Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6288676 Napisano: 22.11.2016 21:17:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Czy jak ktoś dzisiaj nie dostał nic z Żabki to oznacza, że jutro przyjdzie iPhone? emotka

Zdecydowanie podoba mi się ta teoria emotka Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

cc_investigator

#6288623 Napisano: 22.11.2016 19:40:02 w Lay's
defed napisał(a):

granie na stare nazwiska to próżny trud i znój,
próbowałam w 7 tygodniu i... jeden wielki **uj!

Mi sie w tym tygodniu udalo, Ludia roztworza na sekundke wrota na zdublowane nazwiska. Trafilam pilke, ale konsolke juz nie. Bylo wziac meza z nazwiskiem z polskimi znakami, wieksze pole do popisu bym miala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6287698 Napisano: 21.11.2016 12:58:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy komuś w końcu napisali jaką nagrodę wygrał w konkursie nescafe w żabce? A może w ogóle nie mają tego w zwyczaju robić i po prostu je wyślą? Hmm?

Przy konkursie Nestle Tesco informowali o rodzaju nagrody w mailu zwrotnym na odeslane dane.Ale tam było ok 40 zwycięzców.
Tutaj jest 300,wiec trochę im zejdzie 
Ale zawsze można zadziwić i się zapytać emotka

Zapytałam się w czwartek emotka
Odpowiedzi brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6287367 Napisano: 20.11.2016 14:02:25 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

Dobrze skasowałam swój post
Napisałam go , bo gdy kupowałam produkt  na konkurs byłam na końcówce ciąży, na podtrzymaniu i nie mogłam jeździć na zakupy , więc też nie kontrolowałam czy mąż dobrze kupił , bo on z racji ciąży pił tą kawę i nawet jej nie widziałam (tzn. nie przyglądałam się szczegółowo opakowaniom)
Potem szpital , dwa tyg. z maluchem na oddziale i dopiero jestem w domu , choć być może czeka nas powrót więc dziś musiałam to załatwić. Jak zobaczyłam, że coś tu nie gra to zwyczajnie prosiłam o poradę / pomoc, ale już żałuję, bo pełno tu ludzi , którzy tylko widzą we wszystkim i wszystkich chęć zdobycia czegoś w niereg. sposób.
Dziękuję, już nie chcę i nie potrzebuję pomocy
Jestem zmęczona na maksa i nie chce mi się czytać tych kąśliwych  postów.
Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy i będę mogła to zrobić to nie ma sprawy.

Mój post nie był kąśliwy. Jestem zdziwiona, że sprzedawca tak łatwo robi sobie manko, co dla mnie jest nie do wyobrażenia, bo przecież pewnie później dokłada z własnej kieszeni.
Dla mnie wątek paragonowy mógłby wrócić, m.in. ze względu na takie sytuacje.
Ale zdecydowanie brak chyba na to klimatu.

Niech się dzieciątko zdrowo chowa emotka Wyświetl w wątku >>
1 olus15 0

cc_investigator

#6287325 Napisano: 20.11.2016 12:00:14 w Lay's
malgorzata_b napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Wasza twórczość się marnuje
Może ktoś rymem na pw poratuje, emotka

Tu i pw chyba nie pomoże,
bo Lidzia czyta tekstów wielkie morze
i dalej mam szereg wątpliwości,
czy nazwisko do pleja praw jednak nie rości!
Bo jak w teksty zerka me oko zmęczone,
1 styl - tu plejak, a tam niedocenione!
Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6287095 Napisano: 19.11.2016 16:44:12 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

szukam info, co lubi InCubi? emotka

Ja też, w zamian moje spostrzeżenia o np. ALbedo (konkursy kamisowe), pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6286347 Napisano: 18.11.2016 07:40:57 w Lay's
radosna napisał(a):

monkakk napisał(a):

radosna napisał(a):

Nie wiem, czy Wasze żołądki się ucieszą, ale ... będą nowe konkursy emotka

coś konkretnego wiesz? emotka

Wiem tylko tyle, że będą nowe, ale gdzie, co i jak ... to szczegółów nie znam.

Ech, byle to bylo cos bliszego premii/mocy niz tym 3 sluchawkom na dzien...
I byle Avanti poszlo po rozum do agencyjnej glowy i zdjelo bany na nazwiska... Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cc_investigator

#6285883 Napisano: 17.11.2016 14:00:36 w Informują
Jesien sle partiami, 20 sekund temu sms Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6285879 Napisano: 17.11.2016 13:55:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malutka456 napisał(a):

jesien w ITM mnie dobiła  emotka emotka

tam bylo 250 nagrod, moim zdaniem nie poszło wszystko... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6284019 Napisano: 14.11.2016 13:37:24 w Czy informują/ informowali?
Dzięki dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6284009 Napisano: 14.11.2016 13:21:19 w Czy informują/ informowali?
defed napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy informowali już Tyskie Żabka z nagrodami po 500 zł ?

nie, mają jeszcze czas 

Ale to jeszcze mają czasu, bo chyba mam zaćmienie - i w regulaminie widzę 14.11 dla wszystkich nagród. Zakłądam jednak, że nieprzespana noc robi swoje i czegoś nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6284003 Napisano: 14.11.2016 13:16:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dlaczego nieregulaminowa? Jest regulamin na stronie inCubi - nie ma tam słowa o numerze paragonu, podobnie na plakacie, agencja przedstawiła swoje stanowisko... więc nie rozumiem problemu. 

Na stronie InCubi? Znaczy się: klient Carrefoura po zobaczeniu info w gazetce, że "Regulamin dostępny w Punkcie Obsługi Klienta i na stronie Carrefour.pl" ma zaglądać na stronę InCubi? Bo tam jest inny regulamin, niż na stronie Carrefoura? No jaja sobie robią.

