Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6491199 Napisano: 21.05.2018 19:30:48 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam paragon janex, sprzedam za 12zl lub wymienie na inne paragony. Posiadam 3 starsze paragony auchan Zory, 1 paragon grand, snickers bp, 5 kodow woah i 15 heineken. 10 kodow zottarella. Aussie c4, majorette c4.
Przyjme inne kody lub paragony. Najchetniej sprzedam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6491162 Napisano: 21.05.2018 17:02:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karta lewiatan z loterii coli Fortis emotka  3 smsy prawie pod rzad, mam nadzieje, ze nie bedzie sprostowania, ze to jednak pomylka... Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6491133 Napisano: 21.05.2018 16:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kniewyspanamama napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy jak zostały mi paragony nie zgłoszone na Kinder z I etapu t mogę teraz na nie zagrac w loterii ??
Czy muszą być z danego etapu ?? emotka  Pytam bo ciężko mi się z nimi dogadać...Ja swoje oni swoje...

Mi odpisali, ze mozna. Zwiezle i na temat. Pytalam apropo drugiego etapu, gdy zostalo mi duzo z pierwszego. Tak czytam, ze juz sie trzeci zaczal, no to klasycznie na drugi nie poslalam chyba nic emotka  takze tego, zasypie ich paragonami z 1 etapu... Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6490983 Napisano: 21.05.2018 00:57:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czyyyy ja dobrze widze, ze na belriso trzeba miec paragon z dnia poprzedniego lub danego, w ktorym sie probuje? Czyli moj paragon z czwartku do kosza sie nadaje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6490883 Napisano: 20.05.2018 03:37:07 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam paragon janex, sprzedam za 12zl lub wymienie na inne paragony. Posiadam 3 starsze paragony auchan Zory, 1 paragon grand, snickers bp, 5 kodow woah i 15 heineken. 10 kodow zottarella. Aussie c4, majorette c4.
0 0

bezaczek7

#6490736 Napisano: 18.05.2018 20:21:55 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam paragon janex, sprzedam za 12zl lub wymienie na inne paragony. Posiadam 3 starsze paragony auchan Zory, 1 paragon grand 4zl, snickers bp 2zl. Posiadam 5 kodow woah i 5 heineken. 10 kodow zottarella. 
0 0

bezaczek7

#6490733 Napisano: 18.05.2018 20:07:36 w Giełda Kodów ; )
Mam 5 woah, wymienie na cos. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6490506 Napisano: 17.05.2018 23:19:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W loterii wyjsciezgrupa moga tez byc male paczki crunchips, prawda? Czy nie widze zapisu, ktory je wyklucza? 
Konkurs bic inne sklepy, gdzie znalezliscie te maszynki? W sparze u mnie nie ma, jeszcze poszukam w abc. Jakies inne sugestie? Poza malymi sklepikami, tam zwykle opisy sa okropne. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6490502 Napisano: 17.05.2018 23:07:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobry wieczor. Czy jutro sie cos uda? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6490459 Napisano: 17.05.2018 19:19:05 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Łapsy jakies prazynki cebulkowe 0,99zl w lewiatanie. W dc widzialam jakis czas temu, ale nie bylam tam juz dawno. W sparze nie spotkalam.
Dzis bylam w dc, w moim sklrpie nia ma, nicnacsow tez nie. Za to znalazlam janex i niektore produkty sa opisane firma. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

bezaczek7

#6490029 Napisano: 16.05.2018 17:02:49 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu na serek kanapkowy Hochland, mam kod, a paragon brzydko ucięty emotka Ma ktoś może? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6489285 Napisano: 14.05.2018 14:23:05 w Lay's
bonitta napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A ja zadowolona kupiłam 2 małe paczki nowych smaków, przecie z przodu jak byk opis "Pokaż swoje piłkarskie emocje, szukaj szczegółów na www.lays.pl". Szkoda tylko, że z tyłu brak rysunków nagród, przez co i kodu w środku... emotka Też piłeczka, tak samo wygląda "całość", to mnie zmyliło. Nie zwróciłam uwagi na tył paczki ani na to, że powinno być napisane "Graj o piłkarskie nagrody". Mój błąd emotka Ale już wiem, że ostre chilli się chowa przy ostrych skrzydełkach emotka

A ostrzegałam tydzień temu w tym wątku o tym...

Niestety tydzien temu nie czytalam tego watku. Szkoda. Ale smaki calkiem ok. emotka Wyświetl w wątku >>
1 bonitta 0

bezaczek7

#6489284 Napisano: 14.05.2018 14:17:21 w Lay's
superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A właśnie, że nie emotka Nadruk o treści Graj..., a z tyłu na żółtym tle grafiki nagród. Nie ma taśmy. W biedronce kupowane. Kody przeszły poprawnie.

Biedronka nie ma małych 40gramowych paczek.

