Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6773316 Napisano: 01.04.2021 18:10:01 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam/wymienie paragon Baileys emotka
Mam tez paragon eurosklep na fotele wiszace Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6773099 Napisano: 31.03.2021 22:30:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na czym stanelo z vanishem w biedronce? Jakos nie dopilnowalam i ja w ogole inne produkty kupilam, bo mam spray i zel, a nie plyn lub proszek. Czy ktos z was sle odp na taki paragon? Z produktem nie z zapisu z reg ze strony agencji? Moje w ogole sie tu nie łapią, bo ani to plyn, ani proszek emotka  takze taaak. A odpowiedz bym juz miala. Trudno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6772875 Napisano: 30.03.2021 17:47:17 w Paragony na trwające konkursy
Eurosklep z produktem dr oetker wymienie na inny paragon lub sprzedam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6772429 Napisano: 28.03.2021 03:33:40 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Star z maczugami wymienie na cos. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6771826 Napisano: 24.03.2021 17:57:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wazna informacja dla wszystkich w temacie HOCHLAND: pojawil sie na stronie komunikat, ze nie maja pewnosci, czy odzyskaja dane i prosza o ponowne zgloszenie wszystkich kodow sprzed awarii z oznaczeniem, ze to kod wczesniej zgloszony.

Ciekawe ile osob zglosi zgodnie z prawda, a ile jako pierwszy, nowy kod, bo chyba nie zanosi sie na odzyskanie tamtych danych... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

bezaczek7

#6771444 Napisano: 22.03.2021 20:37:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

wychodzi, że trzeba wydać minimum 600 żeby grać o nagrodę główną?

Niekoniecznie. Wydalam duzo mniej i mam juz 25 pkt. Owszem, trzeba duzo wydac, ale dlatego "mam nadzieje" na stosunkowo niewielkie zainteresowanie, a sama zbieram zamowienia po znajomych, wiec moj wklad finansowy bedzie tez mniejszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6771413 Napisano: 22.03.2021 17:53:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Dziala wam apka rossmanna? Zrobilam aktualizacje, ale tylko kulki skacza i nie wiem czy jak zrobie teraz zakupy, to zalicza do loterii?

Aplikacja się zawiesiła i mi też muli  emotka

Mi juz odmulila, ale sypnelam jedna maska do twarzy i samymi punktami, juz mam punktow na 2 losy tygodniowe emotka  aczkolwiek fajnie, nie bedzie mega trudno zdobyc te punkty, dostalam kilka razy po 3 pkt. Troche sie nastalam i nawylaczalam aplikacje, ale sie udalo. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6771383 Napisano: 22.03.2021 15:24:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziala wam apka rossmanna? Zrobilam aktualizacje, ale tylko kulki skacza i nie wiem czy jak zrobie teraz zakupy, to zalicza do loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6771004 Napisano: 19.03.2021 19:37:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smutno jakos tak, weny tez mi brak, kibla sprzatac juz nie mam ochoty, z pustymi bramkami tylko klopoty... jak tu zyc, no jak!?emotka Wyświetl w wątku >>
2 madllen, ReneK 0

bezaczek7

#6770516 Napisano: 18.03.2021 08:46:08 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

Nie poddawaj się, złóż reklamację albo niech monitoring sobie odtworzą. Kiedyś bratowa zwróciła mi uwagę aby. Kontrolowała paragony. Jak zaczęłam to wychwytywalam tyle błędów na moją niekorzyść. Szczególnie ceny promocyjne trzeba kontrolować. Co do gospodarki to jesteśmy juz"pozamiatani", naczynia połączone powoli pękają 

Skladalam kiedys w biedronce reklamacje, odtwarzali z monitoringu. Dostalam zwrot kasy, ale i ksero paragonu, bo oryginal potrzebuja do swoich celow rozliczeniowych. W kazdym razie rok temu tak bylo. A kiedy sie kupuje na jednym paragonie np 7 produktow na konkursy czy loterie, to niestety wieksze prawdopodobienstwo wygranej (ta, jasne, wiem emotka ) i wtedy potrzebny oryginal. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6770500 Napisano: 17.03.2021 22:48:08 w Wkurza mnie...
Kupilam w biedronce michaszki, szlam wazyc na warzywa, zebym nie miala przypadkiem zakupu za 9,99, po czym w domu patrze na paragon, a tam 1x17,90, czyli caly kg nabity. W worku mialam jakies 60 dag emotka
Na drugi dzien w lidlu wynalazlam aktualnie mi niepotrzebny, ale z mysla o niedalekiej przyszlosci (kolezanka w ciazy) ciuszek dla dziecka -50%, w domu patrze, pelna cena nabita. Chcialam nie zawadzac w sklepie, szybko sie pakowac, odsunac kolejnym klientom. Dosyc tego. Bede stala i patrzyla na ekranik co za ile jest kasowane.
W dc sama sobie zrobilam raz kuku, paragon na 70zl, zapomnialam podac nr tel kasjerce, ta nie zapytala, oj wkurzylam sie emotka
No i wkurza mnie sytuacja w kraju, jak zapewnic opieke dziecku z klas 1-3, kiedy rodzic nie ma mozliwoscipracy zdalnej? O platnej opiece sie nawet nie zajaknal. I to jedno pytanie od redakcji, bede sie mocno tego dzis trzymal. A pytan dziesiatki u zwyklego Kowalskiego w glowie... gospodarka upada, ludziom odbija w domach, w osrodkach zatrudniaja kalamuki, miejsca pracy sa likwidowane... dramat.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6770289 Napisano: 16.03.2021 23:01:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bramki, bramki, puste bramki... Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6770081 Napisano: 15.03.2021 18:46:43 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

