Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika moskala22

moskala22

#7202878 Napisano: 31.08.2024 09:32:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
koniczynka123 napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na  głośnik z rockstara?

Tak, wygrany w połowie lipca

ja czekam na głosnik wygrany 19 lipca Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7202591 Napisano: 29.08.2024 18:00:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew 100 zł z monster munch Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7201363 Napisano: 24.08.2024 06:38:20 w PODZIĘKOWANIA
agakaz2
Bardzo dziękuję za pomoc w ogarnięciu Blika z Tigera 🙂 Wyświetl w wątku >>

moskala22

#7200023 Napisano: 19.08.2024 21:12:55 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że w czwartek wylatujemy do Egiptu. Będzie cudowny skwarek, cieplutka woda, piękne widoki i smaczne jedzenie. Mam nadzieję, że uda mi zresetować bo ostatnie tygodnie sprawiły, że moje zdrowie psychiczne jest na granicy - za dużo stresów, pojutrze jeszcze czeka mnie niespodziewany pogrzeb brata mamy, dzisiaj kolejna chemia teścia. Każdy telefon od teściowej sprawia, że wstrzymujemy z mężem oddech. Należy nam się...
A po powrocie moja głowa będzie aż kipiała od rewelacyjnych zgłoszeń konkursowych emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#7199651 Napisano: 17.08.2024 18:02:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
misiamarysia napisał(a):

anaesth napisał(a):

anulka72 napisał(a):

Avanti wysyła głośniki 😀

DPD? U mnie pusto emotka

U mnie również nic, czy ktoś jeszcze czeka na głośnik?

czekam nadal Wyświetl w wątku >>

moskala22

#7199421 Napisano: 16.08.2024 11:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

pusheen napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy z konkursu Prince Polo w Biedronce przychodzi zwrotka?

Tak emotka

No tak mi się wydawało, że Karlsbad ma zwrotki, a tu nic do mnie nie przyszło  emotka

Do mnie też nie. Dostałaś po czasie ?

Nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7199244 Napisano: 14.08.2024 22:35:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy z konkursu Prince Polo w Biedronce przychodzi zwrotka?

Tak emotka

No tak mi się wydawało, że Karlsbad ma zwrotki, a tu nic do mnie nie przyszło  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7199242 Napisano: 14.08.2024 22:25:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Prince Polo w Biedronce przychodzi zwrotka? Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7198954 Napisano: 13.08.2024 18:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Z whiskas Lidl informowali z 2 lub 3 etapu?

Z drugiego informowali w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7198566 Napisano: 12.08.2024 09:57:53 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Tak apropo raka powiem Wam też moją historię. Mojej mamie zdiagnozowano raka, który ma bardzo dobre rokowania rzędu 95% u osób które podejmują leczenie. To był jakiś rodzaj raka skóry. Leczenie poprzez wycięcie zmiany. Ale moja mama uznała, że będzie leczyć się ziołami i że w żadnym wypadku nie chce nawet na wizytę jechać do szpitala onkologicznego. Ostatecznie uznała, że woli umrzeć niż się leczyć. Z dnia na dzień przestała jeść, schudła do 46 kg, przestała wychodzić z domu, oczekiwała, że będzie się ktoś nią zajmował. I to nie były objawy raka. Dodam, że moja mama ma 60 lat. I nic nie pomagało ani wsparcie bliskich, ani psychiatra.
(Finalnie zmiana została wycięta prywatnie. Po długiej, długiej walce jest lepiej. Ale to co przeszliśmy to koszmar.)
I ja wiem, że każdy ma prawo do swoich poglądów, przekonań i wyborów, a bliscy powinni je uszanować. Ale mam taką myśl, że gdy czasem ta walka z psychiką to druga walka obok walki z rakiem. 
Przytulam wszystkich walczących bezpośrednio i pośrednio. Niech moc będzie z Wami ❤️

Przytulam mocno. To bardzo trudna sytuacja, dobrze że powoli się prostuje. Żeby nie było, że mój teściu to od razu po diagnozie wszedł w tryb zadaniowy i heja do przodu. No nie. Pierwsze tygodnie to też było dużo nerwów, łez, teściu się już z nami żegnał, rozdawał pamiątki wnukom i generalnie nastrój był mocno przygnębiający. Ale po kilku tygodniach, po rozmowach z fajnymi lekarzami, na których trafił, po poukładaniu sobie tego w głowie odżył i zaczął mieć zupełnie inne podejście do choroby i do życia. To zawsze proces, każdy ma swoją drogę.

