Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5141170 Napisano: 15.04.2012 09:52:05 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

bonus >? Nie wiedziałam o tym/

Tam się chyba czas liczy jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5141117 Napisano: 15.04.2012 09:23:08 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

Wkurza mnie moja szwagierka - nauczycielka. Wiecznie nie ma na nic czasu a nie gotuje obiadów, nie sprząta a dzieci prawie dorosłe emotka , Ciągle narzeka na ciężki los nauczyciela / pracuje 25 h tygodniowo/ . Tymczasem widzę, że masa forumowiczek to nauczycielki i czasu mają zapewne wiele skoro wypowiadają się tutaj i jeszcze biorą często udział w konkursach....

heh z tego co wiem bo moja mama jest księgową w centrum edukacyjnym, to nauczyciele to mają owszem 20-pare godzin ale na miesiąc średnio wychodzi im 100 godzin na miesiąc - w najgorszym wypadku) _
rozumiem że z dziećmi - młodzieżą, jest ciężko, ale niech porównają sobie to z ciężką pracą fizyczną (gdzie codziennie mąż przychodzi poparzony, albo go coś boli , tylko nie daje znać bo wie że bez niego bedzię bieda, zasówa po 10-12 godzi dziennie żeby rodzina żyła na poziomie()
to jest fer
każdy ma psychikę na pewnym poziomie i w każdej pracy ona czasami wysiada, rozumiem że praca z młodzieżą jest ciężka ale - nie przesadzajmy

Izoldaaa6, mam ogromny szacunek dla osób pracujących fizycznie. Do porównania musiałabym wykonywać jednak obydwie prace, a fizycznie, przyznam bez bicia, nigdy nie pracowałam, tak jak podejrzewam z Twojej wypowiedzi, Ty nie pracowałaś jako nauczyciel. W przypadku zawodu nauczyciela, bardzo często zapomina się o ogromnym obciążeniu psychicznym (kto nie próbował, czym smakuje wychowawstwo, ten nie wie) i bardzo dużej odpowiedzialności. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5141110 Napisano: 15.04.2012 09:18:32 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

A mnie wkurza postawa ejulek59:). Obyś cudze dzieci uczył(a) emotka .

Podpisuję się pod sarsaparillą.

Zastanawiam się, dlaczego tyle osób ma coś do nauczycieli... Czyżby złe doświadczenia dzieciństwa? A może te nasze teoretyczne 18h/tydzień pokutujące w społeczeństwie, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistym czasem pracy nauczyciela. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5141102 Napisano: 15.04.2012 09:10:02 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

w konkursie Silan trzeba się zmieścic do 600 znaków, wkoncu jakies ograniczenie dla poematów emotka kiedys tak zreszta bylo w opisowych konkursach rossnet dawali limit na ilosc znaków... teraz chyba pierwszy raz widze od jakiegos czasu...

A ja bardzo popieram ten pomysł z ograniczeniem, jeżeli u jego podstaw leży rzeczywista chęć czytania zgłoszeń.
Trochę sobie pluję w brodę, ze nie zakupiłam produktu jak był w promocji po 7, ale byłam wtedy tak obładowana siatami, że chyba bym nie doniosłą do domu.
Biorąc pod uwagę mój ostatni niefart w konkursach na rossnecie, chyba sobie odpuszczę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5140487 Napisano: 14.04.2012 05:54:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
denira napisał(a):

czy z Turka przychodzi jakieś potwierdzenie, że zgłoszenie przyjęte? ja wysyłałam przez internet i potwierdzenia nie było.

Nie dostałam żadnego potwierdzenia (też zgłoszenie przez internet). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5140416 Napisano: 14.04.2012 05:10:06 w Paragony
izoldaaa6 napisał(a):

mia napisał(a):

trampek napisał(a):

Mam paragon palette

denira napisał(a):

mam 2 paragony Palette

avatea napisał(a):

Paragony z palette mam...

skurczol napisał(a):

Ja również posiadam paragon Palette emotka

kimolotek napisał(a):

mam dwa paragony z palette jeden z lutego oraz 14 marca

asiabuczkowska napisał(a):

mam duzo paragonów z Palette...

He he, prościej byłoby napisać, kto ich nie ma? emotka
A to cytaty tylko z tej jednej strony...

Ja tam trzymam swoje na rezerwę emotka

ja też mam (chyba z 5 ) emotka hehe a ja liczę że jeszcze w poniedziałek będą dzwonić emotka

optymistka emotka
Baardzo bym chciała, bo ostatniego dnia puściłam 2 swoje najlepsze zgłoszenia.

