Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6264758 Napisano: 05.10.2016 19:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zastanawiam się na ile w Laysach liczy się hasło, a na ile grafika, w której nic za bardzo nie da się wykombinować... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6261088 Napisano: 28.09.2016 14:34:47 w Kaufland konkursy
koniczynka123 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Mam takie pytanko: dlaczego wszyscy piszą, że budżet kończy się dzisiaj, a w regulaminie jest jak byk, że do dzisiaj zakupy, a wysyłanie do niedzieli? Widzę, że konkurs jest źle wprowadzony do bazy i e-konki tak sugerują, ale przecie zawsze było do niedzieli... Już się zastanawiam, czy może ja czegoś nie wiem...

Jakby pisało inaczej (czyli do dnia słania) inni forumowicze mieli by pretensje(jak nie raz to bywało), że data zakończenia wprowadza w błąd. Wg mnie dzisiejsza data zakończenia jest dobra bo do dzis trzeba kupić!

OK, widać przegapiłam dyskusję na ten temat. Dla mnie konkurs kończy się wtedy, kiedy kończy się opcja wysyłania zgłoszeń, a że zakupy krótsze wiadomo już od pewnego czasu... Bardziej się bałam, że i zgłoszenia przyjmują do dziś, bo akurat wena ode mnie odstąpiła w tym zakresie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6261081 Napisano: 28.09.2016 14:27:06 w Kaufland konkursy
Mam takie pytanko: dlaczego wszyscy piszą, że budżet kończy się dzisiaj, a w regulaminie jest jak byk, że do dzisiaj zakupy, a wysyłanie do niedzieli? Widzę, że konkurs jest źle wprowadzony do bazy i e-konki tak sugerują, ale przecie zawsze było do niedzieli... Już się zastanawiam, czy może ja czegoś nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6260081 Napisano: 26.09.2016 18:10:42 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

koper napisał(a):

Przewijając stronę (szczególnie w komórce) bardzo łatwo jest niechcący nacisnąć na łapkę w górę albo w dół. Nie ma co się przejmować minusami- może to zwykła pomyłka emotka

No niech będzie. emotka

Dwa razy wlepilam minusowa lape na telefonie, gdy z ciekawosci chcialam zobaczyc kto zaminusowal lub wlasnie przewijalam emotka  szkoda, ze nie mozna odminusowac emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

cc_investigator

#6259679 Napisano: 25.09.2016 21:32:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tylko ja nie widze podstaw, zeby za podwojnego dmsa (o ile przejdzie jako calosc) chciec pozniej 2 paragony. Na moj nos ktos w agencji nie wie o czym mowi... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6259661 Napisano: 25.09.2016 20:39:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

giulietta napisał(a):

giulietta napisał(a):

xpac napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

W związku z tym,że rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych,mam problem ze zrozumieniem regulaminu Konkursu „Jak sprytnie dbasz o dom”,w którym należy zakupić dowolny produkt Calgon.Nigdzie nie widzę zapisu odnośnie długości smsa,będącego odpowiedzią oraz tego,czy można używać polskich znaków w tekście.Czy to oznacza,że mogę napisać dłuższą odpowiedź składającą się  z kilku wiadomości?No i jak to jest z tymi znakami.Używać polskich,czy lepiej nie? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Nie ma limitu znaków, najlepiej pisać bez polskich liter emotka

ale jak napiszesz dłuższą niż jedna wiadomość, to dostaniesz dwie zwrotki: jedna, że poprawne zgłoszenie, a druga, że błędne, czyli dla bezpieczeństwa wg mnie lepiej nie przekraczać 1 smsa  emotka

Absolutnie nie, wysłałem na 4 smsy i dostałem jedną zwrotkę " Dziękujemy.... "

A kiedy? Bo ja z 2 tygodnie temu wyslalam na 2 smsy i dostalam 2 zwrotki, 1 prawidlową i 1 nie.

to też zależy od modelu tel.  emotka  ale jak masz dwie zwrotki w tym jedną na NIE to ten drugi sms nie doszedł....