U nas niestety rokowania są złe i to chyba jest tak najbardziej dobijające Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7198492 Napisano: 11.08.2024 18:37:29 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie, a raczej sprawia, że jestem bezsilna, nowotwór u teścia. Zrobił się z niego wrak człowieka. Powiedzcie mi, dlaczego dopóki nowotwór nie zostaje zdiagnozowany, to człowiek trzyma się kupy, a jak ma diagnozę, to się sypie w momencie. To samo było z moim tatą. Owszem bolał go brzuch, chodził po lekarzach i w sumie nic nie wychodziło, a on nadal był wesołym, pełnym energii postawnym facetem. Trafił do szpitala, rozcięli go i zszyli, diagnoza-nowotwór trzustki i w ciągu dwóch tygodni ze 51letniego faceta zrobił się wychudzony staruszek

A gdzie ma ten nowotwór?

Rak płuc z przerzutami m.in. do węzłów chłonnych. Na razie przyjął 2 chemie, na 3 nie wyrazili zgody bo miał złe wyniki krwi Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7198423 Napisano: 11.08.2024 11:56:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nałęczowianka Orlen - karta 150 zł Wyświetl w wątku >>

moskala22

#7198341 Napisano: 10.08.2024 16:03:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy korzystał ktos z voucherów/biletów z Pepsi Żabka w Energylandii? 

nie robią problemów?

jade jutro i wole wiedzieć, czy bedzie przeprawa z połowa personelu jak z niektórymi wygranymi bonami w niektorych sklepach.

Nigdy nie miałam problemów z wygranymi biletami do energylandii Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

moskala22

#7198322 Napisano: 10.08.2024 14:01:28 w Sport
Kurde, marzy nam się złoto, ale myślę że srebro też będzie wspaniałe Wyświetl w wątku >>

moskala22

#7198306 Napisano: 10.08.2024 13:06:45 w Sport
Serduchem z Naszymi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

moskala22

#7198096 Napisano: 09.08.2024 14:34:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mąż dostał dzis wiadomośc o wygranej z Favity. Niestety ma problem z uzupełnieniem formularza, bo przy wyborze kanału "instagram" wyskakuje komunikat "Podaj prawidłowe dane Twojego konta social media z jakiego dokonano zgłoszenia do promocji". - nie pomaga nic, ani zmiana przeglądarki, ale wielokrotne klikanie. Ma ktoś też taki problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#7197981 Napisano: 09.08.2024 07:24:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

Orenda napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

Orenda napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Co wy piszecie w tych odpowiedziach, że wygrywacie? Chrupnij w lidlu, nuii w biedronce, żabka nano, żywiec orlen... Nic nie wpadło, a wydawało mi się, że piszę spoko odpowiedzi...

też się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak emotka

Każdemu się wydaje że pisze spoko. Konkurencja duża, jak wygrasz jeden konkurs na 10 to i tak dobrze.

dla mnie w kilku konkursach byłam zażenowana moimi "tworami", akurat te miewały siłę przebicia (ale nigdy na jakąś wypasioną nagrodę;)) . Kiedy piszę "normalnie" zawsze pudło emotka chyba jestem  zbyt nudnym człowiekiem emotka

Miałam podobnie, moim zdaniem fajne teksty nigdy nic nie wygrywają 🤣 a te żenujące, za które się wstydze czasami coś wygrały, raz nawet główną (co prawda nie była jedna tylko było ich z 5 w tym konkursie) i odebrałam telefon z gratulacjami, myślałam wtedy że spłonę ze wstydu, szybko tylko podziękowałam i rozłączyłam się z tym miłym Panem, po rozmowie wstydziłam się jeszcze bardziej za to, że tak się zachowałam, bo w sumie może ten Pan nie czytał nawet zgłoszeń tylko informował i nie wiedział o co mi chodzi 🤣 jeśli Pan to czyta to przepraszam! 🙈❤️

Pamiętam, jak w konkursie RMF FM gdzie do wygrania był weekend w Hotelu Bania dla 4-osobowej rodziny, wysłałam odpowiedź którą napisałam w chwili głupawki - była głupia, bez sensu i w ogóle. Jakież było moje zdziwienie, gdy zadzwonili do mnie, że wygrałam i na antenie musiałam powiedzieć co napisałam emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#7197958 Napisano: 08.08.2024 22:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
IwonaJa napisał(a):

Czy komuś już poszło Haribo? Zgłaszaliście może błąd do Organizatora?😁

u mnie poszło od razu - przeglądarka Chrome Wyświetl w wątku >>

moskala22

#7197952 Napisano: 08.08.2024 22:39:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, a raczej sprawia, że jestem bezsilna, nowotwór u teścia. Zrobił się z niego wrak człowieka. Powiedzcie mi, dlaczego dopóki nowotwór nie zostaje zdiagnozowany, to człowiek trzyma się kupy, a jak ma diagnozę, to się sypie w momencie. To samo było z moim tatą. Owszem bolał go brzuch, chodził po lekarzach i w sumie nic nie wychodziło, a on nadal był wesołym, pełnym energii postawnym facetem. Trafił do szpitala, rozcięli go i zszyli, diagnoza-nowotwór trzustki i w ciągu dwóch tygodni ze 51letniego faceta zrobił się wychudzony staruszek Wyświetl w wątku >>
0 0