Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie nie , bo to już jest tylko kwestia do przodu czy o tyłu
Sam fakt wydawania bonów na oszałamijącą ilość parówek zamiast na jakieś przyjemności jest niepokojący
szkoda, że czyjeś zaślepienie może skutkować w przykry sposób dla niewinnego człowieka, który wykonywał swoją pracę
To jak z tym dzieckiem odciętym od gier komputerowych ... nie mogę kupić tyle ile chcę, więc tak się odegram , że mnie popamiętają
Przerażające Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o cenzura
tak niech zwolnią człowieka, który za marne pieniądze pracuje w markecie , bo ty chciałeś wydać bony na parówki a polityka sklepu jest inna
Ludzie , czy wam się już mózg lasuje od tych konkursów
Dla niektórych gra w konkursy jest szkodliwa,bo
nie widzą świata poza świstkami paragonów a setkami starterów
Janiek , opanuj się i daj człowiekowi żyć
Pomyślałeś , że może jest on jedynym żywicielem rodziny i zniszczysz mu lub utrudnisz życie dla konkursu z parówkami! Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki:)
dziwne , bo nigdy nie byłam ich abonentką a to konkursowy numer , którego nigdy nie podaję Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już wolę w ogóle nie otrzymać smsa z gratulacjami, niż dostać, a potem dowiedzieć się , że jedyne co wygrałam to szansa na wygraną, bo nagroda przypadła komuś innemu
To jest największa bzdura! i z tym powinniśmy naprawdę walczyć Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już widzę jak sprawdzają wiarygodność paragonu ze sklepem , który go wystawił
Też jestem stanowczo przeciwna temu , co się dzieje na forum, ale myślę, że w tej kwestii się niestety nic nie zmieni z jednej prostej przyczyny - agencjom nie chce się na czas rozwiązywać konkursów, a co dopiero przeprowadzać śledztwa paragonowe
Niestety, my uczciwi gracze zawsze będziemy robieni w przysłowiowego konia Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głowa do góry Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
info o gospodarstwie wcale nie jest takie złe
przynajmniej co niektórym szybko się wolne dane wyczerpią i może zostanie coś dla nas Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba, że coś pomyliłam Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tesco w Świdnicy, przy ul. Marcinkowskiego 18 oraz w Makowie Mazowieckim przy ul.
Pułaskiego 48 Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja powoli wychodzę z grypy
ale ostatnie dni były naprawdę ciężkie Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wyrażam swoje zdanie po prostu
tak naprawdę wiele osób tak sądzi , ale nie każdy ma odwagę to napisać
nie lubię kombinactwa, a to jest dla mnie granie nie fair
tu jest sporo kombinatorów dlatego takie opinie są niepopularne i najłatwiej załatwić je jednym utartym słowem:zazdrośnica
dziewczyny strasznie mnie rozbawiłyśmy swoimi pomysłami Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
owszem , jak ostatnie wydarzenia pokazują skutkującym , ale żenującym , że komisje dają się na to nabrać
wow popatrzcie jaką jesteśmy super rodzinką, jak z obrazka , sama słodycz i idylla Nagroda powinna trafić do nas , bo samochód bardzo by nam się przydał Tak nam cięzko .....itd.
Myślę, że to wbrew regulaminowi i zasadom
ale cóż... chyba nic nie poradzimy
ciekawe, czy Cremonę też zwinęła ta Pani
pewnie wysłała łzawą historię o problemach całej rodzinki, kto wie czy nie przemnożyła znów członków swojej rodziny i nie
wykończyła pracę zdjęciami małego Maksia w wieku 2,4,6 i 8 lat twierdząc , że to jej synowie
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane