Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6451793 Napisano: 12.01.2018 09:59:38 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Na pocieszenie, mnie to czeka już za kilka tygodni emotka
Z dwójką w wieku 3,5 i 1,5roku jakoś jeszcze daję radę, ale co będzie przy trzecim?. Mąż zawija się w środku nocy do pokoju dziecięcego ( zamienia się miejscem z córką), a ja zostaję z dwoma pożeraczami energii. A gdzie ja zmieszczę tego trzeciego emotka

O, dziękuję, przynajmniej nie będę sama!  emotka emotka Hehe, mnie to spanie strasznie załamuje, bo Junior ma już ponad rok i mógłby chociaż spróbować przespać te parę godzin. Taki duży chłopak... A tymczasem on tak się budzi codziennie, noc w noc, od urodzenia. I nie wiem z czego to wynika... Nie jest głodny, nie jest mu zimno, nie jest mu niewygodnie, nie ma twardo, nie ma za miękko, jest cicho, już próbowaliśmy go usypiać przy lampce (może się boi ciemności?), bez lampki (może nie lubi światła?), już próbowaliśmy wszystkiego... emotka

Czasem mnie pytaja czemu mamy takie duże różnice wiekowe między dzieciakami (między najstarszym a średnim-6 lat, a miedzy średnim a najmłodszym-7 lat), wy pewnie rozumiecie mnie czemuemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6451385 Napisano: 11.01.2018 10:35:38 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

aurorcia napisał(a):

shell napisał(a):

czy byly sms za grudzien z 4MOVE Runamageddon?>

Raczej nie, ale obstawiam dziś lub jutro emotka

I jak? Dostałaś? emotka u mnie cisza...

Ciszaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6450681 Napisano: 09.01.2018 15:03:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jorunn2010 napisał(a):

ja jak zagrałam w loterii to wyskoczył komunikat żeby jeszcze zagrać o marzenie, więc posłałam dwa konkursy na jeden paragon

U mnie tak samo, więc wzięłam udział w dwóch. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6450475 Napisano: 09.01.2018 09:14:15 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

czy byly sms za grudzien z 4MOVE Runamageddon?>

Raczej nie, ale obstawiam dziś lub jutro emotka Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

aurorcia

#6450425 Napisano: 08.01.2018 23:27:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
martunik3 napisał(a):

Duracell robot emotka  

U mnie też robot, czy one mają gwarancję? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6450191 Napisano: 08.01.2018 15:43:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak wyglada gwarancja do robota duracell? Sprzedawał go ktoś,bo ciekawa jestem czy zainteresowani pytali o gwarancje? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6449854 Napisano: 07.01.2018 21:20:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
promyk-slonca napisał(a):

Tu Wam coś powiem w sekrecie:

Aby stwierdzić, czy wewnątrz znajduje się niespodzianka z kolekcji, wystarczy odwrócić jajko i przyjrzeć się jego etykiecie. Chodzi konkretnie o znaki umieszczone pod kodem kreskowym.
Skrót DF informuje, że w jajku znajduje się zabawka z kolekcji.
Litery DFB sugerują, że w środku jest prawdopodobnie coś mało interesującego.

To nieźle! A ja kilkanaście lat temu szukając jajka dla dorosłego obecnie syna, ważyłam je na wadze w sklepie, bo te z figurkami z kolekcji były ciut cięższeemotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

aurorcia

#6449851 Napisano: 07.01.2018 21:18:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Rzeczywiście, zupełnie inaczej to wyglądało...kiedyś emotka

Może i tak, ale weź pod uwagę też to, że z biegiem lat zaczęły nam się podobać inne rzeczy niż kiedyś i zgadzam się, że często są to takie "bzdety", ale mój 7 latek cieszy się z takich farbek czy pisaczków tak samo jak z figurki czy auta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6449709 Napisano: 06.01.2018 23:38:24 w Wkurza mnie...
No takiego pecha mogę mieć tylko ja emotka  Zgłoszenie na Surf w Lidlu napisane, teraz siadam z telefonem żeby go wysłać, piszę prefiks, numer paragonu i jeszcze raz zerknęłam na pozycje z owego paragonu a tam zonk! Nie nabity Surfemotka  no nie ma go! A raczej jest, bo już jedno pranie wczoraj zrobiłamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6448999 Napisano: 04.01.2018 18:30:58 w Visa Konkursy
A jaki dzień obdzwaniają? Idą faktycznie po kolei czy raczej skaczą? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6447323 Napisano: 31.12.2017 13:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Czy w konkursie Tesco Palma z Kruszewicy wysyłacie zdjęcie wypieku z paragonem czy osobno?

