Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6653863 Napisano: 03.11.2019 21:51:49 w Kupię...
Czy ktos posiada jakis kod znizkowy na zakupy na wittchen? Planuje zakup walizek za 700zl, moze jakas karta komus niepotrzebna i sprzeda taniej. Niestety przecenione, wiec kod z newslettera nie dziala. Musze zamowic jutro kolo 7 rano najpozniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6653862 Napisano: 03.11.2019 21:51:03 w Giełda Kodów ; )
Czy ktos posiada jakis kod znizkowy na zakupy na wittchen? Planuje zakup walizek za 700zl, moze jakas karta komus niepotrzebna. Niestety przecenione, wiec kod z newslettera nie dziala. Musze zamowic jutro kolo 7 rano najpozniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6651680 Napisano: 25.10.2019 22:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Mam pytanie do osób które biorą udział w loterii w Lewiatanie. Zrobiłam ok 8 -10 zgłoszeń i nigdy nie trafiłam torby, dzisiaj drugi raz miałam extra szansę.Dużo takich extra szans mieliście? Ciekawe po ile zgłoszeń ludzie wysyłają no i ile ws umie zgłoszen wpłynie

Kupilam 4 paragony, zapytalam o zdrapki, pani wziela i wydala mi 14. Wszystkie mialy napis graj o toyote. No to gram emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6651067 Napisano: 23.10.2019 22:38:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tic tac tym razem mnie zasmucil, ale to nic, gram dalej. Mocniej zawiodlo mnie pp, e, velvet, sliwka, ferrero i takie tam. Poprosze jutro o mila wiadomosc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6650627 Napisano: 22.10.2019 18:37:54 w Giełda Kodów ; )
Posiadam 2 kody na audiobook empik Czerwony notes i 1kod Obsesja piekna, przyjme kod na nadanie w paczkomacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6650446 Napisano: 22.10.2019 01:05:54 w Giełda Kodów ; )
Przyjme kod na nadanie w paczkomacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6649585 Napisano: 18.10.2019 07:48:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto organizuje e w kaufie? Widze w gazetce konk, nie mam chwilowo dostepu do watku Kaufland. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6649064 Napisano: 16.10.2019 13:41:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Audiobook empik z inpostu, odebrane szalenczo szybko, fajnie sie zlozylo, to teraz czekam na losowanie auta emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6648746 Napisano: 15.10.2019 12:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Nie ma daty przy komentarzu, wiec Ci co wygrali moga sie zwyczajnie denerwować takim postami po rozwiązaniu konkursu.
Masz racje, że ciezko zrozumieć zwrot "... w dowolnych sklepach stacjonarnych na terenie Polski oraz w sklepie internetowym..."  - bardzo zawiłe i skąplikowane ... 

Nie wiem, ktorej skorki uzywasz, ale u mnie wyraznie jest podana data czwartego sierpnia, po pierwszej w nocy. Rozumiem, ze agencja ci potwierdzila informacje, ze paragony ze sklepow innych, niz c4, zostana pozytywnie zweryfikowane i postanowiles sie ta radosna informavja ze wszystkimi podzielic, ale czemu poprzez choinki cytatow i w sposob nieco zadziorny? Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6648637 Napisano: 15.10.2019 06:32:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Łał, maseczka do twarzy z DN. No spoko. Mialam 17 losow do tej loterii i wszystko pudla... Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6648628 Napisano: 15.10.2019 01:12:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Po co ludzi wkurzać, ze nie dostaną nagrody bo paragon nie z C4?
Zakup był DOWOLNY sklep plus dodatkowo C4 on line - skoro Tesco sie minimalizuje to C4 stara sie zyskać klienta.
Umowy sieci z producentami to sekrety - a agencje musza uwzglednić ich zapisy.
Tak jak w Domestos - Biedra  Vouchery w dużej ilosci a Tesco jakieś produkty. 
Faworytem była Biedronka, która musiała zakupić jakieś 3000 standów z 2pakami Domestos.

BYNAJMNIEJ moim zamiarem nie bylo wkurzanie kogokolwiek. Napisalam, jak mi sie wydaje. Bardzo mnie cieszy, ze agencja potwierdzila ci informacje, ze chodzilo o absolutnie dowolny sklep stacjonarny i tylko c4 internetowy. Bardzo mnie cieszy, ze kazdy powiadomiony o wygranej, a posiadajacy paragon, dostanie swoja nagrode. Tym optymistycznym akcentem zakonczmy ten dzien, zycze wszystkim milych snow o wymarzonych wygranych emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6648624 Napisano: 15.10.2019 00:01:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

czy  konkursie  Kubusia "Zostanę naukowcem" zakup promocyjny dotyczył tylko sieci carrefour?? 

