Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika moskala22

moskala22

#6394772 Napisano: 25.08.2017 11:52:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulka Łukasza Jemioła z Garnier Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6394648 Napisano: 25.08.2017 08:19:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
książka z Portalu Kryminalnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6394089 Napisano: 24.08.2017 08:29:52 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Wkurza Mnie praca emotka Niestety pół działu ma gdzieś syf i nieporządek ..Ja mam drugie zmiany i padam ze zmęczenia emotka Czasami Mam wrązenie,że tylko Mnie zależy....Kierownik ma to gdzieś,zawsze to zrzuci na nas winę......Nie biorę udziału w żadnym konkursie,bo jestem tak zmęczone że marzę aby w domu odpocząć,,zaraz po sprzątaniu,koszeniu i innych takich....Czyli jak wszyscy pójdą spać około 22....Ale wtedy mam normalnie "niechęć"aby w czymś zagrać...Jestem tym faktem przerażona i załamana..Nie tak to miało wyglądać emotka Za miesiąc mam przegląd i ubezpieczenie-nie wiem skąd pieniążki wezmę 1350zł- emotka Co wieczór płaczę z bezsilności...Normalnie konkursowe dno......i fizyczne ......Pare miesiący temu schowałam kartę z biedronki za 400zł na czarną godzinę,,,i odkryłam wczoraj że ważna do lipca emotka Mam trzy pieski(w tym dwa muszą iśc na operację-cena około 1000zł....kurcze nie wiem co robić....tak zle jeszcze nie było....
Muszę pomalować przedpokój,łazienkę i pokój córeczce,od tego palenia w piecu po latach sufity i ściany czarne.......ach...skąd siły brać......
Najwspanialsze w mym życiu jest me słoneczko,czeka jak mama z parcy wraca,rozkłada rączki biegnie do bramy i krzyczy"moja kochana mamusia"Wtula się w ramiona i opowiada jak tęskniła emotka  i co będziemy dzisiaj robić emotka  Jest 23,33 a ona dalej się wtula we Mnie emotka  Jak tu wysłać zgłoszenie do Auchana?????
Pozdrawiam

Nie wiem czy to w czymś pomoże ale ja np. ubezpieczenie rozkładam sobie na raty - nie muszę wtedy płacić na raz tej kwoty. Wiem, że dopłacam nieco do tego interesu, ale przynajmniej ratuje trochę to mój budżet. 

A tak poza tym to mocno tulę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6394018 Napisano: 23.08.2017 22:04:30 w co chcielibyście wygrać?
wowela napisał(a):

3300 z Zywca, pralke z Calgonu i Citroena z Biedry... bylabym szczęśliwa emotka

wystarczy mi 3300 zł z żywca emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6392536 Napisano: 21.08.2017 12:42:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
 paczuszka słodyczy dr Gerard Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6391942 Napisano: 19.08.2017 20:49:12 w SZUKAM....
Szukam weny  twórczej - może ktoś ma trochę  do oddania. Siedzę, gapię się bezmyślnie w paragony i ekran laptopa i myślę i myślę i ... Chyba to słońce wypaliło mi mózg emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

moskala22

#6391936 Napisano: 19.08.2017 20:11:48 w Platformy dla testerów- trnd itp.
madzia1-s napisał(a):

Czy ktos z was tez ma problem z zalogowaniem sie na platformę do zwrotu kosztow --> TRND, projekt Zott primo?Kurcze zmienili strone i nie moge sie zalogowac, wczesniej nigdy nie miaam problemow, hasla nie zmienialam, co wiecej mam je zapisane na komputerze a caly czas wyskakuje blad ;/
Jogurty kupione a wgrac paragonu nir moge....

też mam problem z logowaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6391856 Napisano: 19.08.2017 15:35:47 w Platformy dla testerów- trnd itp.
androm napisał(a):

bruce napisał(a):

A nie wiecie, Dziewczyny, czy wszystkie te produkty trzeba kupić? Jak zwykle, u mnie tylko dwa rodzaje są. emotka

nie trzeba, sama sobie wybierasz, ja z miodem w ogóle nie spotkałam, ani pitnych

pitne z miodem i zwykle z miodem kupiłam dziś w Carrefourze w Krakowie na ul.Witosa Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

moskala22

#6391287 Napisano: 18.08.2017 11:36:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
bilety na "Gang wiewióra 2" z topu "Teraz" Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6391254 Napisano: 18.08.2017 10:33:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

ZOTT PRIMO w przewodniku wypisane są niby jogurty ze str. 4-5, ale nie widzę jogurt gęsty i jogurt z dodatkami (które też są opisane na str. 4-5), albo ja coś źle czytam i teraz nie wiem czy mogę też kupić jogurt z dodatkami lub gęsty emotka ktoś podpowie?

