Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika vickichelm

vickichelm

#5706441 Napisano: 25.07.2013 13:18:56 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to mało powiedziane... konkurs Frugo na cholere im od razu rezerwowi. Telepią mi się reće mam palpitacje modle się w duszy powiedz , że wygrałam , nie chcę rezerwy a tu rezerwa z 22 okropne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5704919 Napisano: 23.07.2013 13:01:44 w Wkurza mnie...
nice napisał(a):

babariba napisał(a):

u nas również masakryczny upał, a tu mamy małą siostrzenicę na wakacjach, a wyjść z domu się nie da

a u nas zimno i wiatr spory, zero słońca, same chmury emotka Ja chcę troszkę ciepełka emotka

u mnie zimno i może tak pozostać emotka Nie mogę się doczekać zimy ! Wkurzają mnie upały nie cierpię uczucia lepkości brrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5703993 Napisano: 22.07.2013 12:06:43 w Carrefour konkursy
Mam pytanie odnośnie pralki bo jedzie kurier ale mnie nie ma w domu, poza tym chciałabym , żeby mąż zobaczył czy wszysto gra ... a kurier mi mówi , że jak nie odbiorę jej jak on będzie za pół godziny to mam jechac do oddziału dhl - 60 km emotka czy to możliwe proszę o pomoc w miarę szybko bo nie wiem co mam robić a nie ma mnie w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5703942 Napisano: 22.07.2013 10:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eciepecie napisał(a):

petunija1 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

http://lublin.caritas.pl/krowi-konkurs# - ten konkurs można podpiąć pod losowanie?

"Na poniższy pastwisku wypasa się Krowa Mućka. Twoim zadaniem jest wytypowanie i wykupienie pola, na który padnie pierwszy krowi placek"

emotka emotka raczej nie chciałabym,aby widniało tam moje nazwisko, nawet jeśli cel szczytny. emotka emotka

Nestle wypuściło na rynek lody o nazwie KROWIE PLECKI. Gdy zobaczyłem to pierwszy raz, przeczytałem: "Krowie plAcki" i odechciało mi się od razu emotka
http://www.premie...var/upload/lody2.jpg

http://www.nestle...eci-od-nestle#light-

buhahaha emotka ale jaja i ja przeczytałam Placki emotka pomyłałam , że cały swiat zwariował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5703941 Napisano: 22.07.2013 10:52:56 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

Vicki, nie wiem, czy pamiętasz swoją obietnicę... emotka
Bo my pamiętamy! emotka emotka emotka

vickichelm napisał(a):

haha mia dziękuje emotka

P.S jeśli uda mi się zgarnąc tą pralkę to moją wyniose na barana z 4 piętra emotka

hahahaha emotka pamiętam , pamiętam . Ale jeszcze do mnie nie dojechała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5703517 Napisano: 21.07.2013 00:26:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

ekuc2
liczy się cel: Dochód z Konkursu zostanie przeznaczony na wspieranie ubogich uczniów i wyposażenie ich w podstawowe przybory stanowiące wyprawkę szkolną (zeszyty, bloki rysunkowe, mazaki itp.).

ja rozumiem szczytny cel ale jednak forma nie bardzo mi odpowiada emotka już lepsze by było gdyby oszacować gdzie spadnie jabłko z rajskiej jabłoni a nie krowa zrobi swój pamiętny placek (choć zupełnie inne słowa cisną mi się na klawiaturę) emotka
jak dla krowie odchody nie pasują ani do Caritasu ani do Ziemi Świętej ani do dzieci potrzebujących emotka emotka emotka

oooooo masakra ja mam to w dup... emotka cooo za konkurs emotka

tam trzeba coś wykupować chyba ich posr... emotka

wolę wspomóc osoby które tego potrzebują a nie płacić kase na caritas zresztą ten konkurs to chyba ktos szalony wymyślił pisząc lekkimi słowami emotka ssszok Formuła z jakimiś krowimi plackami jest o cenzura potłuc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5703325 Napisano: 20.07.2013 14:56:17 w Carrefour konkursy
Dziękuje za odpowiedź :*

radosna napisał(a):

vickichelm napisał(a):

a dzwonili wcześniej do Ciebie,żeby się umówić ? Ja odesłałam skan paragonu na @ i cisza emotka

Dzwonił kurier.

Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5703316 Napisano: 20.07.2013 14:41:58 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

malenka89 napisał(a):

radosna napisał(a):

Chciałabym wiedzieć, jaki model pralki macie. Ja dostałam w piątek Indesit XWA 71251 WWG.

a to już wożą te pralki z konkursu Ariel??

