Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mixik

mixik

#6116016 Napisano: 20.11.2015 11:15:05 w Intermarche
ilonaaa93 napisał(a):

mixik napisał(a):

Pytanie do tych, co wygrali - czy oprócz wysłania skanu/zdjęcia paragonu i danych typu nazwisko, adres, adres sklepu itp trzeba jeszcze wysyłać listownie/mailowo FORMULARZ, w którym podaje się m.in. PESEL i podpis??

Ja zrozumiałam regulamin tak, że uzupełniamy stronę lub przesyłamy podpisane oświadczenie z danymi
na stronie też zaznaczamy ptaszki, że akceptujemy oświadczenie

chyba jeden z najbardziej zakręconych konkursów/regulaminów... gdyby dane i w formularzu internetowym i tym zwykłym do uzupełnienia na papierze były takie same, to pal licho... ale skoro w jednym wystarczy data urodzenia, a w drugim już cały PESEL, to chyba wiadomo, który lepiej z naszego punktu widzenia wypełnić Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6116001 Napisano: 20.11.2015 11:03:06 w Intermarche
Pytanie do tych, co wygrali - czy oprócz wysłania skanu/zdjęcia paragonu i danych typu nazwisko, adres, adres sklepu itp trzeba jeszcze wysyłać listownie/mailowo FORMULARZ, w którym podaje się m.in. PESEL i podpis?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114926 Napisano: 18.11.2015 23:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lamay napisał(a):

aga67 napisał(a):

asante napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Myślałam, że leniwiec mnie nie wkurzy jak nie będę grać. Jakże się myliłam. Ileś dni temu mój Doładowator nie wygrał nic, dziś Doładowywator wygrywa telefon emotka

Ja chyba na dzisiejszym dniu poprzestanę z graniem, bo jestem zniesmaczona tymi powtórkami. 13.11 telefon wygrywa Szanowator Czasuswego, a 15.11 Czasoszanowacz. To chyba już nie jest nowość? Wersji Czarusiów mieliśmy już od groma., a dzisiaj co? Czarusioleniusio. Wysłałam kilka imion, które do tej pory się nie powtórzyły nawet w przybliżeniu, ale gdzie im tam do Czarusia. Ech...

Didoleń  emotka emotka    chyba odwagi komuś  brakło do pełnej ekspresji słowa emotka

Dobrze, że nie K*taFon emotka   

O nie nie... K*taFon to zbyt jasne... ale juz QtaFon to co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114907 Napisano: 18.11.2015 22:38:06 w Paragony
najprawdopodobniej wcięło mi paragon z polo z produktem henkel... poratuje ktoś na godzinę z hakiem przed końcem konkursu? wymiana na inny lub doładowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114874 Napisano: 18.11.2015 22:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kurlandzki napisał(a):

Czy Ktoś z Was chciał doładować konto w Virgin Mobile i wziac udział w konkursie na leniwca? Czy mozna wziac udział jezeli nie ma w mbanku doładowan na VM? czy moge wejsc na VM i zapłacic ze strony mbanku?

w bzwbk było podobnie, znaczy po wpisaniu nr virgin wykryło mi sieć play, ale była tam opcja wyboru ręcznego w razie gdyby ktoś przenosił nr do innej sieci - co prawda nie przenosiłem ale zmieniłem na virgin i doładowanie dotarło Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114873 Napisano: 18.11.2015 21:57:57 w Kaufland konkursy
banka-manka napisał(a):

Chciałam się upewnić - na budżet do dziś można zrobić zakupy, a słać sms do niedzieli? emotka

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

mixik

#6112528 Napisano: 16.11.2015 13:23:59 w Czy informują/ informowali?
p. 18:
Do dnia 14.11.2015 r. zostanie stworzona Lista Laureatów (dalej: „Lista Laureatów”). Na Listę Laureatów zostanie wpisanych 60 Laureatów Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6112509 Napisano: 16.11.2015 12:51:49 w Intermarche
gocha542 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Czy wszyscy już dostali bony z "Pokaż nam swój świat"?

ja nie mam dwóch...

ja ani jednego z dwóch Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6112488 Napisano: 16.11.2015 12:35:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do Polo i MM z konków PMI Wedla Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6112030 Napisano: 14.11.2015 23:10:19 w Czy informują/ informowali?
a z tego konkursy 4frame już informował? do dziś wg regulaminu miała być dostępna lista laureatów
https://www.e-kon...er.html#.Vkew1L-GXnk Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6110741 Napisano: 12.11.2015 15:49:02 w Giełda Kodów ; )
wymienię mój kod Skittles na kod Tic Tac Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6107538 Napisano: 05.11.2015 22:43:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

i kolejny samochód do kolekcji rodziny U:
http://www.mmpozn...,artgal,t,id,tm.html

Tekst jest straszny. emotka Jedyna moja nadzieja, że miał jakąś oprawę plastyczną.
A jeśli nie.. No cóż, niby dobrze wiedzieć, co teraz wygrywa.

zawsze mnie to zadziwia...tysiące zgłoszeń... i akurat Oni...zawsze tam gdzie wartościowe nagrody...przypadek? tekst nie powala na nogi.. ;( sorry, ale takie moje zdanie....  Pytanie konkursowe brzmiało: Barbie Rockowa Księżniczka będzie....Nie będę sie wypowiadała nad trescią tekstu ale naprawdę troszke zazdroszcze szczęścią??talentu?i tego że mają tyle aut na koncie a ja nie potrafię trafić żadnego emotka Widocznie mój talent pisarski i plastyczny jest daleki od ich talentow emotka

Hmmm. a tam nie było limitu znaków jak to zwykle w smsowych? Pamiętam , brałam udział, film odbiorę ale jak to rodzina na U to coś już mi "śmierdzi"...

