Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6297976 Napisano: 08.12.2016 16:09:36 w Biedronka
o kuźwa, takiej porażki jeszcze nie doświadczyłem. Cholerny JET Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

harnas

#6297934 Napisano: 08.12.2016 15:22:47 w Biedronka
Też tak myślę, wtedy dali w czw ale mieli tylko 4 dni do wyłonienia, teraz mają 7 ... Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297794 Napisano: 08.12.2016 11:52:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
ale będzie słodko - kilka kg ciastek od HIT emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297480 Napisano: 07.12.2016 18:12:15 w Lay's
cb, myslisz ze dodając pogrubienia wzmocnisz przesłanie swoich bredni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297401 Napisano: 07.12.2016 15:47:23 w Lay's
cb656 napisał(a):

harnas napisał(a):

cb656 napisał(a):

masza napisał(a):

Najlepszym wyjściem byłby formularz z @ i tyle, bez nazwisk

"Najlepszym" to rozwiązanie jest dla kogo? Dla cwaniaczków

no i co w tym złego? Musisz kupić i otworzyć 2 paczki Lays na każde zgłoszenie, więc dla fundatora czysty zysk, a przecież o zwiększenie sprzedaży tutaj chodzi ...

emotka
Głośniej, głośniej... śmiesznie wyglądają takie poglądy na tym forum, zrzeszającym "najuczciwszych z uczciwych wojowników o CZYSTĄ GRĘ i jasne zasady obowiązujące wszystkich bez wyjątku" emotka Yasne. Bo w każdym konkursie chodzi (grającym emotka ) "tylko" o zwiększenie sprzedaży, a nie o wygrane - te to wcale się nie liczą, bo ważny jest sam udział i SATYSFAKCJA emotka Taaa... tak mi mów, a ja zdrów emotka

przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem post maszy i mój. Wtedy może załapiesz o co chodziło emotka
Bo była mowa o perspektywie organizatora, mu zwisa czy paczki kupił i zjadł Pan X, czy Pani Y, liczy się zysk Wyświetl w wątku >>

harnas

#6297381 Napisano: 07.12.2016 15:19:03 w Lay's
cb656 napisał(a):

masza napisał(a):

Najlepszym wyjściem byłby formularz z @ i tyle, bez nazwisk

Taaa... albo ma się rzeczywiście tylu wtajemniczonych znajomych/krewnych, że można czynić zgłoszenia w ich imieniu (co zresztą nie jest fair tak dla formalności przypomnę), albo słać wszystkie zgłoszenia NA SIEBIE, czyli na jedne i te same dane. I tu zonk, bo zgodnie z regulaminem jedna nagroda z danej kategorii wyklucza możliwość wygrania drugiej. Czyli jak ktoś wygrał piłkę, a nie trafił tygodniowej, to pozamiatane, dalej NA SIEBIE nic nie ugra, choćby miał najgenialniejszy pomysł.

"Najlepszym" to rozwiązanie jest dla kogo? Dla cwaniaczków! emotka Stworzyć alias adresu mailowego to dwa kliki, jak ktoś płodny w pomysły powysyła 10 zgłoszeń na 10 aliasów i trafi dajmy na to 2, to pozostałych osiem zastępuje nowymi i dalej jazda.

no i co w tym złego? Musisz kupić i otworzyć 2 paczki Lays na każde zgłoszenie, więc dla fundatora czysty zysk, a przecież o zwiększenie sprzedaży tutaj chodzi ... Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297316 Napisano: 07.12.2016 13:46:27 w Lay's
Pierwsi oszustwo zapoczątkowali pracownicy Avanti, bo skoro wygrałem konsolę w ich poprzednim konkursie kilka miesięcy temu to dlaczego nie mogę wygrać jej znowu dzisiaj? Regulamin tego nie zabrania, a każdy kto choć trochę grał w konkursach organizowanych przez Avanti, ten wie że nagminnie stosuje wykluczenie. Nawet Smolar przy Lidce się chowa emotka
Nie widzę tu nic nagannego. Mało kto juz tego nie robi. Po co marnować kody na siebie, skoro można wygrać na członka rodziny, znajomego itd. Powinno Avanti przede wszystkim zastanowić się nad sensem tego banowania nazwisk. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297295 Napisano: 07.12.2016 13:22:00 w Lay's
Już jakiś czas temu zauważyłem, że pojawiły się dziwne nazwiska, niby literówki w stylu Kowaski zamiast Kowalski. I nagrody wpadają. Jakiś sposób jest, w końcu "ja się tylko pomyliłem"...
Głupota ze strony Avanti, że wprowadziła te bany...
Wysyłam na siebie nic, raz, drugi, trzeci ... Wysyłam na nową osobę to samo i od razu piłka jest.
Więc nic to nie zmienia, bo nagrody lądują finalni i tak u tych samych osób, tylko sobie robią smrodu i niepotrzebnej roboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297275 Napisano: 07.12.2016 12:59:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A Tyskie z jakiego dnia wysyłało nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297196 Napisano: 07.12.2016 11:20:01 w Lay's
asantesana napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

U mnie piłka wygrana co najmniej 2 tygodnie temu .Otrzymałam już kolejny @ tym razem prośba o wysłanie skanu dowodu.
1. nie ma się co łudzić na wygraną na wymyślone nazwisko .W tej chwili wszystko weryfikują .
2. będzie ostra rezerwa .

