Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6361715 Napisano: 30.05.2017 12:37:43 w Lay's
visserarthur napisał(a):

Dziś pewnie nie będzie wyników emotka

Obyś się myliłemotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

aurorcia

#6361488 Napisano: 29.05.2017 23:20:45 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

Cieszę się, że Wasi synowie tacy obrotni, będą mieć łatwiej i przyjemniej w życiu emotka
Dorosła dwójka mojej koleżanki zawsze twierdziła, że w domu nie ma co jeść (a lodówka pełna i zakupy zrobione, ale nawet odgrzanie zupy ich przerastało) albo dzwoniła do mamy do pracy ze skargami typu "Brat zjadł moje naleśniki!" Powtarzam: dorośli byli.

U mnie by to nie przeszło, każdy musi sobie radzić w życiu, jak ja umiem pomalować ścianę, wbić gwoździa itp. to chłopaki muszą umieć prasować, coś upichcić, nastawić pralkę itp, bo przecież trzeba być samodzielnym emotka  Zresztą dla nich to normalne, że każdy sobie przygotowuje jedzenie, nawet najmłodszy 7-latek kroi chleb, robi kanapkę, czy podgrzewa różne rzeczy w mikrofali, oczywiście pod okiem starszej osoby. Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361476 Napisano: 29.05.2017 22:57:45 w Dziś cieszę się z.....
mczarna napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady i codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd..nawet nie używa kostek rosołowych..same zdrowe produkty....do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , kazdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka

hmm, 15 lat to chyba coś powinien umieć?

No wiesz, to nie jest takie oczywiste, miałam koleżankę, która już do pełnoletności się zbliżała a problemy ze zrobieniem kawy miała! Moje chłopaki szybko się nauczyły, bo mają leniwą matkę, która zamiast zrobić kanapki sama by się chętnie załapała na gotowe, po drugie długo śpi a oni rano byli głodni, więc hmmm....można powiedzieć, że to moja zasługa?emotka  Mój 14 latek od dawna podstawowe rzeczy robi, a ostatnio nawet go na ciasta wzięło, więc jest moc! Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361471 Napisano: 29.05.2017 22:53:46 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady i codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd..nawet nie używa kostek rosołowych..same zdrowe produkty....do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , kazdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka

Ale moja własna..pierwsze sukcesy już ma. tablet za  projekt kalendarza uczniowskiego, 100 z Lays, bony do Apart - lokalny  z marszu odpowiadał na pytania i pokonał dorosłych

Moje chłopaki też super, zakupy zrobią konkursowe itp, ale wszyscy to umysły ścisłe, więc konkurencja żadna a jak proszę ich o pomoc to patrzą na mnie jak na zjawęemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361462 Napisano: 29.05.2017 22:49:38 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361138 Napisano: 29.05.2017 12:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

a kiedy spodziewacie się wyników z lays żabka ? za pierwszy tydzień?

dzisiajemotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

aurorcia

#6361055 Napisano: 29.05.2017 10:12:17 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

marionzzz napisał(a):

joan napisał(a):

Błędnie obliczyłam, że z samego rana żaden kurier nie podjedzie. Weszłam pod prysznic, namydliłam ciało... DING DONG! Noż jego mać, skoki w dal po łazience, cały przedpokój w wodzie, poszukiwania szlafroka...

skąd ja to znam  emotka  o której godzinie nie poszłabym do łazienki-rano, w południe, po południu to zawsze dokładnie w tym czasie! albo kurier albo listonosz...nie wiem, jakiś kurde szósty zmysł mają, żeby akurat wtedy przyjechać...

U mnie to samo  emotka  szampon  na włosach i " ding dong" przy drzwiach  emotka . Bardzo często tak mam. 

Eeee tam, ja kiedyś namydlona, szampon na włosach i awaria, nie ma wodyemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6360497 Napisano: 26.05.2017 13:28:50 w Lay's
delfinka101 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

O ja naiwna..no tak tego Aspergera po kimś to moje dziecko ma  emotka   Ps; ciekawe czy w jednym etapie nagrodzą rodzinnie, bo ja mam swój paragon a dziecko ma swój

Ale powiedz sama, pomysł jest dobry emotka
Co do nagradzania, to po pierwszych wynikach się okaże! Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6360486 Napisano: 26.05.2017 13:11:14 w Lay's
delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizki emotka

Dwa telewizory, dwie walizki... się z Lay'sami szykujesz na rozwód, czy jak? emotka

Wręcz przeciwnie, 2 walizki na wakacje z mężem, będziemy pięknie wyglądali z takimi samymi walizkami emotka  A rozwodu nie muszę brać, bo podczas ślubu zawarliśmy umowę małżeńską, czas trwania 20 lat i po tym czasie jak nie przedłużymy to sama wygaśnie i te 20 lat mija za niecałe 3 miesiące emotka

