Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6250671 Napisano: 06.09.2016 15:03:34 w Czy informują/ informowali?
kumarek napisał(a):

czy WAKACYJNE INSPIRACJE Z NESTLE  w ITM juz infomrowalo z2 tgodnia?

Nikt się nie chwalił, ale tam tylko 11 nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6249816 Napisano: 04.09.2016 18:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pantera napisał(a):

Mam pytanie czy w konkursach, w których odpowiedź wysyła się za pomocą sms'a, jeśli nie ma w regulaminie ani słowa o polskich znakach to wskazane jest ich stosowanie, brak czy to raczej bez znaczenia? Jestem kompletnie zielona w tym temacie. 

Smsy wysylaj bez polskich znakow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6249741 Napisano: 04.09.2016 12:49:22 w Zakupy na konkursy - usługi
Kupię paragony na Cheetos Tesco ze sklepu z załącznika oczywiście. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6249724 Napisano: 04.09.2016 11:09:13 w Wkurza mnie...
Delfinka, ja bym bardzo chciala, zeby tak bylo. Naprawde. Rozum podpowiada mijednak  inaczej. Bede obserwowac z ciekawoscia. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6249708 Napisano: 04.09.2016 10:04:56 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Całkowicie się nie wyeliminuje, bo każdy ma swoich znajomych i załatwi sobie okrężną drogą. ale skończy się,ze ktoś kto 5 lat jest na forum ma 3 dodatkowe konta i tylko z nich szuka paragonów.Paragony prosi o wysłanie na adresy rodziny a najlepiej płaciłby nie przelewem tylko doładowaniem.

A czym de facto rozni sie w kontekscie paragon-gate kupowanie paragonu z konta x i konta y, wysylanie go na siebie, czy na kota, placenie przelewem lub doladowaniem? W mojej ocenie niczym.
Mysle, ze Ci, ktorzy licza na pojawienie sie wiekszej rezerwy, rozczaruja sie szybko.
A jesli admini, ktorych prace szanuje bardzo, licza, ze poprawi sie reputacja e-konkow, to mysle, ze rozczarowanie bedzie jeszcze wieksze. Bo mugole nie kojarza nas z graniem bez paragonu, a z udzialem w duzej liczbie konkursow i czestym wygrywaniem, a to juz jest dla nich samo zlo. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6248935 Napisano: 01.09.2016 22:09:34 w Paragony
mia napisał(a):

Widzę, że ten top jednak nadal działa i to prężnie... emotka
Mam wolne dwa ładne, tłuściutkie, wyraźne paragony Gillette Żabka...i nie sprzedaję. Żal by było takich okazów. emotka

Czy mozna poprosic o opcje odlapkowania? Bo na telefonie trafilam nie w tego kciuka co trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6248741 Napisano: 01.09.2016 16:13:06 w Informują
Żabka Rio Olimpiada, miałam smsy w odstępie 2 minut, z różnych telefonów Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6248264 Napisano: 31.08.2016 20:52:44 w Wkurza mnie...
Tak, ja się tłumaczę kotem, serio.
Tzn nie, nie tłumaczę się, tylko przytaczam przykład.

Za wszelkie pedagogizacje o pilnowaniu paragonów dziękuję, życzę Wam, by żadna sytuacja losowa się Wam nie przytrafiła. Czy to paragonowa, czy nie.
Dla mnie eot. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6248254 Napisano: 31.08.2016 20:37:08 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

mam 2 koty i psa i jakoś mi nie jedzą paragonów przychodzę ze sklepu i daje do lodówki a jeżeli mam regulamin niezrozumiały to dzwonie do agencji . Na drugi raz będziecie pilnować paragonów i tyle proste albo stracicie nagrodę . temat z paragonami denerwuje mnie od momentu jak jakiś cwaniak wygrał autko w kauflu chyba i ktoś mu z forum za symboliczną złotówkę sprzedał i gość miał na tyle tupetu ,że poinformował na forum że kupi owszem paragon ale z najtańszą kwotą i dostał taki i od tej chwili stwierdziłam ,że ten top powinien być zamknięty  emotka

Ja mam dwa koty, jeden je, drugi nie emotka
I widzisz ja do Ciebie miło i sympatycznie, a ty mi wściekłe buźki rzucasz emotka I w dodatku starasz się mnie pedagogizować, że stracę nagrodę, jak nie przypilnuję emotka Tu by było dobrze zrobić rzeczową dyskusję, a robi się lekka agresja.
W lodówce to ja trzymam jedzenie.