Tak. Mialam na mysli, ze w biedronce sa duze paczki bez tasm, ktore biora udzial w loterii. Male paczki bez kodow w abc znalazlam chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6489126 Napisano: 14.05.2018 02:00:33 w Lay's
superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A ja zadowolona kupiłam 2 małe paczki nowych smaków, przecie z przodu jak byk opis "Pokaż swoje piłkarskie emocje, szukaj szczegółów na www.lays.pl". Szkoda tylko, że z tyłu brak rysunków nagród, przez co i kodu w środku... emotka Też piłeczka, tak samo wygląda "całość", to mnie zmyliło. Nie zwróciłam uwagi na tył paczki ani na to, że powinno być napisane "Graj o piłkarskie nagrody". Mój błąd emotka Ale już wiem, że ostre chilli się chowa przy ostrych skrzydełkach emotka

Te z kodem zawsze mają tasme z przodu z opisem konkursu/loterii. 

A właśnie, że nie emotka Nadruk o treści Graj..., a z tyłu na żółtym tle grafiki nagród. Nie ma taśmy. W biedronce kupowane. Kody przeszły poprawnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6489119 Napisano: 14.05.2018 00:39:41 w Lay's
A ja zadowolona kupiłam 2 małe paczki nowych smaków, przecie z przodu jak byk opis "Pokaż swoje piłkarskie emocje, szukaj szczegółów na www.lays.pl". Szkoda tylko, że z tyłu brak rysunków nagród, przez co i kodu w środku... emotka Też piłeczka, tak samo wygląda "całość", to mnie zmyliło. Nie zwróciłam uwagi na tył paczki ani na to, że powinno być napisane "Graj o piłkarskie nagrody". Mój błąd emotka Ale już wiem, że ostre chilli się chowa przy ostrych skrzydełkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6488924 Napisano: 13.05.2018 02:42:00 w SZUKAM....
Szukam podpowiedzi do lubisi, za darmo lub za cos na wymiane, para.gon np. Probowalam w rozne dni i o roznych porach. W poniedzialek bede miala kilka wydrukow z kasy, to moge postrzelac.
Czy ktos wygral zgloszeniem miedzy 24 a 6? To by mi tez duzo podpowiedzialo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6488788 Napisano: 12.05.2018 03:39:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

Ja ostatnio miałam identyczną sytuację odnośnie ekspresu z zestawem kapsułek Tchibo z ITM. Śledzenie przesyłek - dostarczono, a organizator twierdzi, że nie ma. Pisałam reklamację meilowo. Ponownie wypełniałam formularz laureata i odsyłałam meilem. Tym razem już bez paragonu, bo paragon wysłałam pocztą (nawet zdjęcia nie miałam). Wszystko poszło błyskawicznie i perfekcyjnie. Następnego dnia czyli w te środę, kurier dostarczył ekspres.

Znalazłam zdjęcie paragonu, oświadczenia, załączyłam też zdjęcie potwierdzenia nadania, ale nie wiem czy to cokolwiek da, bo wg regulaminu czas na reklamacje i wszelkie wydanie nagród itp był do marca. Wydaje mi się, że rezerwowy płyn dotarł w kwietniu, ale głowy nie dam, już nie pamiętam. Także szanse raczej nikłe. Wysmarowałam też, że 925 ml zwykłego płynu wg regulaminu kosztuje 5zł więcej, niż moje kupione 1,80 l aromatherapy emotka Także choćby chcieli z dobrego serducha wysłać mi jeszcze ten płyn, to się mogą zwyczajnie obrazić i nic nie zrobić, nie zdziwię się. Generalnie jestem zła, bo zakup, pomysł, sms, polecony nijak nie równa się możliwości zakupienia owego wygranego płynu w zwykłym sklepie za max 8zł, ale to już inny temat. Wiadomo, że liczyło się na droższa nagrodę, ale to trochę boli. Po prostu. To dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6488784 Napisano: 12.05.2018 00:04:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Jeśli doręczony to powinnaś ścigać organizatora, że ma burdel u siebie i listy gubi

Tylko jak wygląda takie ściganie? Nigdy mi nic nie zaginęło, nie pisałam reklamacji itp. Na zwykłego ich maila napisać, w tytule reklamacja i nazwa konkursu, w załączniku zdjęcie potwierdzenia nadania i już, czy coś jeszcze? No bo nic więcej nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6488780 Napisano: 11.05.2018 23:47:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

jezeli wyslalas poleconym to ponad 100 zl otrzymasz z poczty:)

Nie dostanę, bo widnieje jako doręczony na stronie śledzenia przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6488776 Napisano: 11.05.2018 23:34:04 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam 5 kodow woah, paragon biedronka frugo water, auchan Zory x2, moge miec kilkanascie lubisiow oraz wiecej frugo biedronka, poki nie wykupia tej wody emotka
Przyjme kody lays lub inne propozycje, chetnie przelew. Wyświetl w wątku >>
0 0