Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bezaczek7
Postów 3347
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ze znalazłam obcisłą sukienkę na swoje xs oby tylko dotarła, a sprzedająca nie okazała się oszustką Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, naklejki stare są ważne jeszcze przez jakiś czas, nie wiem czy nie do stycznia nawet. ja znalazłam w savii "przerobionej" na tesco. czyli maleńki sklep. w tym większym u mnie (ale to i tak maleńkie) trzeba było pytać sprzedawczyń. tylko dlaczego nie wystawiają tych maskotek, a nawet trzymają pod kasą, bo widziałam? skoro tylu chętnych było, że musieli doprodukować, no to chyba mogliby to w jakimś widocznym miejscu umieścić czwarty dzień promocji były rzucone na regały z gumami przy kasach, teraz trzeba pytać. ale najważniejsze, że znalazłam i mam całą kolekcję dzięki za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd jesteś? Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze? ja to chyba nie współczuję
sami sobie to zrobili, niech teraz sprawdzają i do bazy dodają
zmiana tematu
czy u kogoś w tesco są lub chociaż były do kupienia angry birds czarny, biały lub świnki? u mnie jedna świnka-król, a reszty na oczy nie widziałam... Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bigos Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najpóźniej do 20.11. proszę z ofertami Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz knorr tesco z 30.10. (10zł)
+ ewentualna wysyłka poleconym 5zł jeśli któreś trzeba Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz knorr tesco (za min 10zł trzeba było kupić) nie wiem jak tam z rozwiązaniem, nie zgłosiłam się Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję, jutro ruszamy na łowy do sklepu Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w moim mieście jakiś rok temu była afera, były włamania do skrzynek na listy, okazało się, że jakieś żuliki połasiły się na rozliczenia clubcard. mojej mamie normalnie wyrwali drzwiczki od skrytki! w bloku! już mieszkałam pod innym adresem, ale jeszcze nie zmieniłam danych
rozwala mnie to, że idzie łatwo rozpoznać czy są jakieś bony gotówkowe w kopercie czy tylko zniżkowe. jak zniżkowe, to przychodzą kartki sklejone ze sobą, otwiera się wzdłuż perforacji. jak są bony gotówkowe, to jest koperta, a kartki włożone do środka. mogliby chociaż wszystkim słać tak samo, żeby nie szło rozróżnić... Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja się o tej awarii dowiedziałam dziś od przypadkowego, dosyć wygadanego klienta mam konto w pko odkąd zaistniała u mnie potrzeba posiadania konta, bo "mama ma i dziadek ma, to i ja tam będę mieć". w zasadzie tak to wyglądało, nie interesowałam się ofertami innych banków i do teraz nie wiem kto co oferuje. kilka dni temu skusiłam się na konto godne polecenia i zastanawiałam czy by jeszcze nie zostawić tego w pko, ale gdy zobaczyłam, że kolejny raz skapitalizowali mi odsetki 1 gr i zabrali jako podatek od odsetek tego grosza , a za ostatni przelew zabrali mi 70gr, a do tego za kod z karty kodów jednorazowych 20 gr a jest to dla mnie coś całkowicie nowego, nigdy wcześniej za kody nie brali nic a robię kilka przelewów miesięcznie, to czara się przelała. idę do wbk, poproszę o zamknięcie w moim imieniu i przelanie środków na nowe konto (jest taka możliwość, wyczytałam w papiórkach do kgp wszystko co poza pko jest dla mnie ogromną nowością ) i kończę swoją przygodę z pko. każdy jeden przelew będą mi zabierać kasę, prowadzenie konta kasa, dziękuję za taki interes, jak w innym mam darmo...
a jeszcze teraz odkąd przeprowadziłam się do męża to bankomat pko i bank mam na drugim końcu miasta...
tą opłatą za wykorzystanie kodu nieźle mnie zaskoczyli i wkurzyli, aż się boję robić następny przelew.
a jak tu ktoś pisał, jak jeszcze będą robić problemy z zamknięciem albo jeszcze będą chcieli opłaty za zamknięcie, to nie wiem co zrobię tej biednej kobitce, której przyjdzie ze mną rozmawiać... jak przy zakładaniu konta miałam pytań na pół godziny, że musiała się pytać 2 razy koleżanek, raz dzwonić na infolinię, a na dwa pytania jeszcze mi mailowo odpowiadała, biedna Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* biedronce
* tesco
jadę koło południa jutro, więc zamówienia najlepiej do północy dziś wtedy paragony będą po południu.
na późniejsze dni też mogę kupić, ale to w przyszłym tygodniu dopiero.
cena: produkty na paragonie+5 zł na paliwo+ 2 zł na grześka-za fatygę Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane