Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika calliope

calliope

#4796574 Napisano: 30.10.2011 07:14:57 w Paragony
Mam na sprzedaż kupony i paragony z zakupomanii z
10.10. i dwa z 17.10. PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4796467 Napisano: 30.10.2011 06:35:58 w Wkurza mnie...
na 3 zgłoszenia z zakupomanii 0 trafień emotka emotka emotka niespodziewałam się, że tak będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4792618 Napisano: 28.10.2011 07:27:40 w Połączenia nieodebrane
ludzka_istota napisał(a):

wczoraj z zaszczeżonego dzwonili z play'a

a dziś?

dziś miałam telefon od playa właśnie z zastrzeżonego ok 14.00 Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4790754 Napisano: 28.10.2011 07:20:28 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jestemewa napisał(a):

wkurza mnie wygrana dziś sukienka i to , że muszę zapłacic 295 zł podatku.Gdybym wiedziała , ze ten kawałek materiału jest tyle warty to bym wogóle nie wysłała na nią smsa. emotka I jak tu cieszyc się z wygranej emotka

regulamin się kłania niestety... w innej gazecie przy takiej sukience była gwiazdka i wystarczyło na końcu przeczytać odnośnik, że za nagrody powyżej jakiejś kwoty płaci się samemu podatek

A nie możesz zrzec się praw do tej nagrody? Swoją drogą to musi być chyba ze złota ta sukienka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4782879 Napisano: 25.10.2011 10:12:22 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

snowflake napisał(a):

pola731 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

calliope napisał(a):

Wkurza mnie Lidl, kupiliśmy kilka dni temu pokrowce do auta i dziś poszłam je zwrócić bo nie pasują (rozmiar uniwersalny)i kierowniczka mi wciska, że przyjmują ewentualnie zwroty tylko w dzień zakupu, ciekawe tylko od kiedy i gdzie jest to napisane. Na infolinię ze skargą nie idzie się dodzwonić emotka Kiedyś coś oddawałam u nich i nie było problemu emotka Nie rozumiem takiego podejścia do klienta, to nie jest mały pojedynczy sklep żeby fochy strzelali tylko duża sieć! Poza tym teraz sporo sklepów daje nawet do 30 dni na zwroty, a oni się ośmieszają tylko.

zablefuj, że byłaś w starostwie u rzecznika praw konsumenta i zgodnie z prawem masz 7 dni na zwrot nietrafionego zakupu

a z którym niby prawem ma te 7 dni ?
zwrot pełnowartościowego towaru zakupionego w sklepie stacjonarnym (nie przez internet) jest dopuszczalny tylko w przypadku dobrej woli sklepu/sprzedawcy

wg mnie by to podeszło pod niezgodność towaru z umową emotka tylko wtedy trzeba by było pisać reklamację emotka

Jak dla mnie ktoś kto kupuje uniwersalny pokrowiec do samochodu jest sam sobie winny. I z niezgodnością towaru z umową nie ma nic wspólnego,w tym wypadku widziały gały co brały.

Wg mnie jednak podchodzi właśnie pod niezgodność, gdyż na opakowaniu są wymienione marki aut pod które pokrowiec powinien pasować a skoro nie pasuje ... emotka
assal napisał(a):

calliope: Nie ma zwrotów. Sama byłam zaskoczona. Poszłam się pytać i okazało się, że tylko w kilku przypadkach sklep ma obowiązek towar zamienić na inny lub zwrócić pieniądze.
W Stanach można się rozmyślić po tygodniu i coś oddać. Ale u nas nie Ameryka emotka
Raz się powkurzałam o to, potem już byłam mądrzejsza emotka

Do Ameryki nam dalekoooo emotka ja też będę się 2 razy zastanawiać czy kupić coś w tym stylu zwłaszcza w lidlu, kiedyś się w jajo zrobiłam kupując tam piżamę, niby S a na mnie wyglądała jak L albo ale sobie ją zwęziłam i była ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4781364 Napisano: 24.10.2011 05:55:18 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

pola731 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

calliope napisał(a):

Wkurza mnie Lidl, kupiliśmy kilka dni temu pokrowce do auta i dziś poszłam je zwrócić bo nie pasują (rozmiar uniwersalny)i kierowniczka mi wciska, że przyjmują ewentualnie zwroty tylko w dzień zakupu, ciekawe tylko od kiedy i gdzie jest to napisane. Na infolinię ze skargą nie idzie się dodzwonić emotka Kiedyś coś oddawałam u nich i nie było problemu emotka Nie rozumiem takiego podejścia do klienta, to nie jest mały pojedynczy sklep żeby fochy strzelali tylko duża sieć! Poza tym teraz sporo sklepów daje nawet do 30 dni na zwroty, a oni się ośmieszają tylko.

zablefuj, że byłaś w starostwie u rzecznika praw konsumenta i zgodnie z prawem masz 7 dni na zwrot nietrafionego zakupu

a z którym niby prawem ma te 7 dni ?
zwrot pełnowartościowego towaru zakupionego w sklepie stacjonarnym (nie przez internet) jest dopuszczalny tylko w przypadku dobrej woli sklepu/sprzedawcy

ale jest też zastrzeżenie, że jeżeli informacja handlowa wprowadza w błąd i nie są to uniwersalne pokrowce do auta, możesz dochodzić swoich praw

bo z autem nie wejdziesz na sklep, żeby dokonać przymiarki emotka emotka emotka

dlatego jej kierowniczka mówi ,że w dniu zakupu mogłaby przyjąć zwrot - żeby nie było -nie pracuję w Lidlu emotka

