Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bezaczek7
Postów 3365
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapis z reg Lewiatana. Kto mi wyjasni druga czesc? Musi byc 25zl z produktow promocyjnych z zalacznika, czy jak pierwotnie przypuszczalam, 25zl, w tym wystarczy 1 produkt sposrod zalacznikowych?
Edit aha, chyba ze tak, ze na paragonie moze byc alko, ale 25zl musi byc wydane na produkt z listy plus inne, a alko musi byc oprocz tego 25, np produkty za 25,50 plus piwo za 2, czyli paragon na 27,50? Chyba o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyjme kody lays lub mentos w zamian Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem za alertem. Czy teraz da sie sprawdzic kiedy "skonczy" sie punkt za konkurs? Bo w sumie nie wiem tego. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie widzę teraz na telefonie zdjęć przy konkursach ostatnio dodanych, wina internetu, prac konserwacyjnych czy jakiś chochlik? Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie ciekawi dlaczego tak skrupulatnie wydają te naklejki, czy te maskotki aż tak drogo ich wyszły przy produkcji? Czy na każdym zwoju naklejek jest ich tyle samo i kasjerki są rozliczane czy nie wydały za dużo? W Tesco czy innych czasem kasjerki jak rzucą, to i z 10 naklejek, choć przykładowo należały mi się 3 Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po kliknięciu łapki strona wraca do łapkowanego postu. Po kliknięciu ankiety mogłaby wracać mniej więcej w okolice, w której ankieta się znajdowała. Ale to też takie moje widzimisię.
Czat oczywiście, że dla zarejestrowanych, ale chodziło mi o to, czy będzie jedno okno, które będą widzieli wszyscy zalogowani aktualnie użytkownicy, czy to będzie coś na zasadzie facebooka-mogę czatować z jedną osobą, a może w jednym oknie czatu np z pięcioma, które sobie do tego czatu dodam. Jeśli dla wszystkich i się zrobi z tego miejsce plotkowe, a często tak bywa, to po prostu nie sposób będzie wrócić do poprzednich wiadomości, a na forum jednak takie rozlewne pisanie typu emotka enter, no bo wiesz enter itd nie jest możliwe/mile widziane i jednak forum jest bardziej przejrzyste, poza tym można na forum wyszukać coś po słowie, a na czacie tego nie będzie. Podsumowując jestem przeciwko opcji czatu na forum, pw w zupełności wystarczy, a wątek WC może równie dobrze spełniać rolę tego czatu. Wyświetl w wątku >>
bezaczek7
Postów 3365
Punkty karne 0
Konkursy dodane