Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6282205 Napisano: 09.11.2016 14:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

mattadore napisał(a):

Miła26 napisał(a):

już po pralkach?

Sądzę , że tak

a na jakiej podstawie?

Ktoś godzinę temu wpisał się w MDW, że ma pralkę z końcówki konkursu.
Ale myślę, że to jeszcze nie koniec informowania.

Tak, widziałam ten wpis.
Tylko wysyp osób z września i jedna jedyna z października? Nawet biorąc pod uwagę, że co któraś osoba się tu wpisuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6282201 Napisano: 09.11.2016 14:33:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Miła26 napisał(a):

już po pralkach?

Sądzę , że tak

a na jakiej podstawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6282126 Napisano: 09.11.2016 13:14:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pora się wpisać, jak masz wątku działać, to zadziałaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6280290 Napisano: 06.11.2016 14:17:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
harnas napisał(a):

kammaro napisał(a):

Na jakiej podstawie nazywacie nas oszustami? 
kate87
Pisz! Nie Ty pierwsza! Organizator już nam prawie zrobił kolonoskopię... nic wiecej zrobić nie może. Nie łamiemy regulaminu.

coś jest na rzeczy emotka

Jak łatwo rzucać takie słowa...
Nie jestem "loteryjna", tylko "kreatywna", jak wydaje ponad 10 zł na loterie to już cierpię i kupuję tylko wtedy, gdy potrzebuje produktu. I jako "kreatywna" jestem w stanie sobie wyobrazić co "jest na rzeczy" - poziom inwestycji. Dla mnie wydanie 100 zł na batony byłoby zbyt wielką kwotą, ale zakładam, że jeśli jest finans (na przykład skladkowy), to statystyka robi sama za siebie. I nie ma to nic wspólnego z oszustwem, ale przecie tak łatwo to zasugerować.
Zawsze zastanawiałam się tylko jak dużo trzeba zainwestować, by mieć wyniki i podejrzewam, że więcej niż się przeciętnemu "kreatywnemu" wydaje.

Na koniec prywata.
Udało mi się kiedyś trafić w gusta pewnej agencji w konkretnym konkursie i wpadło mi parę nagród, taki miałam traf, miasto pojawiało się kilkakrotnie w wynikach, rzeczywiście więcej niż inne.
A państwo szukający oszustwa nieźle mnie tutaj objechaliście (tzn. moje miasto, ale de facto mnie i drugą osobę która też trafiła).
I ja pytam za co?

Może jakbyście odczuli na własnej skórze jak się czyta takie zarzuty, to by wam trudniej takie słowa przechodziły przez klawiaturę. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6279098 Napisano: 03.11.2016 13:37:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Barimor napisał(a):

sa wyniki Calgon z pralkami?

Ten konkurs sie skończył 3 dni temu... A chętnych na pewno od groma. Sprawdziłam: mają 17 dr od zakończenia konkursu na powiadamianie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6278364 Napisano: 02.11.2016 13:09:58 w Lay's
tusienka napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Mam pytanie, czy jak się piłki nie wygrało to jest szansa na PS? 

Podpinam się do pytania - z tym ,że ja wygrałam piłkę- wygrani mają większe szanse, mniejsze  czy takie same jak osoby bez piłek

W praktyce konsole wybierali tylko spośród piłek, wygranych w tym konkretnym tygodniu.
Bilety tylko z konsol. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6278360 Napisano: 02.11.2016 13:07:54 w Lay's
defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

Ktoś jeszcze dostał czy tylko ja taka wyróżniona?
Podajcie te nr.dowodow na wygrane psp.czy zakrywacie? emotka

ja mam 2 maile z godz. 11:52 i 11:57 i nie wiem czy mi sie chce dla piłek... zastanowię się  emotka

Za jaki tydzień (dni wygranych) wysłali prośby o skany dowodów? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6277134 Napisano: 29.10.2016 14:32:29 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

teodozja napisał(a):

Szukam "Kociarzy"i proszę o poradę na priv najlepiej. Jak już kiedyś pisałam mamy kota,jest to kot syjamski,nie ma nawet 3 latek,samiec,wykastrowany,nie wychodzi z domu. Strasznie zły,wczoraj znów rzucił się i pogryzł mojego i jego mamę,pogłaskać się nie da bo nie lubi. On chyba  ludzi nie lubi emotka

Hm, jak wykastrowany, to dziwne, że taki agresywny  emotka
Moje koty (wykastrowane) były zawsze bardzo łagodne i bardzo towarzyskie  (z tym, że nie syjamy)  Może miał jakieś przejścia z  ludźmi, a może po prostu taka jego natura. Poza tym wiele zależy od tego jak był wychowywany, czy przebywał często wśród ludzi.

