Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6240056 Napisano: 11.08.2016 17:13:46 w Intermarche
malutka456 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kerocna napisał(a):

Ktoś próbował już wysyłać zgłoszenie na RIO?
Coś zwrotka nie może mi się doczłapac...

Otrzymałam zwrotkę w postaci treści mojego zgłoszenie emotka Więc nie wiem czy dotarło, czy to jakiś błąd u nich.

U mnie nic nie ma dalej, a już minęło parę godzin emotka

czy sms to max 160 znaków czy więcej, w regulaminie nie jest jasno napisane ? emotka

To tqg - zakładam, że 160...
Tylko ja się pytam, gdzie moja zwrotka emotka Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6240041 Napisano: 11.08.2016 16:35:13 w Intermarche
kerocna napisał(a):

Coś zwrotka nie może mi się doczłapac...

Otrzymałam zwrotkę w postaci treści mojego zgłoszenie emotka Więc nie wiem czy dotarło, czy to jakiś błąd u nich.

U mnie nic nie ma dalej, a już minęło parę godzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6239989 Napisano: 11.08.2016 13:48:52 w Intermarche
Coś zwrotka nie może mi się doczłapac... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6239985 Napisano: 11.08.2016 13:46:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie też 0/1.
Mam wrażenie, że to jednak ciągle nie jest 2500 wygranych. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6239661 Napisano: 10.08.2016 16:20:32 w Udane wymiany - polecane nicki:)
bzowapani napisał(a):

Polecam cc_investigator emotka

A ja magnusa emotka

Dziekuje i pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6238614 Napisano: 08.08.2016 09:30:42 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

To co wyprawia Radwańska na korcie kolejna Olimpiada i kolejne rozczarowanie-wstyd -dla niej liczą sie tylko pieniądze......

Ciekawa jestem, czy po trwającej 52 godziny podróży z Nowego Jorku do Rio de Janeiro przez... Lizbonę miałabyś siłę i mogłabyś się skupić na tym, żeby grać na najwyższym poziomie piątej rakiety świata emotka

Wkurza mnie pogoda. Gdzie jest lato? emotka

O Rio wiedziała cztery lata wcześniej,ma pieniądze i mogła wcześniej wylecieć...Taki sam blamaż zrobiła 4 lata temu.....W życiu nie tylko pieniądze powinny się liczyć,ale sam udział w Olimpiadzie.Zapewne w kolejnym wielkoszlemowym turnieju sobie poradzi.... emotka

Ale serio ty tak serio?
Pomijam podroz (nie, nie migla wczesniej wyleciec, poczytaj szczegoly, ona zrobila wszystko, zeby doleciec na czas, stad ta Lizbona). Po prostu sie spalila psychicznie, po 2 wczesniejszych przypadkach presja byla ogromna, a jalk to Polacy medal na szyi powiesili jej juz w czerwcu.
A dziwi mnie tak kategorycxna ocena, bez znajomosci szczegolow. Nie da sie wszystkiego zawsze sprawdzic do pieniedzy emotka Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6238268 Napisano: 06.08.2016 20:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy jest jeszcze Ktoś Kto nie wygrał noża z Kamisa???
tak mi zależało i niestety żadnego nie wygrałam

1 zgloszenie, na ten moment bez wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6238238 Napisano: 06.08.2016 18:34:35 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

tym razem można nr paragonu
w
miejsce słowa „NUMER PARAGONU” numer systemowy (Schemat wiadomości SMS:
PROCTER.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX.Odpowiedź) lub numer transakcji (Schemat
wiadomości SMS: PROCTER.XX-XXX.XXXXXXX

Moim zdaniem nie można, poprzednio też chyba były takie zapisy.
Oni po prostu nr systemowy/nr transakcji - gdzieś tam myląco nazywają numerem paragonu, co my utożsamiamy z górnym, a dla nich to ciągle ten dolny. Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, joan 0

cc_investigator

#6238175 Napisano: 06.08.2016 13:14:49 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

a mnie sie marzy żeby rezerwa wróciła, ciekawe kto szaleje za te bony które przepadająemotka wgl chce stare kauflandowe czasy haha

Nie wiem o jak bardzo starych piszesz, ale ostatnio przypomniało mi się jak 4Frame dzwoniło i ta adrenalina, na którym są kodzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6238174 Napisano: 06.08.2016 13:12:10 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

mahuska napisał(a):

defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe czemu dali numer systemowy lub transakcji teraz... 

UWAGA! Nie myl numeru systemowego lub transakcji (na dole, nazwa w zależności od modelu kasy fiskalnej) z numerem paragonu (u góry)! emotka

w regulaminie jest tym razem ten i ten

U mnie na paragonach nie ma już systemowego,tylko transakcji,dlatego musieli zmienić.A tak ogólnie,to mniejsza szansa na wygranie,jak nie ma ilości na sklep,to jest kijowe emotka

Dla mnie to (może) być dobra informacja, w warszawie i okolicach coraz trudniej coś trafić emotka   Ostatnio biorę udział, bo i tak muszę kupić produkty (proszki, płyny), ale dobre czasy skończyły się już dawno temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6237828 Napisano: 05.08.2016 13:35:08 w Biedronka
siasiolka napisał(a):

Rano doatalam esa o wygraniu ekspresu z rozkow. Ponowne info. Czy wy tez dostaliscie? Moze moj mail z danymi nie doszedl..

