Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6294565 Napisano: 01.12.2016 20:42:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
bethan napisał(a):

luckymen napisał(a):

znów niektóre mają ponad 160 znaków 

To taki niechlubny znak czasów, w jakich przyszło nam grać.

Gust gustem, ale nie lamie regulaminu, wiecej niz 160 znakow juz tak emotka Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6294059 Napisano: 01.12.2016 11:58:22 w Lay's
bethan napisał(a):

targicola napisał(a):

Czy poszły już @ o piłkach za 57 i 58 dzionek?

Chyba nie, też nie mam.
No i cud się stał - nowe nazwisko i od razu piła wbiła.

Zapewne dopiero teraz sie wystarczajaco 'postaralas' emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

cc_investigator

#6293474 Napisano: 30.11.2016 16:52:28 w Kaufland konkursy
harnas napisał(a):

koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

To żyj w tym świecie emotka
Już tyle razy nagradzano niezgodne z regulaminem prace i nic się nie działo, tu niestety też film pt. 15 lat Kaufland w Polsce zgarnia autko. c'est la vie!

To gdybanie (bo na liście takie a nie ie nazwisko), przypuszczanie, czy jakieś info? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6293469 Napisano: 30.11.2016 16:47:24 w Informują
O 15.35 sms o nozach z Pudliszek C4, 4 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6293271 Napisano: 30.11.2016 14:05:28 w Kaufland konkursy
shell napisał(a):

A ja nie kumam "problemu" ogłoszenia tych 10 zwycięzców.
Powinni być już wybrani i kwestią chwili powinno być zamieszczenie listy.
Może nie rozumiem tutaj kwestii papierkowej, jakiś formularzy czy protokołów, ale może mi ktoś-coś objaśni czemu to tyle trwa, hm? emotka

Bo może emotka Chodzi o podgrzanie atmosfery emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6292679 Napisano: 29.11.2016 17:13:33 w Lay's
bethan napisał(a):

claudia napisał(a):

Mi się wydaje, że już tak Avanti robiło, we wcześniejszym Tescowym wygrałam projekotor bez dziennej, i chyba w Kaufie kiedyś też tak było.

Było.

Wierze. Widac nie wpadlo mi w oko. W mocy i premii, telewizorach i teraz w trybunach chyba nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6292664 Napisano: 29.11.2016 16:51:36 w Lay's
monisss napisał(a):

scrabble napisał(a):

mixik napisał(a):

monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

Pitach napisał(a):

Jestem zaskoczona - w Tesco nagrodę główną zgarnęła osoba,która nie wygrała nagrody tygodniowej emotka
Bardzo bym się cieszyła,gdyby to nie była jednorazowa akcja Avanti emotka

nawet dniowej nie wygrała!!!! jakaś ściema!

dniową wygrała - jest ostatnia na liście i znam tę osobę emotka

faktycznie. chyba trochę to nie fair ze tak zrobili?!

Ze tak powiem... por que?

Myślę, że organizatorzy się walnęli i to Gąsiorek wygrał główną... popatrzcie, że jest w tej samej dniowej 

No bo skoro ten tekst nie byl tak dobry zeby wygrac tygodniowa to czemu wygral glowna? Tez mysle ze to pomylka....

Jeżeli regulamin tego nie zabrania i nie precyzuje sposoby wyboru, to komisja jak najbardziej może tak zrobić. Mi chodziło raczej o to, że było by to pierwszy raz w wykonaniu Avanti.
Zdarzyło mi się kiedyś tak nie "fear" wygrać główną, przy braku nagrody pośredniej (inny konkurs, inna agencja). I co się okazało - komisja wybierająca główną miała inny (wieloosobowy) skład i przypadło im do gustu coś, co innym nie podobało się aż tak bardzo (dostałam nagrodę niższego stopnia). W strachu zaglądałam do regulaminu i okazało się, że brak było obostrzeń. Ale co się tu naczytałam, to moje emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

cc_investigator

#6292650 Napisano: 29.11.2016 16:29:00 w Lay's
scrabble napisał(a):

mixik napisał(a):

monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

Pitach napisał(a):

Jestem zaskoczona - w Tesco nagrodę główną zgarnęła osoba,która nie wygrała nagrody tygodniowej emotka
Bardzo bym się cieszyła,gdyby to nie była jednorazowa akcja Avanti emotka

nawet dniowej nie wygrała!!!! jakaś ściema!

dniową wygrała - jest ostatnia na liście i znam tę osobę emotka

faktycznie. chyba trochę to nie fair ze tak zrobili?!

Ze tak powiem... por que?

