Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6317262 Napisano: 01.02.2017 21:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Chyba ktoś się wkurzył na moderatorów od Oleju Wielkopolskiego emotka

Tajemniczy autor zwany: Ds Z. emotka

Ty się nie śmiej, bo to pretendent do lodówki! emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6316751 Napisano: 01.02.2017 08:18:21 w Auchan
monisss napisał(a):

i znow nic ... a tyle ciekawostek wysłałam. widocznie jestem nudna 

Nie martw się, ja też emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

aurorcia

#6316404 Napisano: 31.01.2017 16:10:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cikitusia89 napisał(a):

Pomoże ktoś? Czy ktoś z Was brał udział w konkursie Colgate z biedronki? Wysyłam SMS i ciągle przychodzi mi wiadomość że wysyłam o nieprawidłowej treści. POMOCY

Konkurs zaczyna się za 6 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6316299 Napisano: 31.01.2017 13:15:52 w Auchan
eskel napisał(a):

aurorcia napisał(a):

-Violka- napisał(a):

A skąd inf że to może być publikowane? W reg nie zauważyłam 

Na stronie konkursu, przy zasadach
  • Codziennie w okresie 27.01.2017 - 05.02.2017 na stronie konkursowej publikujemy nowy zestaw oszałamiających ciekawostek.

To chyba chodzi o 3 zamknięte pytania.

Aaaaaaa faktycznie, możesz mieć racjęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6316297 Napisano: 31.01.2017 13:13:15 w Auchan
-Violka- napisał(a):

A skąd inf że to może być publikowane? W reg nie zauważyłam 

Na stronie konkursu, przy zasadach
  • Codziennie w okresie 27.01.2017 - 05.02.2017 na stronie konkursowej publikujemy nowy zestaw oszałamiających ciekawostek.
Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6316244 Napisano: 31.01.2017 11:53:17 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cb656 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Trudno. Uważam, że gdzieś czegoś nie zauważyłaś/nie zrobiłaś. Na przykład nie masz WiFi i brak dostępu do internetu, który jest do jakiegoś fragmentu konfiguracji niezbędny. Nie pomogę zdalnie, poszukaj pomocy lokalnie. Niech ktoś to weźmie w swoje rączki, może w jakimś punkcie z telefonami, tam są w miarę kumaci chłopcy, powinni opanować temat. Przewrócisz kilka razy oczami, zemdlejesz albo mdlejącym głosem odegrasz blądynkę * i zrobią to z uśmiechem.
P.S. Włóż inną kartę emotka i spróbuj emotka
-----
* blądynka nie ma nic wspólnego z kolorem włosów, słowo pochodzi od "błądzić" emotka

Spoko, znam się na żartach, ale wszystko już sprawdzone, każdy pomysł nie zadziałał. Przed chwilą dzwoniłam do serwisu Samsung, połączyli mnie z technikiem i jak zaczęłam mówić to on już wiedział o co chodzi, to jest blokada, którą mogą usunąć tylko w serwisieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6316228 Napisano: 31.01.2017 11:16:44 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Kupiłam na allegro nowy Samsung Galaxy J5, od firmy, nigdy nie włączany, totalna nówka dzień wcześniej zakupiony w salonie plus (bez simlocka), syn chciał go dzis odpalić i du.. emotka  Cały czas woła o podanie jakiegoś adresu google podanego przy rejestracji, a nie był nigdy rejestrowany!

Chyba coś poplątałaś. Telefon proponuje po prostu połączenie z kontem Google, by w ten sposób uzytkownik zyskał większą funkcjonalność (na przykład zakupy w sklepie Play).
Sprawdź jeszcze raz od początku i poszukaj opcji "nie, dziękuję, może później". Obejrzyj ten film...

