Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6298518 Napisano: 09.12.2016 17:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Przestrzegam wszystkich przed sytuacją, która spotkała moją mamę w sieci żabka. Mama chciała zrealizować bon, w jednym sklepie ją odesłano. W drugim próbowano  "sczytać" kod kreskowy, ale próba była nieudana. Mama znalazła 3 sklep, gdzie w końcu obsługa potrafiła bon przyjąć. I właśnie okazało się, że bon, na którym wykonano wcześniej w innym sklepie próbę (mama w końcu nie zrobiła zakupów, oddała produkty), został już zrealizowany.
Normalnie ręce opadają. Niby to "tylko 25 zł", ale krew mnie zalewa.

I co dalej? Będziecie dzwoniły do centrali?

U mnie też "niby tylko 25 zł", ale po prostu nie mam ochoty ponosić odpowiedzialności za cudzą niekompetencję.
Mija piąty dzień od mojej wizyty w Żabce, kierowniczka jeszcze do mnie nie zadzwoniła emotka

Nawet nie próbuję iść do sklepu, bo wiem jak to się skończy. Właśnie wczoraj po paru dniach dostałam odpowiedź na maila z reklamacją (przez kontakt - inne; szukałam info jak "wbić" bon), z pytaniem jak mogą mi pomóc, to opisałam bieżącą sytuację tej konkretnej osobie z żabki. Chyba to pociągnę, ale dołuje mnie tempo odpowiedzi samej centrali (reakcja po kilku dniach), bo do końca roku tylko 3 tygodnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6298508 Napisano: 09.12.2016 16:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przestrzegam wszystkich przed sytuacją, która spotkała moją mamę w sieci żabka. Mama chciała zrealizować bon, w jednym sklepie ją odesłano. W drugim próbowano  "sczytać" kod kreskowy, ale próba była nieudana. Mama znalazła 3 sklep, gdzie w końcu obsługa potrafiła bon przyjąć. I właśnie okazało się, że bon, na którym wykonano wcześniej w innym sklepie próbę (mama w końcu nie zrobiła zakupów, oddała produkty), został już zrealizowany.
Normalnie ręce opadają. Niby to "tylko 25 zł", ale krew mnie zalewa. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6297987 Napisano: 08.12.2016 16:22:02 w Biedronka
To jest taki trochę dziwny konkurs: nic nie wygrać - źle (nawet na tablet nie zasługiwałam), wygrać tablet -jeszcze gorzej (gdzie Aygo? A może byłam druga). Samochody nieźle mieszają w głowach, a zgłoszeń pewnie idą tysiące. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6297911 Napisano: 08.12.2016 14:35:24 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Albedo jest bardzo wyrozumiale w kontekscie "opisow". NIGDY nie prosze o zadne pieczatki w ich konkursach...a paragony opisane sa roznie. nagrody zawsze dochodza emotka

Zgadza sie, ale... Czy to nie w ich regulaminach pojawila sie ostatnio koniecznosc brania pieczatki? Nie mialam czasu przejrzec, tego, ktory rusza dzisiaj. Zakladam jednaj, ze jak w kazdym itm takie klocki, to przejda nad tym do porzadku dziennego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6297866 Napisano: 08.12.2016 13:27:25 w SZUKAM....
madlette napisał(a):

madlette napisał(a):

Osoby, która orientuje się czy w ITM ładnie opisują paragony z kamisa? emotka

A w ITM cokolwiek ladnie opisuja? To chyba najgorsza siec jesli chodzi o opisy. 

Szkoda, myślałam, że od razu zagram też w loterii. Pytam, bo praktycznie nigdy jeszcze nie robiłam tam zakupów. To niech się nauczą ładnie to robić, bo ich za uszy wytarmoszę. O pieczątkę sklepu aż żal pytać (po tym, co mnie spotkało, gdy jedyny raz w życiu o nią poprosiłam). No nic, dziękuję. emotka

Dam znac konkretnie, jak kolezanka zrobi zakupy, co zaistnialo na paragonie, ale spodziewam sie pieprzu i majeranku, a nie nazwy kamis. Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

cc_investigator

#6297843 Napisano: 08.12.2016 13:00:37 w SZUKAM....
madlette napisał(a):