Mam dokładnie ten sam dylemat, wczoraj ich zapytałam, także na blogu, cisza na razie; nie wiem też, od kiedy mogę kupować, czy muszę wszystkie i ile paragonów maksymalnie.

mogą być 3 paragony maksymalnie Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

moskala22

#6391051 Napisano: 17.08.2017 20:08:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
testowanie Zott Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6390254 Napisano: 16.08.2017 12:37:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka projektu Łukasza Jemioła z konkursu Garnier - teraz mail Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6389789 Napisano: 14.08.2017 21:19:03 w moje dzisiejsze wygrane :)

moskala22

#6388978 Napisano: 11.08.2017 22:36:52 w Wkurza mnie...
Są takie dni kiedy kupującym na Allegro mam ochotę wysłać środkowy palec emotka Wyświetl w wątku >>

moskala22

#6387799 Napisano: 09.08.2017 12:02:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
"Dzień dziecka z Dudusiem" - karta Smyk 250 zł i zestaw wędlin Duda - przywiózł przedstawiciel handlowy Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6387228 Napisano: 07.08.2017 21:01:15 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

wczoraj zrobilam sporo kilometrow na rowerze, co chiwla na poboczu puszki tigera lub XL, zbieralibyscie ? emotka Na ktorys chyba nie trzeba miec paragonu...tylko nie wiem na ktory....

XL- tylko zawleczki emotka

a puszki konkursowe jakies?

Na puszce jest inf o loterii, na zawleczce kod

ja do dziś w Krk nie upolowałam XL w promocyjnej puszce... W Sandomierzu puszki (nie promocyjne) przynajmniej stały na stojaku promocyjnym emotka

W Krakowie puszki konkursowe były w Carrefour Express na rogu ul. Lea i Kijowskiej Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6386968 Napisano: 07.08.2017 11:07:54 w Wkurza mnie...
1,5 miesiąca temu kupiłam aparat - w zeszłym tygodniu padł wyświetlacz i znów jestem bez aparatu. Ciekawa jestem ile zajmie jego naprawa...
Konkursy z aparatem do wygrania pilnie poszukiwane!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6386622 Napisano: 05.08.2017 19:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Mam takie marzenie, żeby wszystkie sklepy miały takie opisy na paragonie jak "mój" Lewiatannp. Woda Nałęczowianka gaz 0,5l Nestle
      Baton Milka Strawberry 36,5g Mondelez
No po prostu piękne emotka

"Mój" Lewiatan też ma ładnie opisane paragony i zawsze  najpierw tam jadę po zakupy konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moskala22

#6386440 Napisano: 04.08.2017 20:13:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

glena napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie konkursu Luksja - kupiłam mydło Luksja Róża, w środku mam płyn koloru białego(?) - czy takie jest normalnie czy też "kolor zniknął"? Nie używam tego mydła i nie za bardzo w sumie wiem co oznacza kolor bezbarwny (bo przezroczysty to on na pewno nie jest)

Z tego, co się orientuję i jak radzi organizator konkursu, masz kolor, który nie wygrał, ale i tak możesz to sprawdzić bez otwierania opakowania, tylko wpisując na stronie konkursowej kod spod naklejki promocyjnej. emotka Niestety, to wprawdzie wielce ułatwia zadanie, lecz znowu może spowodować lawiny "sprawdzających" zgłoszeń kodów, które nadal będą tkwić na półkach sklepowych. :doba

Na żelach pod prysznic kod jest pod folią, w którą butelka jest "od stóp do głów" owinięta i trzeba przerwać perforację z boku, żeby się do kodu dostać - jeśli komuś w sklepie uda się to zrobić, to i tak będzie widać, że opakowanie zostało naruszone, tak że nie ma opcji żeby kupić takie z wykorzystanym kodem. Poza tym od razu rejestrując zgłoszenie trzeba załączyć skan paragonu.Edit: poza tym nagrody główne losowane są z wszystkich zgłoszeń, nie tylko tych "bezbarwnych"

gdzie natrafiliście na promocyjne opakowania?Ja ich nadal szukam...

Żele pod prysznic promocyjne są w Rossmannach niektórych, ale chyba dopiero powoli się pojawiają, bo są pojedyncze sztuki i nie wszystkie rodzaje

W carrefourze (KrakóW, Witosa)  znalazłam sporo mydeł promocyjnych  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

moskala22

#6386424 Napisano: 04.08.2017 19:44:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie konkursu Luksja - kupiłam mydło Luksja Róża, w środku mam płyn koloru białego(?) - czy takie jest normalnie czy też "kolor zniknął"? Nie używam tego mydła i nie za bardzo w sumie wiem co oznacza kolor bezbarwny (bo przezroczysty to on na pewno nie jest)

Z tego, co się orientuję i jak radzi organizator konkursu, masz kolor, który nie wygrał, ale i tak możesz to sprawdzić bez otwierania opakowania, tylko wpisując na stronie konkursowej kod spod naklejki promocyjnej. emotka Niestety, to wprawdzie wielce ułatwia zadanie, lecz znowu może spowodować lawiny "sprawdzających" zgłoszeń kodów, które nadal będą tkwić na półkach sklepowych. :doba

Na żelach pod prysznic kod jest pod folią, w którą butelka jest "od stóp do głów" owinięta i trzeba przerwać perforację z boku, żeby się do kodu dostać - jeśli komuś w sklepie uda się to zrobić, to i tak będzie widać, że opakowanie zostało naruszone, tak że nie ma opcji żeby kupić takie z wykorzystanym kodem. Poza tym od razu rejestrując zgłoszenie trzeba załączyć skan paragonu.Edit: poza tym nagrody główne losowane są z wszystkich zgłoszeń, nie tylko tych "bezbarwnych"

Na tych mydłach które widzialam niestety bez problemu można sprawdzić kod Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0