Czasami pomaga zakupienie dosyć drogich kocich feromonów, wsadzanych w kontakt jak odświeżacze elektryczne. Mają mieć działanie relaksujące, wyciszające. Znam kotkę której pomogło i kota, na którego nie działało (mój własny z dysplazją szpiku kostnego, poddawany często stresowi wizyt u weta, bo nie da się inaczej, żeby przeżył, na pobieranie krwi musi być usypiany, bo robi masakrę pazurami godną piły elektrycznej). Podkreślę jednak, że nie mam doświadczenia z kotami syjamskimi, tylko z dachowcami.
Pytanie: Czy te koty mieszkają razem, czy to przypadkiem nie jest walka o terytorium, bo wtedy nic może nie pomóc, tylko niewchodzenie sobie w drogę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6277115 Napisano: 29.10.2016 12:54:55 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

kalka napisał(a):

defed napisał(a):

Jakie macie rozmiary koszulek z aurografem Mai? Mi przysłali L

L, ale jedna jest bez autografu  emotka  Też ktoś tak miał?

bo chyba były do wygrania:
I stopnia: koszulka z autografem + 100 zł
II: koszulka + 100 zł
III: 100 zł
tak mi się zdaje emotka

dokładnie tak
wartosc wg regulaminu
I -100+100
II - 40+ 100
III - 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6276699 Napisano: 28.10.2016 14:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Witamy, 

Dziękujemy za udział w konkursie „Przytul koc Milki”. Informujemy, że nie spełniłeś warunków regulaminu konkursu „Przytul koc Milki”, w związku z tym utraciłeś prawo do Twojej nagrody. Zapraszamy do ponownego udziału w konkursie. 

Pozdrawiamy, 
Organizator

A wydawało mi się, że w odpowiednim sklepie, za odpowiednią kwotę... emotka  

a cóż żeś bidaku zrobił nie tak emotka
Może opis słaby? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6276614 Napisano: 28.10.2016 13:00:20 w Lay's
tadziuuu napisał(a):

Na pufach wysyłałem ponad 20 razy i nawet pufy nie wygrałem więc teraz oddali mi te tygodnie smutku emotka

Ha!
wszystko sie zgadza emotka

Oczywiście gratulacje bez cienia złośliwości emotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

cc_investigator

#6276514 Napisano: 28.10.2016 11:59:29 w Lay's
paula9891 napisał(a):

bethan napisał(a):

Niedługo nawet mugole się wypną (drogie czipsy, szukaj sklepów na liście, dymaj 40km w razie czego; mugolowi się nie będzie chciało).
Avanti - weźże zrób konkurs sms'owy, nie będzie Wam serce pikało z nerwów na widok znajomych nazwisk  emotka  Przynajmniej na etapie zgłaszania  emotka

I to jest chyba najsensowaniejsza propozycja ze wszystkich emotka
I wilk syty i owca cała. Brak donosów. Spokój agencji. I piniążki z smsów (byle nie więcej niż 0,62 proszę).

