Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cały dzień czekałam i nic a oni jeszcze mi wmawiają że było inaczej
Siostra też nie dostała Pewnie przypadek
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nauka też W Astora z głosujących na szczęście się nie załapałam bo paragonu też nie miałam
a wkurza mnie to, że mieszkania nadal są tak cho...ernie drogie
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalnie jaja
Ja ostatnio wysłałam reklamacje do cyfry i gościu w odp spytał czy jestem pewna,że ten konkurs organizowała cyfra
Sami nie wiedzą co organizują Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam wrażenie ,że nie było tam szczególnej selekcji
Może się nie znam na tym copywriterskim żargonie
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi z dwóch nagród przysłali jedną
Pewnie jedną wzięła jedna Pani z redakcji
Szkoda bo obiecałam siostrze
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też. Streetcom i Rossmann to moi ulubieńcy , nigdy mnie nie zawodzą Zawsze jest do tyłu Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdarzają się takie sytuacje wiadomo
ale na to ile już uzbierałam paragonów z różnych konków to by była jedna wtopa na 200 paragonów
A w Tesco jeszcze nigdy nie wygrałam, ciekawe dlaczego?
W Realu i Carrefourze jak trzeba było wysłać na nr paragonu wygrałam pralkę i bon
Moim zdaniem każdy konk smsowy z produktami powinien być zrobiony na tej zasadzie Wtedy nie byłoby takich ściem i może uczciwi gracze by w końcu zaczęli wygrywać Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się Aczkolwiek są osoby które gubią notorycznie
Szczerze przyznam, że raz wymieniłam się paragonem i kiepsko na tym wyszłam Więcej tego nie zrobię chyba, że propozycja będzie naprawdę uczciwa
Egoizm i zawiść? Bez przesady A dla mnie gra bez paragonów w ogóle to się nazywa Oszustwo i Matactwo
Natomiast prośba o zakup paragonu bo sieci danej marki nie ma w pobliżu - a co w tym złego? Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już jak ja ostatnio wygrałam to większość ludzi była z jednej miejscowości i dziwiłam się , że się załapałam
Wydaje mi się , że 3/4 losują z festynów a resztę poczta i internet Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam że to jakaś dziewczynka wysłała ot tak sobie
Jest dyskusja o wynikach więc wyraziłam swoje zdanie
do mnie nie trafia
Iwostin - też właśnie czekam , odp powinny być w 72h od wyłonienia zwycięzców czyli de facto 15 czerwca Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To do mnie nie trafia ale każdy ma swoje odczucia
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chore
Laska ot tak wzięła udział w konku nie mając na niego absolutnie!pomysłu na zasadzie a może się uda
a redakcja walnęła tekstem bez kokieterii
raczej z lenistwa
Nie brałam udział w tym konku Widzę,że dobrze zrobiłam ale reszta wygranych trzeba przyznać wzięła się solidnie do roboty
Mam wrażenie , ze te konkursy gdzie nie wpisują na stronę wygranych haseł to wielka ściema np. ŻYWIEC, MAX factor Losują 20 z czego np. wybierają cztery najlepsze Kto by miał czas to czytać
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak mi zależało
Ktoś też tak miał? Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w Poznaniu nie Dziwne Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Orange potwierdzenie przychodzi po 1-3minut
z orange zdecydowanie NIE warto grać bo jesteś stracona na samym starcie Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tu nic
CZekałam z utęsknieniem na wyniki i Bardzo się przeliczyłam kiepski tydzień Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nawet smyczy nie mam