Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6765344 Napisano: 17.02.2021 14:40:39 w Czy informują/ informowali?
atanerka napisał(a):

harnas napisał(a):

slomkab napisał(a):

anaesth napisał(a):

BIC Hebe - poszło wszystko na raz?

Pewnie tak..

mogę Wam zdradzić, że podobnie jak Smolar w rossmannie nagradzali zdjęcia i filmiki emotka

ja miałam tekst

szok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6765342 Napisano: 17.02.2021 14:39:30 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

anaesth napisał(a):

BIC Hebe - poszło wszystko na raz?

Pewnie tak..

mogę Wam zdradzić, że podobnie jak Smolar w rossmannie nagradzali zdjęcia i filmiki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6764994 Napisano: 15.02.2021 20:07:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mdepfs napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a garnki z Profi? Ktoś, coś? wiem, że do 15/02 mają czas, ale czekam i czekam....

u mnie tez nie ma..

ktoś pisał do nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6764711 Napisano: 13.02.2021 21:07:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Przed chwila chcialam wyslac zgłoszenie na prince polo.Wypelnilam caly formularz, ale nie widzę przycisku wyslij.Ktos tez tak ma?

Miałam tak wczoraj. Wysłałam po raz drugi to samo zgłoszenie.

w ogóle ktoś tam wygrał choć raz? czy kolejna loteria pokroju Delicji?
Generalnie loterie Mondelez to jakaś porażka.. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

harnas

#6764036 Napisano: 10.02.2021 09:02:46 w Avanti
kiedystobylo napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ninja? Słabe nagrody, takie to chyba przeciętny konkursowicz wygrywa. Chyba na łożu śmierci muszę moje protokoły odbioru poskanować i opublikować  emotka , choć oczywiście są i lepsi emotka

Szczególnie papiery od Streamline za moje zestawy past i mydeł -> niech wieść gminna niesie, że zmarła dbała o higienę! emotka

BTW -> ludzie po kilka samochodów wygrywają i bóg-wie-co-jeszcze, a parcia na szkło nie mają żadnego. Co jest z tymi ninjami nie tak? emotka Jak mawia moja znajoma spoza świata konków: "Pieniądze lubią ciszę." emotka

A próżność publikę...

Rozumiem, że każdy szuka swojego miejsca, pomysłu na siebie. Ninja znalazł sobie ,,niszę", która ma być po prostu źródłem dodatkowego zarobku (jeszcze coś ponad kasę ze sprzedaży konkursowego szmelu). Atencja na pewno dodatkowo łechcze dumę, bo to przecież bardzo miłe słuchać gratulacji i jęków zazdrości. Prowadzenie takiego fanpeja ma jednak zasadniczy minus - konkursami trzeba zacząć się dzielić, a to przecież dla niego kompletnie nielogiczne. A jeszcze by pasowało podzielić się radami - zauważcie w jak enigmatyczny sposób to robi! Przeglądanie jego strony dało mi z 10 procent tego, co jestem w stanie wywnioskować sama. Jego oddana publika może coś nowego podłapała, jednak nie tyle, by się załapać na coś lepszego niż skarpety i okazjonalnie głośnik. Dziwi mnie więc to kółko adoracji, które się wokół niego wytworzyło, a jego ,,brandzlowanie" się nagrodami i opijanie sukcesów wywołuje u mnie mocny grymas zażenowania. Zwłaszcza po akcji z plagiatem. 

to on ma jeszcze plagiat na koncie? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6763959 Napisano: 09.02.2021 18:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Z ciekawości czy wygral ktoś kartę do Rossmana tekstem? emotka

Ja nie, 2-0 dla nich, ale to Smolar - nie wiem po co w ogóle grałam, nie wygrałabym nawet jakby cała moja rodzina w komisji zasiadła  emotka