Ale czy na pewno? A jak zapiszą wygrane numery, żeby nie wygrywały kolejnych nagród? Ile numerów można rejestrować...  emotka

Ale przecie agencyje największe to robią, oni wiedzą, my wiemy i idzie sobie poradzić z tą okrutną prawdą po kosztach 5 zł emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cc_investigator

#6276500 Napisano: 28.10.2016 11:47:09 w Lay's
bethan napisał(a):

Niedługo nawet mugole się wypną (drogie czipsy, szukaj sklepów na liście, dymaj 40km w razie czego; mugolowi się nie będzie chciało).
Avanti - weźże zrób konkurs sms'owy, nie będzie Wam serce pikało z nerwów na widok znajomych nazwisk  emotka  Przynajmniej na etapie zgłaszania  emotka

I to jest chyba najsensowaniejsza propozycja ze wszystkich emotka
I wilk syty i owca cała. Brak donosów. Spokój agencji. I piniążki z smsów (byle nie więcej niż 0,62 proszę). Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6276483 Napisano: 28.10.2016 11:30:08 w Lay's
bethan napisał(a):

Zastanawiam się dla kogo oni robią teraz nowe konkursy (np. Tesco) bo przecież nie dla nas, skoro na dzień dobry konkursowicz jest spalony.

Dla mugoli?

Nie gram, dziękuję. Szkoda kasy i pomysłów.
Avanti, jeśli czytasz, pójdź proszę po rozum do agencyjnej głowy. Organizacyjnie mucha nie siada - powiadamianie w terminie, maile o wysyłce nagród, niezły kontakt.

Więc po co te cyrki...
Chyba, że to wymogi zleceniodawcy. Wyświetl w wątku >>
2 joan, bethan 0

cc_investigator

#6276468 Napisano: 28.10.2016 11:15:16 w Lay's
paula9891 napisał(a):

Kurcze. Wy to nazywacie teoriami, dodajcie, że spiskowymi.
A dla mnie to praktyka, którą Avanti czyni z coraz większą skutecznością.
Ktoś kto grał kolejno w Mocy, Lays/pufach, Premii i teraz Trybunach trochę intensywniej musi to widzieć.
Nie ma wyjścia.
Pamiętam początek mocy i Pana I, który wygrywał 11 raz tego samego dnia (wierzę, że teksty to perełki).
Pamiętam Ostrołękę, która pierwszego dnia trafiła kilkanaście wygranych po północy.
Dlaczego? Bo wybór opierał się tylko na czytaniu tekstów.
Patrzę na "moje nazwiska", ich statystykę w kolejnych konkursach.
Patrzę na teksty wygrane/niewygrane w korelacji z nazwiskami.
I widzę, nie teoretyzuję.
A próbę do statystyk mam sporą.

Oj tam. Po prostu graj na inne nazwiska i tyle emotka  Problem rozwiązany. Nie chodzi o to, że się z tym nie zgadzam, być może tak jest jak piszesz, ale gdybanie niczego nie zmieni. Napisz coś fajnego, wyślij na kogoś obcego i tyle emotka

"Zapas obcych" też się w końcu kończy.
To jest rozwiązanie na krótki czas.
Ja chcę grać sama na siebie, ale wiem, że to nie ma sensu.

Mniej więcej wygląda to tak:

człowiek gra na siebie - wygrywa, aż w kolejnym konkursie nagle ban
człowiek gra na rodzinę o innym nazwisku - znowu cudownie mu wchodzi, to co przed chwilą nie wygrywało i nagle ban
człowiek gra na znajomych - i znowu sukces aż nagle ban
i już nie ma na kogo grać.

I napiszę niezbyt ładnie, ale prawdziwie szczerze: w bieżącym konkursie nie gram o piłki, bo mi niepotrzebne (rozdaję komu się da), ale żeby zagrać o konsolę trzeba mieć piłkę.
Piłeczką w znane im nazwisko rzucą, ale konsolką już niekoniecznie.
Widziałam teksty wygrywające piłki, widziałam teksty wygrywając konsole, nie widziałam tekstu wygrywającego bilety.
I wszystkie są w pewnym sensie podobne, więc nie o teksty, czy gust tu chodzi. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6276428 Napisano: 28.10.2016 10:05:47 w Lay's
Kurcze. Wy to nazywacie teoriami, dodajcie, że spiskowymi.
A dla mnie to praktyka, którą Avanti czyni z coraz większą skutecznością.
Ktoś kto grał kolejno w Mocy, Lays/pufach, Premii i teraz Trybunach trochę intensywniej musi to widzieć.
Nie ma wyjścia.
Pamiętam początek mocy i Pana I, który wygrywał 11 raz tego samego dnia (wierzę, że teksty to perełki).
Pamiętam Ostrołękę, która pierwszego dnia trafiła kilkanaście wygranych po północy.
Dlaczego? Bo wybór opierał się tylko na czytaniu tekstów.
Patrzę na "moje nazwiska", ich statystykę w kolejnych konkursach.
Patrzę na teksty wygrane/niewygrane w korelacji z nazwiskami.
I widzę, nie teoretyzuję.
A próbę do statystyk mam sporą. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cc_investigator