Tego się domyslam, zgloszenie poszlo na zmarnowanie. Tylko z tego modelu nie jeden raz wysylalam dlugie smsy i bylo ok. A tu nagle taka niespodzianka.

numer ag. może mieć inne parametry

Ja dzwoniłam do nich-niby nie ma ogranczeń ale zależy od operatora itd i jak to traktuje. Jak operator traktuje więcej niż 160 znaków jako kolejny sms to trzeba mieć kolejny paragon.

Wiesz co, gram od prawie 5 lat i pierwszy raz spotykam się z takim tłumaczeniem agencji...
Wysyłałam często >160 znaków (play i orange) i zawsze szło jako 1 sms, za który płaciłam podwójnie/potrójnie itd.
Traktowany był jako 1 zgłoszenie=1 paragon.
I operator nie miał tu nic do rzeczy.
Pierwszy raz taka niemiła niespodzianka ze zwrotkami, ewidentnie zgłoszenie w ich bazie będzie ucięte w połowie, co pozbawia mnie nawet teoretycznej nagrody już na starcie. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6259657 Napisano: 25.09.2016 20:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

giulietta napisał(a):

xpac napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

W związku z tym,że rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych,mam problem ze zrozumieniem regulaminu Konkursu „Jak sprytnie dbasz o dom”,w którym należy zakupić dowolny produkt Calgon.Nigdzie nie widzę zapisu odnośnie długości smsa,będącego odpowiedzią oraz tego,czy można używać polskich znaków w tekście.Czy to oznacza,że mogę napisać dłuższą odpowiedź składającą się  z kilku wiadomości?No i jak to jest z tymi znakami.Używać polskich,czy lepiej nie? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

ale jak napiszesz dłuższą niż jedna wiadomość, to dostaniesz dwie zwrotki: jedna, że poprawne zgłoszenie, a druga, że błędne, czyli dla bezpieczeństwa wg mnie lepiej nie przekraczać 1 smsa  emotka

A kiedy? Bo ja z 2 tygodnie temu wyslalam na 2 smsy i dostalam 2 zwrotki, 1 prawidlową i 1 nie.

to też zależy od modelu tel.  emotka  ale jak masz dwie zwrotki w tym jedną na NIE to ten drugi sms nie doszedł....

Tego się domyslam, zgloszenie poszlo na zmarnowanie. Tylko z tego modelu nie jeden raz wysylalam dlugie smsy i bylo ok. A tu nagle taka niespodzianka.

numer ag. może mieć inne parametry

Czy w takim razie spróbować ze smartfona? Tego duala Nokii zawsze sobie chwaliłam, nigdy mi nie zrobił niemiłej niespodzianki, a tu taki zonk. Byłam przekonana, że więcej niż 160 znaków nie można. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6259637 Napisano: 25.09.2016 19:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

xpac napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

Tego się domyslam, zgloszenie poszlo na zmarnowanie. Tylko z tego modelu nie jeden raz wysylalam dlugie smsy i bylo ok. A tu nagle taka niespodzianka. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6259624 Napisano: 25.09.2016 18:47:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

A kiedy? Bo ja z 2 tygodnie temu wyslalam na 2 smsy i dostalam 2 zwrotki, 1 prawidlową i 1 nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6259170 Napisano: 23.09.2016 16:18:48 w TESCO konkursy
Maz kupowal pojedyncze ciastoliny, tak, ze za 3 sztuki wypadalo 18 zl. Zarzeka sie, ze kod byl w regulaminie, mowil tez, ze byly inne pojedyncze i tych kodow juz nie bylo. Nagrody wpadly. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6258608 Napisano: 22.09.2016 21:45:59 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

@ idą na raty. U mnie o 21:14 dopiero. Wcześniej nic.

