Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam się chyba czas liczy jeszcze Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Izoldaaa6, mam ogromny szacunek dla osób pracujących fizycznie. Do porównania musiałabym wykonywać jednak obydwie prace, a fizycznie, przyznam bez bicia, nigdy nie pracowałam, tak jak podejrzewam z Twojej wypowiedzi, Ty nie pracowałaś jako nauczyciel. W przypadku zawodu nauczyciela, bardzo często zapomina się o ogromnym obciążeniu psychicznym (kto nie próbował, czym smakuje wychowawstwo, ten nie wie) i bardzo dużej odpowiedzialności. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się pod sarsaparillą.
Zastanawiam się, dlaczego tyle osób ma coś do nauczycieli... Czyżby złe doświadczenia dzieciństwa? A może te nasze teoretyczne 18h/tydzień pokutujące w społeczeństwie, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistym czasem pracy nauczyciela. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja bardzo popieram ten pomysł z ograniczeniem, jeżeli u jego podstaw leży rzeczywista chęć czytania zgłoszeń.
Trochę sobie pluję w brodę, ze nie zakupiłam produktu jak był w promocji po 7, ale byłam wtedy tak obładowana siatami, że chyba bym nie doniosłą do domu.
Biorąc pod uwagę mój ostatni niefart w konkursach na rossnecie, chyba sobie odpuszczę. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dostałam żadnego potwierdzenia (też zgłoszenie przez internet). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
optymistka
Baardzo bym chciała, bo ostatniego dnia puściłam 2 swoje najlepsze zgłoszenia.
W temacie, też mam paragony Palette. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z regulaminu z tego co pamiętam wynika, że nie będzie wyników cząstkowych, po tygodniach, tylko całościowe po zakończeniu konkursu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kaczord, przepraszam nie chcę Cię urazić, ale to jest (częściowo) bardzo zła rada. Piszę z punktu widzenia nauczyciela, który nigdy się na nikogo nie uwziął, nie ma problemów z dyscypliną, klasy trzyma krótko, a jest (nieskromnie, wybaczcie) dosyć lubiany.
Nienawidzę szczerze pojęcia uwzięcia się na ucznia... Myślę, że wychowawca miał mocne (według swojego mniemania) podstawy do zrobienia takiego zebrania, bo nikomu nie chciałoby się organizować takiego spotkania bez powodu, uwierzcie. Teraz polecałabym dotrzeć do powodów, dlaczego Pani, w odróżnieniu od innych nauczycieli, ma swoje uwagi. Ale trzeba to zrobić z klasą. Rzeczowa rozmowa, konkretne argumenty (rozmowy z innymi nauczycielami), podkreślenie chęci kontaktu. Proponuję, np. poprzez maila - niech Pani zgłasza wszelkie zastrzeżenia. Jeśli będzie musiała zrobić to na bieżąco, to może okaże się, że wcale tych uwag nie ma wiele. Ciekawa jestem co mówi o tej sytuacji dziecko... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj to możemy sobie ręce podać, tylko ja gimnazjum. A za mną organizacja międzyszkolnego turnieju na całe miasto uff... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna osoba z 9 się zgłosiła. Z 10 nikt.
Ale chyba nie powinniśmy się łudzić.
Chyba, że Pani Paleciarka jedno mi powiedziała, a drugie zrobiła. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powodzenia!
Zostawcie mi 1 lapka Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sorrki, już Was nie drażnię Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dobra (dla mnie) wiadomosć.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby jeszcze z 8, żeby jeszcze z 8...
to chyba 3, zostały 2... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie nie mam żadnych doświadczeń z lataniem... A i dziecko 15-miesięczne zostawiam na 6 dni, co chyba bardziej przeżywam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Klaruje się nam realizacja głównej z 13thstreet na czerwiec, to się może odstresuję. Tylko jak ja przeżyję 10h w samolocie... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie maż chyba złoży pozew rozwodowy, albo mnie od neta odetnie Normalnie ręce mi się trzęsą. Wyświetl w wątku >>