Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6271990 Napisano: 19.10.2016 15:41:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
4.3 Zakup promocyjny – jednorazowy zakup dowolnych produktów za minimum 25,00 zł (słownie: dwadzieścia pięć złotych 00/100) brutto, w tym co najmniej jednego produktu promocyjnego z pkt. 4.4 regulaminu, z wyłączeniem: napojów alkoholowych, produktów tytoniowych oraz leków. Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym oryginałem dowodu zakupu.W przypadku dowodów zakupów, na których widnieją zakupy produktów wyłączonych z loterii, podstawą do wzięcia udziału w loterii będzie kwota dowodu zakupu, pomniejszona o wartość zakupu produktów wyłączonych.
Zapis z reg Lewiatana. Kto mi wyjasni druga czesc? Musi byc 25zl z produktow promocyjnych z zalacznika, czy jak pierwotnie przypuszczalam, 25zl, w tym wystarczy 1 produkt sposrod zalacznikowych?
Edit aha, chyba ze tak, ze na paragonie moze byc alko, ale 25zl musi byc wydane na produkt z listy plus inne, a alko musi byc oprocz tego 25, np produkty za 25,50 plus piwo za 2, czyli paragon na 27,50? Chyba o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271791 Napisano: 19.10.2016 11:39:27 w Zakupy na konkursy - usługi
Kolo pietnastej bede w Naturze, moge byc w Abc. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271123 Napisano: 18.10.2016 01:57:40 w Giełda Kodów ; )
Mam kod kinder za 2 punkty, mam 10 pkt wawel oraz dwa paragony na wawel wagowy po ok 30 dag (nie wiem jak to sie tam liczy, waga czy cena czy jak)
Przyjme kody lays lub mentos w zamian Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271120 Napisano: 18.10.2016 00:51:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zgłaszam się po jutrzejszy sympatyczny telefonik, moze być też sms. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6269276 Napisano: 13.10.2016 23:56:59 w Zakupy na konkursy - usługi
Do 9 rano zbieram zamówienia na wszystkie sklepy ze stopki, zwłaszcza ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6268810 Napisano: 13.10.2016 11:25:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nagroda z Astry za zakup Mixels, gls Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6268686 Napisano: 13.10.2016 01:29:26 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
benasia napisał(a):

gdzie sa kupujecie Zott Primo i po ile?

Ja znalazlam w Sparze. 15 szt. W drugim nie bylo wcale. Ani Zabka, Biedronka, male Tesco, no po prostu nie ma. Zapytam w sklepie nieopodal czy mi zamowia. Oby sie zgodzili, no bo nie wiem, nie mam blisko hipermarketow ani nie planuje wyjazdu specjalnie po jogurty. Edit byly po 1,49, przy czym kilka kubeczkow z data do 12 i 13, kupowalam 11 wiec tez szalu nie ma. Naklejka na jogurcie sugerowala 1,69. Oczywiscie nazwa Natur. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6268419 Napisano: 12.10.2016 16:31:28 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy teraz da sie sprawdzic kiedy "skonczy" sie punkt za konkurs? Bo w sumie nie wiem tego.

W swoim profilu masz:
Nadesłanych konkursów 6
Jak klikniesz na to "6" to widzisz ile z nich jest dodane w ciągu ostatnich 60 dni.

A widzisz. Na to nie wpadlam. Dziekuje. Tylko mogly byc dodane np 55 dni temu a tego nie widac, jedynie po wejsciu w dany konkurs i tam mozna liczyc dni. Czy tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6268409 Napisano: 12.10.2016 16:11:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Chodzilo mi o konkursy widoczne na glownej stronie tuz pod polecanymi.
Jestem za alertem. Czy teraz da sie sprawdzic kiedy "skonczy" sie punkt za konkurs? Bo w sumie nie wiem tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6268022 Napisano: 12.10.2016 01:37:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czy w podglądzie konkursów ostatnio dodanych można zrobić tak, by wyświetlała się data zakończenia konkursu, a nie jego dodania (w końcu ostatnio dodane to logiczne, że dziś dodane)? Mobilnie na telefonie jest paseczek zielony z ilością dni pozostałych do zakończenia, ale wolałabym zobaczyć datę zakończenia, a nie dzisiejszą datę i ewentualnie godzinę, która mnie nie interesuje. Albo może by w ogóle zrezygnować z tego, a dać tam tagi, albo wcale nic nie dawać, zawsze to skróciłoby ramkę i czas poświęcony na przewijanie strony w dół?
Nie widzę teraz na telefonie zdjęć przy konkursach ostatnio dodanych, wina internetu, prac konserwacyjnych czy jakiś chochlik? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

bezaczek7

#6267114 Napisano: 10.10.2016 18:35:56 w Wkurza mnie...
Sześć kodów zniżkowych na vervę, strzelałam sześć razy, gdzie ten milion zwrotów punktów, ja się pytam?!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6266575 Napisano: 09.10.2016 21:59:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio zrobiłam błąd i w niedzielę profilaktycznie się nie wpisałam, a więc zaległości nadrabiam, niechaj poniedziałek sypnie nagród deszczem, a doleje we wtorek jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6265494 Napisano: 07.10.2016 03:58:26 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę kupić Orlen za 11zł, coś w małym tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6264481 Napisano: 05.10.2016 11:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktos ma jakies informacje na temat promocji cenowych na Calgon? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6264095 Napisano: 04.10.2016 16:42:50 w Intermarche
Powiem wam, ze ta wiadomosc od Wedla byla tak mila, ze sie az usmiechnelam. Nie dlatego, ze ostatnio promocyjne mi nie ida i nareszcie cos sie udalo. Dlatego, ze na poczatku bylo dzien dobry, grtulacje, milo jest nam poinformowac, a na koncu czekamy na wiadomosc od ciebie. To takie, no, mile. Nie takie "suche" gratulujemy, wygrales. Niby zwykle dzien dobry, a zaraz jakos inaczej. Zaraz bon bardziej cieszy emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6264083 Napisano: 04.10.2016 16:23:05 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktoś wie, o co chodzi z tymi kartami "Moja Biedeonka" ? Dostałam ją przy kasie w sobotę, ale nijak nie mogę jej zarejestrować... Dzwoniłam też na infolinię, ale tam automat tylko klepie, że błędny PIN... Dzisiaj byłam ponownie w biedrze i wzięłam nową kartę prosząc Panią o zeskanowanie... I sytuacja taka sama: "logowanie nie powiodło się, spróbuj pponownie za chwilę"... A ja przecież nie chcę się logować tylko zarejestrować...  emotka

