piszecie trochę tak jakbyście grali od wczoraj, a nie mieli do czynienia z dziesiątkami agencji, formułujących dziesiątki regulaminów, różniących się od siebie, czasami zaprzeczających sobie równie często.
Jak nie ma limitu znaków w regulaminie, to na dwoje babka wróżyła, albo można więcej, albo nie, o czym najczęściej dowiadujemy się z dodatkowej korespondencji z agencją. Czasem tyle interpretacji, ile pracowników. Nawet jak jest słowo sms, to okazywało się, że można słać i na potrójną liczbę znaków, o czym nie wspomniano. A moje doświadczenia są takie, że jak można pisać dłużej, to częściej ( nie zawsze), wygrywają smsy dłuższe.
Przykład - konkurs X. Wysyłam z bratową podobną liczbę smsów (piszemy chyba na podobnym poziomie, pozdrawiam kochana), ona do 160 znaków, ja więcej (bo wiedziałam, że w tej agencji "można", a nie zgadałyśmy się o tym wcześniej). Ona nie trafia nic, ja mam jeden z najbardziej udanych konkursów w mojej pseudo-konkursowej karierze.
W Nestle wysłałam i takie do 160 i takie powyżej, uznałam to za swoje ryzyko.
A wikipedia nie jest żadnym argumentem, nie ma żadnej mocy prawnej. Taką ma regulamin, choć w praktyce tak naprawdę jego interpretacja przez agencję. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6229961 Napisano: 16.07.2016 15:04:52 w Paragony
Kupię paragony Pudliszki DC i Lubisie/PP ABC.

Dziekuje, juz nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6228278 Napisano: 12.07.2016 18:07:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

Wyniki za pufy do końca są. Ale nie ma jeszcze tygodniowych? Czy teraz czekamy na tydzień 11-sty?

zostały telewizory z ostatniego etapu i główne Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6226512 Napisano: 07.07.2016 20:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arya napisał(a):

malinka90 napisał(a):

Miałam ostatnio przerwę w konkursach, ale jeszcze załapałam na Lay's (wczoraj poszło zgłoszenie). Oni informują na bieżąco? Zgłoszenia z wczoraj są dziś nagradzane? Jak wygra się pufę to tym samym zgłoszeniem można wygrać jeszcze tv?

Ostatnio informują na bieżąco, jak wygrasz pufę, masz szansę na TV.

Wyniki za wczoraj 06.07 (73 dzień), były już dziś rano. Wyświetl w wątku >>
1 malinka90 0

cc_investigator

#6224355 Napisano: 03.07.2016 22:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

czy w Laysach 1 osoba może wygrać tylko 1 pufę?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6224354 Napisano: 03.07.2016 22:09:41 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

U mnie nie tyskie a pufa z lays

Napisz do nich jaka jest sytuacja i odeslij oswiadczenie, moze da sie jeszcze te pufe uratowac.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6220208 Napisano: 24.06.2016 17:39:35 w Paragony
Kupię paragon Loreal Superpharm (do 30.05.2016 rano), właśnie się okazało, że źle zaznaczyłam okienko przy wyborze sklepu, byłam przekonana, że gram w ITM.
Mam paragon z ITM Loreal i DN Loreal - na ewentualną wymianę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6219973 Napisano: 24.06.2016 13:34:21 w Intermarche
ivanotta napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Hej, mam pytanie do laureatów Loral ITM. O której dostaliście maila o wygranej?
W zapiskach mam, że wysłałam zgłoszenie na ITM, a nagroda w mailu, jak z SPH...

u mnie 14:14 ITM

Mam 14.14 wlasnie, a nagroda bon showroom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0