Dziękuję Wam za odzew i wsparcie emotka Rzeczywiście szkoda, że autem nie da rady do sklepu wjechać emotka
Udało mi się dodzwonić za tysięcznym razem na infolinię, aż się zdziwiłam jak babka odebrała telefon emotka , przyjęła zgłoszenie o zwrocie towaru, a facet ma zadzwonić w najblizszym czasie i dać mi odopowiedź. Chciałabym nawet wymienić te pokrowce na jakieś inne zakupy, na kasie mi az tak nie zależy. Zobaczymy co z tego będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4780773 Napisano: 24.10.2011 02:47:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Lidl, kupiliśmy kilka dni temu pokrowce do auta i dziś poszłam je zwrócić bo nie pasują (rozmiar uniwersalny)i kierowniczka mi wciska, że przyjmują ewentualnie zwroty tylko w dzień zakupu, ciekawe tylko od kiedy i gdzie jest to napisane. Na infolinię ze skargą nie idzie się dodzwonić emotka Kiedyś coś oddawałam u nich i nie było problemu emotka Nie rozumiem takiego podejścia do klienta, to nie jest mały pojedynczy sklep żeby fochy strzelali tylko duża sieć! Poza tym teraz sporo sklepów daje nawet do 30 dni na zwroty, a oni się ośmieszają tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4779908 Napisano: 24.10.2011 10:18:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 próbki Burberry listem zwykłym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4775559 Napisano: 22.10.2011 02:11:05 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

chochliczka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Dzisiaj wkurza mnie, a wlasciwie wkurw wszystko emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Od listopada zostaje bez pracy,nie mam za co studiow oplacic,nie potrafie nic wygrac, nawet cholernych kaloszy z Timotei czy kosmetykow z playboya a paragony mam,a wygrywaja tylko Ci co graja z setek starterow emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
jest mi przykro i smutno i ogolnie echhh emotka

jak masz paragon na kalosze do 20 września to ci osłodże koniec dnia emotka PW emotka

mam ale z 27.09 ;(
dziekuje za dobre checi emotka
ech czemu jak sie wali to wszystko emotka emotka emotka emotka ;(

ale w PARAGONACH ktoś już z października miał wygraną

Znam Twój ból ale mamy jeszcze szanse wygrać
emotka

wściekły a co za różnica czy wygrana jest z września czy października? Przecież losowanie jest ze wszystkich zgłoszeń a nie z poszczególnych miesięcy... Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4773645 Napisano: 21.10.2011 05:04:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że większość ludzi stąd ma już wygrane kalosze, ba! nawet kilka par a ja nadal nic emotka Pozatym nic nie wygrałam w tym tygodniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4772144 Napisano: 21.10.2011 09:13:10 w Pomocy!!!!
izoldaaa6 napisał(a):

pomocy gdzie na allegro w profilu zmienia sie numer konta - bo za chiny nie mogę znaleźć emotka

Może tak - moja sprzedaż - ustawienia sprzedaży - numery kont bankowych Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4771973 Napisano: 21.10.2011 08:17:39 w Oddam za darmo
Oddam 3 kody na kubki knorr z zupami do odebrania w Legnicy za dziękuję emotka PW Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4766162 Napisano: 19.10.2011 09:58:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarł wkońcu ostatni zestaw kosmetyków Bielenda z Pogodnych emotka listem poleconym Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4764771 Napisano: 18.10.2011 05:55:15 w Zostań testerem.
grusia napisał(a):

Koncowy wyswietla sie chyba przez tydzien.

Dziękuję Ci za info emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4764634 Napisano: 18.10.2011 05:13:01 w Zostań testerem.
Ktoś wie ile czasu jest na wypełnienie końcowego raportu? Jeśli dziś dostałam maila z raportem to mogę go wypełnić np po jutrze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4764448 Napisano: 18.10.2011 04:07:27 w Wkurza mnie...
Poszłam w końcu do Eko zrealizować bony, babki oczywiście pojęcia nie mają co z nimi zrobić, mam przyjść jutro jak kierowniczka będzie, pewnie też taka poinformowana jak cała reszta. Powiedziałam tylko żeby do marketingu zadzwonili i się dowiedzieli o co kaman. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4763588 Napisano: 18.10.2011 11:13:20 w GFK
menzi87 napisał(a):

wreszcie pierwsza ankieta emotka +193 stacje benzynowe (skupiałam się głownie na Orlenie i paliwie verva + większe stacje typu Shell, BP, Lukoil)

to ciekawe bo ja też to zaznaczyłam i mi podziękowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4762986 Napisano: 18.10.2011 07:22:28 w GFK
Jak mnie wkurza to GFK, non stop dostają ankiety nieaktualne, nie rozumiem ich systemu funkcjonowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4761384 Napisano: 17.10.2011 01:06:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Do mnie również dotarły zupki grzybowe *3 listem poleconym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

calliope

#4760185 Napisano: 17.10.2011 06:55:43 w Zostań testerem.
Wiecie może przez jaki czas raporty z rozmów na streetcom są aktywne? Testuję kosmetyki Eucerin od 2.5 tygodnia. Dostałam maila, że w przyszłym tygodniu dostanę główny raport i nie wiem czy mam się pośpieszyć z tamtymi raportami. To moja 1 kampania i nie dokońca się orientuję.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0