W temacie, też mam paragony Palette. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5140414 Napisano: 14.04.2012 05:08:29 w Rossmann
fel0 napisał(a):

Nie wiecie może czy wyniki z kokosalu będą podawane co tydzień ? czy na koniec ? . Bo skąd mam wiedzieć czy wygrałem i nie grać dalej ..

Z regulaminu z tego co pamiętam wynika, że nie będzie wyników cząstkowych, po tygodniach, tylko całościowe po zakończeniu konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5140252 Napisano: 14.04.2012 02:59:04 w GFK
Uzupełnienie do zdrowia +31. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5140063 Napisano: 14.04.2012 12:34:39 w Wkurza mnie...
Wkurzyło mnie dzisiaj Tesco. Mąż zakupił serki Turek, co bym na loterię posłała, a tam kurcze, tak sprytnie ucięty paragon, że nie ma dnia, tylko miesiąc i rok zakupu. A w loterii nie numer paragonu, a datę zakupu trzeba zarejestrować. Już drugi raz mi się to w Tesco zdarza, a dwa różne sklepy (nawet dwa różne miasta). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5140056 Napisano: 14.04.2012 12:24:58 w Wkurza mnie...
kaczord napisał(a):

renatak0 napisał(a):

A mnie wkurzyła pani od angielskiego (chyba to nie TY ludzka_istoto?)a zarazem wychowawczyni mojego syna. Zrobiła extra zebranie na temat zachowania jego klasy. Mnie wezwała po zebraniu na dodatkowa rozmowę usłyszałam to samo ze szczególnym naciskiem na mojego syna.Przyszłam do domu dałam mu reprymendę, karę i bylam wściekła ,ze nie potrafie wychowac syna.Przez kilka kolejnych dni chodziłam od nauczyciela do nauczyciela z zapytaniem na czym polegają problemy z moim synem, bo chciałabym coś z tym zrobić.Wszyscy zdziwieni,bo nie odbiega od normy a nawet chwalili syna za systematyczność i podejście do przedmiotu.Ja sie pytam o co kaman?

Mnie się wydaje, że po prostu uwzięła się na małego... Dobrze zrobiłaś, że przeprowadziłaś rozmowy z różnymi nauczycielami, bo teraz już wiesz że coś tu jest nie tak. Ja na twoim miejscu przeszedł się jeszcze raz do wychowawczyni i wprost zapytał dlaczego większość nauczycieli ma inne zdanie. Tylko nie owijaj niczego w bawełnę emotka

Kaczord, przepraszam nie chcę Cię urazić, ale to jest (częściowo) bardzo zła rada. Piszę z punktu widzenia nauczyciela, który nigdy się na nikogo nie uwziął, nie ma problemów z dyscypliną, klasy trzyma krótko, a jest (nieskromnie, wybaczcie) dosyć lubiany.
Nienawidzę szczerze pojęcia uwzięcia się na ucznia... Myślę, że wychowawca miał mocne (według swojego mniemania) podstawy do zrobienia takiego zebrania, bo nikomu nie chciałoby się organizować takiego spotkania bez powodu, uwierzcie. Teraz polecałabym dotrzeć do powodów, dlaczego Pani, w odróżnieniu od innych nauczycieli, ma swoje uwagi. Ale trzeba to zrobić z klasą. Rzeczowa rozmowa, konkretne argumenty (rozmowy z innymi nauczycielami), podkreślenie chęci kontaktu. Proponuję, np. poprzez maila - niech Pani zgłasza wszelkie zastrzeżenia. Jeśli będzie musiała zrobić to na bieżąco, to może okaże się, że wcale tych uwag nie ma wiele. Ciekawa jestem co mówi o tej sytuacji dziecko... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5139135 Napisano: 13.04.2012 06:00:46 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie cały dzisiejszy dzień, który zaczął się o 2 w nocy- obudziłam się, bo mi było zimno. Okazało się, że okno miałam otwarte. Później do piatej zasnąć nie mogłam. O 6.10 musiałam wstać. W pracy- dzieciaki wściekłe, jakby je mrówki oblazły, albo inne robactwo (szkoła podstawowa, klasy 1-6). Na jednej z przerw- dywanik u dyrektorki, która oznajmiła że na poniedziałek najbliższy mam zrobić folder reklamujacy szkołę (a żadnym plastykoinformatykiem nei ejstem, tylko skromnym anglistą). Jako wsparcie mam koleżankę bibliotekarkę. Nerw mi skoczył, dzeci się uspokoiły. Później dostaliśmy informcję, ze w środę spotkania z rodzicami- których trzeba powiadomić jakkoś przecież.
Po sześciu lekcjach- spotkanie zespołu od programu pilotazowego. Mamy właśnei chwilę przewry. Wpadłam do domu, capnąć obaid- drzwi się nei zamykają, co chwila ktoś coś chce. A zaraz musze wracać do pracy.
A jutro będę tworzyć folder. Co, ku**a jeszcze dziś się wydarzy?!?! emotka emotka emotka

znam to tylko ja klasy 4-6 emotka plus ipety i inne bzdety emotka

Oj to możemy sobie ręce podać, tylko ja gimnazjum. A za mną organizacja międzyszkolnego turnieju na całe miasto uff... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138856 Napisano: 13.04.2012 03:46:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonar2301 napisał(a):

raia2012 napisał(a):

