Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika moskala22

moskala22

#6560086 Napisano: 01.01.2019 21:28:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
zaczynam rok od wygranej kasy emotka  35 zł z portalu Opinie.pl Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6559486 Napisano: 28.12.2018 19:21:09 w Nasze wygrane w minionym roku
malgosia74 napisał(a):

Mój konkursowy rok 2018 to odzwierciedlenie osobistych problemów i porażek więc w porównaniu do lat ubiegłych wyszło marnie, ale sama sobie jestem winna, cóż życie jest doskonałym nauczycielem i każda lekcja wzbogaca o kolejne bezcenne doświadczenia.
Wygranych trochę było nie ma co narzekać, bo na tyle ile pracy włożyłam w konkursy tyle zyskałam, było więc trochę bonów, słuchawki i głośniki JBL, nawet iPad z loterii, kilka par butów sportowych, odzież, słodycze, kosmetyki, vouchery,  wartości tych nagród nie sumowałam, bo to kropla w morzu tego co chciałam osiągnąć w mijającym właśnie roku. Choć czuję coraz bardziej wypalenie konkursowe, a konkurencja wzrasta coraz mocniejsza i kreatywniejsza, to jednak za każdym razem gdy się widzi nowy konkurs iskierka nadziei się zapala i duch walki wraca. Zniechęcają "bramki" , które już obiecuję sobie odpuszczać, a jednak zawsze coś tam skusi... Jednak życzę sobie aby 2019 rok dodał mi sił do walki o marzenia, bo przecież każdy z nas je ma i dąży do ich spełnienia, a konkursy nam w tym pomagają i uśmiech wyzwalają!  emotka
Jednak dodam, że największą wygraną na początku 2018 roku była wygrana walka z nowotworem u syna, a jednocześnie po raz drugi zwycięstwo nad złośliwcem, które trwa i niech tak już zostanie!

Gosiu gratuluję najważniejszej nagrody w życiu, życzę Wam byście juz zawsze mogli cieszyć się tym zwycięstwem emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6559181 Napisano: 27.12.2018 11:07:32 w Nasze wygrane w minionym roku
Cały rok notowałam nagrody by własnie na koniec móc zrobić podsumowanie i co? zgubiłam notes emotka  Ale z najwazniejszych i najcenniejszych nagród to:
- Iphone z Lay'sow
- irobot roomba z Payback
- 10 biletów do Energylandii
- mnóstwo voucherów do Empiku
- tv, kino domowe, pufy, szaliki i koszulki od Tymbarku
- 2 sesje zdjęciowe
- bilety na koncerty, kabarety, występ siatkarzy, Air Show  Radom
- zabiegi kosmetyczne
- udział w akcji "CHCĘ TO PRZEŻYĆ" - testowanie atrakcji z Katalogu Marzeń (gokarty i jazda KTM X-BOW)
- wejściówki do parku trampolin i parku rozrywki dla dzieci

Do tego piwa, ksiązki, koszulki,bony do sklepów, bilety do kina, nagrody od Cheetosa itp.
Ogólnie wartośc nagród w tym roku to prawie 25 tysięcy

Mam nadzieję że w końcu spełnię marzenie o aucie i wakacjach, czego sobie bardzo życzę emotka  
Wam wszystkich również życzę spełnienia nagrodowych marzeń emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6557553 Napisano: 18.12.2018 09:33:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
bon 40 zł do empiku z ankiet IBIS Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6557315 Napisano: 17.12.2018 14:29:25 w Zdjęcia naszych wygranych

Magiczne święta Payback i mój "przyjaciel" emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6557082 Napisano: 16.12.2018 18:49:07 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

