Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6481597 Napisano: 13.04.2018 09:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

lager napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Informują o negatywnej weryfikacji z Nescafe, ponieważ "Dane właściciela rachunku nie są zgodne z danymi laureata nagrody." 

A jak oni Ci to niby zweryfikowali? Sprawdzili w banku, że numer bankowy nie należy do Ciebie? Przecież żaden bank nie udzieli takich informacji czy się mylę?

edit: Chyba, że masz na myśli, że wpisałaś w "Imię i nazwisko" swoje dane, a poniżej "Imię i nazwisko posiadacza rachunku" kogoś innego? To wtedy niestety mogli odrzucić, bo chyba pisało, że trzeba być właścicielem

Dokładnie tak wpisałam, ale w regulaminie nie było napisane, że trzeba być właścicielem, chyba że coś przeoczyłam. 

Nie było, dlatego ja podałam konto męża, ale nie przeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6481593 Napisano: 13.04.2018 09:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Informują o negatywnej weryfikacji z Nescafe, ponieważ "Dane właściciela rachunku nie są zgodne z danymi laureata nagrody." 

Też dostałam, ale już dawno, bo na początku wygrałam i w tym samym mailu kazali przesłać oświadczenie jeszcze raz z własnym kontem lub do domu, masz tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6481152 Napisano: 11.04.2018 12:51:09 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

azaflora napisał(a):

cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

kosz/torbe rowerowa dla psa i pies lubi w tym siedziec?

Znam przypadek, że nie lubi. Niestety, zależy to chyba zdecydowanie od charakteru psa, każdego egzemplarza indywidualnie.

cb656 są kosze dla psów i te na kierownicę i na bagażnik

Pisałem o koszu otwartym na kierownicy i o konkretnym pojedynczym egzemplarzu zwierzęcia emotka

dzieki, no wlasnie mi sie wydawalo, ze to zalezy od psiaka - chyba najlepiej pozyczyc od kogos i wyprobowac jak pies sie bedzie zachowywal, a nie kupie, a potem wyrzuce, bo pies nie bedzie chcial...

Nasza wariatka nie chciała nawet sekundy w nim siedziećemotka  Musiałabym ją chyba tam całą powiązać, ale przecież nie o to chodzi! Teraz my jedziemy na wycieczkę rowerową a ona ma chatę wolną i odpoczywa od nas emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

aurorcia

#6479800 Napisano: 06.04.2018 10:05:29 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

monisss napisał(a):

Kamis jest w trakcie wybierania.. musimy czekać cierpliwie. Podobno dostali dużo zgłoszeń...

monisss, dla Ciebie łapka w górę. emotka Ale oni, to co, jaja za przeproszeniem sobie robią? emotka emotka

Dokładnie! Co oni sobie myśleli, że sto zgłoszeń dostaną?emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

aurorcia

#6479487 Napisano: 04.04.2018 20:22:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Czy da się wymienić na inny rozmiar buty z lubisiow? Te, które się zamawiało za wygrane kody.

Ja bez problemu wymieniałam. Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6478536 Napisano: 30.03.2018 19:43:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

joan napisał(a):

Może to kogoś zainteresuje / Loteria Visa:

Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę.

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie.

Ja już po wysłaniu doczytałam, mój paszport ważny do czerwca a mąż od dawna ma nieważny, więc zaje..... emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

aurorcia

#6478442 Napisano: 30.03.2018 11:32:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ostatni zestaw Somat z Biedronki inPostem (z rezerwy) Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6478290 Napisano: 29.03.2018 18:38:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A ja konta na Visa nie mogę założyć, cały czas hasło świeci się na czerwono, mam więcej nić 8 znaków, małe i duże litery i próbowałam z różnymi znakami specjalnymi, ale cały czas nie przyjmuje emotka

Spokojnie uda się emotka

No raczej nie skoro już 50 razy próbowałam na różne sposoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6478285 Napisano: 29.03.2018 18:26:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja konta na Visa nie mogę założyć, cały czas hasło świeci się na czerwono, mam więcej nić 8 znaków, małe i duże litery i próbowałam z różnymi znakami specjalnymi, ale cały czas nie przyjmujeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6478267 Napisano: 29.03.2018 17:46:41 w Biedronka
Mysia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy jest jakaś lista sklepów gdzie karta podarunkowa z loterii Winiary będzie akceptowana? emotka Bo na karcie jest zapis "w wybranych" już kiedyś mieliśmy takie karty ale nie interesowałam się listą. Teraz mam obok siebie inną Biedronkę i nie wiem. Na infolinii nie wiedzą emotka Pytanie nr 2 czy sprawdzał ktoś po otrzymaniu czy już jest aktywna, czy wszyscy czekaliście 7dni? emotka

Ona ma być aktywna 7 dni od daty nadania, więc sprawdź kiedy wysłali. Moja była użyta 9 dni po wysłaniu, była aktywna,ale nie da się sprawdzić nie płacąc, więc kupiłam gumy, weszło i wiedziałam, że mogę iść na zakupy. Co do sklepów to z tego co wiem to wszystkie Biedronki, które mają terminale na kartę, a chyba wszystkie już mają emotka

Podobno już wszystkie karty są aktywne, jeśli jakaś "nie działa" to widocznie obsługa Biedronki nie potrafi przyjąć płatności tą kartą.. Strasznie mnie to denerwuje, że muszę z siebie robić głupka bo osoba na kasie twierdzi że karta nie działa emotka

Mojej nawet do ręki nie brała, kazała mi energicznie przeciągnąć przez terminal, tak zrobiłam i odliczyło 100zł, potem drugą przejechałam i kolejne 100, a 3zł dopłaciłam zwykłą Visą, bo rachunek opiewał na 203zł emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

aurorcia

#6477984 Napisano: 28.03.2018 18:40:18 w Biedronka
Mysia napisał(a):

Czy jest jakaś lista sklepów gdzie karta podarunkowa z loterii Winiary będzie akceptowana? emotka Bo na karcie jest zapis "w wybranych" już kiedyś mieliśmy takie karty ale nie interesowałam się listą. Teraz mam obok siebie inną Biedronkę i nie wiem. Na infolinii nie wiedzą emotka Pytanie nr 2 czy sprawdzał ktoś po otrzymaniu czy już jest aktywna, czy wszyscy czekaliście 7dni? emotka

Ona ma być aktywna 7 dni od daty nadania, więc sprawdź kiedy wysłali. Moja była użyta 9 dni po wysłaniu, była aktywna,ale nie da się sprawdzić nie płacąc, więc kupiłam gumy, weszło i wiedziałam, że mogę iść na zakupy. Co do sklepów to z tego co wiem to wszystkie Biedronki, które mają terminale na kartę, a chyba wszystkie już mają emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

aurorcia

#6477854 Napisano: 28.03.2018 13:55:45 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

joan napisał(a):

bibeck napisał(a):

A Kamis Intermarche? 

Nie.

ktoś dzwonił w tej sprawie? czy grzecznie czekamy ?:)

Ja rano pisałam, ale cisza emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, monisss 0

aurorcia

#6477613 Napisano: 27.03.2018 20:08:03 w Wkurza mnie...
budryska napisał(a):

Że przytyłam emotka Spodnie jakieś takie ciaśniejsze, guzik ledwo trzyma, wchodzę dziś na wagę a tam... taka brzydka cyferka z przodu! Całkiem nie z tej dziesiątki, którą lubię!

Dam Ci radę, spodnie kupuj na gumce w pasie, wagę wyrzuć i będziesz szczęśliwszaemotka  Wiem po sobie emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6475483 Napisano: 21.03.2018 20:45:34 w Zdjęcia naszych wygranych
asantesana napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ita1987 napisał(a):

Super, ale tabletek są 3 opakowania? W regulaminie jest 4x40 tabletek emotka

Ja tu za bardzo nie widzę tej kwoty 360 zł, wiem, czepiam się.

Tak policzyłam i wychodzi co najwyżej 260zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6475471 Napisano: 21.03.2018 20:17:02 w Zdjęcia naszych wygranych
ita1987 napisał(a):

Super, ale tabletek są 3 opakowania? W regulaminie jest 4x40 tabletekemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6474238 Napisano: 18.03.2018 15:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Może uwzględnią. emotka A masz w ogóle napis "cherry" na paragonie? Ta zwykła kosztuje 3,49 zł, więc jak cena ta sama... emotka

Sprawdziłam, jest cherry i cena 2.99  emotka  to była jedyna Coca Cola w Lidlu, a do tego jest wstrętna! Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6474235 Napisano: 18.03.2018 15:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

i, co do lidla, czy może być coca cola 1 l waniliowa? Bo niby tylko 0,5 i 1 l wchodzą w grę, a w moim lidlu są tylko 2 l, i 0,5 l. te normalne. Ale jest też ta waniliowa, 1 l, no i nie wiem.

Wg regulaminu nie. Ale możesz napisać do nich - może zapomnieli wymienić ją wśród innych po prostu... To jakaś nowość niby.

Super, u mnie była tylko Cola cherry, kupiłam, zgłoszenie poszło...pocieszam się, że i tak nie wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6473017 Napisano: 14.03.2018 15:57:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie parownica z 8.03, telefon minutę temuemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6472379 Napisano: 12.03.2018 21:41:18 w SZUKAM....
picola napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dostałam dzisiaj info z poczty, że coś do mnie idzie z PP Włocławek C322 ul. Duninowska 9a Włocławek, wiecie co to może być?

przeczytaj dwa posty wyżej

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6472375 Napisano: 12.03.2018 21:37:00 w SZUKAM....
Dostałam dzisiaj info z poczty, że coś do mnie idzie z PP Włocławek C322 ul. Duninowska 9a Włocławek, wiecie co to może być? Wyświetl w wątku >>
0 0