Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asia670

asia670

#5531057 Napisano: 28.12.2012 09:17:11 w Biedronka
Agnes napisał(a):

fryteczka napisał(a):

asia670 napisał(a):

prawdopodobnie Biedronka wysyła dziś bony,bo dziewczyna syna miała przed chwilą telefon od kuriera,że ma przesyłkę z wygraną,a tylko w tym brała udział emotka emotka emotka

tak, juz kto z forum dostal emotka
imienne

ja juz dostałam emotka
i potwierdzam są imienne i ważne do konca czerwca 2012

do końca czerwca emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5531044 Napisano: 28.12.2012 09:11:53 w Biedronka
prawdopodobnie Biedronka wysyła dziś bony,bo dziewczyna syna miała przed chwilą telefon od kuriera,że ma przesyłkę z wygraną,a tylko w tym brała udział emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5523123 Napisano: 19.12.2012 10:28:59 w Carrefour konkursy
koza.k90 napisał(a):

nagroda 3 stopnia to co do licha ?

kubek termiczny Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5521984 Napisano: 18.12.2012 04:42:45 w Biedronka
mia napisał(a):

U mnie było wszystko.
Ponad 101 zł w sumie, bo te piekielne kurice były od 1700 g wzwyż, no i cytryny przeważyłam (nie było w siatkach).
Więc pewnie sobie to odliczą do regulaminowego kilograma, jeśli będzie im się chciało tak bawić... emotka
No i niestety u mnie zioła prowansalskie wybija jako majeranek (inaczej niż inne przyprawy), więc pal licho, wzięłam już te zioła. Do 2015 (wg daty na opakowaniu) je pewnikiem zużyję.

Czy u wszystkich ten miód jest taki drogi? emotka Słoiczek ponad 10 zł i to niby w jakiejś promocji...
u mnie na paragonie zioła prowans. to:Majer ZiołaPro 9,9 g

Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5520634 Napisano: 17.12.2012 09:52:17 w Biedronka
marzencia2007 napisał(a):

wtajcie kochani emotka
jak to jest z tymi zakupami, można brac kilka sztuk np. mleka? czy trzeba wszystko po jednej sztuce?

po jednej i wszystko to co w spisie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5519675 Napisano: 17.12.2012 03:41:16 w Biedronka
wszystko kupione prócz ziół prow.i fasolki szparagowej-96 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5514886 Napisano: 14.12.2012 11:06:52 w Carrefour konkursy
kadjas123 napisał(a):

a ja pozostałam z 4 paragonami i zerem wygranych emotka

jutro będzie lepiej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5512521 Napisano: 13.12.2012 09:09:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto wie,kiedy Woseba z ITM informuje o wygranych?
Czy z C4 było rozwiązanie konkursu obiadku gotuj się? dzięki z góry za odp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5509124 Napisano: 12.12.2012 01:19:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
aerdna napisał(a):

Dobija mnie Podravka emotka

i podravka i hortex
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5505333 Napisano: 10.12.2012 07:43:51 w Wkurza mnie...
nie dość że mi zalało łazienkę z kaloryfera to jeszcze rozpirzył się kran w zlewozmywaku w kuchni i jestem bez wody i wielki bajzel mi się zrobił emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5504325 Napisano: 10.12.2012 12:24:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
voucher z TS do Zakopanego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5503464 Napisano: 09.12.2012 10:12:54 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie to, że zawiodłam się na niektórych domniemanych przyjaciołach... Ogłosiłam na NK zamiar sprzedaży TV z Cyfrowego Polsatu, a Oni zamiast mi ewentualnie pogratulować, pisali teksty w sensie: znowu wygrałaś > Dlaczego nie ja ? Nadmieniam, że wszystkim moim najbliższym wysyłam zawsze info o każdym konku, ale Oni twierdzą, że wygrać się nie da...
PS. To moja pierwsza cenna wygrana w tym roku, gdyż jedynie boniki do kaufa udawało mi się zgarnąć /zresztą dla rodzinki, a nie tylko dla siebie/... Zawsze się cieszę z wygranych moich znajomych, z forum tym bardziej...
A jednak zawiść ludzka nie ma granic... emotka

emotka Kij im w oko !