Nie dostalam żadnego ponownego smsa... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6237560 Napisano: 04.08.2016 20:26:47 w Wkurza mnie...
mdepfs napisał(a):

nie wiem, raczej nie pasuje to do wątku wkurza mnie.. ale tu wyleję swoje żale.

Ciężko słucha się od Partnera, że konkursy to strata czasu, a już od początku roku mamy bilans liczony ładnie w tys. Zaznaczam, że partner też gra (raczej za moja namową- tu zwłaszcza konkursy foto, bo to jego pasja, ale gra).
Nie jestem konkursiarą, mam swoją pracę, on swoją. Konkursy selekcjonuje naprawdę na takie, które mnie interesują bo nie mam na co dzień na nic czasu. I teraz, ta krytyka, że wywalamy hajsy (a przecież kupuję rzeczy tylko potrzebne np.: chemia, którą i tak bym kupiła. Nie kupuję nie potrzebnych rzeczy) i że tracimy na to czas. Wiem, że jak przestanę grać, nic sie u nas czasowo nie zmieni, ale on mądra głowa, wie lepiej, bo to czuje, że teraz jak byłam 2 tyg. na L4 to było mu lepiej bo nie graliśmy. 
Że nawet rozmawiamy o konkursach (co w tym kurde złego!?)...

Cóż przykre.
:(

Przykre, szczególnie przy Twoim wkładzie czasu i poczuciu, że przecież wygrywacie.
Mój mąż mnie na początku 2012 roku wyśmiał, serio.
Obśmiał moje pierwsze skromniutkie nagrody.
Zdziwił się 1,5 miesiąca później jak wygrałam pierwszą dużą.
2 miesiące później sam zaczął grać.
4,5 lata później siedzimy w tym razem, rozmawiamy o konkursach, a ja mam poczucie, że to nas łączy i to jest fajne.
To on robi zakupy konkursowe, często wysyła listy.
Więc może jednak potrzeba czasu. Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

cc_investigator

#6237462 Napisano: 04.08.2016 15:25:21 w Inne mniejsze markety
W której to agencji było kiedyś, że nie było takiego zapisu, a później odmówili wydania nagrody, bo niby oczywiste, że 1 numer jest przypisany do 1 osoby? Tylko nie pamiętam, czy to tyczyło 1 osoby, czy 1 gospodarstwa...

Bo tutaj zachodzą 2 możliwości:
1 osoba - 2 wygrane na ten sam nr telefonu (co mogą wyłapać na etapie wybierania i nikt się nie dowie, że sami sobie ograniczyli)
1 osoba - 2 wygrane na 2 telefony (o czym dowiedzą się dopiero przy weryfikacji paragonów)

Podkreślam - to tylko moje dywagacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6237454 Napisano: 04.08.2016 14:54:59 w Inne mniejsze markety
tamlin111 napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

Co wychodzi w Żabce najtaniej z Gilette?

Nie wiem, czy to jest najtaniej, ale ja kupuję jednorazową maszynkę za 3.49

Dzięki  emotka  Tam nie ma ograniczenia na osobę, nie?

w regulaminie nie ma, ale to TQG, więc nawet jak nie napisali, to spodziewam się, że i tak będą to tak interpretować 1 nagroda/1 os. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6237444 Napisano: 04.08.2016 14:31:42 w Inne mniejsze markety
tamlin111 napisał(a):

Co wychodzi w Żabce najtaniej z Gilette?

Nie wiem, czy to jest najtaniej, ale ja kupuję jednorazową maszynkę za 3.49 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6237407 Napisano: 04.08.2016 13:34:26 w Biedronka
Stoi taki stand, wyprzedaz produktow po 1,2,3, 5 zl, niedaleko kas. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6237347 Napisano: 04.08.2016 12:25:57 w Biedronka
Bardzo dziekuje i donosze ze sa saszetki po 1 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6237334 Napisano: 04.08.2016 12:17:35 w Biedronka
Czy w konkursie henkel sa wykluczone saszetki palette, na telefonie nie moge zajrzec do regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6237296 Napisano: 04.08.2016 11:59:56 w Inne mniejsze markety
Widzieliscie w nowym konkursie DC, w regulaminie 160 znakow, w formularzu 500? Ktos juz probowal wyslac zgloszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6236842 Napisano: 03.08.2016 13:20:02 w Kaufland konkursy
pang napisał(a):

taalvikki napisał(a):

katrin1 napisał(a):nataszka napisał(a):Keisa napisał(a):Jednak są boniki http://www.kaufla...konkursu.pdf Zmiany przyznawania nagród się zmieniają ,z tego co mówi regulamin wybór ze wszystkich zgłoszeń,a nie bony na poszczególne sklepy...bardzo mnie to cieszy, wreszcie normalne zasady  i naturelki wróciły do listy produktów
krok w dobrym kierunku! jeszcze jakby agencja się zmieniła, to może znów bym w tym zagrała  ;p

być może jeszcze regulamin zmienią tak jak w żabce, bo i po co  podawać kod i nr systemowy

Nie sądzę, parę lat temu podawało się sam kod, nr systemowy doszedł pozniej...W wiadomym celu. Wyświetl w wątku >>
0 0