Ten rok jest najgorszy, jeśli chodzi o partactwo agencji. W sumie agencje konkurują między sobą. Mam nadzieję, że te sensowniejsze zeżrą te mniej poukładane, w czym nie omieszkam im pomóc.

A tak w ogóle, to jak się tłumaczyli ci z InCubi? Że po pijaki tworzyli regulaminy i plakaty? emotka 

Ja trafiłam po ... oraz na www.incubi.pl/promocje
Screen ze strony C4.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6283998 Napisano: 14.11.2016 13:11:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Też mnie to ciekawi emotka A jeszcze bardziej mnie ciekawi, czy laureat noży, który otarł się o auto, olałby sprawę... gdyby autem nagrodzili zgłoszenie bez numeru paragonu. Taaa, na bank by powiedział do zwycięzcy nagrody głównej "Twoja praca była lepsza, co prawda nieregulaminowa, ale wybitnie wybitna! Moje gratulacje, Przegeniuszu!" emotka

W regulaminie na stronie Incubi nie ma informacji o numerze paragonu. Istniały równocześnie dwa wykluczające sie regulaminy, błąd agencji. Ale moim zdaniem brak podstaw do roszczeń, o których piszesz. Bo ktoś mógł przeczytać akurat ten ze strony Incubi, a z c4 - nie. Do plakatów się nie odwołuję, bo nie są wiążące. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6283979 Napisano: 14.11.2016 12:55:44 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy z Tyskiego w Żabce poszły tylko maile o głównych, czy może o 500 też?

chyba tylko główne ? pamiętam, że ktoś rozpisywał, że 2 stopień pójdzie później

No właśnie coś kojarzę... Ale z regulaminu wynika mi, że termin na "wszystko" mają do dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6283973 Napisano: 14.11.2016 12:52:32 w SZUKAM....
Czy z Tyskiego w Żabce poszły tylko maile o głównych, czy może o 500 też? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6283655 Napisano: 13.11.2016 17:37:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

mattadore napisał(a):

zdjęcie dzieciaków z przedszkola zniknęło z galerii laureatów Gangu świeżaków , ciekawe czy wybiorą nowego zwycięzce. Natomiast zabawki na licencji Disneya, krem nivea i kieliszki wina wciąż wiszą...

Stało się tak pewnie dlatego, że jakiś zszokowany rodzic zauważył fotkę swej pociechy, zamieszczoną i użytą na potrzeby konkursu bez jego zgody, więc natychmiast interweniował, gdzie trzeba, a - dajmy na to - taki Walt protestu przecież nie zgłosi... emotka

Śmiem polemizować emotka Stało się tak zapewne, dlatego, że jakiś konkursowicz (może i po naszej dyskusji tutaj) zainterweniował gdzie trzeba. Ot jesteśmy w "branży" z tego znani emotka Wyświetl w wątku >>
2 donia7, brucee 0

cc_investigator

#6283244 Napisano: 11.11.2016 18:07:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

Daleko nie szukając, to o czym mówię:
http://jogobella.pl/
Tydzień 3, str. 3, pani Jola. emotka
Dla mnie jest to kompletne przegięcie pały. Nie wiem nawet jakie nagrody były w tym konkursie, czy dzieciaki coś z tego dostaną, czy nie - ale w życiu bym się nie zgodziła, żeby moje dziecko w ramach uczęszczania do przedszkola (zerówki?) brało udział w takim cyrku. emotka

No chyba, że tu wszyscy rodzice podpisali zgodę na publiczne wykorzystanie wizerunku swoich dzieci - jednak dla mnie i tak niesmak pozostaje. emotka Większość dzieci ma miny "skazanych na radość"...

Jeśli placówka chce się zabezpieczyć, to wszyscy rodzice podpisują zgodę na wykorzystanie wizerunku. Tak jest w przedszkolu mojego dziecka i w szkole, w której pracuję. Ale ten wizerunek jest wykorzystywany w związku z pracą danej placówki, a nie konkursowaniem się nauczyciela! To nie był konkurs dla przedszkoli/szkół. Jeśli trafi na obeznanego rodzica nauczyciel może ponieść niezłe konsekwencje... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, synk 0

cc_investigator

#6283242 Napisano: 11.11.2016 18:03:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

Nie brałam udziału w tym konkursie, więc zdjęcia obejrzałam bez większych emocji, ale wiecie, co mnie najbardziej wkurza?
Kiedy panie przedszkolanki wykorzystują dzieciaki z przedszkola dla swoich konkursowych idei (zdjęcie nr 4). Ciekawe, czy rodzice wyrazili na to zgodę (dzieci raczej wyboru i głosu nie miały).
I to nie pierwszy raz już takie chore (dla mnie) akcje widzę. emotka

Oj, to ryzykowne jest mocno.
Ja co prawda na wyższym (w sensie wiekowym) szczeblu edukacyjnym, ale za takie coś to można nieźle dyscyplinarnie beknąć.
Widziałam to zdjęcie i pomyślałam, że może rodzic strzelił fotkę za zgodą... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cc_investigator

#6282822 Napisano: 10.11.2016 15:45:34 w Rossmann
zubi napisał(a):

Frama napisał(a):

zubi napisał(a):

czy ktoś odbierał już nagrodę z ostatniego Skarbu "Krzyżówka Skarb /2016"

Tak, dawno temu, bez wcześniejszego smsa.

dziękuję emotka

U mnie tez brak smsa, ktos dostal od nich informacje, ze mozna odebrac? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6282212 Napisano: 09.11.2016 14:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

Jestem za opcją: pani je obiadek i idzie na fajkę i ploty. A potem dzwoni dalej.

Zakładam, że tak jak wczoraj kończy o 18.00, więc jeszcze trochę czasu ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0