Myślę, że organizatorzy się walnęli i to Gąsiorek wygrał główną... popatrzcie, że jest w tej samej dniowej 

Dokładnie o tym samym pomyślałam. To by było chyba 1 raz, gdy Avanti wybrał główną z nie-tygodniowych. Ale myślę, że teraz już tak zostawią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6292537 Napisano: 29.11.2016 14:42:56 w Smolar
slavek napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

slavek napisał(a):

maria1980 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Dajcie już spokój z tym Smolarem,według mnie to naprawdę solidna agencja a wypadki przy pracy zdarzają się najlepszym.Wszyscy wiemy że grając w różnego rodzaju konkursy podajemy swoje dane osobowe i numery tel.Nie ma co do nich dzwonić i wkurzać zwykłych pracowników.Sam też dostałem smsa o wygranej a nie grałem.

Wypadkiem przy pracy jest puszczenie smsow tym, co nie trzeba. Tworzenie bazy konkursowiczow to nie wypadek, a celowe dzialanie, ktore wys,lo na jaw przy okazji wypadku. Dwie rozne sprawy.

Zgadzam się w stu procentach , nie życzę sobie ,żeby ktoś przetrzymywał moje dane , zwłaszcza ,ze w każdym reg. Jest jasno napisane ,ze dane potrzebne są jedynie dla potrzeb konkursu ! 

Wydaje mi się, że to bicie piany dla samego bicia piany. Jakie to przechowywanie waszych numerów ma znaczenie dla Was? Pytam o realne znaczenie.

Smolar podobno lubił się chwalić, że tępi "konkursowicza". Realne znaczenie ma tworzenie bazy, w której odnotowywana jest każda wygrana, co by ich za dużo nie było w sumie.

Ale gdy losują i wrzucają filmik z losowania to jak to się ma do tego, co napisałeś powyżej?

Nie ma się. Ale mocno się ma w konkursach kreatywnych. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6291902 Napisano: 28.11.2016 14:25:26 w Smolar
slavek napisał(a):

maria1980 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Dajcie już spokój z tym Smolarem,według mnie to naprawdę solidna agencja a wypadki przy pracy zdarzają się najlepszym.Wszyscy wiemy że grając w różnego rodzaju konkursy podajemy swoje dane osobowe i numery tel.Nie ma co do nich dzwonić i wkurzać zwykłych pracowników.Sam też dostałem smsa o wygranej a nie grałem.

Wypadkiem przy pracy jest puszczenie smsow tym, co nie trzeba. Tworzenie bazy konkursowiczow to nie wypadek, a celowe dzialanie, ktore wys,lo na jaw przy okazji wypadku. Dwie rozne sprawy.

Zgadzam się w stu procentach , nie życzę sobie ,żeby ktoś przetrzymywał moje dane , zwłaszcza ,ze w każdym reg. Jest jasno napisane ,ze dane potrzebne są jedynie dla potrzeb konkursu ! 

Wydaje mi się, że to bicie piany dla samego bicia piany. Jakie to przechowywanie waszych numerów ma znaczenie dla Was? Pytam o realne znaczenie.

Smolar podobno lubił się chwalić, że tępi "konkursowicza". Realne znaczenie ma tworzenie bazy, w której odnotowywana jest każda wygrana, co by ich za dużo nie było w sumie. Wyświetl w wątku >>
2 canti0, ziolko 0

cc_investigator

#6291004 Napisano: 25.11.2016 20:05:58 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

No i nie dostałam bonów... Wszyscy dzisiaj dostali? Czy jest ktoś taki jak ja? 

Mam wrażenie, że dostało bardzo mało osób, moje też dzisiaj nie dojechały. Zwykle w ddn była "choinka" bonikow z kaufa, a dziś chyba tylko 2 wpisów się doliczyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6290838 Napisano: 25.11.2016 16:04:06 w Smolar
pablo75 napisał(a):

Wypadkiem przy pracy jest puszczenie smsow tym, co nie trzeba. Tworzenie bazy konkursowiczow to nie wypadek, a celowe dzialanie, ktore wys,lo na jaw przy okazji wypadku. Dwie rozne sprawy. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6290559 Napisano: 25.11.2016 09:46:00 w Biedronka
Nie, nie wiemy. Skoro nie ma takiego ograniczenia, to puszcza sie po zakupie. Po co takie insynuacje, tylko niepotrzebne zamieszanie i niedopowiedzenia. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

cc_investigator

#6290264 Napisano: 24.11.2016 19:25:15 w Lay's
bruce napisał(a):

monisss napisał(a):

nie przejmuj się emotka za to ja mam inne pytanie. czyli co w 7 tyg piłka i potem próbowaliście czy dopiero teraz i wpadła konsola?:) 