Osoby, która orientuje się czy w ITM ładnie opisują paragony z kamisa? emotka

A w ITM cokolwiek ladnie opisuja? To chyba najgorsza siec jesli chodzi o opisy.  Wyświetl w wątku >>
2 joan, Frama 0

cc_investigator

#6297649 Napisano: 08.12.2016 07:13:55 w Lay's
marchpane napisał(a):

wysłałem link agencji do tego wątku, niech zobaczą jak się gra by w przyszłości się zabezpieczyli przed takimi praktykami 

Alez oni sie tak zabezpieczyli, ze bardziej sie juz nie da! Jak zadna agencja!
Konkursy skonstruowane tak, zeby znac autora haslaz z jego ciemna konkursowa przeszloscia, przed wyborem laureatow!
Sprawdzanko dowodzikow za byle nagrodke.

Brawo wy! Wyświetl w wątku >>
1 parole21 0

cc_investigator

#6296350 Napisano: 05.12.2016 18:30:13 w SZUKAM....

Nie dosc, ze wygrac jest coraz trudniej, to realizacja nagrody, ktora sie teoretycznie dostalo, wcale nie jest latwiejsza. Zadzwonilam na nr z regulaminu bonowego, zlozylam reklamacje, maja sie kontaktowac ze sklepem, w celu pomocy w realizacji. Wieczorem kolejna proba zaplacenia.

Dziekuje za pomoc, bon zrealizowany emotka  Co najlepsze pan piknal, podpisal bon i oddal go mojej mamie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6296296 Napisano: 05.12.2016 16:42:41 w SZUKAM....
Nie dosc, ze wygrac jest coraz trudniej, to realizacja nagrody, ktora sie teoretycznie dostalo, wcale nie jest latwiejsza. Zadzwonilam na nr z regulaminu bonowego, zlozylam reklamacje, maja sie kontaktowac ze sklepem, w celu pomocy w realizacji. Wieczorem kolejna proba zaplacenia. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cc_investigator

#6296248 Napisano: 05.12.2016 15:15:33 w SZUKAM....
giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

Jak mamie nie uda się w kolejnym sklepie, to pójdę osobiście. Niestety ona jest zdecydowanie za grzeczna i mało przebojowa na takie sytuacje. Ona zamiast się wykłócić, jeszcze przeprosi, że zawracała głowę. Ale jak ja tam wpadnę, to ich chyba rozniosę. Boję się, czy przypadkiem to "piknięcie" próbne, które nie wyszło mi tego bonu właśnie nie dezaktywowało.

Najlepiej, żebyś Ty poszła, bo konkursowicz jest jednak bardziej przebojowy i nieustępliwy, od normalnego człowieczka, a Twoja mama pewnie też to przeżywa, bo się patrzą, jak na oszustkę / złodziejkę...

PS: A Twoja mama te towary potem kupiła? Za gotówkę albo płacąc kartą? Wtedy musiałabyś paragon sprawdzić. Jeśli zakupów nie zrobiła, raczej bonu nie dezaktywowało.

Żabka to przeważnie sklepy rodzinne, więc im się wydaje, że skoro "moją szefową jest moja mama, więc mogę robić, co chcę". Ale zawsze im można zagrozić kontrolą zewnętrzną, przestaną kozaczyć emotka

NIe kupiła. Teraz juz się boi.
Podejmie ostatni raz próbę wieczorem.
Następnym razem pójdę ja.

tu masz tel.  emotka  http://zabka.pl/f...in_bony_towarowe.pdf  

Dziękuję bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6296231 Napisano: 05.12.2016 14:47:14 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Jak mamie nie uda się w kolejnym sklepie, to pójdę osobiście. Niestety ona jest zdecydowanie za grzeczna i mało przebojowa na takie sytuacje. Ona zamiast się wykłócić, jeszcze przeprosi, że zawracała głowę. Ale jak ja tam wpadnę, to ich chyba rozniosę. Boję się, czy przypadkiem to "piknięcie" próbne, które nie wyszło mi tego bonu właśnie nie dezaktywowało.

Najlepiej, żebyś Ty poszła, bo konkursowicz jest jednak bardziej przebojowy i nieustępliwy, od normalnego człowieczka, a Twoja mama pewnie też to przeżywa, bo się patrzą, jak na oszustkę / złodziejkę...