Ale jaka rezerwa, skoro ludzie mają piłki w domu? Coś się pani Lidzi pomyrdało...

jak ktoś wygrał na fikcyjne dane konsole i nie odesłał dowodu to konsole przeszły do rezerwy, więc myślę, że nie chodzi o to, by post factum sprawdzać wydanie piłek, a o nagrodę wyższego stopnia Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

harnas

#6297171 Napisano: 07.12.2016 10:43:47 w Lay's
Obstawiam, że jadą z rezerwą i z automatu sprawdzają każdego, może konsole ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6297088 Napisano: 07.12.2016 00:38:32 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy ja nie umiem czytać ze zrozumieniem ? Chodzi mi o konk PALMOLIVE... Zakupiłłam dzisiaj zestaw świąteczny, a po powrociee do domu zerknęłam do Regulaminu, w którym mowa o Hipermarketach... Co prawda, listy sklepów nie załączyli, ale zastanawiam się, czy mój "Supermarket" bierze w nim udział...  https://www.tesco.../akcje/40-palmolive/
emotka

Te sklepy biorą udział:

https://www.tesco...lepy/4/hipermarkety/ Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

harnas

#6296880 Napisano: 06.12.2016 16:44:00 w Biedronka
anula81 napisał(a):

dostajecie zwrotki z DR.gerarda jak macie sms przemieniony ze względu na długość w MMs ?

musisz zmniejszyć ilość znaków Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6296827 Napisano: 06.12.2016 15:04:52 w Lay's
marysiam napisał(a):

Witam, Szanowna Pani w związku z Pani wgraną w konkursie „Mistrzostwa kibicowania” zgodnie z pkt 20 regulaminu Konkursu uprzejmie prosimy o przesłanie kserokopii dowodu tożsamości celem pełnej weryfikacji i wydania nagrody. W związku z powyższym uprzejmie prosimy o przesłanie dowodu osobistego, z widocznymi poniższymi danymi:- imię,- nazwisko- numer i seria dowodu Wystarczy pierwsza strona dowodu osobistego, pozostałe dane mogą pozostać zasłonięte. Kserokopię prosimy nadać przesyłką rejestrowaną (list polecony lub przesyłka kurierska) na adres:Avanti Lidia RasztawickaUl. Reymonta 4a05-070 SulejówekPowyższe dokumenty prosimy przesłać do dnia 13.12.2016 Cały regulamin jest dostępny na www.lays.pl PozdrawiamyZespół Obsługi KonkursuMagdalena Puła HE HE SZOK O GŁUPIĄ PIŁKĘ TYLE ZACHODU I TO JESZCZE WYSYŁKA POCZTĄ LUB KURIEREM NA MÓJ KOSZT!!!!A CZY O KONSOLĘ I BILETY TEŻ ŻĄDAJĄ TAKICH DANYCH???PO DRUGIE PO CO IM NUMER I SERIA DOWODU DO CZEGO TO????

wszystko masz w regulaminie, mogłaś nie grać jak go nie akceptujesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6296738 Napisano: 06.12.2016 12:55:11 w SZUKAM....
natala91 napisał(a):

Na konkurs milka stokrotka numer systemowy to ten na przeciwko daty?

masz w regulaminie: uwidoczniony w prawymgórnym rogu paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6296598 Napisano: 06.12.2016 10:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskawka - numer i seria dowodu nie jest potrzebna do odprowadzenia podatku od wygranej, ewidentne wyłudzanie danych, pytanie po co im takie szczegółowe - kredyt będą na Ciebie brać? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6296562 Napisano: 06.12.2016 09:56:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy ktoś z Was wygrał 500 zł z tej loterii Lotos,gdzie trzeba kupić min. 25 litrów paliwa i chyba co godzinę losują kasę emotka Wczoraj dałam Mamie wygrany z Radio Wrocław talon na 150 zł i zaznaczyłam przy tym,że przy kasie ma koniecznie upomnieć się o ulotkę z info o tej loterii i wziąć paragon emotka Ciekawa jestem, czy ktoś z Forum tam wygrał.

nie osobiście, ale da się emotka
Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

harnas

#6296378 Napisano: 05.12.2016 19:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

aa i jeszcze jedno pytanie emotka a ten początek trzeba przepisać ? emotka dziękuję za pomoc melissa,petunija1,harnas

tak by wynikało, więc przepisuje Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6296369 Napisano: 05.12.2016 18:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

czy w dr. gerard jest ograniczenie znaków??

nie ma, szalej  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

harnas

#6295989 Napisano: 05.12.2016 10:05:17 w Biedronka
mixik napisał(a):

jokan napisał(a):

mixik napisał(a):

Ależ mnie niesamowicie wqr*ia ten dr Gerard i te załączniki... serio piszecie te wszystkie wymagane dane w zał. 2 i 3 dla "średniej" klasy tableta? Jeszcze weź zmieść całe hasełko, które zajęło 2 sms-y w te małe pole w zał 2... nosz qrrrr

to swoje haslo tez trzeba im przepisywac? a jak ktos skasowal smsa lub nie pamieta?

to faktycznie możnaby napisać, że z powodu awarii telefonu "nidyrydy"
ale mnie chodzi zwłaszcza o mnogość tych danych, które sobie życzą

Jak nie podasz hasła to w JETcie nie wydadzą Ci nagrody, w regulaminie masz zapis, że warunkiem otrzymania jest wypełnienie wszystkich pól z załączników Wyświetl w wątku >>
0 0