Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika vickichelm

vickichelm

#5710240 Napisano: 31.07.2013 14:03:14 w Połączenia nieodebrane
koniczynka123 napisał(a):

dzwonił do kogoś ten nr 222478076 ? -nie ma takiego nr kiedy chce oddzwonić emotka

też tak miałam i nie wiem kto to emotka pewnie jakaś ankieta albo coś.

Na wszelki wypadek przeczytajcie : http://tech.wp.pl...51294,wiadomosc.html Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5710232 Napisano: 31.07.2013 13:51:52 w Biedronka
asante napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Twoje hasło było jak najbardziej ok, problem polega na tym, że musi jeszcze trafic w gust jury. Nie wiem czym oni się kierują, ale moje hasla, które uwazałam za pewniaki nie znalazły się nawet w rezerwie, za to dzwonili (z wygranymi i rezerwami) z takimi, na które specjalnie nie liczyłam. Grunt to się nie poddawać, bo nie znasz dnia ani godziny... a skuterów do rozdania jeszcze trochę zostało emotka

jeju to ile Ty tych SQTR asante sana wygrałaś emotka

Tyle ile chciałam emotka

to gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5710223 Napisano: 31.07.2013 13:41:07 w Biedronka
Twoje hasło było jak najbardziej ok, problem polega na tym, że musi jeszcze trafic w gust jury. Nie wiem czym oni się kierują, ale moje hasla, które uwazałam za pewniaki nie znalazły się nawet w rezerwie, za to dzwonili (z wygranymi i rezerwami) z takimi, na które specjalnie nie liczyłam. Grunt to się nie poddawać, bo nie znasz dnia ani godziny... a skuterów do rozdania jeszcze trochę zostało emotka

jeju to ile Ty tych SQTR asante sana wygrałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709977 Napisano: 31.07.2013 09:22:08 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię zakupy : C4, Tesco, Naturze, Groszku,Biedronka, Żabka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709529 Napisano: 30.07.2013 15:53:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
same zue wieści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709528 Napisano: 30.07.2013 15:53:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirek2oo6 polać Ci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709491 Napisano: 30.07.2013 14:58:44 w Biedronka
proszę nie bądź taka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709486 Napisano: 30.07.2013 14:51:54 w Biedronka
asante napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Frugo dzwoni z 25... ja mam znów 3 miejsce emotka emotka Aż chce mi się plakać w życiu tam nie wygram ...

a ja jeszcze raz powtorze, lepsza rezerwa niz nic od poczatku konka gdzie codziennie sie gra emotka

U mnie kolejna pierwsza rezerwa z tego samego dnia, teraz ja muszę zjeść paragon wygranej osobie emotka

czyly rozumiem , że jesteś przede mną ? emotka To muszę Was znaleźć i podesłac moje mole żeby Wam paragony zjadły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709411 Napisano: 30.07.2013 13:47:16 w Biedronka
antylopia napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Frugo dzwoni z 25... ja mam znów 3 miejsce emotka emotka Aż chce mi się plakać w życiu tam nie wygram ...

Głowa do góry, jak już dzwonią z rezerwą to znaczy, że idziesz dobrą drogą

ale wiesz jak jest człowiek liczy , że nie będą takimi ... żeby znów kogoś mamić rezerwą emotka aż pytałam czy można być rezerwistą kilka razy i mozna emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709396 Napisano: 30.07.2013 13:27:32 w Biedronka
Frugo dzwoni z 25... ja mam znów 3 miejsce emotka emotka Aż chce mi się plakać w życiu tam nie wygram ... Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709356 Napisano: 30.07.2013 12:44:27 w Wkurza mnie...
ziolko już nie chcę emotka Będę miec swój deszcz i swoja burzę ! Jak miłooooo o rany emotka emotka

już mam leje jak talala emotka jak mi dobrze hahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709212 Napisano: 30.07.2013 10:50:17 w Wkurza mnie...
ziolko prosze podziel się zrobię w zamian co zechcesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709126 Napisano: 30.07.2013 08:24:57 w Wkurza mnie...
haha ankasss dzięki za pocieszenie emotka

Ale i tak dziś chyba będzie mój koniec (moli w to nie mieszam) od rana jest tak duszno , mam wrażenie , że z każdą chwilą temperatura rośnie emotka Mieszkam na 4 piętrze to była życiowa pomyłka... Z dachu paruje, okna są po południu tak rozgrzane że wczoraj jak wróciłam do domu zauważyłam przysmażoną do szyby muchę ! Dobrze, jej tak emotka W piątek wyjeżdzam nad jezioro może będzie mi ciut łatwiej ale i tak dyla do wody nie dam bo nie mogę ...
Pozostaje odliczać dni z tęsknotą za dziadkiem mrozem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5709014 Napisano: 29.07.2013 21:50:47 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

vickichelm - ja mam problem z molami od 2 lat, szczególnie latem, w zimę umierają. Jestem pewna, że wlatują z dworu, strychu, korytarza, od sąsiadów... Siatki w oknach nie pomagają. Za cwane są. Pułapki w postaci plastrów stosuję, może to one tak dobrze ja przyciągają z całej okolicy emotka Bo na 8 plastrach mogłabym je zliczyć w dziesiątkach emotka Szafki spawdzam regularnie co 2 miesiące, cokolwiek wydaje mi się podejrzane, od razu wyrzucam. Mole uwielbiają migdały i orzechy, 2 x już je tam znalazłam. Poza tym chętnie rozmnażają się na moim suficie emotka emotka emotka Nienawidzę tego gów..na. Nie potrafię się ich pozbyć. Prawie wszystko przełożyłam do słoików/pojemników. Mieszkam pod strychem, wiec latem u mnie jest ponad 30 stopni 24h/na dobę (przy otwartych oknach). Wstyd mi, gdy goście przychodzą i widzą albo te pułapki pełne moli, albo gdy coś sobie fruwa... To tak, jakbym nie dbała o dom i nie sprzątała emotka emotka emotka emotka

o jej szczerze współczuje emotka ja mam świadomośc, że je mam od czwartku emotka i już schudłam bo jeśc mi sie odechciewa jak sobie pomysle ze jakis szma... robi mi jaja w domu emotka ja słyszalam o lawendzie mam pomysl zeby powiesić na lufcikach . Nie mam jeszcze moskitier bo stary mi zaniemógł a miał kupić i założył. A się pochorował może od tego emotka Może to w sumie jakiś sposób haha. Nie pomagal mi jak sprzątałam bo gadał, że Ty znowu coś wymyślasz to ma ! Może zjadł molowe jaja i choruje ale problemy toaletowe ma straszne ! Ale dobrze mi tak . Co do moli to ja mam nadzieje , że one sobie pojda mieszkam w tym mieszkaniu już 5 lat nigdy nie miałąm takich problemów mam nadzieje ,że je wykończe albo one wykończą mnie emotka bo ja strasznie brzydze i boje się robactwa... Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5708534 Napisano: 29.07.2013 12:34:51 w Wygraj mi / Wygram za...
kto wygra mi 2 tusze? oferty proszę w pw Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5708414 Napisano: 29.07.2013 10:25:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zamiast ulewy na dworze to frugo mnie olewa ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5708357 Napisano: 29.07.2013 09:12:18 w Wkurza mnie...
duchota, spiekota, parnota... w nocy nie mogłam zasnąć ... emotka ja chcę zimno , nienawidzę lata ! I wszelkie robactwo które się namnożyło no i oczywiście moje mole które zamiast zdychać i pozwolić mi żyć to mnożą na potęgę emotka Albo juz sama nie wiem może one przylatują z dworu wabione pułapką... Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5707112 Napisano: 26.07.2013 11:51:43 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
klisza napisał(a):

szukam sprawdzonego przepisu na sałatkę z wędzonym kurczakiem i winogronem,poratuje ktoś?

ale koniecznie mają być razem? emotka Czy szukasz na to i na to emotka

Bo jak z samym winogronem to winogron czerwony kroimy na ćwiartki wyjmujemy pestki, ser żółty kroimy w kosteczkę i dodajemy do winogrona , dodajemy przeciśniety przez praskę czosnek , majonez sól i pieprz i mieszamy emotka

Kurczak wędzony kroimy na mniejsze kawałki i dodajemy pokrojonego w kostkę ananasa , ddoajemy majonez i łyżeczkę musztardy ( ja nie lubię dużo to nawet mniej ) sól i pieprz emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5706564 Napisano: 25.07.2013 15:25:07 w Biedronka
lid napisał(a):

Na Fejsie generalnie piszą o innych datach niż są w rzeczywistości. Chyba nie mają kontaktu z Eskadrą

mereszka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

nawet z 22 lipca:P jestem trzecia w kolejce do SQTRA emotka A jest na forum ktoś kto jest przede mną ? emotka może odstąpisz mi wygrana ? emotka Albo przynajmniej napisz mi żebym się nie łudziła PLIS emotka

JAKIM CUDEM MASZ REZERWE Z 22 JAK NE FACEBOOK PISZĄ ŻE 20 DZISIAJ DZWONILI emotka

emotka emotka

emotka tak jak Ci odpisałam w pw widocznie cuda się zdarzają emotka nie wiem w ogóle co to za jakieś doświadczanie , że niby bym kłamała ? emotka niby w jakim celu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vickichelm

#5706512 Napisano: 25.07.2013 14:46:32 w Biedronka
nawet z 22 lipca:P jestem trzecia w kolejce do SQTRA emotka A jest na forum ktoś kto jest przede mną ? emotka może odstąpisz mi wygrana ? emotka Albo przynajmniej napisz mi żebym się nie łudziła PLIS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0