emotka Też chciałabym tak powiedzieć... Jednak boli mnie to, ze zawsze starałam się być życzliwą osóbką i tak mnie ludziska oceniali... Niejedni wygrali dzięki mojej szczęśliwej rączce i zawsze się z tego cieszyłam... Skoro nie ja to ktoś inny wygrał, a przeważnie ktoś z moich ulubionych... I to niewąskie nagrody... Jednak nigdy mi na myśl nie przyszło żeby Im zazdrościć lub jakieś profity z tego mieć... Tym bardziej mnie to boli... emotka

znam z autopsji-nie jesteś sama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5498045 Napisano: 07.12.2012 09:01:50 w Biedronka
claudia napisał(a):

Na mój gust to celowa polityka i bony wyślą w ostatnim czasie regulaminowym, choćby dlatego, że na święta i tak każdy dużo kupi,a w styczniu mają zastój w handlu, to chociaż za bony zmuszą do większych zakupów. Tak od początku pomyślałam, mam nadzieję, ze się mylę, ale pewnie nie emotka

dokladnie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5498026 Napisano: 07.12.2012 08:47:28 w Biedronka
nineczka17 napisał(a):

mia napisał(a):

Nie ma ktoś jakiegoś kontaktu/telefonu do nich, żeby się o te bony zapytać? emotka

w regulaminie wyczytałam że Avantis zajmuje się konkurem a telefon do nich to tel. 22 312-1000

ja dzwoniłam przedwczoraj i pani mi powiedziała,że na razie nic jej nie wiadomo,kiedy będzie wysyłka emotka ale że do konca roku wyślą/no tyle to tęz wiemy/ Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5495037 Napisano: 05.12.2012 08:10:40 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze zwlekałam z wizyta u lekarza, wziełam na własna reke agumentin z domowych zapasów zaczeło pomagać,chodziłam do pracy bo nie chciałam opuszczać, ale dzis mi sie lek skonczył,a nie chciałam przerwyac kuracji szczegolnie ze jeszcze nie hallo, na wstepie dostałam zje... od Pani dr za samodzielnie przyjety antybiotyk bo rozny jest na ucho srodkowe i a inny na zewnetrzne, no ale szczesciem trafiłam zapalenie ucha srodkowego lewego i własciwy lek, + prawego ze cos tam jest wybrzuszone i rozowe i jeszcze cos taz trabka eustachiusza- słysze troche dziwnie, z racji powtorzenia choroby w ciagu 4 msc skierowanie do laryngologa na cito i L4 na 2 dni, powiedziałam ze mogłam sobie niezły stan zapalny wychodowac jeszcze.Czy Wy tez czujecie sie nizrecznie wzgledem pracodawcy jak macie isc na L4?

kiedyś tak,dzisiaj Kochana ani trochę
emotka emotka on też od czasu do czasu choruje Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5493928 Napisano: 05.12.2012 12:48:52 w Konkursy to ... ciężka praca!
aneta2208 napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

Dla mnie konkursy to oderwanie od rzeczywistości.... zapomnienie o tym że świat jest jaki jest. Konkursy podreperowywują też budżet. staram, się nie sprzedawać rzeczy wygranych ale jeżeli wygram coś co nie potrzebuje to nie mam oporów. Nie uważam ze coś złego jest w sprzedazy. Dzięki konkursom mam w domu rzeczy których bym nie miała.

Rodzina? Znajomi? twierdzą ze to rach ciach i wygrywam... nie biora pod uwagę ze to jest sporo pracy... wymyślenie pracy, zbieranie głosów. czasmai siedzę 2 godziny żeby wymyslec jedno hasło, 1 dzień żeby wymysleć fajne zdjęcie na konkurs. Czasmai siedze w pracy swojej i myslę co tu ugotowac żeby mąz był zadowolony i żeby do konkursu pasowało. Ja to lubię. Przyznaje się że weszłam w to całą sobą i nie chce przestać

Czasmai boli takie niedocenie... wygrałas w tym roku 3 wycieczki za nic. Masz nowa kuchnię za nicnierobienie. Dali Ci laptopa za zwykłe zdjecie?
Juz nawet nie tłumacze tylko macham ręką. Ale dzieki temu w domu mam wspaniałe rzeczy. Jeszcze mam kilka nagród w swoim planie konkursowym do wygrania i dążę do tego emotka

Dokładnie się pod tym podpisuję -każdy myśli że o tak pstryk i nagrody wpadają ot tak.Widzę tę zazdrość,jak trafi się wycieczka,większa kasa itp.Usłyszałam nawet,że już mogłabym nie wygrywać,bo za dużo tego mam/bez komentarza.Każdy widzi efekt końcowy,ale to,że spędzam godziny na układaniu,pisaniu,jeżdżeniu po sklepach-o,to nikomu się nie chce!Mówię wtedy,że konki są dla wszystkich,to niech grają,a nie zazdroszczą.Poza tym wciągnęło mnie to i już chyba nigdy nie przestanę,forum uwielbiam-to taka grupa wzajemnego wsparcia/mam przynajmniej taką nadzieję.Pozdrawiam wszystkich sympatyków i duuużooo wygranych Wam życzę teraz i zawsze i na wieki wieków.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5492652 Napisano: 04.12.2012 08:27:58 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Dziwna choroba mojej córki,której objawem jest tylko kaszel-nic więcej!