#6276413 Napisano: 28.10.2016 09:49:43 w Lay's
Pytanie, czy jest takich osób więcej? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6276404 Napisano: 28.10.2016 09:35:27 w Lay's
taalvikki napisał(a):

jak widać, teorie spiskowe być mogą, ale tworzone tylko przez stałych bywalców forum. / taka mała złośliwość  ;p

w każdym razie: ja sama nie sądzę, by tak było (z nazwiskami). natomiast jest u mnie inna prawidłowość: u  Lidii ugrywałam coś, gdy były konkursy z czystym tekstem.  przy pufach i teraz - nic.  wniosek: może wolą tam jakiś zupełnie inny typ pisania niż w innych konkursach. ja póki co odpuściłam, bo i tak lejsów nie jem.

To nie jest teoria, tym bardziej nie spiskowa. Wystarczy poświęcić trochę mniej lub więcej czasu (ta z excelem bardziej czasochłonna, ale dostępna dla wszystkich), wrzucić nazwiska, posegregować, obliczyć procencik powtarzających się. Czysta matematyka.
Czy jest na sali Pani, której nie pasowała data wygranej z dniem zgłoszenia?
Coś mi tu śmierdzi jeszcze taką manipulacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6276318 Napisano: 27.10.2016 22:20:28 w Lay's
skeasy04 napisał(a):

ace napisał(a):

powiem tak, że trochę sceptycznie podchodziłam do tego jak pisaliście że nie wygrywają te same nazwiska, a tu kurka jego mać  to prawda! Z tej listy można wywnioskować że w Polsce jest tyle samo Nowaków, Kwiatkowskich czy Kowalskich co Dylertów, Haase czy Ezzabich ... Miałam się skusić i z raz wysłać, ale tak widzę, że z moim nazwiskiem na ten konk żal kasy i bioder emotka

Jedno z takich 'dziwnych' czy też orientalnych nazwisk jest moje, i wydaje mi się że samo oryginalne nazwisko nie wygrało mi piłki - samo hasło wydawało mi się dobre. Chociaż, może coś w tym jest jak czytam wcześniejsze posty. (Wybaczcie za odrobinę chaosu, ale na telefonie jakoś to forum kiepsko mi działa emotka )

Nie jest to kwestia egzotyczności nazwiska, ale raczej tego, że Avanti go jeszcze nie zna. Co do haseł - my tu same dobre piszemy emotka A teraz spróbuj wysłać hasło tak samo dobre, w podobnym guście, na to samo nazwisko co poprzednio emotka I szanse na piłkę masz na poziomie 3%. Wyświetl w wątku >>
2 petunija1, mia 0

cc_investigator

#6275257 Napisano: 26.10.2016 11:39:11 w Lay's
jarek2 napisał(a):

Przecież można wygrać tylko jedną nagrodę na dane nazwisko (każdego stopnia oczywiscie). Zatem sprecyzuj, co Cie dziwi, bo mało z powyzszego wynika.

bibeck napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

przestańcie doszukiwać się nazwisk a zacznijcie wymyślać dobre hasła emotka  

tylko, że wyślijcie je na nazwisko którego nie ma jeszcze na liście laureatów emotka  - wysyłałem naprawdę niezłe hasła, wygrałem, a później nic. Dopiero jak wysłałem parę zgłoszeń na nazwisko, którego jeszcze nie było (hasła te same) to znowu magicznie stałem się laureatem...

Dziwi to, ze Avanti nie rozumie, ze nie wszyscy Kowalscy, Wisniewscy itd w calej Polsce sa spokrewnieni. Wyświetl w wątku >>