Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko wysyp osób z września i jedna jedyna z października? Nawet biorąc pod uwagę, że co któraś osoba się tu wpisuje? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jestem "loteryjna", tylko "kreatywna", jak wydaje ponad 10 zł na loterie to już cierpię i kupuję tylko wtedy, gdy potrzebuje produktu. I jako "kreatywna" jestem w stanie sobie wyobrazić co "jest na rzeczy" - poziom inwestycji. Dla mnie wydanie 100 zł na batony byłoby zbyt wielką kwotą, ale zakładam, że jeśli jest finans (na przykład skladkowy), to statystyka robi sama za siebie. I nie ma to nic wspólnego z oszustwem, ale przecie tak łatwo to zasugerować.
Zawsze zastanawiałam się tylko jak dużo trzeba zainwestować, by mieć wyniki i podejrzewam, że więcej niż się przeciętnemu "kreatywnemu" wydaje.
Na koniec prywata.
Udało mi się kiedyś trafić w gusta pewnej agencji w konkretnym konkursie i wpadło mi parę nagród, taki miałam traf, miasto pojawiało się kilkakrotnie w wynikach, rzeczywiście więcej niż inne.
A państwo szukający oszustwa nieźle mnie tutaj objechaliście (tzn. moje miasto, ale de facto mnie i drugą osobę która też trafiła).
I ja pytam za co?
Może jakbyście odczuli na własnej skórze jak się czyta takie zarzuty, to by wam trudniej takie słowa przechodziły przez klawiaturę. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bilety tylko z konsol. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytanie: Czy te koty mieszkają razem, czy to przypadkiem nie jest walka o terytorium, bo wtedy nic może nie pomóc, tylko niewchodzenie sobie w drogę. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wartosc wg regulaminu
I -100+100
II - 40+ 100
III - 100 Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może opis słaby? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko sie zgadza
Oczywiście gratulacje bez cienia złośliwości Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wilk syty i owca cała. Brak donosów. Spokój agencji. I piniążki z smsów (byle nie więcej niż 0,62 proszę). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie gram, dziękuję. Szkoda kasy i pomysłów.
Avanti, jeśli czytasz, pójdź proszę po rozum do agencyjnej głowy. Organizacyjnie mucha nie siada - powiadamianie w terminie, maile o wysyłce nagród, niezły kontakt.
Więc po co te cyrki...
Chyba, że to wymogi zleceniodawcy. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest rozwiązanie na krótki czas.
Ja chcę grać sama na siebie, ale wiem, że to nie ma sensu.
Mniej więcej wygląda to tak:
człowiek gra na siebie - wygrywa, aż w kolejnym konkursie nagle ban
człowiek gra na rodzinę o innym nazwisku - znowu cudownie mu wchodzi, to co przed chwilą nie wygrywało i nagle ban
człowiek gra na znajomych - i znowu sukces aż nagle ban
i już nie ma na kogo grać.
I napiszę niezbyt ładnie, ale prawdziwie szczerze: w bieżącym konkursie nie gram o piłki, bo mi niepotrzebne (rozdaję komu się da), ale żeby zagrać o konsolę trzeba mieć piłkę.
Piłeczką w znane im nazwisko rzucą, ale konsolką już niekoniecznie.
Widziałam teksty wygrywające piłki, widziałam teksty wygrywając konsole, nie widziałam tekstu wygrywającego bilety.
I wszystkie są w pewnym sensie podobne, więc nie o teksty, czy gust tu chodzi. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dla mnie to praktyka, którą Avanti czyni z coraz większą skutecznością.
Ktoś kto grał kolejno w Mocy, Lays/pufach, Premii i teraz Trybunach trochę intensywniej musi to widzieć.
Nie ma wyjścia.
Pamiętam początek mocy i Pana I, który wygrywał 11 raz tego samego dnia (wierzę, że teksty to perełki).
Pamiętam Ostrołękę, która pierwszego dnia trafiła kilkanaście wygranych po północy.
Dlaczego? Bo wybór opierał się tylko na czytaniu tekstów.
Patrzę na "moje nazwiska", ich statystykę w kolejnych konkursach.
Patrzę na teksty wygrane/niewygrane w korelacji z nazwiskami.
I widzę, nie teoretyzuję.
A próbę do statystyk mam sporą. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest na sali Pani, której nie pasowała data wygranej z dniem zgłoszenia?
Coś mi tu śmierdzi jeszcze taką manipulacją. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane