Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6288520 Napisano: 22.11.2016 16:46:38 w SZUKAM....
Czy u kogos te konkursowe acuvue kosztuja mniej niz 89zl czy ceny sa ujednolicone w kraju? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6288508 Napisano: 22.11.2016 16:23:10 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Coś Ty, stara kilkuletnia pracownica emotka

To teraz mozesz napisac, ze wkurza cie niedoinformowanie pracownikow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6288071 Napisano: 22.11.2016 00:08:03 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Chyba coś w tym jest emotka U mnie w Żabce kobieta taka zakręcona, albo niekumata. Kupiłam towar i mówię,że będę płaciła bonem, a ona do mnie,że bonów nie przyjmuje.Pytam ją,dlaczego, przecież to bon z Żabki? Wyjęłam bon i położyłam na ladę. Pani zdziwiona, że Żabka ma jakieś bony,ale wzięła z miną, jakby chciała kogoś zabić emotka 5x wprowadzała kod na kasę i nie chciało jej przyjąć,w końcu wprowadziła,a na koniec zapytała,czy mogę zostawić jej ten paragon,żeby wiedziała jaki towar brałam na bon emotka W tym momencie ją wyśmiałam,bo nie dość,że stałam przy kasie pół h,to jeszcze chciała zabrać mi paragon,który potrzebowałam na konkurs!! Mówię do niej -nie, potrzebuję paragon! Wiecie co zrobiła? przepisała na zwykłej kartce cały paragon. Byłam w szoku emotka

U mnie kobitka bardziej rozgarnięta, co prawda z bonami nie przyszłam do niej, ale haps! paragon na kupkę sobie odłożyła obok kasy, już tam kilkanaście było. A twoja podejrzewam musiała być nowo przyjęta, w "moim" sklepie pewnej mikro sieci w mojej miejscowości zrobili bony na takich tekturkowych cenówkach, które po sklepie są wszędzie porozkładane, z kwotą bonu i jakąś mizerną pieczątką z tyłu. Gdyby nie to, że koło mnie była stara pracownica, to bym chyba wyśmiała coś takiego. Każdy mógł wziąć cenówkę ze sklepu albo kupić, na pęczki takich w papierniczych, jakąś pieczątkę przybić i pójść do sklepu zrealizować. Nieraz kasjerki potem muszą z własnej kieszeni za to płacić. Zresztą, jak powszechnie na forum wiadomo, nieraz kasjerka mając plakat konkursowy powieszony nad głową, jest zdziwiona, że jest konkurs w jej sklepie emotka

cudaczek121 nie wiem, czy ktoś ci odpisał wcześniej, ale tak, były wtedy promocje na Nescafe, 4 szt za 3zł czy jakoś tak, o ile się brało 3w1, bo na 2w1 nie było promocji i na smakowe też nie. Ja mam piękny paragon za prawie 5zł, bo pijam bez cukru, a i tak ta śmietanka z tego słodka jakaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6287524 Napisano: 21.11.2016 01:42:33 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon sprzed kilku dni Biedronka Curver za pojemnik do miksowania kosztujący 14,99. Zaproponuj swoją cenę emotka
Mogę kupić Acuvue za koszt produktu, do dwóch dni postaram się dowiedzieć jaki to dokładnie koszt, czy byłby ktoś chętny? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6287240 Napisano: 19.11.2016 23:07:15 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Znów mam białe wiadomości, czerwona trójka stoi niczym w gardle ości emotka