PS: A Twoja mama te towary potem kupiła? Za gotówkę albo płacąc kartą? Wtedy musiałabyś paragon sprawdzić. Jeśli zakupów nie zrobiła, raczej bonu nie dezaktywowało.

Żabka to przeważnie sklepy rodzinne, więc im się wydaje, że skoro "moją szefową jest moja mama, więc mogę robić, co chcę". Ale zawsze im można zagrozić kontrolą zewnętrzną, przestaną kozaczyć emotka

NIe kupiła. Teraz juz się boi.
Podejmie ostatni raz próbę wieczorem.
Następnym razem pójdę ja. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cc_investigator

#6296225 Napisano: 05.12.2016 14:34:33 w SZUKAM....
jez napisał(a):

Szukam info, jak należy wbić bony z żabki - 25 zł (wygrane w tqg), bo w 2 sklepach odmówili mojej mamie ich przyjecia. W jednym, bo nie mieli szkolenia i absolutnie nie przyjmą, w drugim kobieta "piknęła" i nie przyjęło.

Jak się pytałam czy mogę, to odpowiedź była wszędzie taka sama (Żabka i Fresh) NIE, a jak powiedziałam, że już płaciłam i kazałam zeskanowac to "o dziwo" (dla kasjerki) przyjęło.

W jednym sklepie odmówili, w drugim podjęli próbę, która była nieudana. Czekam na info, co w trzecim.

Edit. W tzrecim to samo. Wieczorem ma być osoba, która orientuje się "bardziej". Może ktoś kto realizowałby ten bon, podpytałby jak należy go wbić?
Będę bardzo wdzięczna.
W Żabce głownej nie odbierają, nie idzie się nawet gdzie poskarżyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6296224 Napisano: 05.12.2016 14:33:43 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Szukam info, jak należy wbić bony z żabki - 25 zł (wygrane w tqg), bo w 2 sklepach odmówili mojej mamie ich przyjecia. W jednym, bo nie mieli szkolenia i absolutnie nie przyjmą, w drugim kobieta "piknęła" i nie przyjęło.

Żabka ma obowiązek przyjąć bony, sposób ich realizacji jest podany na stronie. Zawsze można poprosić, żeby pracownicy podali nazwiska, a Ty złożysz na nich skargę emotka

Realizowałam bony żabkowe z różnych konkursów (od TQG i Streamline) -> wchodziły bez problemów. Jeśli kasjerka nie wiedziała, co robić, dzwoniła do koleżanki albo szefowej.

Dziś idę wydać ostatni bon żabkowy, ale został mi jeszcze jeden, który - jak wynika z mojego dochodzenia - kasjerka dezaktywowała, ale i tak wzięła ode mnie gotówkę twierdząc, że "bon nie wszedł". A jak poszłam z nim w sobotę do sklepu, pokazała mi komunikat systemu, że bon wykorzystany emotka Odradzam więc kilkukrotne sprawdzanie bonu, albo radzę wszystko zapisywać, bo mogą wyjść klocki, jak u mnie emotka

Jak mamie nie uda się w kolejnym sklepie, to pójdę osobiście. Niestety ona jest zdecydowanie za grzeczna i mało przebojowa na takie sytuacje. Ona zamiast się wykłócić, jeszcze przeprosi, że zawracała głowę. Ale jak ja tam wpadnę, to ich chyba rozniosę. Boję się, czy przypadkiem to "piknięcie" próbne, które nie wyszło mi tego bonu właśnie nie dezaktywowało. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6296217 Napisano: 05.12.2016 14:29:43 w SZUKAM....
defed napisał(a):

Moje bony kobieta piknęła i przyjęło (ku jej wielkiemu zdziwieniu) - być może przed podjęciem próby piknięcia należy wybrać opcje płatności na kasie o nazwie bon/karta podarunkowa  emotka

Wkurzyłam się niemiłosiernie. Bo miał to być prezent dla mamy, a teraz lata po całym mieście i nie może doprosić się o realizację, a zachowanie obsługi jest poniżej wszelkiej krytyki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6296203 Napisano: 05.12.2016 14:23:37 w SZUKAM....
Szukam info, jak należy wbić bony z żabki - 25 zł (wygrane w tqg), bo w 2 sklepach odmówili mojej mamie ich przyjecia. W jednym, bo nie mieli szkolenia i absolutnie nie przyjmą, w drugim kobieta "piknęła" i nie przyjęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6296194 Napisano: 05.12.2016 14:17:16 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

NIGDY bowiem nie ustanie snucie teorii spiskowych i bicie piany z powodów tak błahych, jak wyniki ZABAWY.
Bo ja nieustannie tak właśnie traktuję wszelkie konkursy - jako ZABAWĘ właśnie. 

