Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#6300797 Napisano: 15.12.2016 14:16:05 w Biedronka
kumarek napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

mikron22 napisał(a):

szala napisał(a):

To dzisiaj wyniki ostatnich etapów?

Przedostatniego

Dokladnie, do 11.12, za 12-14.12 maja byc w nastepnym rzucie

no nie gadajcie? 12.12 na przyszły tydzien?

Nie mam wgladu do regulaminu, moze szybciej niz w czwartek, bo to tylko 3 dni, ale nie dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
1 kumarek 0

cc_investigator

#6300745 Napisano: 15.12.2016 13:25:57 w Biedronka
mikron22 napisał(a):

szala napisał(a):

To dzisiaj wyniki ostatnich etapów?

Przedostatniego

Dokladnie, do 11.12, za 12-14.12 maja byc w nastepnym rzucie Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6300729 Napisano: 15.12.2016 13:02:35 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

emotka

efka napisał(a):

Mnie wkurza służba zdrowia! Od ok 10lat jestem stałe zatrudniona, uczciwie płacę podatki i wszelkie składki, a teraz kiedy jestem w ciąży te składki mogę sobie wsadzić w nos, bo większość lekarzy w moim mieście przyjmuje prywatnie. O specjalistach takich jak endokrynolog mogę w ogóle zapomnieć. Więc bulę za prywatne wizyty, za badania, może niech jeszcze szpital sprywatyzują, żebym za poród mogła sobie zapłacić, przecież nie mam lepszych wydatków, przecież dziecko, które niedługo przyjdzie na świat nic nie kosztuje  emotka

A dlaczego o endokrynologu na NFZ możesz zapomnieć? Jeśli TSH masz w ciąży podwyższone, lub w górnej granicy ma zas*any obowiązek Cie przyjąć. Bez gadania, bo z niedoczynnością/nadczynnością ciąża nie regulowana eutyroxem jest bardzo zagrożona

Z nadczynnoscia to akurat odwrotnie dzialajacy - thyrosan bodajze. Decyzje o leczeniu musi podjac endokrynolog, zestawiajac korzysci z leczenia, nad potencjalnymi efektami ubocznymi dla plodu. Ja mial galopujaca nadczynnosc w ciazy. Dostalam thyrosan. Po urodzeniu synek byl na wizycie u endo dzieciecego i mial robione 2 razy tsh. Bylo ok. Przy ciazy z problemami endo grozi tzw. Przelom tarczycowy i koniecznie trzeba byc pod opieka endo. Po ciazy hormony wrocily mi do normy, ale guzki tarczycy jak mialam tak mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6300721 Napisano: 15.12.2016 12:56:55 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

paula9891 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

u mnie endo na NFZ ma terminy za 2 lata...  emotka emotka

Ja też chodze co dwa lata na kontrolę, bo mam haschimoto w "uśpieniu", ale mam też niedoczynność, która jest tylko w czasie ciąży (tarczyca da radę produkować hormony dla jednej osoby. Dla dwóch już nie).
Więc...jeżeli przy pierwszych badaniach TSH, które zleci Ci gin wynik będzie wskazywał na leczenie u endokrynologa to w ciąży ma obowiązek Cię wcisnać między pacjentów.

Obowiązek może nie, ale pilny przypadek powinien zostać przyjęty poza kolejnością emotka
Ale koleżanka efka napisała, że może iść na NFZ, ale nie opłaca jej się, bo jest za daleko i dlatego musi zapłacić.

Moje TSH w 9tc wynosiło <0.0005. Ginekolog się tym bardzo przejął i zapytał czy nie chcę skierowania na oddział endokrynologiczny w trybie pilnym, żeby tam od razu zrobić wszystkie badania. Skierowanie wzięłam, ale udało mi się wtedy tego samego dnia umówić do endokrynologa. Może to jest jakieś wyjście na początek i uda Ci się to załatwić z ginekologiem? Później pewnie będzie gorzej (ja musiałam mieć całą ciążę wizyty co 2-4 tygodnie. Teraz termin porodu mam na 20.12, a kolejna wizyta już 03.01).

