Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6275256 Napisano: 26.10.2016 11:36:57 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

przestańcie doszukiwać się nazwisk a zacznijcie wymyślać dobre hasła emotka  

Nie masz racji. Wrzuc nazwiska do excela. Sam Ci wyliczy. Powtarzalnosc nazwisk jest ponizej 3%. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6275253 Napisano: 26.10.2016 11:33:43 w Lay's
Kolejnosc jest zalezna od godziny zgloszenia. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6275073 Napisano: 25.10.2016 21:07:56 w Lay's
petunija1 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

bethan napisał(a):

paula9891 napisał(a): Zastrzegają sobie w regulaminie, że robią taką weryfikację.

Wiem, ale o nr też piszą? Akurat nie mogę teraz zajrzeć do regulaminu. To ja dziękuję za piłkę w zamian za takie dane emotka

Powiem Ci, że jakby to mnie kazali odesłać skan dowodu, to chyba olałabym sprawę. Konsola, nie ma sprawy, ale piłka? Twoja decyzja emotka

Gorzej jak z tej piłki potem mogłaby wpaść konsola. emotka

Oni proszą o te skany z takim opóźnieniem, że człowiek wie, że konsole z tego tygodnia już poszły... obok. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6274939 Napisano: 25.10.2016 16:20:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A widzieliście wyniki z Fiata 500 styl.pl?
http://www.styl.pl/raporty/raport-stylowe-zakupy/stylowy-fiat/news-konkurs-wygraj-stylowego-fiata-500,nId,2263330
Moim zdaniem ustawka jak nic - nikomu nie znane nazwisko bez doświadczenia konkursowego pisze nagle taką odpowiedź, że jury mdleje i przyznaje mu samochód....

zgadzam się...

A ja się nie zgadzam.  Moją pierwszą "dużą" nagrodę (wycieczka) wygrałam po 1,5 miesiąca zabawy z konkursami. I nikt wtedy nie znał jeszcze mojego nazwiska na arenie konkursowej.
Nie ma zasady, czasem jak ktoś trafi "swój" temat, to właśnie brak sznytu konkursowego może spowodować, że w wypowiedzi powieje świeżością... Po kilku latach grania bardzo mi takiej świeżości brakuje emotka Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6274921 Napisano: 25.10.2016 16:02:45 w Lay's
buka napisał(a):

bethan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Przecież dane wrażliwe zamasujesz, chcą tylko imie i nazwisko i adres - czy to nie fikcja! pesele i serie i nr dowodu zamazujesz

W mailu napisali:
"(...)uprzejmie prosimy o przesłanie dokumentu, który potwierdzi poniższe dane:
- imię,
- nazwisko
- numer i seria dowodu tożsamości".

A może to zwiastun biletów?  emotka

Nie sądzę, oni dzisiaj wysłali prośby (mam osobiście, to samo u znajomych) o dowody z 2 tygodnia, na wygrane piłki, którym nie przyznali ps4. A wiadomo, że bez ps4, to szansa na bilety tylko teoretyczna. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6274881 Napisano: 25.10.2016 15:16:18 w Lay's
magisterek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

bethan napisał(a):

paula9891 napisał(a): Zastrzegają sobie w regulaminie, że robią taką weryfikację.

Wiem, ale o nr też piszą? Akurat nie mogę teraz zajrzeć do regulaminu. To ja dziękuję za piłkę w zamian za takie dane emotka

Powiem Ci, że jakby to mnie kazali odesłać skan dowodu, to chyba olałabym sprawę. Konsola, nie ma sprawy, ale piłka? Twoja decyzja emotka

Przecież dane wrażliwe zamasujesz, chcą tylko imie i nazwisko i adres - czy to nie fikcja! pesele i serie i nr dowodu zamazujesz

Nie. Oni konkretnie prosza rowniez o nr dowodu. Kiefys tego nie chcieli. Teraz zmienili opcje. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6273944 Napisano: 23.10.2016 21:50:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Powiedziałybyście, że narysował to 9 latek, który pierwszy raz miał węgiel w dłoni? Dodam, że zdjęcie kiepskiej jakości, więc i tak nie widać tego dobrze.

Phi, ja bym jeszcze dokladnie podala miesiac urodzin  emotka

Akurat podanie wieku tutaj jest dosyć istotne, bo inaczej patrzy się na pracę  4, 9, czy 18 latka.

Tutaj bardziej chodzi mi o to, że czasami można mocno pomylić się z osądami i nie warto w to brnąć.
To chyba i tak zależy od sumienia rodziców czy pozwolą dzieciom wykazać się, czy w pogoni za wygraną zrobią coś i podpiszą pod pracę dziecko.

Tak, uwierzyłabym, ze to narysował zdolny 9 latek z prostego powodu - tu nie ma gry światła i cieni, to znaczy namalowane są, ale nie oddają praw natury, rzeczywistości i tu widać wyobraźnię dziecka, choć zdolnego  emotka

Masz bardzo utalentowanego syna emotka Naprawdę wyjątkowo. Ale widzę ciągle w tej pracy "rękę dziecka" - bardziej fachowo opisała to asante.
Chodzi mi o te prace:
https://www.faceb.../?type=3&theater

A tu podobna praca, w której widzę rękę dziecka:

To już chyba najwyższa szkoła jazdy:

Czujecie różnicę?
Wyświetl w wątku >>
2 synk, kalka 0

cc_investigator

#6273752 Napisano: 22.10.2016 22:17:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

koper napisał(a):

Obejrzałam sobie galerię, mając w pamięci zeszłoroczne wyniki. W mojej opinii w zeszłym roku prace można było podzielić na 3 kategorie:
-prace dzieci
-prace wyjątkowo utalentowanych dzieci
-prace dorosłych.

W tym roku jury się chyba zagalopowało, bo widzę 4 kategorię:
- prace dorosłych SPECJALISTÓW.

Chodzi mi o krajobrazy, które wyglądają jak obrazy.
Pracuję z dziećmi (wiek gimnazjum-liceum) i choć nie uczę plastyki, często oglądam wystawki itp. i TAKICH prac tam nie ma, nie zbliżają się nawet do tego poziomu.

Chodzi Ci o ten konkurs unicef?
Nie mam zdjęcia pracy syna, którą robił ostatnio na konkurs osiedlowy, ale mogę powiedzieć, że pewnie większość osób, którzy ją widzieli, myśleli, że robił ją dorosły emotka  Owszem wszystko u niego zależy od tematyki, jak mu nie pasuje to czasami praca wygląda jak na dziecko przystało. Ale jak mu przypasuje tematyka to wymiata tak, że zawstydziłby dorosłego.
Zdaję sobie sprawę, że wśród rodziców panuje przekonanie, że lepiej coś zrobić za dziecko. Jednak z góry zakładanie, że ktoś to zrobił może być krzywdzące emotka   

Tak, chodzi mi o konkurs Unicef. Ja mam świadomość, że niektóre dzieci robią prace na poziomie dorosłych. Sama takie prace widzę każdego dnia. Są piękne. Ale nie wierzę w prace dzieci na poziomie dorosłych po ASP. Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

cc_investigator

#6273554 Napisano: 22.10.2016 11:00:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

koper napisał(a):

olus15 napisał(a):

A widzieliście prace na konkurs o piłce nożnej organizowanym w Biedronce? Nie brałam udziału ani w jednym , ani w drugim ,bo stwierdziłam , że szkoda energii dzieci na konkurs dla dorosłych "dzieci", więc moja opinia jest obiektywna. W obu wygrały prace  osób z tego forum , które mają malutkie dzieci , a owe prace były na poziomie co najmniej przyzwoicie rysującego dorosłego. Sami tworzymy tego typu sytuacje i potem się dziwimy , że nasze dzieci nie wygrywają potem zwykłymi rysunkami i ich wielkimi chęciami. Szkoda .... Niemniej jednak jest to w dużej mierze wina komisji, że nagradza takie prace i zachęca dorosłych do takich praktyk w kolejnych konkursach.

Moja córka ma świetne pomysły na prace plastyczne. Chodzi też na różne kreatywne zajęcia dla dzieci. Bardzo ładnie rysuje, ale STOSOWNIE DO SWOJEGO WIEKU. Często w domu robimy jakieś prace- ja rzucam temat, potem rozmawiamy o pomyśle i ona to robi. Czasem to praca na jakiś konkurs (nigdy nie mówię, że to chodzi o konkurs). Czasem udaje się jej coś wygrać, ale to pewnie dlatego, że wybieram konkursy bez "wypasionych" nagród. Po pierwsze wychodzę z założenia, że dużo bardziej ucieszy ją pościel z postacią z bajki, wyprawka szkolna, czy zestaw klocków niż jakiś sprzęt elektroniczny, a po drugie, mam nadzieję, że "kreatywnym kombinatorom" nie będzie się chciało męczyć dla takich "marnych" nagród. 