Nie wiem w co Ty się bawisz cb656, ale ja we wszystkich zabawach/grach odnajduję jasno określone reguły i zasady - wygrywa ten, kto pierwszy dojdzie pionkiem do mety pokonując przeszkody, kto trafi piłką do bramki, kto ma wyższą kartę itd. Nie wygrywa nagle ten, co właściwie nie dotarł do mety, ale ma ładniejszy kolor pionka, albo głośniej się rozpłacze, że nie chce przegrać. I takich samych zasad oczekuję w ZABAWIE pt. konkursy - skoro w regulaminie, zgodnie z zasadami ma wygrać najbardziej kreatywne hasło, poprawne językowo itd., a potem 90% nagrodzonych mówi o gwiazdach na czerwonym dywanie i jest z błędami, to dla mnie nie jest to zabawa.    

Wszystko fajnie i dobrze, tylko...
Dalej, szybciej, wyżej - jest wymierne. Dostajecie twarde dane do porównania.
A jak porównać kreatywnie/oryginalnie/atrakcyjnie?
To porównanie subiektywne. I tutaj pole popisu ma komisja, która naprawdę może składać się z różnych ludzi, o różnych oczekiwaniach, ilorazie inteligencji, poczuciu humoru.
I może wybrać "badziew" i nic nam do tego, bo nie łamie przy tym regulaminu.
Przy czytaniu 2 tysięcy haseł literówki już się zapewne w oczy nie rzucają, bo czytając dużo teksu człowiek czyta "całościowo".

Wracając do krytyki.
Jak się ocenia czyjeś hasło to oczywiście jest to krytyka.
A jak oceniane jest nasze to smakuje to już zupełnie inaczej.
Uwierzcie mi, właśnie to przerobiłam.
Mam nadzieję, że osoby, które dały wyraz swej "krytyce" poczuły się dzięki temu lepiej., bo chyba o to chodziło. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6295854 Napisano: 04.12.2016 21:25:29 w Biedronka
Zdecydowanie wolę, kiedy nie publikują. Zaczynam lekko podejrzewać, że tak wygląda większość list wygranych. W związku z czym moje wygrane, też są pewnego rodzaju przypadkiem, a nie przebłyskiem moich szarych komórek, który ktoś dojrzał i docenił. Bo o ile w Elseve miałam wrażenie, że wszystkie teksty brzmią tak samo, to tutaj nie, mam wrażenie, że są przypadkowe. Nie mają wspólnego pierwiastka, jakby każdą wybrała inna osoba. Wyjątkowo dużo prozy, jak na publikowane teksty. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6295778 Napisano: 04.12.2016 19:23:13 w Biedronka
frodo napisał(a):

ja nie widzę tych wyników emotka

zrób
ctrl+a

lecz uprzedzam, że pożałujesz emotka
(Chyba, że znajdziesz swoje nazwisko) Wyświetl w wątku >>
2 bethan, brucee 0

cc_investigator

#6295042 Napisano: 02.12.2016 14:37:14 w PLAGIATY
tusienka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Ja właśnie tworzę "pięknego" maila odnośnie plagiatu mojego hasła bo jestem mega wkur****

Koniecznie daj nam znać co z tym fantem zrobili  emotka  

A przy poprzednim konkursie garniera cos zrobili? Bo pamietam, ze dyskusja byla chyba podobna... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6294579 Napisano: 01.12.2016 20:58:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
bethan napisał(a):

Gust gustem, ale nie lamie regulaminu, wiecej niz 160 znakow juz tak

Ano dokładnie. I guzik można z tym zrobić, jak widać.

Jak wyliczalam liczbe znakow, to bylam przekonana, ze system te powyzej 160  odrzuca... Wyświetl w wątku >>
0 0