osobno, bo nie zrobiłam razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6446667 Napisano: 29.12.2017 09:17:06 w Informują
dzikuska21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mail od DPD, że dzis będzie dostarczona paczka od LOYAL CONCEPT, ktoś mnie oświeci co to może być?

A to moze byc coś z durexa. w zabce brałaś udział?

Nie brałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6446659 Napisano: 29.12.2017 08:53:45 w Informują
mail od DPD, że dzis będzie dostarczona paczka od LOYAL CONCEPT, ktoś mnie oświeci co to może być? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6444640 Napisano: 20.12.2017 20:01:34 w Visa Konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

rkvi napisał(a):

Czyli główne nagrody są wybierane że zgłoszeń, które nie wygrały nagród dziennych?

Z tego co  miła Pani mi powiedziała, każde zgłoszenie może wygrać max. jedną nagrodę spośród dziennych, tygodniowych i głównych. Czyli albo dzienna, albo tygodniowa, albo główna.

Źle zrozumiałaś.
Jednemu Uczestnikowi Konkursu przysługuje dziennie prawo do 1 (jednej) Nagrody Dnia.
Jeden Uczestnik może uzyskać prawo tylko do jednej Nagrody Głównej, jednej Nagrody Tygodnia i jednej Nagrody Dnia tego samego rodzaju.

To mnie oświeciłaś! Czyli mąż wygrał w zeszłym etapie czapkę i euro player, więc tego już w tym etapie nie wygra i ma szansę tylko na lokalizator, opaskę,główną itp? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6444527 Napisano: 20.12.2017 16:52:23 w Visa Konkursy
U mamy też opaska, ale nie wie z jakiego dnia i nie ma dostępu do maila, żeby sprawdzić co i jak. Ile takie cudo jest warte? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6443585 Napisano: 18.12.2017 18:37:52 w Visa Konkursy
Visa teraz dzwoni? Widzę wpis w MDW, jeżeli tak to z którego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

aurorcia

#6442857 Napisano: 15.12.2017 21:29:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
myszulka napisał(a):

Heineken dla mnie, a dla  przyjaciela nie ma, choć to dom obok emotka

U mnie tak samo, a przyjaciel to domownikemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6441571 Napisano: 13.12.2017 16:19:35 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka oszczędna i szkoda mi pieniędzy nawet na potrzebne rzeczy... Od dawna marzy mi się blender z prawdziwego zdarzenia. I znalazłam fajną okazję, przeceniony na 999 zł, plus dostałabym za niego 25% zwrotu, czyli wyszedłby jakieś 750 zł... Taki akurat na moje potrzeby do robienie maseł orzechowych, sorbetów i koktajli. Ale oczywiście szkoda mi kasy. Już miałam zamawiać, ale zaraz sobie pomyślałam, a czy potrzebuję tego? A czy to rozsądne? A może dalej męczyć się ze starym blenderem? W końcu orzechy mogę zjeść w całości, sorbet wymęczyć ręcznym blenderem, koktajl zrobić w starym kielichowym (co z tego, że co jakiś czas wszystko się z niego wylewa  emotka  i jak chcę dorzucić mrożoną truskawkę, to muszę poczekać aż się rozmrozi). I ostatecznie pożałowałam sobie tego blendera, bo przecież kasę trzeba na czarną godzinę odkładać. Nie wiem, czy to jeszcze rozsądek czy już przesadne chomikowanie oszczędności. 

Mam to samo, jakbym to ja napisała emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6441236 Napisano: 13.12.2017 09:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam teraz oświadczenie i paragon na Duracell i dostałam "Bardzo nam przykro jednakze nie udalo sie wyslac maila pod wskazane adresy" Ktoś tak miał? Wyświetl w wątku >>
0 0