Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
perlshine
Postów 299
Data rejestracji 12.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysłałam dwa zgłoszenia i oba trafiły. a co do playa to nie miałam pojęcie,że nie przychodzą sms jak ma się wyłączony telefon ;/
Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w żabce też była podobna promocja tyle że naklejkę dostawało sie za chyba 10 zł a może 15? ... ale trzeba było ich zebrać bodajże 80 xD
Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd wiesz czy masz kosmetyki czy spa? Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję,że nie urwiecie głowy za dwa posty, ale edytować już nie mogę. mam pytanie do osób które wygrały garniera, w smsie zwrotnym ( tym którym się dostaje po odesłaniu danych ) piszą żeby wysłać im oświadczenie z regulaminu i paragon, tymczasem doczytałam się w regulaminie ( punkt 8 - wydanie nagród ) że należy przesłać kserokopię dowodu, no i nie wiem co z tym fantem, bo do wysłałam im sms inny adres niż mam w dowodzie Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może, ja też taką kupiłam. ktoś mi powiedział,że to jest po prostu stare opakowanie ( klepsydra ) Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* 604 217 179
* 608 409 259
Ktoś wie co to? Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłałam wczoraj i nie mam potwierdzenia. Mail to 4frame@4frame.pl? Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a miałyście jakąś informację,że wygrałyście na telefon, czy tak po prostu odesłałyście paragon? Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś w wątku Na co czekamy? też pisał,że 27.07 + 7 dni.
chociaż raz mogliby wysłać smsy ( byłoby szybko i bez bólu ) dla mnie jest najgorzej jak już dzwonią , a ja czekam i czekam na ten telefon i zazwyczaj nic Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to dziękuje, bo nie widziałam
Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chce psuć tej euforii na forum, ale pamięta ktoś może do kiedy Smolar ma wysłać te grille? na stronie Tesco i Smolara zniknął już regulamin :C Wyświetl w wątku >>
perlshine
Postów 299
Punkty karne 0
Konkursy dodane