Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi o te vouchery fryzjerskie?
ciekawe czy jak tu zostali postawieni pod murem to czy konkurs z kartami będzie bezopóźnień Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może znowu wróci mi chęć grania w loreal
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie szanse jak w przypadku 2000zł w konkursie z bonami ale przynajmniej nie trzeba wydawać pieniędzy na zbędne produkty i zakupić co się komu podoba
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten w realu też słaby - 14 nagród... Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest rzeczywiście niepoważne
dobrze, że z tą wizytą u fryzjera nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest organizowany we wszystkich Tesco na terenie Polski
ostatnia strona gazetki ( tej ważnej od czwartku) Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w 90% konkursów losują i chociaż bardzo byśmy chcieli nie mamy na to wpływu Decyzja komisji jest ostateczna i chyba nic się nie da zrobić w tej sprawie
Też się kiedyś bulwersowałam niektórymi wynikami ale przekonałam się , że jak nie ten to inny
Nie ma co się denerwować
Od czwartku nowy konkurs i 10 000 do wygrania
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też liczyłam na eska
a z Claudii z bonami Esprit pewnie też już słali? Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
08.12
09.12
sprzedam lub przejmę wygraną Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co ma piernik do wiatraka
Ustąpienia miejsca starszemu w autobusie nie uratowałoby dziecka Joli i Delfinki
Chyba czas skończyć już ten temat
bo każdy patrzy na WOŚP z innego punktu widzenia Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety malkontenci są wszędzie
i ostatnio dostrzegam to coraz bardziej
Zawsze coś im przeszkadza, drażni, widzą dziurę w całym
Co do administracji, pokojowego patrolu czy wolontariuszy, zbierających dzieci - chyba właśnie to , że są w studiu , wywoływani z imion , pokazywani obrazuje to jak są ważni
a chyba nie muszę mówić jakim przeżyciem dla takiego małego dzieciaczka jest występ w tv
Myślę, że Owsiak jest w centrum bo tak naprawdę chce też chronić żonę od tego szumu
Wszystkie gromy spadają na niego począwszy od księży po ludzi dla których zawsze jest coś nie tak
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli twoje dziecko leżało w szpitalu tymbardziej powinnaś widzieć sens tej akcji
Nie dokończyłam
chociaż nawet forma nie do końca by ci odpowiadała
bo cel jest naprawdę szczytny i możemy namacalnie zobaczyć efekty działań Owsiaka w szpitalach
a potem tylko dziękować , że nasze dzieci mają możliwość bycia leczonym profesjonalną aparaturą
Wczoraj widziałam , że ktoś z forumowiczów miał podpis Nie daję Owsiakowi Bez komentarza
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy miałam ok 7 lat wadę serca i operację w szpitalu jedyny porządny nowoczesny sprzęt na oddziale pochodził z Orkiestry Małe szpitale mogły o tym tylko pomarzyć , wszystko dopiero raczkowało
20 lat później moje dzieci miały badany słuch w szpitalu kilka razy bo na początku wykazywał pewne nieprawidłowości
Pół roku później też wylądowały w szpitalu i na prawie każdym sprzęcie było serduszko Orkiestry
Ja lubię i szanuję Owsiaka ale rozumiem każdy może mieć swoje antypatie ale z szacunku dla tego co robi i w jaki fenomenalny sposób fundacja dzięki zwykłym ludziom ratuje życie nie wypowiadałabyś się
Jeżeli twoje dziecko leżało w szpitalu tymbardziej powinnaś widzieć sens tej akcji
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj renegocjowałam umowę a dziś wchodząc na stronkę zobaczyłam , że gość coś pomieszał
telefony, pertraktacje i w końcu reklamacja
A ile musiałam wydać na tel do nich przez ten weekend nie wspomnę Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam gdzieś jakieś VIP forum i równie gdzieś jak tam się dostać
Kiedyś ktoś z forum mi o nim pisał (w sumie nie wiem po co ) i dowiedziałam się, że siedzą tam same dzieciaki podjarane konkursami , które podają sobie odp na konkursy
Może mają problemy ze szybkim odnalezieniem informacji i odpowiedzi na pytania konkursowe tudzież wymyślaniem dobrych haseł
Nie wiem czy to prawda i jak to wygląda ale idea Forum Vip mnie raczej śmieszy niż oburza
a wyrzucanie kogoś za posty o pasztetówce jest śmieszne
Niektóre osoby mają czasem takie słownictwo , że już dawno powinno ich tu już nie być a ze względu na znajomości są I nie mówię tutaj o tedance tylko o wprost agresywnych wypowiedziach
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w wielkanocnym konkursie tego typu pisałam do Onetu
owszem zdjęli kilka plagiatów ze strony ale to jest walka z wiatrakami
Oczywiście napisałam też do fundatora nagród , że kiepsko zabrali się do tego konkursu i nikt tego nie monitoruje
Nie muszę chyba dodawać , że nic wtedy nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te co dawali za 150zł w douglasie super
same do makijażu i naprawdę warte swej ceny Wyświetl w wątku >>