Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6458691 Napisano: 01.02.2018 18:36:41 w Smolar
Czy ktoś podpowie w jakich sklepach szukać zdrapek na loterię Tymbark? Czy to jakieś sieci, czy jakaś część Polski, cokolwiek? Gdzie wy znaleźliście? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6458548 Napisano: 01.02.2018 13:04:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Witaj, luty, daj mi, proszę, na nowe buty emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6457844 Napisano: 30.01.2018 19:17:10 w Paragony na trwające konkursy
 "Mieszko Me&You" Posiadam 1 paragon, sprzedam lub wymienie
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6456633 Napisano: 26.01.2018 13:57:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj, losie, dejze ty mi nagrodę, plosię. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6456524 Napisano: 26.01.2018 11:13:44 w Smolar
anialistopad napisał(a):

Zwrot jest do 28i lutego chyba tak? A konkurs do 31 stycznia to i tak dadza radę

Gorzej, jesli sie trafi rezerwa Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6455142 Napisano: 22.01.2018 12:29:15 w Paragony na trwające konkursy

Https://www.e-kon...ou.html#.WmNiMIqtbJv posiadam paragon na ten konkurs-mieszko. Sprzedam lub wymienie, chetnie na wawel mila.
Tak czy siak szukam mila wawel-kupie nieco taniej lub wymienie na cos.

Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6455035 Napisano: 22.01.2018 01:34:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pierwszy raz wysylalam wiadomosc do belvity przez messenger lite i nie bylo tam opcji wez udzial w konkursie, czy to znaczy, ze moja odpowiedz bedzie brana pod uwage dopiero teraz, w ostatnim etapie? Tutaj doczytalam, ze jakis przycisk jest, podlalam przed polnoca normalnie, a teraz dopiero z botem sie dogadalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6455032 Napisano: 22.01.2018 00:28:43 w Wkurza mnie...
kammaro napisał(a):

@petunija1
doskonale Cię rozumiem! Też mnie ocena z zachowania w podstawówce wkurzała.Jeden z wielu przykładów: Córka została laureatką konkursu, przysługuje jej za to np.+30 pkt. Idzie do wychowaczyni i prosi o wpisanie pkt. Słyszy, że musi iść do polonistki, bo ona wysłała ją na konkurs. C. idzie i prosi. Słyszy "to musi wychowawca wpisać". Wraca do wychowawczyni i słyszy "później". Po 3 przypomnieniach córka odpuszcza, bo ileż można się prosić?! I tak w większości przypadków. Zakończenie roku, na świadectwie zachowanie "dobre", a mnie szlag trafia widząc wywieszone na tablicach zdjęcia córki z dyplomami, nagrodami, którymi szkoła dumnie się szczyci, że ich uczniowie odnoszą sukcesy. Tak było w podstawówce. W gimnazjum córka sama stwierdziła, że ma to w d. i nie będzie się męczyć. I co? Nauczyciele uważają, że ją za wzorową uczennicę i co chwila pojawiają się pkt za: "aktywnie działa w samorządzie klasowym", " pomagała przy organizacji imprezy szkolnej", "brała udział w konkursie", itp. Zachowanie: "wzorowe". Wszystko zależy od chęci nauczycieli. Dla mnie system punktacji zachowania to wielka bzdura! 

Pamietam, jak w ktorejs klasie chyba gimnazjum, albo liceum, pojawil sie nowy sposob punktowania, tzn za 5 godzin nieusprawiedliwionej nieobecnosci byl stopien w dol. Albo 5 spoznien? Chyba tak. I tak ja, zawsze "wzorowa", ale wiecznie sie spozniajaca i po prostu czasem odpuszczajaca pierwsze godziny, gdy mocniej zaspalam, stalam sie jedynie "dobra". Ale jakos ci, co wiecznie wagarowali, mieli uwag od groma, to nagannym zachowaniem zaszczycani na koniec roku nie byli, bo by musieli przepasc. Nie wkurza mnie to, tak tylko sobie wspominam emotka  natomiast wkurza mnie nadal moje niezorganizowanie, lapanie wielu wron za ogon, ciagle mnie cos rozprasza, ciagle nadal sie spozniam, to juz chyba nieuleczalne. Wyświetl w wątku >>
1 serberta 0

bezaczek7

#6455007 Napisano: 21.01.2018 21:13:20 w Paragony na trwające konkursy

Https://www.e-kon...ou.html#.WmNiMIqtbJv posiadam paragon na ten konkurs-mieszko. Sprzedam lub wymienie, chetnie na wawel mila.
Tak czy siak szukam mila wawel-kupie nieco taniej lub wymienie na cos.

Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6454790 Napisano: 20.01.2018 16:45:00 w Paragony na trwające konkursy
https://www.e-kon...ou.html#.WmNiMIqtbJv posiadam paragon na ten konkurs. Sprzedam lub wymienie, chetnie na wawel mila. Tak czy siak szukam mila wawel-kupie taniej lub wymienie na cos. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6454284 Napisano: 19.01.2018 10:50:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

jakaś paczka z PZU konkurs emotka a w niej sporo rózności
zatyczki na kontakty, na rogi stołu, maskotka, naklejki, książeczka z bajkami, magnesy na lodówkę, osłonka samochodowa

U mnie w domu od wtorku. To z tego konkursu https://www.e-kon...ub.html#.WmG-uqjibIU i masz bogatszą wersję, u mnie bez maskotki, 1 magnes, za to kilka naklejek (niby na ścianę), plasterki, miarka wzrostu, naklejka na auto i teczuszka maluszka na dokumenty. Może mają różne zawartości, albo nie wymieniłaś wszystkiego? emotka  Ważne, że wysłali za sam udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6454270 Napisano: 19.01.2018 10:34:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzieńdoberek wszystkim tu zebranym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6453775 Napisano: 18.01.2018 00:47:04 w Wkurza mnie...
Paragon kosztowal 35zl. Nienawidze takich sytuacji... Znow sie obudzilam 15 min za pozno. Znow zasnelam z dzieckiem. Tak, mialam budzik na wpoldo, nawet nie wiem czy dzwonil. Jeszcze chinczyk zrobil mnie w bambuko, dostalam jakies badziewie na glowe czy szyje zamiast pieknej bluzy (jednej z dwoch, na ktore czekam), lub 50 szt magicznych gabek. Musze teraz szukac po numerach czy nazwiskach ktory taki dowcipny. Po kiego grzyba wystawiaja tanio towar, skoro go potem nie wysylaja? A dziecko i ja po dzisiejszym dniu zyjemy po 5 lat krocej, ile ono sie dzis naryczalo, ten bunt trzylatka jest niemozliwy, a zaraz bedzie czterolatka, potem pieciolatka... Internet wiecznie rozlacza, nie daje rady przebic sie przez jedna sciane, mam nawrot pewnej przypadlosci, zas mnie gardlo boli, no po prostu chce w cieple miejsce na wakacje, chwilowo sama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6453727 Napisano: 17.01.2018 21:40:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Witam sie z szanowna publicznoscia. Poprosze jutro mily sms. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6453138 Napisano: 16.01.2018 17:12:38 w Paragony na trwające konkursy
bezaczek7 napisał(a):

Oferta wazna dzis do 21:00
Sprzedam wawel itm za 15zl i red bull circle k za 10zl, oba razem za 20. Tylko przelew.

Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6453133 Napisano: 16.01.2018 17:05:09 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Kurier.... zamówiłem w niedziele kuriera po paczki na poniedziałek... dzis już wtorek a nie było go dalej... gościu z Olx wydzwania że czemu nie wysyłam i chyba zrezygnuje z zakupu... No kurde. Nie moja wina że nie przyjechał.nigdy nie było problemu zawsze na drugi dzień był, a teraz takie jaja 

Mi tak robi Geis. Może raz czy dwa był faktycznie na drugi dzień od zamówienia, zawsze na trzeci. Ale uprzedzam klientów, że kurier zwykle odbiera na trzeci dzień i zwykle się zgadzają, a jeśli nie, to biorę innego, choć i tu loteria bywa. Zawsze to jednak oszczędność na tuszu w drukarce emotka  (kto to widział drukować raporty odbioru, kiedyś tego nie było i jakoś działało, a kurier ostatnio i tak nie wziął swojej wersji, choć jedną dla mnie podpisał...)
Kiedyś mi pomógł telefon bezpośrednio do firmy kurierskiej, ale tam już było trzydniowe opóźnienie, może spróbuj zadzwonić? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6453123 Napisano: 16.01.2018 16:53:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kuferek itm z wczoraj, mieszanki mam w domu około półtora kilograma, nazbierało się emotka  Nie powiem nic domownikom, chcę zobaczyć ich minę emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6452912 Napisano: 16.01.2018 11:46:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Gls puzzle transformers z c4 ostatni etap Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6452874 Napisano: 16.01.2018 10:49:36 w Paragony na trwające konkursy
Oferta wazna dzis do 21:00
Sprzedam wawel itm za 15zl i red bull circle k za 10zl, oba razem za 20. Tylko przelew. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6452517 Napisano: 15.01.2018 09:53:53 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Powiedzcie mi proszę:
W nowej loterii gdy na paragonie mam alkohol, jako kwotę paragonu wpisuję.... tą faktyczną czy pomniejszoną o % ??

Gdzieś mi mignęło zdjęcie przykładowego paragonu, oznaczona była kwota po SUMA, czyli nic nie pomniejszane, ale niech ktoś potwierdzi.

pomniejszasz o produkty wykluczone

Tylko spojrz na ostatnia strone regulaminu, wizualizacja paragonu, pomniejszasz o kwote zakupu alko itp i w ten sposob sie dowiadujesz czy paragon moze wziac udzial, ale jako kwota paragonu jest zaznaczona ogolna, suma po prostu. Gdybym odjela od tego zakupy zakazane, to suma by sie nie zgadzala i na chlopski rozum to moglby byc inny paragon. No ja tak mysle. Wyświetl w wątku >>