Ciekawe ile laurek posłali na Leony w Biedrze emotka  i co na to Hackett Hamillton emotka

Chyba sobie jutro przekręcę do nich i zapytam jak wrażenia  emotka

hehe z tym zapytaniem to niezły pomysł... a rodzinka U. już nie jeden konkurs wygrała naciąganym zgłoszeniem - czyt. laurką, dodatkowym zdjęciem do smsa (sic! oprócz tekstu dodali fotkę i myk myk mms też mógł wygrać główną) - gdyby tylko innym się tak wszystko chciało to w końcu może agencje poszłyby po rozum do głowy i od razu napisaliby jasno że dowolność interpretacji tyczy się także wykonania pracy konkursowej (nie tylko ugryzienia tematu) - to by dopiero wolna amerykanka nastała... ale ja bym odpadł na starcie Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6106471 Napisano: 04.11.2015 15:05:14 w TESCO konkursy
migi napisał(a):

aerdna napisał(a):

Buuu... szybko im poszło. Samochód już rozdany emotka

zwycięzcy II stopnia
"Bożenka" emotka

jeśli tak faktycznie wpisała to życzę jej dyskwalifikacji Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6106419 Napisano: 04.11.2015 14:09:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410 napisał(a):

a Wedel Polo obdzwonili już do końca? łącznie z głównymi?

bony tak, a główne mam(y) nadzieję, że nie (mają czas do piątku) Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6106395 Napisano: 04.11.2015 13:49:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Wedel jeszcze dzwoni z Top Marketu ze stówkami. Oni mają dużo konkursów, najwyraźniej tak na raty dzwonią, a jest wrażenie, że wszystko mają ogarnięte o czasie  emotka

wydaje mi się, że już tylko na nieodebrane z Top Marketu (PGS) jeszcze mogą dzwonić Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6106304 Napisano: 04.11.2015 11:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Co trzeba odesłać na konkurs Wedel Topaz? Jakieś oświadczenie? W regulaminie nie widzę info.

w większości innych sklepów (PGS, Polo...) wystarczyło do paragonu dołączyć kartkę z nazwiskiem, adresem i nr telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6106206 Napisano: 04.11.2015 09:54:48 w Intermarche
dziś powinni już rozwozić (termin do 3.11) bony z "pokaż nam swój świat" Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6105788 Napisano: 03.11.2015 14:03:42 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

teraz de facto mógłby to zrobić nie słuchajac w ogóle radia zasady są opisane w zakładce rmf na stronie  emotka

http://www.rmf.fm...ampaign=trafiona10v1

i w pkt 2 opisano jasno i czytelnie opdowiedz na nasze pytanie emotka

Dokładnie... przytaczam:
" 2. Czy nieopłacony abonament radiowo-telewizyjny spowoduje, że nie będę mógł odebrać nagrody w loterii?
Nie, to nie ma wpływu na udział ani odbiór nagród w Jubileuszowej Loterii RMF FM. Wydanie nagrody nie jest uzależnione od zapłaty abonamentu RTV. Abonament radiowo-telewizyjny dotyczy jedynie mediów publicznych. Audiotex Polska sp. z o.o. jest podmiotem komercyjnym i z abonamentem radiowo-telewizyjnym nie ma żadnego związku." Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6105774 Napisano: 03.11.2015 13:47:55 w SZUKAM....
defed napisał(a):

malenka napisał(a):

kubatbg napisał(a):

chodza słuchy że po wygranej w rmf $$$ sprawdzają czy sie opłaca abonament radiowo-telewizyjny i że jak ktos nie opłaca to mu nie daja $ ciekawe czy to prawda ?

W moim mieście była taka sytuacja, że koleś wygrał jakąś większą gotówkę i okazało się, że nie opłacał abonamentu. Podobno oddał sprawę do sądu i ostatecznie ją wygrał.

No i dobrze, przecież mógł wziąć udział w konkursie nie posiadając radioodbiornika, audycji można słuchać np. w internecie

Kiedyś żonka słyszała na żywo podczas wejścia antenowego z gratulacjami dla kogoś (nie pamiętam czy RMF czy Zetka) jak zwycięzca sporej sumki po podziękowaniach zdążył jeszcze zadać pytanie na antenie typu - a jeśli nie płacę abonamentu rtv to nagroda do mnie dotrze? Podobno była kilkusekundowa konsternacja (zapewne przez to, że nie zdążyli zdjąć tej osoby z anteny), ale odpowiedź prowadzącego byłą w stylu - oczywiście, że tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0