Tak.

a dzwonili wcześniej do Ciebie,żeby się umówić ? Ja odesłałam skan paragonu na @ i cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5703062 Napisano: 19.07.2013 23:22:21 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

emka86 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze kogos bawi, smieszy ludzka choroba i nieszczescie emotka
Rozumiem, ze sytuacja konkursu z biletami na jutrzejszy mecz byla zaskakujaca i mogla bawic no ale teraz...chyba nie odwolano tego meczu bez powodu.

Chyba, ze ja taka wrazliwa jestem...

To jakiś żart? Z dnia na dzień?

Dokładnie tak,mogło być... Rak jest tak podstępną chorobą,nigdy nic nie wiadomo... I psychika wysiada chorego i najbliższych.

Rak rakiem, ale naprawdę- tak się nie załatwia spraw. Ja tam jestem ostatni do wysuwania takich wniosków, ale nie oszukujmy się- zawsze takie rzeczy dzieją się w Polsce...

dokładnie rak to straszna choroba i współczuje.. ale takie rzeczy tylko w naszym ukochanym kraju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5701323 Napisano: 18.07.2013 10:07:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to , że do jakiego lekarza się nie ruszę wszędzie tylko płacić... Wizyty prywatne bo na fundusz trzeba czekać pół roku albo nie ma miejsc... Badania kolejne wydatki. Istny horror ... skąd brać na to wszystko pieniądze emotka Jeśli któraś z Was dziewczyny miała kolposkopie proszę niech sie odezwie w pw bo mam takiego doła , że wyć mi się chce. Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5699758 Napisano: 16.07.2013 10:55:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yyyy może mi ktoś wyjaśnić o co kaman w tym haśle ? emotka
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do
kie si Śpioncy Rycerz łobudzi,se zjedzie pyrciem do ludzi Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5696854 Napisano: 12.07.2013 09:23:10 w co chcielibyście wygrać?
Skuter, kosz hortex, coś z cifa emotka , pieniądze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5696397 Napisano: 11.07.2013 16:21:14 w Carrefour konkursy
JEZUUUUUUUUUUUUUUUU pralka z Chełma moja TYLKO moja !!!! emotka emotka emotka pierwsza moja taka wygrana . Aż się popłakałam Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5696186 Napisano: 11.07.2013 14:03:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wraq napisał(a):

joan napisał(a):

To CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Liczy się tylko JAK.

joan napisał(a):

Nie, dopiero zbieram worek hasełek, jutro wszystko hurtem poślę (aktualnie mam 73 szt.) i finito.

Rozumiem, że masz 73 paragony? Bo inaczej jak interpretować twoją stopkę? Hipokryzja?

A od kiedy do Lay's max potrzebne są paragony???? Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5696105 Napisano: 11.07.2013 13:11:13 w Carrefour konkursy
Powinny być listy zwycięzców a nie obdzwanianie emotka niechby sobie później dzwonili Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5696102 Napisano: 11.07.2013 13:09:47 w Połączenia nieodebrane
ksiula73 napisał(a):

Dzisiaj zastrzeżony o 11-stej. Może ktoś wie?

może c4 pralka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5696050 Napisano: 11.07.2013 12:40:36 w Carrefour konkursy
Kurcze chciałabym kiedyś takie emocje , że czekasz na wyniki i nagle dzwonią z gratulacjami emotka Aż serce podskakuje z radości emotka Nie pozostaje nic innego jak prać w moim śmierdzielu emotka Gratulacje dla wygranych niech Wam dobrze służą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5696010 Napisano: 11.07.2013 12:18:46 w Carrefour konkursy
ja czekam na Chełm , jest przy samym końcu . Chyba oszaleje , to nie na moje nerwy emotka

Czy ktoś gral w Chełmie ? Jeśli tak niech się ujawni tu lub w pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5695956 Napisano: 11.07.2013 11:55:58 w Carrefour konkursy
a myślicie czy można się jakoś dowiedzieć/zadzwonić czy już po wszystkim? Chodzi mi o dane miasto? Czy wygrał ktoś czy wszystkie zgłoszenia okazały się za słabe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5695877 Napisano: 11.07.2013 11:27:48 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

Ostatnio było alfabetycznie z tego, co pamiętam emotka
To jak już są przy G to też na g... już mogę liczyć emotka

aha... no to jak alfabetycznie to c... z tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0