Co prawda moje dzieciaki raczej nie biorą udziału w konkursach, poza szkolnymi i tymi z małymi wyjątkami, ale...
nie raz, gdyby ktoś zobaczył jego pracę, to powiedziałby, że robił ją ktoś dorosły. Wiem, że często rodzice robią coś za dzieci, ale nie warto generalizować, bo czasami, możemy się bardzo mylić emotka

Obejrzałam sobie galerię, mając w pamięci zeszłoroczne wyniki. W mojej opinii w zeszłym roku prace można było podzielić na 3 kategorie:
-prace dzieci
-prace wyjątkowo utalentowanych dzieci
-prace dorosłych.

W tym roku jury się chyba zagalopowało, bo widzę 4 kategorię:
- prace dorosłych SPECJALISTÓW.

Chodzi mi o krajobrazy, które wyglądają jak obrazy.
Pracuję z dziećmi (wiek gimnazjum-liceum) i choć nie uczę plastyki, często oglądam wystawki itp. i TAKICH prac tam nie ma, nie zbliżają się nawet do tego poziomu. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6273184 Napisano: 21.10.2016 14:07:28 w Informują
monkakk napisał(a):

Tchibo Incubi Itm

sms, tel? Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6270053 Napisano: 15.10.2016 22:02:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

A pula nagrod ta sama?
Zastanawiam sie po co takie rozróżnienie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6270049 Napisano: 15.10.2016 21:59:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

dowolny sklep stacjonarny na terenie Rzeczypospolitej Polski

To informacja potwierdzona u organizatora? Bo regulamin rzeczywiście może wprowadzić w błąd... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6269829 Napisano: 15.10.2016 08:45:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie w tym roku podwójnie z okazji DEN, nagroda dyrektora i prezydenta miasta emotka Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6268987 Napisano: 13.10.2016 14:43:09 w Biedronka
joan napisał(a):

O tym pomyślałam... A Smolar miał to podobno wyciąć emotka

Smolar? A co Ty, prędzej... no wiesz... ucho igielne... wielbłąd...

No wiem emotka
I ta no ten tego... Nadzieja... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6268981 Napisano: 13.10.2016 14:39:25 w Biedronka
bethan napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę, jak jest możliwa tak liczna rezerwa w CC, przy tak cennych nagrodach?

Powtarzane po wielokroć nr paragonów?

O tym pomyślałam... A Smolar miał to podobno wyciąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6268953 Napisano: 13.10.2016 14:28:18 w Biedronka
Wytłumaczcie mi proszę, jak jest możliwa tak liczna rezerwa w CC, przy tak cennych nagrodach? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6268880 Napisano: 13.10.2016 12:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podobno gdzieś na forum jest dyskusja, ale nie mogę zlokalizować.
Czy konkurs Elseve jest ogólnopolski?
Czy wiadomo skąd i po co dopisek o Tesco przy numerze 7036? Czy to jest zobowiązujące, czy pomyłka? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6268580 Napisano: 12.10.2016 20:25:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
bamfarfe22 napisał(a):

Jak myślicie jeśli w lays ktoś wygrał piłkę w 4 dniu a ma takie samo nazwisko jak ja to jest szansa? Bo grałam dopiero 5 i 6 dnia  emotka  jak to było ostatnio? Wygrywaly takie same nazwiska?  emotka

Przepraszam, że odrę z marzeń, szansa oscyluje w granicach 1%. Do dzisiaj powtórzyły się 2, w dniu dzisiejszym na 30, chyba 3. Chyba, że nagle otworzą "bramkę".
W konkursie z pufami na koniec te nazwiska to był kosmos - po kilkadziesiąt osób w Polsce miało takie jak zwycięzca, bo konkursowicze powystrzelali się już ze swoich puli nazwiskowych wcześniej. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cc_investigator

#6267717 Napisano: 11.10.2016 15:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

monisss napisał(a):

to na kogo wy gracie skoro niektórzy już mają 2-3 piłki ?:P skoro nie powtarzacie nazwisk, na sąsiadów ?;)

w przypadku złych stosunków sąsiedzkich w najlepszej sytuacji dostępu do różnorodnych nazwisk jest osoba z wieloma zamężnymi siostrami, które to przyjęły nazwisko po mężu, każda po innym rzecz jasna  emotka

A jak sie ma samych braci i w dodatku 1 szwagierka sama się konkursowo udziela? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6267714 Napisano: 11.10.2016 15:27:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Czy robił ktoś analizę nazwisk laureatów piłek z Lay's? Czy któreś z nazwisk pojawia się na liście 2x?  emotka

2 nazwiska się powtarzają, tną jak nic i to od początku konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0