Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
także jeśli jakieś szanse to może będzie rezerwa ale wątpię Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te nagrody są już u zwycięzców potwierdzone
więc na BANK KONKURS ZAKOÑCZONY Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niedługo to będą wiosenne zakupy Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osoba, która inwestuje pieniądze w dany konkurs z pewnością spodziewa się więcej niż jednej wygranej i wcale się nie dziwię
Mi się czasami zdarza posłać jednego eska i wygrać w gazetowych konkursach z czego się bardzo cieszę
Gdybym miała więcej pieniędzy na słanie (standardowo w gazecie ponad 2zł) bez wahania bym brała udział
Wysyłanie na grę komputerową z 50 maili wydaje mi się śmieszne, czasochłonne i bez sensu bo w każdym konkursie np. na Onecie to są tysiące zgłoszeń ale już zainwestować w takim smsowym to czemu nie, nagrody są z reguły porządne
Lubię posłać sobie kilka smsów na bony do sklepów z obuwiem czy odzieżą i wcale bym nie płakała jakbym wygrała 5 a tymbardziej przejmowała się osobami z forum czy poza
moja inwestycja , moja wygrana Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może właśnie wysyłasz z zbyt dużej ilości maili i pomijają cię przy losowaniu
Ja już rzadko gram w konkursy typu odp na 2 pytania i wygraj bo konkurencja jest przytłaczająca
ale nawet grając na 2 maile czasem wpadały wygrane
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po raz kolejny
Czy ktoś tam zrobi wreszcie porządek
to chyba pytanie retoryczne
Niektórzy sobie pozakładali konta i tylko jadą ze sprzedażą rzeczy, które w ogóle nie brały udział w żadnym konkursie Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddane miłej osóbce z forum Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do ceny doliczam jeszcze koszty przesyłki bransoletki
bo przyjdzie na mój adres Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do ceny doliczam koszty przesyłki bransoletki
bo przyjdzie na mój adres Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lub chętnie oddam nagrodę osobie z paragonem za 50zł doładowania Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chętnie tanio odstąpię osobie z paragonem Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale czasami są typowo babskie pytania i wtedy trudno słać na kilka zgłoszeń
kiedyś słałam na oba a teraz zwyczajnie brakuje mi pomysłów i czasu
czasem pytania są tak mizerne , że zwyczajnie moja jedna wypowiedź jest wymęczona
dlatego lepiej wiedzieć czy jest jakiś limit żeby sobie odpuścić jeśli i tak nie ma szans Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak się zastanawiam czy nadal się tam silić wymyślając teksty czy kupując produkty czy może oni mają jakiś limit wygranych?
będę wdzięczna za odpowiedź
ostatnio nagrody same kosmetykowe co tak średnio mi odpowiada i szkoda mi czasu jeżeli moje zgłoszenie jest pomijane Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani właśnie dzwoniła Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale szczerze Wam powiem , że ostatnio przerzuciłam się na promocyjne bo rzadko podają wyniki (przynajmniej nie trzeba się wkurzać na jury ), jest więcej nagród i są lepsze
a tutaj setki zgłoszeń walczą o pięć ipodzików i jeszcze z tych setek wybierają jakieś dziwne , bez pomysłu
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ot wygrały standardy czyli nic specjalnego ale przynajmniej bez rażących błędów
Moim zdaniem są o wiele gorsze przypadki w ostatnich wynikach
choćby ten House ( dlaczego warto umrzeć dla dżinsów ), to dopiero banał był
nie jest źle Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane