Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6295892 Napisano: 04.12.2016 22:18:35 w Lay's
magalan83 napisał(a):

3 grudnia dałam zgłoszenie na konkurs football, jaki to będzie dzień?  Chodzi mi o wyniki, jakiego dnia mam szukać...

pomoże ktoś? emotka

pierwszą stronę, pierwszy post polecam Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

harnas

#6295891 Napisano: 04.12.2016 22:18:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

gosiagosia napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

mirai napisał(a):

Loteria "Wypasione" - 35 moich zgłoszeń i wszystkie pudła. Puszczam o różnych porach dnia i nocy - zawsze: "graj dalej". Macie podobnie, czy to tylko mój brak szczęścia?... emotka

u mnie bardzo podobnie, 0 wygranej, ok to loteria, ale jest mnostwo nagród i na tyle zgłoszeń nic...:(

No to mogę wam rękę podać, już 4 zgrzewkę wpisuję i nic, nawet kubka brak...

ja wpisałam z 15 i tylko kubek wpadł

u mnie też w zgrzewkach to liczę, ale w sumie 7 tys nagrod na miliony sztuk mleka, które wchodzą do loterii to nie jest dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6293445 Napisano: 30.11.2016 16:20:58 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

To żyj w tym świecie emotka
Już tyle razy nagradzano niezgodne z regulaminem prace i nic się nie działo, tu niestety też film pt. 15 lat Kaufland w Polsce zgarnia autko. c'est la vie! Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6293281 Napisano: 30.11.2016 14:09:01 w Kaufland konkursy
chlip, chlip, chlip emotka
Gratulacje dla zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6293150 Napisano: 30.11.2016 12:20:16 w Kaufland konkursy
Doszukujecie się niepotrzebnego spisku w moim pytaniu emotka  Zwykła ciekawość jak się sprawuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6293130 Napisano: 30.11.2016 12:01:23 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Żeby nie bylo jak z żukami od Albedo, w regulaminie 65 , a na fakturze 45... a podobno poznaniaccy to krakowiacy wygnani za rozrzutność emotka

Ja mam na fakturze 65

jeździsz Żuczkiem, czy sprzedany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6293093 Napisano: 30.11.2016 11:31:51 w Kaufland konkursy
huda83 napisał(a):

bmacieja napisał(a):

79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Nie znam się na samochodach, definiuję je kolorami emotka   jak wychodzę z galerii na przykład to za chorerę nie wiem, który to nasz emotka    za dużo czarnych emotka

Zgubić samochód na parkingu, to jedno. Ja ostatnio zgubiłam własny koszyk z zakupami w Kerfiurze, gdy ruszyłam na poszukiwanie czegoś tam.

zgubić koszyk to jeszcze ujdzie; ja raz zabrałam koszyk innej osoby i spokojnie wkładałam do niego jogurty, a Pani podeszła i grzecznie powiedziała, że na jogurty nie była zdecydowana, ale właściwie czemu nie.... Przeprosiłam ale rozwaliło mnie jej poczucie humoru emotka

Ja też miałam ciekawą przygodę z samochodem. Wychodzę ze sklepu, podchodzę do auta i otwieram kluczykiem - nie chce się otworzyć...szarpię za klamkę, latam wokoło, już zaczynam siarczyście kląć. Nagle patrzę, a obok stoi facet i sika po nogach ze śmiechu. Próbowałam zrobić mu włam do auta  emotka  Na swoje usprawiedliwienie dodam, że auta były identyczne - kolor, marka i typ nadwozia. Różniły się tylko kolorem siedzeń i tablicami rzecz jasna emotka

Mi się hen hen lat temu udało otworzyć dużego fiata sąsiada - mieliśmy identyczne. Wsiadam do środka, patrzę, a tam jakieś dziwne nakładki na fotelach, kierownicy ... mówię ups ... wyszedłem, zamknąłem i wsiadłem 2 miejsca dalej do swojego emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6293043 Napisano: 30.11.2016 10:38:50 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

SS

harnas napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Serio A trójka jest warta tylko tyle? Żyłam w błędnym przeświadczeniu, że dużo więcej emotka

A3 to jeden z najtańszych modeli Audi, to nie RS7 warte po 500tys emotka

S8 z dobrym wyposażeniem 880, ale trzy latka juz za 350 się dostanie

dodasz niefabryczne bajery, chromik nadwozie i się bańka uzbiera emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6293042 Napisano: 30.11.2016 10:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Ten Kamis był tak dawno, że nie wiem co mam im wysłać ;( Mam 3 jakieś paragony gdzie sa Kamisy, tylko nie wiem który wygrał i czy to w ogóle z tego konkursu? Wysłać im wszystkie?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6293023 Napisano: 30.11.2016 10:19:57 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

Serio A trójka jest warta tylko tyle? Żyłam w błędnym przeświadczeniu, że dużo więcej emotka

A3 to jeden z najtańszych modeli Audi, to nie RS7 warte po 500tys emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

harnas

#6292561 Napisano: 29.11.2016 15:07:05 w Smolar
agicho napisał(a):

slavek napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

slavek napisał(a):

maria1980 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Dajcie już spokój z tym Smolarem,według mnie to naprawdę solidna agencja a wypadki przy pracy zdarzają się najlepszym.Wszyscy wiemy że grając w różnego rodzaju konkursy podajemy swoje dane osobowe i numery tel.Nie ma co do nich dzwonić i wkurzać zwykłych pracowników.Sam też dostałem smsa o wygranej a nie grałem.

