Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6244478 Napisano: 22.08.2016 21:50:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

monkakk napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

W ogole zapis w regulaminie ze w przypadku zwyciestwa nalezy odesłac oswiadczeniee paragon i kod w terminei 7 dni DECYDUJE DATA DOTARCIA DO AGENCJI a nie data stempla pocztowego...

Gdy przesyłka nie dojdzie na czas nagroda przepada na korzysc organizatora wrr emotka

cwaniaczki ... ja chyba pojechałabym osobiście za taki domek ;d

za domek tak a za bon? Wszyscy pojadą? emotka  Jaja jakieś. To co, trzeba będzie pozwać Pocztę? 

Odnośnie AUDI w Kaufie.... emotka  pierwsza rzecz:
- dlaczego nie ma wartości nagrody? Sprawdziłam i np. roczniki 2016 to kwota od 97 do 140 tysięcy ale weźmy już model z 2015 czy starszy... Nie podoba mi się to. 
- druga sprawa, rocznik też nie jest podany ani tym bardziej kwota należnego podatku (to jest normalne przy tak cennych nagrodach?)
- kolejna, nie jest jasno opisane kiedy zbiera się szanowna komisja. po każdym etapie? do 30 listopada ma być lista ale ma się 7 dni na dostarczenie danych. 7 od dnia zakończenia konkursu? Zazwyczaj jest podane, że do tego i tego odbędą się obrady + x dni na powiadomienie.
emotka  Coś mi się wydaje, że ani 1 osóbka z forum nie pochwali się Audi z Kaufa....

Myślę, że parę samochodów trafi na forum, jeśli laurki i linki dostaną bana. A niedoróby regulaminowe wynikają w mojej opinii z tego,  że konkurs robi sam kaufland, nie agencja, która takich regulaminów strzela na pęczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6244349 Napisano: 22.08.2016 17:21:59 w Biedronka
A czy przy tym konkursie wogole ktos szuka paragonu? Mam wrazenie, ze popyt jest zerowy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6244093 Napisano: 22.08.2016 10:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest może ktoś to wygrał w rezerwie Cannes-Loreal, odesłął paragon i nie ma go na uaktualnionej liście? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6243681 Napisano: 20.08.2016 19:50:25 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

Jej, nie wiedziałam, że wywołam taką burzę swoim wpisem emotka Wina jest oczywiście po mojej stronie i mam nauczkę żeby na przyszłość prosić sąsiadów o odebranie przesyłki. Kuriera nie podejrzewam, bo nigdy wcześniej nie miałam z nim żadnych problemów.  Widocznie jakiś przechodzień nie mógł oprzeć się pokusie. Wypiłam jednak drinka, zjadłam lody i mam w nosie! Lepiej, że to bon niż jakaś bardziej wartościowa nagroda, na przyszłość będę mądrzejsza emotka

A może on pomylił skrzynki? Nr telefonu masz, zadzwonić możesz, bez pretensji, a grzecznie z prośbą o informację, czy wrzucił i gdzie. Może jakie małe nieporozumionko i szanse są jednak na odzyskanie przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6243580 Napisano: 20.08.2016 11:12:37 w Biedronka
Kiciunia21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

ivanotta napisał(a):

marzenier napisał(a):

Cóż 
Az zacytuję bohaterkę mojej ulubionej bajki

"Mówi się trudno i płynie się dalej" 
To Dory z "Gdzie jest Nemo" I w tym przypadku chciałabym mieć jej amnezje,żeby jak najszybciej zapomnieć o tej porażce 

Aż dałam lajka.. u mnie 5:0 dla Biedronki emotka . Na Kamisa się nie nastawiam bo w Biedronce konkurencja zawsze ogromna więc za dużo nie ma się co łudzić, a Albedo jakoś nigdy mi nie leżało emotka

Cicho 
Gwiazdy na niebie mówią,ze ci co nie mają walizek to mają skutery emotka

To mi się podoba emotka
Kto wysyłał zgłoszenie 24.07? emotka

Lepiej zapytaj kto nie posłał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6243301 Napisano: 19.08.2016 16:36:51 w Biedronka
Jeszcze dzwonią (pan z 618), przed sekundą walizka z 7.08, godz. obiadowe, wcześniej nie miałam telefonu na ten numer. Wyświetl w wątku >>
2 maryam, andii 0

cc_investigator

#6243164 Napisano: 19.08.2016 13:54:37 w Biedronka
bridget napisał(a):

o 12:27 miałam nieodebrane połaczenie z zastrzezonego moze byc od nich?

ja mialam z 618 dzis Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

cc_investigator

#6243159 Napisano: 19.08.2016 13:51:14 w Biedronka
Przed chwilą walizka z ostatniego dnia, wieczora. Podpytałam, Panu zostało parę osób do powiadomienia. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6242650 Napisano: 18.08.2016 15:54:55 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

marzanna napisał(a):

marzenier napisał(a):

mia napisał(a):

marzenier napisał(a):

Rozumiem ze juz finito ?

