Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6482256 Napisano: 16.04.2018 17:28:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze rozumiem w loterii mastercard, ze jesli zrobilam od dziewiatego przykladowo 5 transakcji, ale o konkursie dowiedzialam sie dzis, to moge poslac juz to jedno zgloszenie z piecioma transakcjami dzis i udowodnic to ma podstawie wyciagow, a potem juz zbierac potwierdzenia platnosci lub tez nadal na podstawie wyciagu udowadniac transakcje? Tam chyba nie trzeba tak jak w bliku najpierw sie rejestrowac i dopiero od tego czasu licza sie transakcje? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6481646 Napisano: 13.04.2018 11:32:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

bezaczek7

#6481643 Napisano: 13.04.2018 11:30:32 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się z mojego odkrycia, którego dokonałam jakieś 2 lata temu za sprawą facebooka (dziękuję fejsbuczku) i jednej z grup na nim założonej (dziękuję założycielowi i członkom dodającym posty), a mianowicie z... magicznych gąbek (dziękuję wynalazcy, "nobla" mu czy inną nagrodę). Zapas się skończył w okolicach rozpoczęcia generalnego remontu (dziękuję mężowi za remont) i zbierałam się do zamówienia dobre 2 miesiące albo dłużej (dziękuję mojemu niezdecydowaniu i roztrzepaniu), ale wreszcie się udało i po miesiącu z dużym hakiem (dziękuję sprzedawcy, że wysłał i nie okazał się kolejnym "chińskim oszustem", listonoszowi za wciśnięcie w furtkę, jak również wiatrowi, że nie wywiał owej paczki) dotarła do mnie jakże lekka i dająca lekkość w sprzątaniu przesyłka. Akurat na prawie koniec burzenia ścian itp, aczkolwiek jeszcze drzwi wejściowe, schody na piętro, drzwi do piwnicy... Jestem jednak dobrej myśli, bo mam w domu te gąbki! Dziękuję za uwagę. Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6481525 Napisano: 12.04.2018 19:50:11 w Paragony na trwające konkursy
Mam 2x kubus mus zabka, wymienie na cokolwiek Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6480295 Napisano: 08.04.2018 23:52:08 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam: 2x mus Żabka, 1x duracell Biedronka (mogę mieć więcej), moge zrobic zakupy w niektorych sklepach ze stopki
Przyjmę jakieś paragony z c4 albo innych sklepów, których nie mam w stopce, albo sprzedam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6480171 Napisano: 08.04.2018 02:35:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze rozumiem zasady loterii blikomania? Rejestruje sie, w danym tygodniu robie 1 przelew blikiem. Jestem wylosowana do nagrody, bank potwierdza, ze zrobilam przelew blikiem, mam nagrode. W nastepnym tygodniu nie zrobilam nic, jestem znow losowana, no bo jestem zarejestrowana w loterii do konca jej trwania, bank potwierdza, ze nie robilam nic blikiem, nagroda przepada, na rzecz organizatora, ale to inny temat, jak rowniez innym jest czy moge 2 nagrody, tego sie jeszcze nie doczytalam. Czy wystarczy, ze w danym tygodniu zrobie 1 blik i juz, czy jakos na ilosc tez jest wazne? Rejestruje 1 aplikacje, bo mam 1 konto w 1 banku, wiec mam jakby tylko jeden los. Gdybym miala kilka kont, mialabym kilka losow. Czy to tak jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6480105 Napisano: 07.04.2018 17:03:04 w Wkurza mnie...
Wkurzaja mnie kasy ucinajace paragony lub nadruki na paragonach. Zglosilam kod hochland, poszlam poszukac paragonu, a tam ucieta do polowy data i nr, no nie moglo uciac pierwszej czy drugiej pozycji na paragonie, tak jak zwykle? emotka  przepadl mi los do pieniedzy, ani naklejki przekleic na inne opakowanie, bo probowalam emotka  ech Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6479774 Napisano: 05.04.2018 23:57:55 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam: 2x mus Żabka, 1x duracell Biedronka (mogę mieć więcej), Vobro+Vitalio sprzed 2 dni
Przyjmę jakieś paragony z c4 albo innych sklepów, których nie mam w stopce, albo sprzedam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6479287 Napisano: 04.04.2018 11:10:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Biedronka mnie zasmucila, dzien dobry, nowy dniu, jestem tuuuuu! Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6479010 Napisano: 03.04.2018 14:12:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hochland 20zl, witaj, kwietniu emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6478909 Napisano: 03.04.2018 08:55:41 w Dziś cieszę się z.....
Z tego, ze dziecko po 4 dniach nieobecnosci w przedszkolu, jakby nigdy nic, weszlo sobie na sale do dzieci, nie bylo placzu, nie mowilo, ze sie wstydzi, nie wtulalo sie kurczowo, po prostu weszlo. Powoli, ale nie obejrzalo sie nawet. Jestem dumna, dziecko mi dorasta emotka
I ze mam rolade wolowa na sniadanie emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6478295 Napisano: 29.03.2018 18:42:14 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam 4 paragony na konkurs chrupków Star, 2 kody Zottarella, niemoc mnie dopadla i wszystko jest feeee. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6478294 Napisano: 29.03.2018 18:40:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przyszlam pozyczyc weselszych swiat emotka  oby dyngus zalal nas moca konkursowa i dal wene do wygrywania nowa. Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6478202 Napisano: 29.03.2018 13:20:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze widzę, że Vegeta 90g nie bierze udziału? Jak na złość mam kupioną 75+15g, na paragonie pięknie opisane jako 90g, inne wagi widzę powiększone wypisane w załączniku, 75 powiększonej nie widzę. Pisałam maila dwa dni temu, ale cisza ze strony organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6478192 Napisano: 29.03.2018 13:01:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Silan z rezerwy, a właściwego nadal brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6477639 Napisano: 27.03.2018 21:28:21 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

