Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bezaczek7
Postów 3361
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rossnet a co więcej to nie wiem Wyświetl w wątku >>
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak nie doczytuje
a to była odpowiedź na post wyżej nade mną. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie 08.07. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem nic o rozwiązaniach łowicza ani łazienki-domestos. jak ktoś coś, to chętnie się dowiem może w poniedziałek poślą, nie pamiętam reg do kiedy mają informować. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śmiem podejrzewać, że w miarę na bieżąco teraz będą rezerwy przychodzić, bo mijają kolejne terminy z kolejnych dni na odesłanie paragonu. też mam rezerwę wczoraj, jeszcze nie sprawdzałam za który dzień, ale tak gdzieś w środku konkursu. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
również jestem na obu, a wygrana tylko w tesco. widocznie się im troszkę pomieszały listy Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ode mnie pierwsze zgłoszenie dopiero w nocy poszło jeśli wygram, nie omieszkam się pochwalić Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jednak bony rozsyłają. z reg kojarzę, że miały być karty przedpłacone. nie narzekam, ale chcę się tylko upewnić, że wszyscy tak mają dzięki Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeszukaj wszystkie listy od dnia, w którym były pierwsze wyniki po twoim zgłoszeniu. ja zaczęłam od początku i w trzecim dniu mnie wylosowali-po mailu byłam już na liście "bez ptaszka". chyba tylko tak się da sprawdzić. w mailu nie informują z którego dnia. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widziałam wpis o słuchawkach Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w momencie poprawnej weryfikacji pierwszego zwycięzcy, osoba rezerwowa powinna wrócić do puli losowanych. pytanie jak długo trwa takie przywracanie. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, bo ja w kafelku w żadnej loterii nie brałam udziału, ogółem w kaflu wygrałam raz w życiu 1 bon dawno temu, moich danych nie da się pomylić z innymi, a jestem na tej liście-w tesco wygrałam 1 bon. i czekam na niego. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3361
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i od dziś mamy brykę dla małego, zielono-czarną Wyświetl w wątku >>