Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bezaczek7
Postów 3362
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z paybackomanią ktoś coś wie? czy jeśli nie ma jeszcze punktów na koncie wyszczególnionych, to znaczy, że poszło przez kupon? (napisane na nim, że doliczenie punktów trwa, różnie, nawet do 6 tygodni, tylko nie wiem czy "normalne" zakupy też tak późno dolicza? nie zwracałam nigdy na to uwagi) Wyświetl w wątku >>
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
graal za 5zł
nałęczowianka za 4zł Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. skąd się wzięło słowo "zazdraszczam" i "wszytskich"? to drugie może być literówką, ok, ale chyba nie za każdym użyciem przez jedną osobę. chociaż w sumie mało co mnie już na tym świecie zdziwi czy coś się zmieniło w słowniku, bo mnie uczyli w szkole, że mówi się "zazdroszczę"? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* kaufland 200 sklepów z etapu do dziś (5zł)
* par+ kod ferrero rocher (15zł)
poszukuję paragon:
* luksus biedronka do 27.09. 21:00 (najchętniej za doładowanie 10zł ale proponujcie co tam chcecie) Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. kupię wygrany numer za 5-10zł
2. sprzedam paragon z 24.09. 15:28 za 30zł
(mam DWA wolne paragony, więc chcę 1 sprzedać i 1 numer kupić)
nieaktualne, dziękuję za ogrom pw, tych z ofertami i tych, że zwariowałam, że takie ceny podałam Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EOT Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że do dziś miałam termin na wysłanie pracy do promotora, zaznaczę, że całą pisałam całkowicie sama i ma też dziury, bo nie wiem gdzie szukać tekstu, z podpowiedzią jedynie do ankiet i spisu treści od poprzedniego promotora (co również mnie wkurza!!! poprzednia babka stwierdziła, że przeczyta jak jej całość przyniosę wydrukowaną a że nie wiem co gdzie szukać, to już martw się sama. zaniosłam jej z dziurami wydruk, to mi go oddała, że nie przeczyta a z tą mam kontakt mailowy tylko bo mam trochę daleko, a naukę skończyłam dawno), więc nie mam pojęcia czy połowa nie będzie do napisania od nowa, wysłałam w nocy, a wieczorem dostałam wiadomość, że pani wyjeżdża i w weekend poczyta i mi napisze. kiedyś mi tam coś napisze co poprawić. nic, że do końca miesiąca mam oddać wydrukowaną i każdy dzień jest na wagę złota... a przy moim roczniaku siedzę do 3-4 w nocy, bo przez dzień nic nie zrobię smutno mi, po prostu. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nowiutki wtorku, obdaruj mnie autem już dziś!
Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3362
Punkty karne 0
Konkursy dodane