Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
calliope
Postów 1899
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10.10. i dwa z 17.10. PW Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś miałam telefon od playa właśnie z zastrzeżonego ok 14.00 Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie możesz zrzec się praw do tej nagrody? Swoją drogą to musi być chyba ze złota ta sukienka Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie jednak podchodzi właśnie pod niezgodność, gdyż na opakowaniu są wymienione marki aut pod które pokrowiec powinien pasować a skoro nie pasuje ...
Do Ameryki nam dalekoooo ja też będę się 2 razy zastanawiać czy kupić coś w tym stylu zwłaszcza w lidlu, kiedyś się w jajo zrobiłam kupując tam piżamę, niby S a na mnie wyglądała jak L albo ale sobie ją zwęziłam i była ok Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wam za odzew i wsparcie Rzeczywiście szkoda, że autem nie da rady do sklepu wjechać
Udało mi się dodzwonić za tysięcznym razem na infolinię, aż się zdziwiłam jak babka odebrała telefon , przyjęła zgłoszenie o zwrocie towaru, a facet ma zadzwonić w najblizszym czasie i dać mi odopowiedź. Chciałabym nawet wymienić te pokrowce na jakieś inne zakupy, na kasie mi az tak nie zależy. Zobaczymy co z tego będzie... Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam Twój ból ale mamy jeszcze szanse wygrać
wściekły a co za różnica czy wygrana jest z września czy października? Przecież losowanie jest ze wszystkich zgłoszeń a nie z poszczególnych miesięcy... Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może tak - moja sprzedaż - ustawienia sprzedaży - numery kont bankowych Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899