Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mysle, ze Ci, ktorzy licza na pojawienie sie wiekszej rezerwy, rozczaruja sie szybko.
A jesli admini, ktorych prace szanuje bardzo, licza, ze poprawi sie reputacja e-konkow, to mysle, ze rozczarowanie bedzie jeszcze wieksze. Bo mugole nie kojarza nas z graniem bez paragonu, a z udzialem w duzej liczbie konkursow i czestym wygrywaniem, a to juz jest dla nich samo zlo. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tzn nie, nie tłumaczę się, tylko przytaczam przykład.
Za wszelkie pedagogizacje o pilnowaniu paragonów dziękuję, życzę Wam, by żadna sytuacja losowa się Wam nie przytrafiła. Czy to paragonowa, czy nie.
Dla mnie eot. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I widzisz ja do Ciebie miło i sympatycznie, a ty mi wściekłe buźki rzucasz I w dodatku starasz się mnie pedagogizować, że stracę nagrodę, jak nie przypilnuję Tu by było dobrze zrobić rzeczową dyskusję, a robi się lekka agresja.
W lodówce to ja trzymam jedzenie.
Może za krótko tu jestem (od I 2012), autko w konkursie bez numeru paragonu było? Zupełnie nie kojarzę sytuacji.
A kto notorycznie gra bez żadnego paragonu widać.
I ja wcale nie zamykam oczu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podam przykład z własnego życia, albo nawet dwa (wiem, rozumiem, że nie o to Wam chodzi, ale takie się też zdarzają):
1. Konkurs w hebe z maszynkami. Dziwny regulamin (konstrukcja zdania), ktoś dostaje info na fb hebe, ze mozna kupić 2 maszynki meskie (damskich w moim hebe nie maja). Kupiłam na 3 paragony. Wygrałam 1 nagrodę. Po konkursie twarde stanowisko agencji: maszynka miała być meska i damska. Mam paragony, a tak naprawdę ich nie mam.
2. Ten kot co go widzicie na zdjęciu załatwił mi paragon. Moja wina, spieszyłam się zostawiłam na stole, szykując się do wysyłki listu. Nazywa się Zuzia i ma ciągoty do rozszarpywania kartek zębami. Znowu zostałam bez paragonu.
Tak czasami też bywa... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopytalam zwyciezce, dzwonia tez z 618. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba z 31.07, podkreslam chyba, bo nie wiem, czy maz dobrze odczytal moje notatkim telefon mialam pozniej niz Defed na 100%. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.