bezaczek7 pisze pod konkursem i osłupiałam .... Wg mnie tylko Carrefour? a) dokona w dowolnym sklepie stacjonarnym na terenie Polski lub w sklepie internetowym sieci Carrefour:
zakupycodzienne.carrefour.pl jednorazowo zakupu czterech produktów marki
Kubuś

a wg mnie
dokona w dowolnym sklepie stacjonarnym na terenie Polski lub w sklepie internetowym sieci Carrefour: zakupycodzienne.carrefour.p czyli w każdym dowolnym sklepie na terenie RP lub on -line wyłącznie w sklepie internetowym sieci Carrefour: zakupycodzienne.carrefour.pl

Napisalam ten komentarz z pytajnikiem, coby zwrocic wasza uwage na dokladniejsze przeczytanie regulaminu. Jak najbardziej mozna ten zapis zrozumiec "po twojemu", jednak jak dla mnie nieco nielogicznym wydaje sie zakup w dowolnym sklepie dowolnej sieci, ale internetowym tylko c4. Nie wiem czy nie myle, ale byl juz chyba jakis konk z podobnie napisanym reg i tam chodzilo wylacznie o c4. No nie wiem. Nie bralam udzialu, choc chcialam, ale do c4 nie dojechalam, a nie chcialam ryzykowac, gdyby sie okazalo, ze moje przypuszczenie jest sluszne, i nie kupilam w dowolnym sklepie stacjonarnym. Jesli ktos wygral, a kupil nie w c4, to trzymam kciuki za uznanie paragonu. W moim odczuciu zabraklo dopisku w dowolnym sklepie stacjonarnym c4 na terenie pl lub w sklepie int.c4. Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6647779 Napisano: 10.10.2019 23:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Domestos.
Wiem, że wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś podpowie: rezerwa jest?

mam 0/5... emotka

U mnie 0/jakies 15-20 zgloszen. Takze tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6647657 Napisano: 10.10.2019 16:46:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nosz kurcze, zapomnialam sie tu ponownie wpisac o domestosie i co? 0 na jakies 15, moze 20 paragonow. Zadnego nie znalazlam emotka  jeszcze w mezu nadzieja, jak wieczorem wroci z pracy. No zobaczymy...

Aha, kupilam jeszcze ta nowa zdrapke ksiazeczkowa za 30zl. I co? I nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6647329 Napisano: 10.10.2019 00:09:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hurra! Tic tac dal nagrode. W poprzednim etapie sie nie udalo. Watek narzekania dziala, ide ponarzekac jeszcze o tron emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6647045 Napisano: 09.10.2019 12:55:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Halo, dzien dobry emotka  czy zasiade na tronie z tictakowym berlem, czy przyjdzie mi wycierac lzy tymi paczkami papieru velvet z pustymi bramkami i zagryzac porazke ferrero i sliwka o rowniez pustych bramkach? Dramat jakis, ponad 60 strzalow na pewno na rozne bramki, wpadl burczek... bo dziecko chcialo danio z kawalkami czekolady. Ani pocieszajki z mokate nie ma ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6646210 Napisano: 07.10.2019 08:30:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzien dobry w poniedzialek. Poszlo po kilka zgloszen na sliwke, ferrero, velvet, prince polo, proszek e, no ilez mozna emotka  pudliszki czekam na wyniki i tic tac z nadzieja, bo poszlo kilkanascie zgloszen. Takze tygodniu, wykaz sie!emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6645908 Napisano: 05.10.2019 09:52:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zl itm sms i mop z Moje ekopatenty, pw na fb  emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6645568 Napisano: 04.10.2019 09:18:21 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

A od kiedy Almette to nie Hochland?  To kto teraz wlascicielem?

A niech se jest i hochland, ale ja nie wiem czy serek z opisem hochland bedzie mial ten sam kod kreskowy co taki z opisem almette i czy taki zakup uprawnialby mnie do wziecia udzialu w konkursie. Dlatego wolalam kupic drugi produkt.emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6645473 Napisano: 03.10.2019 19:54:44 w Wkurza mnie...
Wkurzylam sie troche. Bylam w delikatesach centrum i mieli promocje na delicje, 2.79 z delikarta. No to wzielam na 2 paragony. Patrze, a tam jeden smak za 4,25! 1/3 wystawionych to byl ten smak bez promocji. Do tego chcialam almette na konk, gdzie trzeba kupic z delikarta, wzielam ostatni 4pak mini, a on byl bez kodu i poleciala do lodowki i nabila mi 4pak hochland... no to juz w ogole sie wrocilam i wzielam jeszcze duze almette, bo oni tam zobacza co kupilam z karta. Nosz kurde. Do tego podjechalam do lewiatana, sfajczyl sie pieknie, zamkniete na 4 spusty, owiniete tasma, dachu nie ma, popalone deski gdzies z boku rzucone... nie bedzie zakupow na loterie, a wyslali mi smsa z numeru LEWIATAN z zaproszeniem w sobote na tort z okacji 25lecia sklepu hahahaha. Chyba tortu nie bedzie jeszze dluuuugo. Wyświetl w wątku >>