Nie ma biżu, nie ma lapka, za to poniedziałek spokojny!!!

Ilonka teraz trzymam za Ciebie kciuki!!!

Gratulacje wygranym!

Nie dziękuję( żeby nie zapeszyć) emotka emotka Żałuję, że ja za Ciebie nie mogę trzymać kciuków, ale... nie w tym konkursie, to w następnym emotka

A co do samego konkursu- to już pewne, że 9 i 10 obdzwonione? emotka

Jedna osoba z 9 się zgłosiła. Z 10 nikt.
Ale chyba nie powinniśmy się łudzić.
Chyba, że Pani Paleciarka jedno mi powiedziała, a drugie zrobiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138846 Napisano: 13.04.2012 03:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przykre to, ale mówi się trudno i gra się dalej. Ja i Albedo odbieramy na innych falach. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138571 Napisano: 13.04.2012 01:14:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dwa ostatnie 2 (moje) zostały a ja muszę do pracy. Trudno, pójdę z telefonem, najwyżej będę się tłumaczyć, że bardzo ważny.
Powodzenia!
Zostawcie mi 1 lapka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138525 Napisano: 13.04.2012 12:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

raia2012 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Klaruje się nam realizacja głównej z 13thstreet na czerwiec, to się może odstresuję. Tylko jak ja przeżyję 10h w samolocie...

Ojjjj, żeby tylko takie miec problemy... emotka

To jak Gołąb mi narobił na wygrane auto! emotka

Obyśmy tylko tego typu problemy mieli! emotka

Sorrki, już Was nie drażnię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138521 Napisano: 13.04.2012 12:57:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

raia2012 napisał(a):

awe napisał(a):

u mnie też laptop emotka

JAki dzień?

to chyba 3, zostały 2...

z 7 ale teraz dopiero mam dostęp do neta

to dobra (dla mnie) wiadomosć.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138512 Napisano: 13.04.2012 12:53:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
raia2012 napisał(a):

awe napisał(a):

u mnie też laptop emotka

JAki dzień?

żeby jeszcze z 8, żeby jeszcze z 8...

to chyba 3, zostały 2... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138509 Napisano: 13.04.2012 12:52:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

nocti napisał(a):

U mnie maż chyba złoży pozew rozwodowy, albo mnie od neta odetnie emotka Normalnie ręce mi się trzęsą.

Czyli albo jakiś odwyk w pięknym kurorcie albo po prostu kaftan i białe ściany emotka

Klaruje się nam realizacja głównej z 13thstreet na czerwiec, to się może odstresuję. Tylko jak ja przeżyję 10h w samolocie...

To zależy jakie masz doświadczenie w tym kierunku. Ja bym mogła nie przeżyć, ale niektórzy śmigają często to 10h dla nich to pestka emotka
Ale będzie dobrze. Cel świetny to i samolot trzeba przeżyć
emotka

No właśnie nie mam żadnych doświadczeń z lataniem... A i dziecko 15-miesięczne zostawiam na 6 dni, co chyba bardziej przeżywam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138473 Napisano: 13.04.2012 12:39:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

U mnie maż chyba złoży pozew rozwodowy, albo mnie od neta odetnie emotka Normalnie ręce mi się trzęsą.

Czyli albo jakiś odwyk w pięknym kurorcie albo po prostu kaftan i białe ściany emotka

Klaruje się nam realizacja głównej z 13thstreet na czerwiec, to się może odstresuję. Tylko jak ja przeżyję 10h w samolocie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5138462 Napisano: 13.04.2012 12:34:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

nocti napisał(a):

ostatnie 3 dni i po zabawie dla niektórych. Ech...

Nocti, spokojnie. Ostatnio chyba z 3 osoby z forum wygrały z tego samego dnia.

Spokojnie? Ja tu mam stan przedzawałowy emotka emotka emotka

U mnie maż chyba złoży pozew rozwodowy, albo mnie od neta odetnie emotka Normalnie ręce mi się trzęsą. Wyświetl w wątku >>
0 0