6 lat temu w trakcie ciazy uaktywnila mi sie nadczynnosc (u endo leczylam sie juz wczesniej, bywalam na wizytach 3 razy w roku), w trakcie ciazy ZAWSZE znajdowano dla mnie termin na nfz co 3 tygodnie. Powodem byla wlasnie ciaza. Nie wiem, czy to sie zmienilo, czy nie... Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

cc_investigator

#6299864 Napisano: 13.12.2016 17:27:56 w Połączenia nieodebrane
506***281 0 16.48
Lubella może? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6299379 Napisano: 12.12.2016 17:25:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

Dobra dzwpnilam. Dzis do 24.00 beda eski:)

Ty Zoska, zapomnielismy o eskach za Mole! Ekonki sie dobijaja, trza im cos rzucic, bo jutro trzeba bedzie telefon wylaczyc.

Krycha, nie boj nic, dawaj te zgloszenia,  jestem po kursie szybkiego czytania, to w godzine ogarne, a ty nastawiaj maszyne do wysylki.
;) Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6299326 Napisano: 12.12.2016 15:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

cc_investigator - a ja dziś byłam w Żabolu spytać, co tam z moimi bonami. Niestety pani kierowniczka okazała się bardzo miła, co mi zepsuło plan   emotka    Mam nadzieję, że Pan Krzysztof nie planuje urlopu, bom umówiona z kierowniczką, że zadzwoni dziś znów do centrali i w czwartek się zgadamy co i jak    emotka  

Ja zaczęłam od odwrotnej strony (centrali), więc ewentualna uprzejmość kierowniczki nie zbiła mnie z pantałyku emotka
Z opisu p. Krzysztofa wynika, że może on sprawdzić konkretny bon (podałam mu nr) i na moim był jakiś rabat 2,99, czyli ewidentna pomyłka. Jak to miło spotkać na swej drodze kompetentnych i pomocnych ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, alea 0

cc_investigator

#6299322 Napisano: 12.12.2016 15:28:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

Wracając do bonów żabkowych i problemów z realizacją.
Wspominany tu pan Krzysztof jest nieoceniony. W piątek odpisała mi z żabki pani Katarzyna, poprosiłam ją o pomoc w sprawie "zdezaktywanego" bonu, a dzisiaj... odpisuje mi wspominany tu pan Krzysztof. Sprawdził transakcję i dostanę nowy bon w postaci numerycznej, a sklep, w którym chcę go zrealizować, zostanie o tym uprzedzony emotka

Więc jakby ktoś się męczył z realizacją, niekomptenecją, dezaktywacją i nieudolnymi kliknięciami - to tylko do pana Krzysztofa

Putyra.Krzysztof@zabka.pl

Cieszę się emotka  Pozdrawiam 

Dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
1 alea 0

cc_investigator

#6299317 Napisano: 12.12.2016 15:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wracając do bonów żabkowych i problemów z realizacją.
Wspominany tu pan Krzysztof jest nieoceniony. W piątek odpisała mi z żabki pani Katarzyna, poprosiłam ją o pomoc w sprawie "zdezaktywanego" bonu, a dzisiaj... odpisuje mi wspominany tu pan Krzysztof. Sprawdził transakcję i dostanę nowy bon w postaci numerycznej, a sklep, w którym chcę go zrealizować, zostanie o tym uprzedzony emotka

Więc jakby ktoś się męczył z realizacją, niekomptenecją, dezaktywacją i nieudolnymi kliknięciami - to tylko do pana Krzysztofa

Putyra.Krzysztof@zabka.pl Wyświetl w wątku >>
1 alea 0

cc_investigator

#6298974 Napisano: 11.12.2016 16:15:49 w Biedronka
arya napisał(a):

Pytanie techniczne do osób, które wygrały w Gerardzie. Czy w oświadczeniu laureata w zał. 1. trzeba wyrazić zgodę za przetwarzanie danych do celów marketingowych by otrzymać nagrodę ( zgoda 2 i 3 z możliwością wyboru "wyrażam/nie wyrażam) ? 