podziwiam Was bo mnie osobiście to nie stać na te sery, jeden chyba koło 4 zł kosztuje i trzeba mieć naprawdę fuksa aby w tym konkursie wygrać. Zresztą kurcze 70 kodów wbić i nic?

W dc widzialam nawet za 5,80 chyba czy 5,60 zolty ser. Kostka to ok 2zl, plastry topione to 4-5zl, tak samo trojkaciki w pudelku. Zasmakowal mi topiony w pudelku zwykly i z pomidorami. I tak bym musiala jakis ser kupic, to wydam zlotowke wiecej i mam teoretyczna szanse na wygrana emotka
Podkreslone wkurza mnie coraz bardziej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6769960 Napisano: 15.03.2021 12:38:59 w Wkurza mnie...
fiona25 napisał(a):

Ja to samo , 4 zgłoszone i dwa do zgłoszenia ... tyle byliśmy w stanie zjeść a jedna z moich zasad mówi,ze kupuję tylko tyle ile jestem w stanie przetrawić  emotka
Wiem,wiem...taki ze mnie gracz jak z koziej d... trąba...  emotka

U mnie to weszlo na nieco wyzszy lewel, zaopatruje rodzine i znajomych. Nie tylko siebie. Takze mam troche wieksze pole do popisu. Natomiast zadnych kokosow z tego, co wkurza coraz bardziej, inwestycja sie wcale nie zwraca, wiecznie pod kreska, wypalenie, brak checi... milki kupilam no tez z 70 mysle jak nic i ani jednego trafienia. Na szczescie mini krowki byly po niecale 2zl w okolicy, wiec nie tylko czekolady po 4-5zl, no ale... wyzalilam sie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

bezaczek7

#6769959 Napisano: 15.03.2021 12:33:03 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ktoś już wie co z kodami hochland, ktore byly uzyte przed problemem na stronie?
Zgłaszacie je kolejny raz?

No nie mowcie, ze istnieje szansa, ze tamte kody poszly w niepamiec. Z jednej strony kolejna szansa na jeszcze czekajace dzienne, z drugiej mialam nadzieje na jakas rezerwe za tamte dni... bardzo malo osob sie chwalilo wygrana. 70 kodow do ponownego wklepania? Uch. Niektorzy pewnie maja jeszcze wiecej  emotka  chyba sie wkurze, jeali sie okaze, ze trzeba to zglaszac ponownie.

rany, a skąd wy tyle kodów macie?? Ja przez cały ten okres nazbierałam aż cztery...

Zaczelam zbierac jak juz sie pojawily w sklepie opakowania promocyjne, rodzina zjada serki bez wieczek, bo te zabieram, w pracy zjadamy, udalo sie nazbierac emotka   nie jest to wyczyn. Sery zolte do zapiekanek czy tostow, co to jest kilka plastrow w paczce emotka  ja i tak jestem plotka na pewno przy wynikach innych. Tym bardziej, ze ani razu nie trafilam w bramke emotka emotka  emotka
 emotka  brakuje mi tu emotki wzruszajacej ramionami. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

bezaczek7

#6769871 Napisano: 14.03.2021 23:09:56 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

Ktoś już wie co z kodami hochland, ktore byly uzyte przed problemem na stronie?
Zgłaszacie je kolejny raz?

No nie mowcie, ze istnieje szansa, ze tamte kody poszly w niepamiec. Z jednej strony kolejna szansa na jeszcze czekajace dzienne, z drugiej mialam nadzieje na jakas rezerwe za tamte dni... bardzo malo osob sie chwalilo wygrana. 70 kodow do ponownego wklepania? Uch. Niektorzy pewnie maja jeszcze wiecej emotka  chyba sie wkurze, jeali sie okaze, ze trzeba to zglaszac ponownie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6769708 Napisano: 13.03.2021 18:04:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziekuje, przeczytalam niedokladnie. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

bezaczek7

#6769702 Napisano: 13.03.2021 17:18:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jacobs ma ograniczenie na osobe? Nie widze zapisu w reg. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6769644 Napisano: 12.03.2021 22:35:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smutno tak... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6769530 Napisano: 12.03.2021 13:30:05 w Giełda Kodów ; )
Szukam kodu do answear.com, albo jakis pieniezny, albo procentowy dzialajacy na przeceny, np 5%. Na maila dostalam 20% na nieprzecenione, moge odstapic komus. Wyświetl w wątku >>
0 0