a u  mnie już w porządku 

Nie było mnie chwilę i nie wiem kiedy się naprawiło, ale już jest dobrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6287188 Napisano: 19.11.2016 20:29:14 w Wkurza mnie...
Znów mam białe wiadomości, czerwona trójka stoi niczym w gardle ościemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6286870 Napisano: 18.11.2016 21:45:48 w Wygraj mi / Wygram za...
Poproszę o laysową podpowiedź, tylko co mogę dać w zamian? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6286843 Napisano: 18.11.2016 20:47:39 w Konkursowiczki w ciąży
Mój dwulatek ma etap fascynacji ciastoliną, prawie codziennie coś lepimy, wykrawamy, odbijamy, a wszystko zaczęło się od konkursu Tesco, kiedy to kupiłam ciastolinę  emotka  Moje niespełnione marzenie dzieciństwa-teraz sobie odbijam bawiąc się z dzieckiem. Uwielbia sortery, łatwe puzzle typu warzywo złożone z dwóch kawałków, książeczki puzzlowe (ja muszę układać emotka  ) i takie puzzle z uchwytami na drewnianej tablicy. Trochę się pobawi takimi kulkami do przesuwania po różnie pokrzywionych drutach. Najbardziej lubi wszystko, co można naciskać, przesuwać, przeciskać i nawet nic się potem nie musi dziać, np myszka i klawiatura komputera, telefony zabawkowe i nasze smartfony, puzzle piankowe-wyciska kształty. Wszystko co gra i miga też lubi. Bratanek męża ma takie autko żółte, które mówi litery, cyfry, jeździ samo chyba, ale firmy nie pamiętam. Lubi układać wieże z klocków, pudełek, albo z garnków w kuchni. Polecam zainwestować w coś "większego", może złożyć się z kimś, autek pewnie dostanie sporo od różnych osób  emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6286320 Napisano: 17.11.2016 23:34:27 w SZUKAM....
Czy jest na forum osoba, która jeszcze nie dostała krowy z mlekiem z płatków? Brakuje mi jednej, będę pisać do nich zaraz, ale może jeszcze nie ogarnęli wysyłki z ostatnich dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6285570 Napisano: 16.11.2016 23:24:30 w Giełda Kodów ; )
Mam 3 paragony na łącznie 0,7 kg cukierków Wawel, wymienię na jakiś kod czy coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6285516 Napisano: 16.11.2016 21:46:09 w Zakupy na konkursy - usługi
W piątek po 16 będę w ITM i Kaufie, jeśli będzie coś nowego, to mogę kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6285480 Napisano: 16.11.2016 21:01:41 w Paragony na trwające konkursy
Chce ktoś paragon na kończący się dziś superfish? Zapomniałam, mam dwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6283354 Napisano: 12.11.2016 00:04:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po dwudziestej ustrzeliłam 500zł z Prince Polo  emotka  szok i niedowierzanie! Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6280977 Napisano: 07.11.2016 19:59:08 w SZUKAM....
Mam wygrane dwa kody po 100zł do sklepdlakibica. Nie odpisali mi na maila do dziś, może wy podpowiecie. Do kiedy ważne są te bony? Czy mogę w jednym zamówieniu użyć dwóch bonów? Czy obejmują one koszty dostawy?

Czy wszyscy, którzy twierdzili, że są na liście Auchan, a nie dostali maila, już te maile otrzymali? Wiem, że osób o takich inicjałach jest sporo, ale jakaś tam jeszcze nadzieja pozostała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6280194 Napisano: 06.11.2016 02:08:41 w WC - rozmowy o wszystkim
noemi napisał(a):

Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, poczytałam o nich emotka
Carcassonne mi się bardzo spodobało  emotka  Jeszcze mam swój drugi typ, ale przynajmniej zawęziłam poszukiwania  emotka