czy jesli mam produktow jn za 10zl i bulke za 2 zl to czy jako suma mam wpisac 10 czy 12.
No bo ja ta odpowiedz zrozumialam tak, ze mam wpisac 12, razem z bulka.

Mnie to nie przekonuje. Niby skąd organizator ma wiedzieć, że w tych 12 złotych masz produktów Jana za wymaganą dychę? No skąd?! Duchem Świętym są i widzą na przestrzał wszystko? To po co jeszcze każą dokumenty jakieś wysyłać, skoro i tak wszystko wiedzą bez wyjaśniania?! A jakbyś miała produktów Jana za 8 i dwie bułki po 2 zeta to też suma wyjdzie 12, ale warunku regulaminowego, że produktów Jana za przynajmniej dychę, to nie spełniasz. Bez sensu to jest.

A mnie twoje myślenie nie przekonuje. Czy mam wymaganą regulaminowo wartość produktów, to sobie sprawdzą w trakcie weryfikacji, a jeśli masz pa.ragon z sumą 12zł, a podasz 10zł, to ja uważam, że możesz w ten sposób zgłosić całkiem inny pa.ragon. No nie wiem, ja jednak napiszę bezpośrednio do organizatora, bo mnie męczy ta kwestia i nie daje spokoju. Inna sprawa jeśli kupisz tylko na konkurs, nie ma problemu, ale jeśli kupujesz przy okazji codziennych sprawunków, to to trochę inaczej wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6477513 Napisano: 27.03.2018 16:02:45 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

nie za bardzo rozumiem przecież wyrażnie jest napisane ze zakupy jana za 10zł więc może im chodzi o to że możesz kupić za 1000zł ale to bedzie jako jedne zgłoszenie a nie jako 100 zgłoszeń

Teraz ja nie rozumiem emotka  wiadomo, ze 1 p.aragon to 1 zgloszenie. Odpowiedz brzmiala dokladnie tak: 
Kwota wszystkich zakupów - dokładnie jak w instrukcji na stronie. Załączam zdjęcie dla pewności emotka
I tu nastapil screen ze strzalka na sume.
Oni na fp generalnie straszliwie enigmatycznie odpisuja. Dopytalam na przykladzie czy jesli mam produktow jn za 10zl i bulke za 2 zl to czy jako suma mam wpisac 10 czy 12.
No bo ja ta odpowiedz zrozumialam tak, ze mam wpisac 12, razem z bulka. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6477509 Napisano: 27.03.2018 15:57:37 w SZUKAM....
Pcb656 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Otoz na fanpagu odpisali mi, ze suma wszystkich zakupow, niewazne czy to 10 czy tysiac zlotych. Dopytalam co z takimi zgloszonymi jak piszesz, czy zostana uznane przy weryfikacji, czekam co odpisza.

Czy osoby prowadzące fanpage są tymi samymi osobami, które ogarniają konkurs od strony jego realizacji?
Też czekam na odpowiedź. Życzę wygranej. Powiadomisz jak skończyła się weryfikacja pa-ra-go-nu? To ciekawe jest. emotka

Ja nie wygralam, wiec w moim przypadku weryfikacji nie bedzie, czekam tylko az mi odpisza jak zweryfikuja taki, gdyby takie zgloszenie otrzymali. Napisales bezposrednio do organizatora? Na jakiego maila? Tez daj znac. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6477471 Napisano: 27.03.2018 14:19:35 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

mysz-s cb656 to jak w koncu? Jesli poslalam z suma wszystkich produktow, to w razie wygranej nie dostane jej? No kurde. Zeby mi odpisali na wiadomosc, to sie nie moglam doczekac, napisze do nich raz jeszcze.

Zadajesz pytanie i dostajesz odpowiedzi. Kazdy wypowiada się w swoim imieniu. Wybierz sobie sama.
Załóżmy, że pa.ragon ze wszystkimi produktami jest na kwotę 12 zł, ale produkty Jana kupione tylko za 7,20
SUMA WSZYSTKICH spełnia regulaminowe minimum kwotowe, tylko czy to ma sens?
Masz udokumentować, że kupiłaś Jana za dychę.

Otoz na fanpagu odpisali mi, ze suma wszystkich zakupow, niewazne czy to 10 czy tysiac zlotych. Dopytalam co z takimi zgloszonymi jak piszesz, czy zostana uznane przy weryfikacji, czekam co odpisza. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

bezaczek7

#6477432 Napisano: 27.03.2018 12:24:19 w SZUKAM....
mysz-s cb656 to jak w koncu? Jesli poslalam z suma wszystkich produktow, to w razie wygranej nie dostane jej? No kurde. Zeby mi odpisali na wiadomosc, to sie nie moglam doczekac, napisze do nich raz jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0