Myślę, że raczej poczta ci zlagowała... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6258549 Napisano: 22.09.2016 20:51:00 w TESCO konkursy
Czy wg was wybieramy tylko ze sklepów z regulaminu?

Prosimy o przesłanie mailem (...) oraz informację, w którym ze sklepów Tesco przygotować wygraną do odbioru.
Na www.wyprawkazazabawke.pl dostępne oświadczenie zwycięzcy oraz lista sklepów objętych promocją (w regulaminie). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6257718 Napisano: 21.09.2016 14:41:14 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Czyli przed nami jeszcze odsłona trzecia = duety bonów  :)    

Nie targajcie z rozpaczy paragonów, nadal jest szans na nagrodę  :D   

Ciekawe czy lecą od najwyższego stopnia czy najniższego emotka

Gdybym miała oceniać po swoich hasłach, to obstawiłabym od najniższego stopnia do najwyższego. Ale wiadomo, mój gust nie znaczy gust jury emotka

Patrząc po moich, ja bym obstawiała od najlepiej ocenianych po najgorsze z puli wygranych emotka
Miło by było jakby zostali przy bezkodowym przyznawaniu, statystyka mi się od razu poprawiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6255190 Napisano: 15.09.2016 22:05:44 w Wkurza mnie...
aleksiak napisał(a):

Ech i nagonka na naszą forumowiczkę  emotka
Co za ludziska  emotka
https://www.faceb...p;id=156417347772072

Ludzie to idioci.
Nie mają pojęcia o tym jak wygląda poziom zgłoszeń konkursowych.
Widzą (i liczą) tylko nagrody.
A Defed (niestety) podała im bardzo ładną listę na tacy. I nikogo nie zainteresuje, że uczciwie i ciężko na nie zapracowała. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6254450 Napisano: 14.09.2016 17:26:21 w Kaufland konkursy
iszhara napisał(a):

Od czwartku konkurs z bonami - 3 bony na sklep, pytanie: " Czy jesień pozwala Ci na oszczędności?" emotka

Czyli wrócili do systemu sklepowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6253050 Napisano: 12.09.2016 12:54:50 w SZUKAM....
Zapytam jeszcze raz, bo może ktoś jednak wie: Czy ktoś wysyłał podwojnego/potrójnego=dłuższego niż 160 znaków smsa na Calgon i dostał 1 normalną, prawidłową zwrotkę?

Czy tak jak ja 2: jedną normalną, a drugą, że format zły? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6252764 Napisano: 11.09.2016 11:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

Czy były wyniki konkursu Nestle Itm?Ten gdzie trzeba się podzielić inspiracją kulinarną? emotka

Tak, za drugi tydzień dzwonili w czwartek, nieodebrane w piątek. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6252752 Napisano: 11.09.2016 11:19:05 w SZUKAM....
Czy ktoś mial taką sytuację:
wyslałam smsa na konkurs Calgon (podwójna długość, 310 znakow), dostałam 2 zwrotki. Jedna, że ok, a druga, że sms jest niepoprawny. Czyżby jednak potraktowało mi jako 2 odrębne złoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6251775 Napisano: 08.09.2016 20:40:21 w Połączenia nieodebrane
Dzisiaj o 14.20 618690433.
To może być Albedo? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6250719 Napisano: 06.09.2016 16:08:08 w Czy informują/ informowali?
kumarek napisał(a):

kumarek napisał(a):

czy WAKACYJNE INSPIRACJE Z NESTLE  w ITM juz infomrowalo z2 tgodnia?

Nikt się nie chwalił, ale tam tylko 11 nagród.

Z pierwszego tygodnia chwalił się ktos na forum, a teraz z drugiego cisza...

Tak, wiem, bo ja tez trafilam tablet. Wtedy dzwonili w pon rano. Teraz maja czas chhba do piatku. Wyświetl w wątku >>
0 0