Potwierdzam, Smolarek tylko zdjęcie mi nagrodził Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6763903 Napisano: 09.02.2021 15:20:27 w Avanti
[quote=

superloser napisał(a):

harnas napisał(a):

ikropka napisał(a):

harnas napisał(a):

kreatia napisał(a):

harnas napisał(a):

ikropka napisał(a):

harnas napisał(a):

kreatia napisał(a):

ikropka napisał(a):

harnas napisał(a):

kreatia napisał(a):

harnas napisał(a):

kreatia napisał(a):

kreatia] domika jak widać i Ty i ja dodajemy konkursy, więc jakoś to działa. Obowiązku dodawania nie ma, jest za to martwy przepis o ograniczeniach w wątku a i tak każdy pisze gdzie chce. Od pana "góró" jest tu dużo dość przypadkowych ludzi, którzy nie znają zasad i biorą z niego przykład (majonez kielecki case). Jakoś nie uśmiechałoby mi się wrzucenie tu konkursu z mega nagrodą, aby podsunąć im go pod nos. Oczywiście jest tu na forum dużo uczciwych ludzi, fajnych osobowości, ale still: 11 000 użytkowników (sprawdziłam), przy czy, bardzo duża ich część czerpie tylko z bazy i ma 0 postów. Po co więc?

prześledź sobie konkursy wspomianego pana - to są właśnie lokalne konkursy - tu PS, tam telefon itd.  emotka
na tym wygrasz więcej, niż na tych akcjach w bazie typu martini emotka  tam jest jedna duża nagroda i 0 konkursowiczów, więc oceń sobie realne szanse...

Wyświetl w wątku >>

harnas

#6763856 Napisano: 09.02.2021 14:06:28 w Avanti
ikropka napisał(a):

harnas napisał(a):

kreatia napisał(a):

domika jak widać i Ty i ja dodajemy konkursy, więc jakoś to działa. Obowiązku dodawania nie ma, jest za to martwy przepis o ograniczeniach w wątku a i tak każdy pisze gdzie chce. Od pana "góró" jest tu dużo dość przypadkowych ludzi, którzy nie znają zasad i biorą z niego przykład (majonez kielecki case). Jakoś nie uśmiechałoby mi się wrzucenie tu konkursu z mega nagrodą, aby podsunąć im go pod nos. Oczywiście jest tu na forum dużo uczciwych ludzi, fajnych osobowości, ale still: 11 000 użytkowników (sprawdziłam), przy czy, bardzo duża ich część czerpie tylko z bazy i ma 0 postów. Po co więc?

Wg. mnie każda osoba, która korzysta z bazy + ma dostęp do forum powinna dodać min. 1 konkurs, wiadomo że część osób to konta widmo, dawno nie używane, a gro osób nawet się nie rejestruje tylko korzysta z bazy. Rozumiem pionas - wyświetlenia, kasa z reklam itd. ale może warto pomyśleć nad zmianami?

Jest nas tyle, że nie wystarczy konkursów, żeby każdy mógł dodać. Od dawna nie udało mi się zgłosić żadnego. Zawsze jest już w bazie emotka

na fb, insta jest tego mnostwo, kazdy by 1 mogl zamiescic.
nie wspomne o konkursach lokalnych Wyświetl w wątku >>

harnas

#6763818 Napisano: 09.02.2021 12:25:25 w Avanti
kreatia napisał(a):

domika jak widać i Ty i ja dodajemy konkursy, więc jakoś to działa. Obowiązku dodawania nie ma, jest za to martwy przepis o ograniczeniach w wątku a i tak każdy pisze gdzie chce. Od pana "góró" jest tu dużo dość przypadkowych ludzi, którzy nie znają zasad i biorą z niego przykład (majonez kielecki case). Jakoś nie uśmiechałoby mi się wrzucenie tu konkursu z mega nagrodą, aby podsunąć im go pod nos. Oczywiście jest tu na forum dużo uczciwych ludzi, fajnych osobowości, ale still: 11 000 użytkowników (sprawdziłam), przy czy, bardzo duża ich część czerpie tylko z bazy i ma 0 postów. Po co więc?

Wg. mnie każda osoba, która korzysta z bazy + ma dostęp do forum powinna dodać min. 1 konkurs, wiadomo że część osób to konta widmo, dawno nie używane, a gro osób nawet się nie rejestruje tylko korzysta z bazy. Rozumiem pionas - wyświetlenia, kasa z reklam itd. ale może warto pomyśleć nad zmianami? Wyświetl w wątku >>

harnas

#6763804 Napisano: 09.02.2021 12:02:12 w Avanti
mia napisał(a):

domika napisał(a):

Do bazy dodany nowy konkurs Martini , trwa od1 lutego juz jednak nikt wcześniej nie pokusił się o informacje o nim emotka
https://www.konkursmartini.pl

Milusio. Tym bardziej, że znane mi z forum osoby widzę na liście laureatów. emotka

