Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6761413 Napisano: 27.01.2021 17:57:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No z kominami hit, żeby nawet skrawka szmatki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6760668 Napisano: 24.01.2021 18:45:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

FBilona napisał(a):

Piszę pierwsze moje wypociny, podpowiedzcie czy jak w formularzu jest"karnawal z Kinder to" czy zachowujecie ten początek, czy kasujecie.? Każda literka na wagę zlota

W MDW wczoraj:

FBilona napisał(a):
Wczoraj zaproszenie na 30 urodziny i idę z piniatą! 

Dzisiaj piszesz pierwszą odpowiedź... to w jaki sposób wczoraj wygrałaś piniatę?  emotka
Ja zostawiam, bo to nie jest dużo znaków, a przynajmniej łatwiej się czyta jako całość

Innym razem jeszcze dwie..  emotka

to chyba lisek kłamczuszek emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6759950 Napisano: 20.01.2021 20:08:13 w Czy informują/ informowali?
zauważcie, że w konkursach w dowolnych sklepach, gdy agencje podają wygrane numeru paragonów to są to paragony kilkucyfrowe max 4.
osiedlowe sklepiki drukują tego na potęgę i agencja nie ma jak podważyć tego, ja omijam takie konkursy/loterie... Wyświetl w wątku >>
2 nkba, ilonaxx5 0

harnas

#6759168 Napisano: 18.01.2021 12:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

harnas napisał(a):

już po zabawie

z 20 scrabble poszlo w ciagu 15 minut... Ot sprawiedliwy konkurs.

min 60 poszło, ale wiemy jak jest z chwaleniem się na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6759164 Napisano: 18.01.2021 12:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
już po zabawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6759014 Napisano: 17.01.2021 13:22:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

harnas napisał(a):

Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie Fundator=Organizator i po wytknięciu błędów usuwali prace niezgodne z regulaminem. W końcu marka ma się dobrze kojarzyć, a niesmak w takich wypadkach pozostaje, więc wg. mnie warto walczyć, jak się ugra - może autko pojedzie do kogoś, kto uczciwiej podszedł do zadania, jeśli nie - nic nie tracicie. W ogóle wydaje mi się, że laureatem jest osoba z forum ... emotka

Próbuj szczęścia emotka  Ja nie widzę złamania zasad regulaminu. Jestem przekonana, że odpowiedzią będzie to, że brali pod uwagę kreatywność, pomysłowość i oryginalność, a to właśnie pani Agnieszka wykazała się tymi cechami tworząc filmik. Wyszła poza szablonowe myślenie. Zaryzykowała i ma. 

nie kupowałem opon, udziału nie brałem, więc w czym mam próbować?
Piszę, że na miejscu osób, które kupiły opony Nokian ze względu na konkurs dwa razy bym się nie zastanawiał i pisał reklamacje, bo takie cwaniactwo należy tępić emotka  Następnym razem może Ty będziesz na drugim miejscu, bo co druga osoba z forum zacznie w formularzach na odpowiedź pisaną wysyłać linki do zdjęć "bombelków" i filmiki emotka peace! Wyświetl w wątku >>

harnas

#6758897 Napisano: 16.01.2021 14:32:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie Fundator=Organizator i po wytknięciu błędów usuwali prace niezgodne z regulaminem. W końcu marka ma się dobrze kojarzyć, a niesmak w takich wypadkach pozostaje, więc wg. mnie warto walczyć, jak się ugra - może autko pojedzie do kogoś, kto uczciwiej podszedł do zadania, jeśli nie - nic nie tracicie. W ogóle wydaje mi się, że laureatem jest osoba z forum ... emotka Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

harnas

#6758892 Napisano: 16.01.2021 14:22:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wstawiałem ten konkurs, czuje się wywołany emotka  Wiem, że była wzmianka o tym, że ma być odpowiedź do 500 znaków, trudno więc mówić tu o filmiku. Kreatywne to było 10 lat temu, teraz już żadna agencja tego nie łyknie, traktując to jako cwaniactwo i próbę obejścia regulaminu. Ja bym próbował przede wszystkim zgłoszenie reklamacji + pisanie na fb. Jak wspomniał ktoś wyżej, to nie jest zakup za 2zł, a nagrodą nie są szmaciane kominy... Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

harnas

#6758735 Napisano: 15.01.2021 14:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

stasia98 napisał(a):