My mamy podstawowa wersje Carcassonne i to jest fajne na odmozdzenie sie. Nie trzeba duzo myslec, kazda rozgrywka inna. Z dodatkami tworzy juz fajny zestaw i duzo wiecej sytuacji do zbierania punktow. Mamy tez Wsiasc do pociagu wyd Days of wonder, z poczatku lubilam, ale po zagraniu w Osadnikow stwierdzilam, ze za duzo obmyslania tras, a z geografii mialam 2 lub 3, wiec w ogole znalezienie miast na mapie z poczatku to bylo wyzwanie pomimo zaznaczenia ich na kartach, a jak jeszcze mialam plansze do gory nogami... emotka  Mamy jeszcze Smallworld i tez jest ciekawa, z poczatku te zetony przerazaja, duzo elementow, ale potem juz gra sie przyjemnie.
A ja wlasnie obejrzalam ta kreskowke Sausage party czy jaki tam tytul jest, maz wlaczyl, i nie wiem co ze soba poczac. Chyba ide spac, choc przeczuwam koszmary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279962 Napisano: 05.11.2016 02:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria bezgotówkowa: czyli żadnego potwierdzenia płatności z apteki nie mogę zgłosić? A jak to jest z kaszkami nestle czy bobovita tymi w proszku? Jest to specjalne przeznaczenie żywieniowe, czy tu chodzi tylko o mleka "jedynki"? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279588 Napisano: 04.11.2016 11:35:04 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

Ale jesteś pewna, że zwrócił do nadawcy? Przecież jak kurier kogoś nie zastanie, to po skontaktowaniu się jeszcze raz powinien przyjechać, a nawet jeśli to podjechanie do mamy sobie policzył jako druga próbę doręczenia, to i tak powinna przesyłka jeszcze przez jakiś czas być w ich magazynie / punkcie odbioru żebyś sobie mogła sama odebrać.

Pytałam mailem w firmie kurierskiej. Doręczenie nieudane było w piątek, a drugiego już odebrała agencja  emotka  Dostałam numer paczki, to wiem. Zaznaczył kurier odmowa przyjęcia i po ptokach. To były te wolne dni teraz i myślałam, że może będzie się kontaktował w poniedziałek, skoro nie to może w środę, zresztą miałam wyjazdy na pogotowie przez to wolne w rodzinie, i dopiero wczoraj maila napisałam. Odmowa przyjęcia, to nie będzie leżała przecież gdzieś na magazynie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279461 Napisano: 04.11.2016 02:04:12 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

jak wygrałam jakieś urządzenie do kuchni, za 80 zł, to też chcieli pesel. Zbuntowałam się i nie podałam - nagroda dotarła.
Tak samo w ub roku, czy 2 lata temu, w loterii Faktu, wygrałam 100 zł i też chcieli te dane. Kolejny bunt - nagroda jest u mnie emotka
Później poszukam info i wkleję

Ja się raz zbuntowałam i nagrody nie dostałam emotka  także nie zawsze jest tak różowo. Kompletnie już nie pamiętam co to było, ale na pewno poniżej 100zł i było to raczej w zeszłym roku.

Oj, teraz to się wkurzyłam. Bardziej sama na siebie, ale i na kuriera, mógł wykazać odrobinę dobrej woli, tak myślę. Przepadł mi bon do Kaufa, bo podałam adres mamy, ale numer był mój. Był u mamy, ale nie było jej w domu, podałam kurierowi nr do mamy, umówili się, że podjedzie do niej do pracy, był, ale mama akurat rozmawiała przez telefon i nie wiedziała, że już ma wyjść do recepcji, no i zwrócił paczkę do nadawcy emotka  Nawet nie wiem, czy koszulka też była, czy nieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279021 Napisano: 03.11.2016 11:42:35 w SZUKAM....
Szukam informacji na temat różnych agencji. Czy jeśli podam numer zwycięski, a obok dopisek, że dla kuriera proszę o podanie innego numeru, to potem są jakieś problemy z ponownym wygraniem? Czy któraś agencja tego wybitnie nie lubi? Czy mogę w miarę spokojnie tak robić, jeśli wygram na inny numer niż numer osoby, która mieszka pod podanym adresem? Mam problem z odebraniem jednej nagrody, wyszło nieporozumienie z kurierem, pisałam maila do firmy kurierskiej i czekam na ich odpowiedź czy paczka odesłana do nadawcy czy gdzieś czeka. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6278122 Napisano: 02.11.2016 01:11:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Lactacyd z SPH, sprzeda ktoś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0