Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asia670
Postów 903
Data rejestracji 04.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do końca czerwca Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kubek termiczny Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po jednej i wszystko to co w spisie Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro będzie lepiej Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy z C4 było rozwiązanie konkursu obiadku gotuj się? dzięki z góry za odp. Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i podravka i hortex
Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znam z autopsji-nie jesteś sama Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie
Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzwoniłam przedwczoraj i pani mi powiedziała,że na razie nic jej nie wiadomo,kiedy będzie wysyłka ale że do konca roku wyślą/no tyle to tęz wiemy/ Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś tak,dzisiaj Kochana ani trochę
on też od czasu do czasu choruje Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie się pod tym podpisuję -każdy myśli że o tak pstryk i nagrody wpadają ot tak.Widzę tę zazdrość,jak trafi się wycieczka,większa kasa itp.Usłyszałam nawet,że już mogłabym nie wygrywać,bo za dużo tego mam/bez komentarza.Każdy widzi efekt końcowy,ale to,że spędzam godziny na układaniu,pisaniu,jeżdżeniu po sklepach-o,to nikomu się nie chce!Mówię wtedy,że konki są dla wszystkich,to niech grają,a nie zazdroszczą.Poza tym wciągnęło mnie to i już chyba nigdy nie przestanę,forum uwielbiam-to taka grupa wzajemnego wsparcia/mam przynajmniej taką nadzieję.Pozdrawiam wszystkich sympatyków i duuużooo wygranych Wam życzę teraz i zawsze i na wieki wieków.
Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moj syn jak chodził do przedszkola też tydzien chory,tydzień zdrowy i tak w kółko.wiecznie syropy i antybiotyki itd...w końcu sie wkurzyłam i poszłam prywatnie/rano byłam na kasę i pan doktór stwierdził zapalenie oskrzeli/kolejne!!!/i wypisał antybiotyk./Wzięłam recepty/nie wykupiłam/i po południu wizyta.Lekarka badała mi Przemka 40 min i powiedziała,ze jest infekcja gardła.No to ja jej recepty na stół i opinię poranna lekarza.Jeszcze raz zaczęła mi badać syna i co???zadnego zapalenia oskrzeli nie było!!! przepisała witaminy,ROBIONY SYROP.Po tygodniu dziecko miałam zdrowe i proszę sobie wyobrazić,że od tego czasu przestał chorować/a bałam się co będzie jak pójdzie do szkoły/ Te konowały tylko antybiotyki ładują.Podam Wam też przykład córki,która często łapała zapalenie krtani i gardłą-u nas stale antybiotyki,jak raz leczyła się w Anglii to dostałą jakieś tabletki na 3 dni!!! i po chorobie nie było śladu.Mówiła mi,że tłumaczyła lekarzowi,co zażywa w Polsce,a on jej powiedział że absolutnie!Zdrówka dla dzieciaczkow Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
asia670
Postów 903
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asia670