Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo Na Garnierowym bardzo mi zależy Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem strasznie ciekawa jakie będą zwycięskie wypowiedzi o stylu Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5zł sztuka no nieźle ciekawe kto był na tyle głupi żeby tak mu dać zarobić Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie właśnie najwięksi miłośnicy kina powinni wygrać i mam nadzieję , że się tak stanie
gdyby pytania były łatwe to wygraliby mistrzowie czasówek a nie ci z gruntowną wiedzą
i tak jest fajnie
W zeszłym roku też nie grałam
życzę powodzenia Fructisa Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a propos pytań
rozmawiałam z Panem z Cinema ktory układa pytania i pytał mnie czy trudne bo takie małe zainteresowanie akcją- przynajmniej w Poznaniu
Jak dla mnie pytania są ok ale ja generalnie lubię oglądać filmy i interesuję się troszkę kinem
z drugiej strony to konkurs , mają wyłonić najlepszych więc pytania nie powinny być banalne wg mnie Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale masakra!!!
Anonimów nie powinni uwzględniać
Ludzie chyba nie mają problemów albo to jakieś zgoszkniałe , samotne osoby Ohyda Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze a ja nie bralam udzialu bo stwierdzilam ze w tescowych wygrani są non stop ci sami i szkoda pieniędzy A to pech!
Jestem za oby takich więcej! Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie oglądałam wyniki
Masakra
Podejrzewam że podobnie ma się rzecz z konkami typu pierwsze dwie,trzy osoby po pelnej godzinie W kółko te same osoby ale tu jest to dobitnie pokazane nickiem
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas 25zł W szpitalu było ok
Wspaniała pomoc pielęgniarek po cesarce Na prawdę same miłe wspomnienia
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam dwójkę bliźniąt, w pażdz. będą miały dwa latka i jak na razie mi starczy
W tej chwili smacznie śpią a ja wreszcie odpoczywam bo do 13 to chata do góry nogami Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby to było jeszcze coś takiego jak woda, jogurty itd to wszystko szybko w domu schodzi
ale ketchup? i to jeszcze taki drogi Wiadomo, że kupię tylko jeden na dwa tygodnie bo ile można Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram
real , tesco, carefour robia b często promocje z tymi samymi produktami
nie chcesz nie zaglądaj Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo mi sie wydaje ale nie sądze Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też byłam najpierw po 60. potem 50. a teraz jest na 39 miejscu Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też Wyświetl w wątku >>