Kaszle od dwóch tygodni,najpierw był szereg syropów na przeziębienie -nie pomógł!

W piątek tydzień temu-lekarka stwierdziła lekką emotka infekcję i przepisała inne syropki,gdyby nie pomogły w poniedziałek na wizytę....

W poniedziałek (bo przecież nie pomogły) inna pani doktor przepisała nam antybiotyk na zapalenie oskrzeli ,po którym na pewno przejdzie..

dziś jest chyba najgorzej kaszle ,a ten antybiotyk jakby pogorszył jej stan...
Nie wiem jak dziecku pomóc,kaszle aż się dusi...
jutro do lekarza -co tym razem? emotka emotka emotka

moja 3 lata miala tak przez 1,5 miesiąca ;(, gdy we wrzesniu rozpoczęło się przedszkole...teraz jest na przemian: 1 tydzien w przedszkolu, 2 tyg. w domu chora emotka u nas kilka razy tez antybiotyk...dzis tez byłam u lekarza, bo od soboty znów kaszel...niby osłuchowo czysto...u nas pomaga Pneumolan, syrop prawoślazowy (bez recepty) i zaparzony majeranek do picia - zamiast herbaty

moj syn jak chodził do przedszkola też tydzien chory,tydzień zdrowy i tak w kółko.wiecznie syropy i antybiotyki itd...w końcu sie wkurzyłam i poszłam prywatnie/rano byłam na kasę i pan doktór stwierdził zapalenie oskrzeli/kolejne!!!/i wypisał antybiotyk./Wzięłam recepty/nie wykupiłam/i po południu wizyta.Lekarka badała mi Przemka 40 min i powiedziała,ze jest infekcja gardła.No to ja jej recepty na stół i opinię poranna lekarza.Jeszcze raz zaczęła mi badać syna i co???zadnego zapalenia oskrzeli nie było!!! emotka przepisała witaminy,ROBIONY SYROP.Po tygodniu dziecko miałam zdrowe i proszę sobie wyobrazić,że od tego czasu przestał chorować/a bałam się co będzie jak pójdzie do szkoły/ Te konowały tylko antybiotyki ładują.Podam Wam też przykład córki,która często łapała zapalenie krtani i gardłą-u nas stale antybiotyki,jak raz leczyła się w Anglii to dostałą jakieś tabletki na 3 dni!!! i po chorobie nie było śladu.Mówiła mi,że tłumaczyła lekarzowi,co zażywa w Polsce,a on jej powiedział że absolutnie!Zdrówka dla dzieciaczkow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5492286 Napisano: 04.12.2012 06:28:31 w Rossmann
ludzka_istota napisał(a):

petunija1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak tu śmiesznie emotka emotka

Szkoda, że tyle mnie ominęło, a nie mam czasu tego wszystkiego ogarnąć... emotka

I nie mogę znaleźć przez ilość wiadomości w wątku jakie są zmiany w regulaminie... Mógłby ktoś pokrótce podsumować ?

-Nie wolno wygrać jak masz mało popularne Nazwisko.
-Nie wolno absolutnie grac jeśli w ciągu roku się wygrało przynajmniej RAZ.
-Jak wygrało się na męża, bacie, chomika czy sąsiada nie wolno nawet myśleć o Rossnecie.
-Jeśli już zdarzyło się wygrać pomimo zakazów należy oddać nagrody tym graczom co nigdy nic nie wygrali co przestali węszyć spiski.

Chyba tyle tylko było.... emotka

A tak serio to chyba w kreatywnych jedna wygrana na miesiąc a w czasówkach jedna na 3 miesiące.
A jak nie to dziewczyny mnie poprawią. emotka

emotka

A wejść do Rossmanna można czasami? emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5478370 Napisano: 29.11.2012 09:46:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki Playboy z Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asia670

#5475294 Napisano: 27.11.2012 07:13:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
chciałam Vanisha a tu głucha cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0