Wypadkiem przy pracy jest puszczenie smsow tym, co nie trzeba. Tworzenie bazy konkursowiczow to nie wypadek, a celowe dzialanie, ktore wys,lo na jaw przy okazji wypadku. Dwie rozne sprawy.

Zgadzam się w stu procentach , nie życzę sobie ,żeby ktoś przetrzymywał moje dane , zwłaszcza ,ze w każdym reg. Jest jasno napisane ,ze dane potrzebne są jedynie dla potrzeb konkursu ! 

Wydaje mi się, że to bicie piany dla samego bicia piany. Jakie to przechowywanie waszych numerów ma znaczenie dla Was? Pytam o realne znaczenie.

Smolar podobno lubił się chwalić, że tępi "konkursowicza". Realne znaczenie ma tworzenie bazy, w której odnotowywana jest każda wygrana, co by ich za dużo nie było w sumie.

Ale gdy losują i wrzucają filmik z losowania to jak to się ma do tego, co napisałeś powyżej?

A jaką mam pewność ,że kartka z  moim nr tel. trafia do ich "akwarium"?? emotka

a co, sprawdzałeś z jakiej puli oni losują? Wygrywają zawsze u nich startery nowe przykład numery 737, starych numerów jak na lekarstwo. Robią przesiew i przy losowaniach głównych moim zdaniem, stąd tak mało nagród na forum zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6292416 Napisano: 29.11.2016 12:50:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

wygrał ktoś na te same dane z Heinekena? Nie widziałam w regulaminie nic na temat ilości wygranych, ale nie wiem czy jest sens się starać emotka z góry dzięki za info!

tak, nagradzają te same dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6292026 Napisano: 28.11.2016 17:28:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konrads6 napisał(a):

ktoś ma jakieś pewne info na temat gwarancji ps4 z laysów ? tz. czy patrzą na numer seryjny czy też protokół, a może nie uznają ?

tylko z protokołem gwarancja obowiązuje, znajomy reklamował i wszystko było ok Wyświetl w wątku >>
1 konrads6 0

harnas

#6291837 Napisano: 28.11.2016 13:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

angelika1701m napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mmika26 napisał(a):

Co piszecie w tym Heinekenie? Chciałam wygrać dla Taty, wysłałam kilkanaście zgłoszeń i nic... rymujecie?

To samo miałam pytać emotka  o Heinekenie piszecie? Bo ja rymowanki z Heinekenem i bez i lipa.

sydariameki napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mmika26 napisał(a):

Co piszecie w tym Heinekenie? Chciałam wygrać dla Taty, wysłałam kilkanaście zgłoszeń i nic... rymujecie?

To samo miałam pytać emotka  o Heinekenie piszecie? Bo ja rymowanki z Heinekenem i bez i lipa.

O Heinekenie,świętach  i z rymem  :-)

Ja za pierwszym zgłoszeniem- zwykłe życzenia dla dziadziusia o dzwoniących butelkach emotka

rymem i z jajem emotka

u mnie zwykłe życzenia, ale skuteczność marna Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6291770 Napisano: 28.11.2016 11:31:03 w Biedronka
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

mia napisał(a):

harnas napisał(a):

taalvikki - jutro ja posyłam swoją bombę - wybierz sobie inny dzień, po co marnować paragon emotka

Cudownie, to w takim razie dzisiaj ja zasuwam swoją bombę, skoro mam wolne pole... Przed północą odpalam. emotka

moja bomba juz poszła emotka

To ja czekam. Ostatni będą pierwszymi. emotka

rezerwujcie szybko terminy, bo jak ciepłe bułeczki się rozchodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6291767 Napisano: 28.11.2016 11:26:22 w Lay's
marysiam napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Lays cebula, lays papryka, dziś schrupiemy przeciwnika 

nie ma rymu bez rymu też jest szansa na wygraną?

rym jest i to bardzo fajny, gratki Agnieszka, pomysłowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 marysiam 0

harnas

#6291618 Napisano: 27.11.2016 23:17:46 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

maryam napisał(a):

Dużo zgłoszeń wysyłacie? Ja miałam plan 1 dziennie, ale dziś już mi się nie chce.. emotka

mam póki co jeden paragon (ciastka są dobre), ale jeszcze nań nie zagrałam. czekam, aż wymyślę coś rzeczywiście dobrego. obstawiam, że nastąpi to jutro. później nie wiem, może raz na kilka dni coś rzucę, choć rzucać się nie zamierzam, wiedząc, jak to jest w konkursach, w których lud widzi magiczne słowo "samochód". 

taalvikki - jutro ja posyłam swoją bombę - wybierz sobie inny dzień, po co marnować paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6291533 Napisano: 27.11.2016 19:40:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

harnas napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy w tym konkursie Kaufland ze smartfonami koniecznie trzeba podawać swój Pesel?

https://kauflandaplikacja.pl/

niekoniecznie, możesz nie brać udziału emotka

Zawsze zastanawia mnie zasadność takich rad a także IQ osób, które je udzielają

Mnie zawsze zastanawia zasadność takich pytań a także IQ osób, które je zadają, masz formularz z obligatoryjnymi danymi, to gdzie te Twoje ultra wysokie IQ? Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

harnas

#6291494 Napisano: 27.11.2016 18:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Czy w tym konkursie Kaufland ze smartfonami koniecznie trzeba podawać swój Pesel?

https://kauflandaplikacja.pl/

niekoniecznie, możesz nie brać udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6291450 Napisano: 27.11.2016 14:47:00 w Kaufland konkursy
40 dychy przynajmniej by wygrać 100 ... coraz ciekawiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0