Mi z czytania ze zrozumieniem wyszlo, ze nie. Tym bardziej, ze przy 1 czesci takiego wyboru brak. Dopiero przy 2 i 3 jest. Zaznaczylam, ze nie wyrazam, mam nadzieje, ze nagrode dostane. Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6298835 Napisano: 10.12.2016 20:12:35 w Lay's
scrabble napisał(a):

scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja mam takie pytanie: Czy jest ktoś kto wygrał w jednym konkursie AVANTI, a następnie tym samym nazwiskiem wygrał w innym ich konkursie? Bo moja obsesja na temat ich blokowania nazwisk rozrosła się ostatnio i nie wiem czy w ogóle mam po co grać w PEPSI C4, jeśli wygrałem już w Laysach... emotka  

Avanti na pewno nie blokuje nazwisk, dumaj lepiej nad hasłem zamiast teoriami spiskowymi, przynajmniej w tym przypadku  emotka  

Blokuje, blokuje emotka

E tam... a! chyba, że tak można to sobie tłumaczyć emotka   Ja tak robię w przypadku Smolara emotka
Wracając do tematu, zgadzam się z Zielona123, w niemal każdym mam nagrodę. Ok, szału nie ma ale była i główna i pięćdziesiątki, słuchawki, tablet za 4 paczki Cheetosów (2 hasła) itd. Jestem pewna, że Avanti skrupulatnie czyta hasła, nie ma znaczenia godzina wysłania ani inne zabobony, bo wystarczy, że sama je potem przeczytam i rozumiem dlaczego zostało -lub nie nagrodzone. 

Tyle razy już pisałam na ten temat, że już nie chce mi się strzępić klawiatury emotka
Nie jest to tłumaczenie, tylko statystyka list wygranych.
Hasło, które się nie podoba, nagle jest wspaniałe, gdy wysyła się je na inne nazwisko.
Dokładnie takie samo (czytają?).
Próbę mam dosyć dużą, kłócić się nie będę, ale ta agencja prawdopodobnie robi nas w bambuko, jak żadna inna emotka
A szkoda, bo obsługa konkursu, kontakt itd są chyba jedne z najlepszych... Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6298823 Napisano: 10.12.2016 19:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

rpk napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Może i to trochę dziwne pytanie,ale w jaki dzień najbardziej lubicie wysyłać zgłoszenia konkursowe tam, gdzie są etapy dzienne emotka Np. Lays, Dr Gerard emotka

Czemu dziwne? emotka  też poluje na dzień, w którym konkurencja najmniejsza  emotka

Kurczę, gdyby tak człowiek wiedział, które dni są najbardziej konkursowo "chodliwe" emotka

Nie wiem jak konkursowo ale loteryjnie to na pewno niedziela emotka

Ja akurat najwięcej "kreatywnych" wysyłam w sobotę i w niedzielę emotka  ...więc reguły nie ma. Obstawiam, że wszystkie dni tygodnia są równie "ciężkie" do przebicia.

Moje teorie na podstawie obserwacji, publikowanych list (co np. robi akon) i wybujałej fantazji.
1. Jeśli nagrody są dzienne, najwięcej zgłoszeń idzie pierwszego i w ostatnie dni.
2. W tygodniu najbardziej obstawione są niedziele.
3. Jeśli nagrody są etapowe/tygodniowe - dużo zgłoszeń może iść po cząstkowych wynikach (na podtrzymanie lub przełamanie passy)
4. Jeśli w konkursie jest do wygrania kilka samochodów to nie ma reguł, ludzie ślą zawsze, o każdej porze emotka Wyświetl w wątku >>

cc_investigator

#6298822 Napisano: 10.12.2016 19:36:06 w Lay's
scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja mam takie pytanie: Czy jest ktoś kto wygrał w jednym konkursie AVANTI, a następnie tym samym nazwiskiem wygrał w innym ich konkursie? Bo moja obsesja na temat ich blokowania nazwisk rozrosła się ostatnio i nie wiem czy w ogóle mam po co grać w PEPSI C4, jeśli wygrałem już w Laysach... emotka  

Avanti na pewno nie blokuje nazwisk, dumaj lepiej nad hasłem zamiast teoriami spiskowymi, przynajmniej w tym przypadku  emotka  

Blokuje, blokuje emotka
Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

cc_investigator

#6298817 Napisano: 10.12.2016 19:29:31 w Lay's
mczarna napisał(a):

luko922 napisał(a):

TAK, nawet nie w 2 ale i 4-5 konkursach,w każdym,w którym był brany udział.Nagrody oczywiście tylko II stopnia ale zawse coś.

Ja myślę, że luko chodzi o coś więcej, niż nagrodę 2 stopnia, choć w sumie zależy to od konkursu emotka . U mnie max 2 lepsze (niż piłka, pufa, 50 zł) nagrody na nazwisko. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6298800 Napisano: 10.12.2016 18:46:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Najciekawsze dla mnie jest  co Kamisowego ruszy 12.12 emotka   Wie ktos moze? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6298677 Napisano: 10.12.2016 09:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Alea - super.
Dam szansę "mojej pani" z żabki. Ale jak nie da rady, to zwrócę się do "Twojego" pana.
Miło, że można i taką sytuację odkręcić.