Może za krótko tu jestem (od I 2012), autko w konkursie bez numeru paragonu było? Zupełnie nie kojarzę sytuacji.
A kto notorycznie gra bez żadnego paragonu widać.
I ja wcale nie zamykam oczu. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6248238 Napisano: 31.08.2016 20:06:28 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

barcza napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ciekawe czemu tyle problemów? Kto na tym straci a kto zyska za dużo?

właśnie- proste jest rozwiązanie wywalać z forum a jeżeli ktoś chce się  znowu rejestrować to dla wszystkich nowych przez tydzień blokada na wejście do jakiegokolwiek topu tylko możliwość  wejścia w konkursy i tyle a po tygodniu odblokowanie nowego i problem załatwiony emotka

Też mnie zastanawia ten problem...Ktoś chyba coś ukrywa...

Ja rozumiem Wasze przesłanki... I mam wrażenie, że mnie zjecie zaraz. Ale nie macie wrażenia, że to już się robi teoria spiskowa?

Podam przykład z własnego życia, albo nawet dwa (wiem, rozumiem, że nie o to Wam chodzi, ale takie się też zdarzają):
1. Konkurs w hebe z maszynkami. Dziwny regulamin (konstrukcja zdania), ktoś dostaje info na fb hebe, ze mozna kupić 2 maszynki meskie (damskich w moim hebe nie maja). Kupiłam na 3 paragony. Wygrałam 1 nagrodę. Po konkursie twarde stanowisko agencji: maszynka miała być meska i damska. Mam paragony, a tak naprawdę ich nie mam.
2. Ten kot co go widzicie na zdjęciu załatwił mi paragon. Moja wina, spieszyłam się zostawiłam na stole, szykując się do wysyłki listu. Nazywa się Zuzia i ma ciągoty do rozszarpywania kartek zębami. Znowu zostałam bez paragonu.
Tak czasami też bywa... Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6247307 Napisano: 29.08.2016 22:06:17 w Wkurza mnie...
A co z tymi, ktorzy kupuja paragony w trakcie konkursu? Wielu sklepow nie mam i czesto korzystam z ofert zakupu.  Obawiam sie  ze tu nie ma dobrego wyjscia. Publikacje sondazowe wynikow wyborow w ich dniu sa zakazane i tak wszyscy wiedzieli po ile mysliwska chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6247195 Napisano: 29.08.2016 16:50:50 w Intermarche
defed napisał(a):

czy wszystkie tablety z 1 etapu Nestle ITM "wygrała" niebieska laguna, ta bezparagonowa osóbka?

Cos tam i innym paragonowym skapnelo emotka  Ale nagrod tylko 11, wiec obdzwanianie krotkie chyba bylo. Ja mialam telefon troche przed lagunowym postem, rano. Dla odmiany pytaja o imie i nazwisko. 618.... ale koncowka jakas inna, niz ostatnio. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

cc_investigator

#6246789 Napisano: 27.08.2016 18:30:36 w SZUKAM....
W zapowiedziach jakiś czas temu był konkurs z pralką/pralkami (p&g) w żabce, z tego co wiem już ruszył, a ja nie mogę namierzyć regulaminu... Czy komuś się może udało? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6245329 Napisano: 24.08.2016 12:31:54 w Informują
Dzwonia tez podobno nowe zupelnie...

Dopytalam zwyciezce, dzwonia tez z 618. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6244944 Napisano: 23.08.2016 15:34:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wiec ja skromnie podziekuje, niech Wam dobre slowo w telefonach od Albedo sie zwroci emotka Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6244862 Napisano: 23.08.2016 13:43:33 w Biedronka
Podobno sa na 01.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6244784 Napisano: 23.08.2016 12:20:33 w Biedronka
przed chwilką 27.07, kosz Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6244671 Napisano: 23.08.2016 11:11:01 w Biedronka
nelunia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

czyżby skutery już odjechały w siną dal?emotka

z pomocą wątku paragonowego z pewnością emotka

Nie wierze, ze jak ktos gra o takie nagrody to nie ma paragonu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6244662 Napisano: 23.08.2016 11:02:50 w Biedronka
mahuska napisał(a):

defed napisał(a):

kammaro napisał(a):

Ja po prostu dopiszę adres mailowy

OK emotka  A jak najbezpieczniej dostarczyć paragon (jeśli nie można osobiście)?
Jaką metodą przesyłacie paragony na wartościowe wygrane, wycieczki, samochody? (może być PW)
Pierwszy raz w życiu wygrałam nagrodę wycenioną na ponad 5 tysi i mam lęki...  emotka

ja słałam kurierem.. poczcie coś nie ufam emotka

Kurierem, ewentualnie poleconym za potwierdzeniem odbioru. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

cc_investigator

#6244592 Napisano: 23.08.2016 10:07:40 w Biedronka
Dzwonią dalej ze skuterami, nie wiem z jakiego dnia, bo jestem poza domem. Zastrzezony.

Chyba z 31.07, podkreslam chyba, bo nie wiem, czy maz dobrze odczytal moje notatkim telefon mialam pozniej niz Defed na 100%. Wyświetl w wątku >>