Konsola (zresztą całkiem niespodziewanie) wpadła z tego wspomnianego siódmego tygodnia, po wygraniu piłki przez męża. Nie graliśmy potem wcale, dopiero w dniu ogłoszenia konsoli, późnym wieczorem, kupiłam (o czym też tu pisałam na forum, że w tesco, bo radziłam innym konkursowiczom co do ceny) dwie paczki Lay's, aby zgłosić znowu, bo właśnie konsoli ciągle nie było i straciłam już na nią nadzieję. Nasze ostatnie, czwarte chyba w sumie zgłoszenie, zostało nadane wczoraj wczesnym rankiem. emotka Ot, cała "straszna afera". emotka
Edit: w związku z zapytaniami na PW wyjaśniam jeszcze raz - piłka jest z 43 dnia, a to jest pierwszy dzień siódmego tygodnia, zatem NIE wygraliśmy konsoli PO wygraniu piłki, tylko - wtedy, kiedy "wskoczyła"piłka, była i konsola. I, tak całkiem na marginesie - dziękuję Cc_investigator emotka za sprostowanie - mąż ma na imię "Sławomir" emotka ; "Sławek" to forma zdrobniała TYLKO  dla krewnych i znajomych. emotka

Nie ma za co, serio, bo nic nie zrobiłam.

Dla mnie to było coś w rodzaju prowokacji.
Mój tok myślenia był taki (jak zapewne wielu z was)
Sławomir wygrał konsolę w 7 tyg.
Sławek wygrał piłkę w 51 dniu- ten został podany przez "dawcę informacji", a to już 8 tydzień. Czyli co, zagrał drugi raz na Sławka i może przeszło (jakby np. podał inny tel i mail).
Zaglądam do dnia 51 - Sławka i Sławomira brak.

Prowokacja - tylko po co emotka
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cc_investigator

#6290243 Napisano: 24.11.2016 18:58:33 w Smolar
Nie, kreatywny. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6290237 Napisano: 24.11.2016 18:49:45 w Smolar
Wydaje mi się, że to jakaś mega baza (niezwiązana z 1 konkursem, jak się doszukujemy, a zbiorówka, ciułana od dłuższego czasu), ja też wygrałam kenwood, mimo, że w konkursach smolarowych od dawna nie gram. Na ten "wygrany" nr - Coca Cola Orlen i Coca Cola Statoil. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

cc_investigator

#6289739 Napisano: 24.11.2016 13:41:56 w Wkurza mnie...
Moje ulubione ryzyko - ryzyko zgonu w ciazy rosnie 50 razy, ot to co uslyszalam, jak ledwo przezylam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6289523 Napisano: 24.11.2016 09:52:36 w Lay's
paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

51 dzień (wtorek 22 listopada) i 7 tydzień (Sławek C. emotka emotka )
https://wejdzdogry.lays.pl/zwyciezcy

Hm? emotka

nie widzę w 51 dniu Sławka C... Był?
W 7 tygodniu widzę Sławomira C. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6289472 Napisano: 24.11.2016 08:56:54 w Biedronka
lusienka napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

natka91 napisał(a):

lager napisał(a):

Widzieliście na końcu regulaminu oświadczenie dla laureatów tego konkursu dr gerard? emotka nie wiem czy podam te dane nawet za ten tablet, bez jaaaaj emotka  

Mam te same wątpliwości. W przypadku auta to jeszcze jakoś uzasadnione ... ale dla tego tableta ? 

chyba sobie żarty robią na pewno bym nie podała takich danych emotka

Ale Jet też organizowali konkursy z Hortexem i hulajnogami.I z tego co pamiętam tam identycznie wyglądał formularz.Pisałam wtedy do nich czy muszę podawać tak prywatne dane i odpisali mi że wystarczy PESEL.Nagroda dotarła bez problemu.Więc myślę,że jeśli chodzi o tablety,to też nie będą robić problemów.

Już dawno w Jecie nic nie wygrałam, ale z tego co pamiętam nawet na walizki z przyborami szkolnymi chcieli takie dane. Więc specjalnie mnie to nie dziwi w tym kontekście. Wyświetl w wątku >>
2 mia, izak1000 0

cc_investigator

#6289196 Napisano: 23.11.2016 19:17:44 w Biedronka
A na jaką kwotę szacujecie najtańsze zakupy tego Gerarda? Bo przyznam, że jeszcze nie jadłam tych produktów, a ostatnio w moim domu słodyczy jadamy bardzo mało. Wyświetl w wątku >>
0 0