Kilka dni temu zamówiłam prezent dla swojej siostry. Jest to poduszka wypełniona łuską gryki - moja siostra dużo o niej mówiła, myślała nad zakupem ale koszt (200 zł) wydawał jej się za duży więc sobie odpuściła. Dlatego postanowiłam podarować jej ją pod choinkę. Ku mojemu zdziwieniu kurier dostarczył przesyłkę wczoraj (sobota) i niestety to ona ją odebrała bo mnie nie było w domu. Paczka wręczona jej do rąk wygląda dokładnie tak jak na powyższym zdjęciu.
Tym oto sposobem nie będzie miała w święta żadnej niespodzianki bo pierwsze co rzuca się w oczy to wielkie logo firmy. Wkurza mnie takie pakowanie przesyłek - każdy od razu wie co jest w środku. Ponadto bezpośrednio na pudełku są naklejone informacje o adresacie + naklejka żeby paczką nie rzucać.
Próba odklejenia skończyła się fatalnie bo połowa została. Co ciekawe na stronie producenta poduszek mamy wyraźny zapis:
Produkty umieszczamy w kartonach wykonanych w 100% z makulatury. Kartony są eleganckie i świetnie nadają się jako opakowanie na prezent bez konieczności kupna dodatkowych, ozdobnych pudełek."
g***

też mnie coś takiego wkurza i również mam podobny pronlem z prezentem - niby miało być eleganckie firmowe pudełko a jest  Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

moskala22

#6556076 Napisano: 12.12.2018 16:58:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
IROBOT ROOMBA 676 z konkursu Magiczne Święta Payback emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6555945 Napisano: 12.12.2018 13:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bubba napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs https://www.e-kon...e2.html#.XBD7jD_QiUk
dostaliście jakiekolwiek potwierdzenie, ze zgłoszenie zostało przyjęte?

nie  Wyświetl w wątku >>
1 bubba 0

moskala22

#6555887 Napisano: 12.12.2018 11:33:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
nagroda (jeszcze nie wiem jaka) z Konkursu "Magiczne Święta z Payback" Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6555438 Napisano: 11.12.2018 10:07:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
heineken - wygrana męża Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6554463 Napisano: 07.12.2018 12:43:44 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Ilość konkursów teraz, z okazji Mikołajek, które trwają dzień/dwa, do godz. X..., głównie na fb i instagramie.
Zapisuję na kartce, nie mam czasu zerknąć od razu, o co chodzi, a potem jeden za drugim już zakończony  emotka
Bywa, że prac 10 albo mniej  emotka

mam dokładnie to samo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6554454 Napisano: 07.12.2018 12:21:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No cóż, wypada się tu chyba wpisać - może w końcu coś ruszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6551777 Napisano: 29.11.2018 09:35:00 w Wkurza mnie...
Mąż wrócił wczoraj od mechanika
wersja pesymistyczna - wymiana silnika i inne prace - koszt około 8-9 tys zl  z robocizną
wersja optymistyczna - koszt od 500 zł do 2 tys zł 

Trzeba wygrać w końcu to auto Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

moskala22

#6551459 Napisano: 28.11.2018 10:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Nikt się raczej nie podzieli taką cenną informacją emotka  Już było wiele pytań i żadnej odpowiedzi. Ja jak co roku zero trafień, ale się nie poddaję. Może w końcu się uda. Jak ktoś ma czas wysyłać po 100 zgłoszeń dziennie to pewnie coś ustrzeli - ja to tak widzę. Ja mam czas na jedno i tyle wysyłam emotka  Jak widać z marnym skutkiem.

Powiem z mojego doświadczenia - jestem w szoku że w końcu coś trafiliśmy bo w tamtym roku wysłałam z 50 zyczeń i nic, w tym roku też już koło 20 i dopiero raz się udało. Wygrane życzenia były napisane od niechcenia, coś w stylu "Dużo zdrowia i miłości, mało smutków i złości, niech się spełnia Twe marzenia, niech się życie Twoje zmienia...". Naprawdę się nie wysilałam dlatego jestem w szoku że coś takiego wygrało. Zastanawiam się nawet czy to nie dlatego wygrało że wysłałam na męża a nie na siebie. Aha to było jedno jedyne zgłoszenie wysłane na męża. Wyświetl w wątku >>

moskala22

moskala22

#6550007 Napisano: 22.11.2018 20:53:37 w Wkurza mnie...
Dopiero zaczął się Heniek a już mnie zaczął wkurzać - widze że w tym roku będzie to samo co w tamtym czyli totalne ZERO... Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6549359 Napisano: 21.11.2018 09:09:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
doładowanie 30 zł od Wakacji z Orange Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6548017 Napisano: 16.11.2018 14:22:26 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

danae napisał(a):

nkba napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mnie tez wlasnie wkur. .kurier z UPS. Siedze w donu a tu sms ze byla proba doreczenia i paczka do odbioru gdzies na jakim wygwizdowiu.o jak mi cisnienie podniósł dziad jeden. Zadzwonilam do siedziby ups i maja wyjasnic dlaczego nie dostarczyl mi tej paczki. Na pewno nie pojade jej odbierac grom wie gdzie niech ruszy 4 litery i mi ja przywiezie . Pewnie nie chcialo mu sie wchodzic na 2 pietro 

Ja mam nowego kuriera dpd emotka Jestem na etapie "wychowaj sobie kuriera bo będziesz miała prze#@$%^&**ane" emotka

Jeśli chodzi o dpd, to miałam rewelacyjnego kuriera pod poprzednim adresem. Normalnie facet do rany przyłóż, pełna kultura, zawsze zadzwonił, megauprzejmy. Z GLS-em nie chciałabym mieć nigdy nic wspólnego.
A PP to materiał na osobną książkę, listonosz w mojej okolicy nawet wypisuje mi awizo na inne imię, chociaż reszta danych się zgadza emotka

Pamiętam te czasy ok 5-6 lat temu kiedy budowałam dom to kurierzy po prostu bajka! Uprzejmi, pomocni, jak nie było mnie na miejscu to i podwozili... nie było kłopotu. A teraz to od jakiś 2 lat to po prostu porażka! Jak jednego wychowasz to zaraz inny przychodzi i w kółko to samo! I jeszcze %%^&&& bez wcześniejszego telefonu paczki zostawiają gdzie popadnie i podpisują sami. Interwencje w centrali nic nie dają bo nie ma kto pracować, a jak takiego postraszę, że na policję zgłoszę podrabianie podpisów to nawet się nie przejmują emotka

Jak ja się cieszę że każdy kurier który do mnie przyjeżdża jest po prostu cudowny emotka  na żadnego nie mogę narzekać emotka  
Ale żeby być w temacie to wkurza mnie sytuacja na naszej poczcie, bo mój listonosz się rozchorował i panie na zastępstwie są tak mało kumate że szok. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

moskala22

#6547828 Napisano: 15.11.2018 22:15:07 w Żegnamy zmarłych
Siostra mojego szwagra wczoraj została żoną, a dziś wdową....
Miesiąc temu w czasie przygotowań do ślubu (wyznaczonego na 20 lipca 2019) Jacek (41 lat) poczuł dziwny ból brzucha, trafil do lekarza, a tam dowiedział się że "jeśli ma Pan jakieś niepozałatwiane sprawy, proszę je teraz dokończyć, bo nie zostało Panu dużo czasu". Diagnoza: rak jelita grubego z przerzutami do wątroby, płuc, itd.
Jacek był facetem wysportowanym, prowadził zdrowy tryb życia (rowery, konie, wspinaczki górskie). Z dnia na dzień tracił siły. Przyśpieszyli ślub , przekładając daty jeszcze dwukrotnie, bo było coraz gorzej. Wczoraj udało się zawrzeć związek małżeński, a dziś 2 godziny temu dostaliśmy wiadomość o śmierci Jacka.
Nie mogę się otrząsnąć... Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6547272 Napisano: 14.11.2018 17:03:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Trnd- testowanie karmy perfect fit Wyświetl w wątku >>