Konkurs pewnie i tak pominę, jak większość alko, ale ciekawi mnie co to u licha są te "świecące znaki Martini" o wartości circa 250 zł, i na grzyb to komu? emotka

życzę samolubom 10 lat niepowodzeń konkursowych emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6763745 Napisano: 09.02.2021 08:20:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

czy jak w info konkursowym jest, że trwa do 10.02.2021 r., a w regulaminie jest zapisane, że trwa do 10.02.2021 r. do godziny 00:00:00, tzn. że de facto trwał do 09.02, czy jednak do końca 10.02 ?;) 

do 10/02 Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

harnas

#6763380 Napisano: 06.02.2021 09:38:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

kto pomoże z Piniatą? co pisać? emotka

kup 10 kinder, wyslij w roznych godzinach, o tym jak kochasz kinder i licz na troche szzescia Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6763062 Napisano: 04.02.2021 14:25:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mnie bardziej zastanawia czy kiedykolwiek ktoś słyszał/widział mitycznego zwycięzcę samochodu w akcji Fortuny? Wyświetl w wątku >>

harnas

#6762625 Napisano: 02.02.2021 18:57:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

czy wygrał ktoś piniatę 2 razy na te same dane?

na samym początku tak Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6762539 Napisano: 02.02.2021 11:39:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Wygraj luksusowy wyjazd w Alpy z HEAD dla 4 osób!

Nagrody zostaną przyznane Uczestnikom w następujący sposób:
I miejsce – osoba, która jako 347 z kolei zgłosi się do konkursu.
II miejsce – osoba, która 258 z kolei zgłosi się do konkursu.
III miejsce – osoba, która 167 z kolei zgłosi się do konkursu.
IV miejsce – osoba, która 83 z kolei zgłosi się do konkursu.
V miejsce – osoba, która jako 24 z kolei zgłosi się do konkursu.
Kolejne cwaniactwo emotka
To jest rodzaj loterii (podobnej do bramkowej) nazwany bezprawnie konkursem, aby nie płacić podatku z tytułu gier losowych wynikającego z
ustawy z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych (Dz.U. z
2019 r. poz. 847 z późn. zm.) Ten "konkurs" powinien mieć zezwolenie wydane przez Dyrektora Izby Administracji Skarbowej
w Warszawie - ale z loterią jest więcej zachodu, no i koszty!
Cwaniactwo!!! emotka

to mozna zglosic do AS emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6762377 Napisano: 01.02.2021 16:06:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

Johnnie Walker wysyła maile

pytanie w stylu: ej, mordo, walnęliśmy się na Twoją niekorzyść o 3 stówy, w zamian możemy dać Ci te ten lepszy model wart 3 stówy więcej, ale wtedy czekaj 1,5 miecha, albo ciesz się tym co masz i kropka. No i ewentualnie możemy dać Ci flaszkę na przeprosiny, ale nie musisz jej brać, no a jak nie chcesz to i tak może Ci ją damy... jeszcze nie wiemy ...

Pełna profeska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6762292 Napisano: 01.02.2021 11:59:14 w Czy informują/ informowali?
stokrotka238 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ostatnio taki ładny Nissan "padł" na forum, ciekawe, czy mazda z Delicji już ma właściciela? Ktoś, coś?

Dla mnie ta loteria Delicji to jeden wielki przekret,nie widziałam wpisu ani jednej os w mdw... więc co mówić o aucie... emotka  a jak była poprzednia loteria delicji to było mnóstwo wpisów!

delicji mam zapas do kawy na najbliższy rok i też nic... Wyświetl w wątku >>

harnas

#6761591 Napisano: 28.01.2021 12:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

ashanti napisał(a):

Ja tez zaraz piszę reklamację, no żeby taki wałek na 150 sztukach zegarków poszedł... szok!  emotka

Kilka lat temu firma Youngers rozsyłała tablety a do nich protokoły na którym potwierdzało się odbiór smartfona wartego sporo więcej.I tak można wykiwać nas i fundatorów nagrody emotka

rozumiem jakby byl inny, tanszy kolor, ale inny model? to tylko glupi by sie nie zorientował, że agencja go w wała robi Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

harnas

#6761550 Napisano: 28.01.2021 10:49:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ktoś w ogole dostal regulaminowy zegarek? Wyświetl w wątku >>
0 0