Mam pytanko, działa Wam strona loterii Nestle- Scrabble? U mnie cały czas błąd od 30 minut

niet
Sorry, this content is currently not available.
Please try again later. Consult our status page for more details

u mnie poszło pudło z godzinę temu Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6757735 Napisano: 12.01.2021 11:53:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
witegz napisał(a):

harnas napisał(a):

jegermaister z I etapu wszyscy już dostali?

czekam dalej na maszynę chłodzącą z I etapu 
Ktoś już ma? 

na olx ktoś sprzedawał, więc chyba już wysyłali... Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6757420 Napisano: 11.01.2021 13:20:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
jegermaister z I etapu wszyscy już dostali? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6757246 Napisano: 09.01.2021 22:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nniewidzialnaa napisał(a):

fiona25 napisał(a):

[quote=

kerocna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Można łączyć te dwie marki, byle rachunek był na 25 zł emotka

Czy to jest pewna informacja uzyskana od organizatora? Bo dla mnie regulamin też nie jest do końca jasny. A teraz kapsułki są w promocji i trzeba dobrać coś by było 25 zł (najkorzystniej wychodzi Pur, a nie drugi Somat).

No właśnie też mnie to zastanawia. Regulamin mówi, że "zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup za minimum 25,00 zł  dowolnych produktów spośród następujących marek: Somat lub Pur" ale czy można mieszać to mam wątpliwości.

kerocna]
banka-manka napisał(a):

Można łączyć te dwie marki, byle rachunek był na 25 zł emotka

Czy to jest pewna informacja uzyskana od organizatora? Bo dla mnie regulamin też nie jest do końca jasny. A teraz kapsułki są w promocji i trzeba dobrać coś by było 25 zł (najkorzystniej wychodzi Pur, a nie drugi Somat).

No właśnie też mnie to zastanawia. Regulamin mówi, że "zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup za minimum 25,00 zł  dowolnych produktów spośród następujących marek: Somat lub Pur" ale czy można mieszać to mam wątpliwości.

Jak dla mnie można  emotka  chociaż wiem,że słaby ze mnie autorytet  emotka  .Chętnie bym pomieszała gdyby nie to,że w moich pobliskich Rossmanach nie ma ani pół Somata i ani ćwierć Pura ...kolejny konkurs cieszący sie popularnością  emotka

można mieszać, potwierdzone info, widzę że konkurencja będzie spora emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6756545 Napisano: 06.01.2021 16:05:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo  :zakreconyA ja k

ziolko napisał(a):

pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo  emotka

Nie rozumiem, dlaczego zakup litra jest gorszy niż zakup 0.7 l? Przecież więcej wydałyśmy, więc dochód ze sprzedaży wzrasta.
Rozumiem, gdyby ktoś kupił 0.5 l . A ja mam na paragonie cenę bez podania pojemności. Czy ktoś wie, ile kosztuje w Żabce
0,7 l?

a widział ktoś tę edycję w litrowych butelkach?
bo w tym konkursie chodzi o promowanie tych dwóch wariantów Wyświetl w wątku >>

harnas

#6753944 Napisano: 22.12.2020 12:52:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Za który etap jest informacja o Netflix, Świąteczny konkurs? Parę osób dziś się pochwaliło, napiszcie, proszę.

za poprzedni tydzień emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6753913 Napisano: 22.12.2020 11:22:55 w SZUKAM....
Pytanie o wątek z zakupami paragonów na trwające konkursy
Cenę którą tam podajecie za paragon to jest kwota z wysyłką pocztą paragonu, czy jak?
Rozumiem produkty zostają u osoby, która sprzedaje +10zł za paragon i w tym jest wysyłka? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6752839 Napisano: 16.12.2020 17:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z 400 zestawów Somersby kilka wpisów tylko ?? już wsio poszło?? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6752112 Napisano: 14.12.2020 17:39:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Z jakiego adresu @
Informują z Konkurs "Discover Star" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: mail

??

kontakt@odkryjwsobie.pl

edzia Ciebie chyba wszystkie agencje lubią? emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

harnas

#6750743 Napisano: 08.12.2020 21:09:06 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy Heineken za weekend były maile czy tylko lista laureatów na stronie?

Też mnie to zastanawia,bo widzę siebie,a maila brak.

dostaliście już? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6749841 Napisano: 04.12.2020 18:56:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a faktoria win się odzywała ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0