Niestety, ale na filmiku jest opcja "pomiń" gdy dochodzi się do konta google a w tym naszym takiej opcji nie ma (jest tylko opcja -dalej-), cały czas jest napis "Zaloguj się używając jednego z kont właściciela tego urządzenia"
Opcji Nie dziękuję... też nie ma! Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6316116 Napisano: 30.01.2017 22:54:17 w Pomocy!!!!
jkkp napisał(a):

aurorcia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Kupiłam na allegro nowy Samsung Galaxy J5, od firmy, nigdy nie włączany, totalna nówka dzień wcześniej zakupiony w salonie plus (bez simlocka), syn chciał go dzis odpalić i du.. emotka  Cały czas woła o podanie jakiegoś adresu google podanego przy rejestracji, a nie był nigdy rejestrowany!!!  Syn walczył z nim kilka godzin, łącznie z twardym resetem i nic. Dzwoniliśmy do gościa i on nie ma pojęcia, bo faktycznie nigdy ie był ten telefon włączany, ma się popytać i zadzwonić jutro. Czy ktoś miał taki problem? Czy to jest do zrobienia? A jeżeli nie to czy można go zwrócić skoro nie działa? Podobno mogą to zrobić w serwisie, ale to bez jaj, żebym ja jeszcze płaciła za wysyłkę i jeszcze czekała nie wiadomo ile.  emotka

Od jakiej firmy kupiłaś ten telefon? 

Best Gsm z Koszalina.

Walczyłam z tym, gdy chrześniak zablokował tak nowy telefon ( Samsung J5), dużo jest na ten temat w necie, to jest jakieś zabezpieczenie na androidzie od kradzieży, wizyta w serwisie z dowodem zakupu, lub kilka sposobów na ominięcie w internecie też znajdziesz. Ale łatwo nie jest, w salonie play (gdzie telefon był kupiony), to na 4 osoby pracujące, tylko jedna miała o tym jakąkolwiek wiedzę, ale pomóc nie potrafiły emotka

To mnie pocieszyłaś!  emotka  Te sposoby z netu nie skutkują, syn jest dorosły, kuma bazę i około 6 godzin walczył z nim dzisiaj na różne sposoby!Do serwisu musiałabym wysłać albo jechać do wiekszego miasta, bo w okolicach nie ma, ale przecież chyba mogę odesłać go gościowi skoro nie działa? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6316101 Napisano: 30.01.2017 22:27:11 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Kupiłam na allegro nowy Samsung Galaxy J5, od firmy, nigdy nie włączany, totalna nówka dzień wcześniej zakupiony w salonie plus (bez simlocka), syn chciał go dzis odpalić i du.. emotka  Cały czas woła o podanie jakiegoś adresu google podanego przy rejestracji, a nie był nigdy rejestrowany!!!  Syn walczył z nim kilka godzin, łącznie z twardym resetem i nic. Dzwoniliśmy do gościa i on nie ma pojęcia, bo faktycznie nigdy ie był ten telefon włączany, ma się popytać i zadzwonić jutro. Czy ktoś miał taki problem? Czy to jest do zrobienia? A jeżeli nie to czy można go zwrócić skoro nie działa? Podobno mogą to zrobić w serwisie, ale to bez jaj, żebym ja jeszcze płaciła za wysyłkę i jeszcze czekała nie wiadomo ile.  emotka

Od jakiej firmy kupiłaś ten telefon? 

Best Gsm z Koszalina. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6316097 Napisano: 30.01.2017 22:21:41 w Pomocy!!!!
Kupiłam na allegro nowy Samsung Galaxy J5, od firmy, nigdy nie włączany, totalna nówka dzień wcześniej zakupiony w salonie plus (bez simlocka), syn chciał go dzis odpalić i du..emotka  Cały czas woła o podanie jakiegoś adresu google podanego przy rejestracji, a nie był nigdy rejestrowany!!!  Syn walczył z nim kilka godzin, łącznie z twardym resetem i nic. Dzwoniliśmy do gościa i on nie ma pojęcia, bo faktycznie nigdy ie był ten telefon włączany, ma się popytać i zadzwonić jutro. Czy ktoś miał taki problem? Czy to jest do zrobienia? A jeżeli nie to czy można go zwrócić skoro nie działa? Podobno mogą to zrobić w serwisie, ale to bez jaj, żebym ja jeszcze płaciła za wysyłkę i jeszcze czekała nie wiadomo ile. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6315807 Napisano: 30.01.2017 11:27:11 w Smolar
monisss napisał(a):

u mnie też 2 pudła...