Pewnie tak. Niech spadają na drzewo. emotka

Jeszcze niech mi trzasna w drugi policzek Kamisem i oficjalnie uważam ze Albedo jest dla mnie twierdzą nie do zdobycia emotka

Nie są twierdzą nie do zdobycia, są po prostu nieprzewidywalni. Czasem wygrywa hasło niskich lotów, a innym razem dobre hasło nie zostaje docenione.

Patrząc na "całokształt" mojej znajomości z Albedo...dochodzę do tych samych wniosków emotka  Uważam, że różne osoby obsługują różne konkursy, a o gustach się nie dyskutuje. Amen  emotka

Byle tylko ludzie od przypraw nie przestali mnie lubić, bo ci od piękności to mają mnie głęboko... w butelce od szamponu, który właśnie się skończył. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6242547 Napisano: 18.08.2016 14:25:57 w Biedronka
marlena083 napisał(a):

u mnie teraz tel. po raz pierwszy z zastrzeżonego - walizka

Czy mozecie podawac z ktorego dnia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6242469 Napisano: 18.08.2016 13:37:05 w Paragony
Mam duzoo paragonow z biedronki henkel, rozne daty, jestem chetna na wymiane na biezace paragony. Wyświetl w wątku >>
0 1 kalka

cc_investigator

#6242463 Napisano: 18.08.2016 13:33:30 w Biedronka
mahuska napisał(a):

brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ma ktos doswiadczenie ze starterami jak dzwonia z prywatnego? Czy po wlozeniu startera do telefonu powinien pojawic sie komunikat o nieodebranym zastrzezonym, czy niekoniecznie? 

nie, nigdy się nie pojawia emotka

Edzia to zależy od aparatu i systemu, w androidzie raczej zawsze masz w połączeniach zapis Numer prywatny

mam androida i się nie zapisuja, polecam pleya i porobić przekierowania.
Coś cholerka mnie to Albedo nie docenia ostatnio:/ A tyle nagród

Zrobilam kiedys przekierowanie i prawie nagrode stracilam kiedys. Sygnal krotki, pare razy nie bylam w stanie odebrac. Dla mnie porazka, na playu wlasnie. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cc_investigator

#6242432 Napisano: 18.08.2016 13:15:40 w Biedronka
To takie stare telefony, duale , nie smartfony. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6242423 Napisano: 18.08.2016 13:06:22 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Ma ktos doswiadczenie ze starterami jak dzwonia z prywatnego? Czy po wlozeniu startera do telefonu powinien pojawic sie komunikat o nieodebranym zastrzezonym, czy niekoniecznie? 

nie, nigdy się nie pojawia emotka

Dzieki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6242421 Napisano: 18.08.2016 13:05:23 w Biedronka
Ma ktos doswiadczenie ze starterami jak dzwonia z prywatnego? Czy po wlozeniu startera do telefonu powinien pojawic sie komunikat o nieodebranym zastrzezonym, czy niekoniecznie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6242416 Napisano: 18.08.2016 13:03:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pora sie wpisac, o ile o przyprawach jeszcze jakis mi idzie, o tyle o kosmetykach nie potrafie pisac. I tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6241038 Napisano: 15.08.2016 10:36:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No przecie wiedziałam, że w abc to ja nic a nic, to mnie podkusiło... I niespodzianka, nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6240686 Napisano: 12.08.2016 22:20:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

monkakk napisał(a):

boom30 napisał(a):

W tym konkurie Oshe to nie wiem to chyba za duza inspiracja:D

Zdjęcie z neta:
https://scontent-...7bea&oe=5851BCBC

Zdjęcie z Ohee - nick malinowaja
https://scontent-...2c82&oe=5821FEA8

:)

Tych zdjęć z włosami wszędzie jest mnóstwo... Nie wiadomo kto i od kogo się "inspirował"

Oj wydaje mi się, że panna Jenner, od Kardashianów, była pierwsza emotka

Nie będę się wykłócać ;D Nie mam aż takiej wiedzy w tej kwestii emotka ale dobrze wiedzieć emotka

Jak człowiek czasem potrzebuje się odmóżdżyć, to Pudelek dobrze robi na zwoje mózgowe emotka
A i wydać wiedzę można nabyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6240660 Napisano: 12.08.2016 21:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

boom30 napisał(a):

W tym konkurie Oshe to nie wiem to chyba za duza inspiracja:D

Zdjęcie z neta:
https://scontent-...7bea&oe=5851BCBC

Zdjęcie z Ohee - nick malinowaja
https://scontent-...2c82&oe=5821FEA8

:)

Tych zdjęć z włosami wszędzie jest mnóstwo... Nie wiadomo kto i od kogo się "inspirował"

Oj wydaje mi się, że panna Jenner, od Kardashianów, była pierwsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6240491 Napisano: 12.08.2016 15:19:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do dziś to chyba ABC Prince polo/Lubisie miały być... Wyświetl w wątku >>
0 0