Poważnie?? Jest coś takiego? Czy daje się wkręcić?? emotka

Chyba nie ma, ale ja od tylu lat o tym mówię, że już prawie w to uwierzyłamemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6360482 Napisano: 26.05.2017 13:00:02 w Lay's
cb656 napisał(a):

emotka Tak można?! Czemu ja o tym nie wiedziałem? emotka
P.S. Jak z tymi uroczymi walizkami wyjedziecie gdzieś razem, to znów zapłonie ogień i podpiszecie aneks do umowy na kolejne 20 lat emotka Nie sposób bowiem pozostać obojętnym w obliczu takiego cudu... emotka emotka

Bo o  tym wiedzą nieliczniemotka
P.S. Dlatego z tymi walizkami jedziemy pod koniec naszej umowy i tam zdecydujemyemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6360468 Napisano: 26.05.2017 12:51:41 w Lay's
joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizki emotka

Dwa telewizory, dwie walizki... się z Lay'sami szykujesz na rozwód, czy jak? emotka

Wręcz przeciwnie, 2 walizki na wakacje z mężem, będziemy pięknie wyglądali z takimi samymi walizkami emotka  A rozwodu nie muszę brać, bo podczas ślubu zawarliśmy umowę małżeńską, czas trwania 20 lat i po tym czasie jak nie przedłużymy to sama wygaśnie i te 20 lat mija za niecałe 3 miesiąceemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6360466 Napisano: 26.05.2017 12:49:08 w Lay's
maryam napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dużo zgłoszeń wysłałaś? emotka ja 2 tylko i liczę na cud.

Całe 3 zgłoszeniaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6360460 Napisano: 26.05.2017 12:42:53 w Lay's
Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6360428 Napisano: 26.05.2017 12:14:57 w Lay's
Myślicie, że dadzą dziś wyniki walizek za I etap?emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

aurorcia

#6360080 Napisano: 25.05.2017 14:44:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy z konkursu Pudliszki w C4 powiadamiali z nagrodami głównymi i bonami????
czy jest jeszcze jakaś iskierka nadziei? emotka

Wszystko powiadomili, nie ma nadziei  emotka

Dużo "laureatów" nie spodziewało się wygranej i nie zaopatrzyło się w trakcie trwania konkursu w paragony, więc gdyby nie "uczynni  i pożyteczni" to byłaby szansa  emotka

Ja się spodziewałam i paragony mam, ale z rezerwy wygrałam w życiu chyba tylko jeden, jedyny raz, więc podziemie paragonowe działaemotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

aurorcia

#6360075 Napisano: 25.05.2017 14:39:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
violka88 napisał(a):

czy z konkursu Pudliszki w C4 powiadamiali z nagrodami głównymi i bonami????
czy jest jeszcze jakaś iskierka nadziei? emotka

Wszystko powiadomili, nie ma nadziei  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6360051 Napisano: 25.05.2017 13:54:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ech, Pudliszek cała lodówka a  wygranej brakemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6359583 Napisano: 24.05.2017 13:55:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dzisiaj mija termin informowania z konkursu Pudliszki w Carrefour, myślicie, że puszczą smsy? Nie kojarzę tej agencji emotka

W tamtym roku robili też konkurs chyba Tchibo w ITM. I informowali w ostatni dzień lub nawet z drobnym opóźnieniem emotka

Teraz sprawdziłam i informowali kilka dni wcześniej, bo konkurs skończył się 3 sierpnia, mieli 2 tygodnie na wybór i 3 dni robocze na informowanie a namiotem na forum już sie ktoś chwalił 17 sierpnia emotka  W każdym bądź razie, w tym konkursie mają czas do dzisiaj i oby się wyrobili.

Ja pisałam o innym konkursie, to był ten z Pudliszkami w Inter "Gotowe na wakacje" Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

aurorcia

#6359562 Napisano: 24.05.2017 13:27:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dzisiaj mija termin informowania z konkursu Pudliszki w Carrefour, myślicie, że puszczą smsy? Nie kojarzę tej agencji emotka

W tamtym roku robili też konkurs chyba Tchibo w ITM. I informowali w ostatni dzień lub nawet z drobnym opóźnieniem emotka

Teraz sprawdziłam i informowali kilka dni wcześniej, bo konkurs skończył się 3 sierpnia, mieli 2 tygodnie na wybór i 3 dni robocze na informowanie a namiotem na forum już sie ktoś chwalił 17 sierpnia emotka  W każdym bądź razie, w tym konkursie mają czas do dzisiaj i oby się wyrobili. Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

aurorcia

#6359546 Napisano: 24.05.2017 12:48:02 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Pudliszki C4? emotka

Też się zastanawiam, czy agencja wie, że ich czas mija dzisiajemotka Wyświetl w wątku >>
0 0