Tak jak u mnie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6315746 Napisano: 30.01.2017 10:19:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurencja jest wszędzie, nie ma się co okłamywać emotka  Niech dadzą wyniki to zobaczymy na czym stoimy. Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6315563 Napisano: 29.01.2017 14:55:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja wysłałam w piątek i w sobotę, a dzisiaj już nie mam pomysłu emotka  Ciekawe czy faktycznie będą publikowali nagrodzone tekstyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6315369 Napisano: 28.01.2017 17:04:39 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

Z cukrem mi przeszło chyba na dobre, bo czasami zjem kawałek ciacha czy kostkę czekolady i zaspokaja to mój głód na słodkie na kilka tygodni emotka i nie rzucam się na całę opakowania. No ale zobaczymy jak to będzie w dalszej perspektywie czasu emotka

emotka emotka Szczęściaro! emotka

Ja tak samo, zjem kilka kostek czekolady lub ciasto z kawą i zaspokaja to mój głód na słodycze na...pół dniaemotka  Mogę nie solić, herbaty i kawy nie słodzę od 20 lat, piję wodę, ale jak nie zjem słodyczy 2 dni to trzęsę się jak na delirce (jestem zdrowa, żadnych cukrzyc itp.)
To jest nałóg, no nie?emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6314812 Napisano: 26.01.2017 17:52:17 w Lay's
Barimor napisał(a):

Ciekawe czy S7 jest mily w dotyku ?

Oj, myślę że tak!emotka Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

aurorcia

#6314593 Napisano: 25.01.2017 22:56:22 w Wkurza mnie...
mika0103 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

83huda napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

bethan napisał(a):

pociąg zwany pożądaniem  emotka

Ja bym na pewno do TAK (na)zwanego pociągu wsiadła... 

Ooo, widzę, że ktoś tu ma pociąg do silnych emocji emotka emotka

Hehe emotka  ja tę nazwę zgłosiłam jakiś tydzień temu emotka

A ja 2 tygodnie temu emotka tylko ciut zmodyfikowane.

A ja w pierwszych dniach stycznia emotka

Nie ma się co licytować emotka  Sprawdziłam @ i wszystkie moje 4 zgłoszenia mam 3 stycznia i to w sumie na tyle, bo nic już w tym temacie nie wymyślę emotka
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

aurorcia

#6314585 Napisano: 25.01.2017 22:19:30 w Wkurza mnie...
83huda napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

bethan napisał(a):

pociąg zwany pożądaniem  emotka

Ja bym na pewno do TAK (na)zwanego pociągu wsiadła... 

Ooo, widzę, że ktoś tu ma pociąg do silnych emocji emotka emotka

Hehe emotka  ja tę nazwę zgłosiłam jakiś tydzień temu emotka

A ja 2 tygodnie temuemotka tylko ciut zmodyfikowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6314532 Napisano: 25.01.2017 19:16:21 w Kupię...
Nowy telefon Samsung Galaxy J5, najlepiej czarny i koniecznie w dobrej cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6311507 Napisano: 16.01.2017 19:43:12 w Lay's
cb656 napisał(a):

Niegrzeczne jest to, że nie znasz mnie, nie widziałaś, a twierdzisz kategorycznie, że nie wyglądam sympatycznie i radośnie. emotka

Zjedz Snickersa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6311423 Napisano: 16.01.2017 16:54:53 w Lay's
kumulacja napisał(a):

Czy ktoś się odważy wysłać takie zdjęcie? emotka

Gdyby było moje to od razu emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0