Napisałam do tego gościa w w/w sprawie niecałą godzinę temu, gdyż od 20 października czekałam cierpliwie na wyjaśnienie w mojej Żabce  i od razu mi odpisał:
"Pani M.,będę mógł zweryfikować realizację tego bon najwcześniej we wtorek. Proszę o chwilę cierpliwości.

Pozdrawiam"
PS. Warto więc do Niego skrobnąć...  emotka

Takie tempo to rozumiem emotka  Dziekuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6298541 Napisano: 09.12.2016 17:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alea - super.
Dam szansę "mojej pani" z żabki. Ale jak nie da rady, to zwrócę się do "Twojego" pana.
Miło, że można i taką sytuację odkręcić. Wyświetl w wątku >>
1 alea 0

cc_investigator

#6298526 Napisano: 09.12.2016 17:14:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

alea napisał(a):

joan napisał(a):

Przestrzegam wszystkich przed sytuacją, która spotkała moją mamę w sieci żabka. Mama chciała zrealizować bon, w jednym sklepie ją odesłano. W drugim próbowano  "sczytać" kod kreskowy, ale próba była nieudana. Mama znalazła 3 sklep, gdzie w końcu obsługa potrafiła bon przyjąć. I właśnie okazało się, że bon, na którym wykonano wcześniej w innym sklepie próbę (mama w końcu nie zrobiła zakupów, oddała produkty), został już zrealizowany.
Normalnie ręce opadają. Niby to "tylko 25 zł", ale krew mnie zalewa.

I co dalej? Będziecie dzwoniły do centrali?

U mnie też "niby tylko 25 zł", ale po prostu nie mam ochoty ponosić odpowiedzialności za cudzą niekompetencję.
Mija piąty dzień od mojej wizyty w Żabce, kierowniczka jeszcze do mnie nie zadzwoniła emotka

krzysztof.putyra@zabka.pl ten Pan pomaga emotka  

Rozumiem, że ten pan jest konkretnie od bonów?

Bardzo pomocny , a czy akurat od bonów nie wiem , mi pomógł emotka i juz bony zrealizowałam emotka

Nieśmiało zapytam, czy pomoc polegała na "uaktywnieniu" źle wbitego bonu, czy może samej realizacji, w sklepie, w którym wcześniej tego nie potrafiono?
Odpisałam kobiecie, które odpowiedziała na moje zgłoszenie w centrali, jak ona tego nie ruszy przez parę dni, to napiszę do pana... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6298522 Napisano: 09.12.2016 17:11:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

joan napisał(a):

alea napisał(a):

Dzięki. Mam nadzieję, że nie będę musiała do niego pisać, ale kto wie...

ktoś tu na forum pisał, że wystarczy poinstruować kasjerkę, aby po zeskanowaniu produktów nacisnęła klawisz B i system powinien przyjąć Bon  emotka

Tylko, że problem już nie w tym, że nie potrafią wbić, a że mi go niechcący "zużyli" nieudaną próbą, o czym mama dowiedziała się po 3 dniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#6298521 Napisano: 09.12.2016 17:10:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

joan napisał(a):

Przestrzegam wszystkich przed sytuacją, która spotkała moją mamę w sieci żabka. Mama chciała zrealizować bon, w jednym sklepie ją odesłano. W drugim próbowano  "sczytać" kod kreskowy, ale próba była nieudana. Mama znalazła 3 sklep, gdzie w końcu obsługa potrafiła bon przyjąć. I właśnie okazało się, że bon, na którym wykonano wcześniej w innym sklepie próbę (mama w końcu nie zrobiła zakupów, oddała produkty), został już zrealizowany.
Normalnie ręce opadają. Niby to "tylko 25 zł", ale krew mnie zalewa.

I co dalej? Będziecie dzwoniły do centrali?

U mnie też "niby tylko 25 zł", ale po prostu nie mam ochoty ponosić odpowiedzialności za cudzą niekompetencję.
Mija piąty dzień od mojej wizyty w Żabce, kierowniczka jeszcze do mnie nie zadzwoniła emotka

Rozumiem, że ten pan jest konkretnie od bonów? Wyświetl w wątku >>
0 0