U mnie byl ten sam problem, bo dostalam karte do reki bez zeskanowania na kasie. Kupilam salate, wtedy pani zeskanowala i dopiero moglam zarejestrowac. Na pewno pani zeskanowala podczas zakupow a przed wyjsciem paragonu? Bo u mnie to pomoglo.

Byłam dziś w biedrze... Pani zeskanowała kartę podczas zakupów... I co ? I dooopa... Wciąż nie mogę jej zarejestrować...  emotka

no to nie wiem co jest grane. Wez inna przy nastepnych zakupach albo zamow z Chin maskotke za 20-25 zl i mozesz nawet wziac wtedy czosnek niedostepny w biedro a uwazam fajny emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6263775 Napisano: 04.10.2016 09:40:58 w Biedronka
monia24 napisał(a):

Z tego co wiem to kasjerka w biedronce z tymi naklejkami ma tak, że jak siada na kasę to wpisuje numer pierwszej, jak schodzi to ostatniej naklejki. Kiedy klient kończy zakupy musi wbić czy bierze naklejki czy nie, jeśli bierze wbija TAK i wyskakuje jej ile ma wydać. Musi się jej stan zgadzać. 

O faktycznie, sa numery na naklejkach emotka o wybieraniu tak czy nie przy naklejkach akurat pierwsze slysze. Kasjerka to wybiera czy klient na wyswietlaczu? Ciekawe czy wbijaja tak nawet gdy klient nie chce i zabieraja sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6263693 Napisano: 04.10.2016 00:24:43 w Biedronka
shell napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ale jest plus, jeśli się ma kuponik na naklejkę więcej przy kolejnych zakupach, to możesz kupić byle co, nie musi być 40zł, i tak się dostanie jedną naklejkę, ja kupowałam zgrzewkę wody  emotka

Skąd wziąć te dodatkowe kupony? emotka

Swego czasu drukowały się z kasy jakoś chyba po wydruku ile się naklejek należy, ale od czego to zależy, to nie wiem. Widziałam na półce przy niektórych produktach karteczkę o dodatkowych punktach za zakup tego produktu, ale nie zwróciłam uwagi czy akurat go kupiłam i wtedy dostałam ten wydruk, czy to była jakaś promocja weekendowa, nie pamiętam już z kiedy mam karteczki, miałam ich ok 5. Oczywiście 1 naklejka po okazaniu karty, bez karty się nie dostanie, chociaż kuponik się posiada  emotka
A mnie ciekawi dlaczego tak skrupulatnie wydają te naklejki, czy te maskotki aż tak drogo ich wyszły przy produkcji? Czy na każdym zwoju naklejek jest ich tyle samo i kasjerki są rozliczane czy nie wydały za dużo? W Tesco czy innych czasem kasjerki jak rzucą, to i z 10 naklejek, choć przykładowo należały mi się 3 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6263691 Napisano: 04.10.2016 00:21:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Aha, czyli chodzi o to, żeby zdjęcia aktualnie widoczne były większe, a nie że się powiększą, przykładowo w nowym oknie, po kliknięciu? A to szkoda emotka  Takie powiększenie po kliknięciu mi by odpowiadało i to miałam na myśli. Trudno emotka
Po kliknięciu łapki strona wraca do łapkowanego postu. Po kliknięciu ankiety mogłaby wracać mniej więcej w okolice, w której ankieta się znajdowała. Ale to też takie moje widzimisię.
Czat oczywiście, że dla zarejestrowanych, ale chodziło mi o to, czy będzie jedno okno, które będą widzieli wszyscy zalogowani aktualnie użytkownicy, czy to będzie coś na zasadzie facebooka-mogę czatować z jedną osobą, a może w jednym oknie czatu np z pięcioma, które sobie do tego czatu dodam. Jeśli dla wszystkich i się zrobi z tego miejsce plotkowe, a często tak bywa, to po prostu nie sposób będzie wrócić do poprzednich wiadomości, a na forum jednak takie rozlewne pisanie typu emotka enter, no bo wiesz enter itd nie jest możliwe/mile widziane i jednak forum jest bardziej przejrzyste, poza tym można na forum wyszukać coś po słowie, a na czacie tego nie będzie. Podsumowując jestem przeciwko opcji czatu na forum, pw w zupełności wystarczy, a wątek WC może równie dobrze spełniać rolę tego czatu. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6263688 Napisano: 04.10.2016 00:11:48 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

czy na konkurs almette paragon musi być z danego etapu ?nie mogę otworzyć w tel regulaminu emotka a nie wiem czy się nadaje czy wyrzucić emotka

Był już temat i jeśli dobrze pamiętam stanęło na tym, że nie ma zapisu o konieczności posiadania paragonu z danego etapu. Jeśli coś przeoczyłam w rozmowie na forum, to mnie poprawcie. Też mam 3 paragony w domu i nadal czekają na lepsze czasy emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0